merhaba kızlar...dr dan geldiik :))
90 kilocuk olmuşumiibakılınca çok gbi dursada toplamda 8 kilo aldım :) böyle rahatlatıyrm kendimi...oğluşum iyi çok şükür,boyu,kilosu,suyu normal dedi dr..doğum işini konuştuk,,daha önce geçirdiğim ameliyattan dolayı sezeryan öneriyor dr,5aralık muhtemel sezeryan tarihim..ben normal istiyordum ama olsun sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin paşamda gerisi mühim değil..bu arada dün mahmutpaşaya gittik eşimle,,gecelik falan almak için...2 pijama takımı bi sabahlık aldım ama dün yazan arkadaşların da dediği gbi henüz kışlıklar pek çıkmamış,ekim ortası gbi gecelik ve bebek süsleri için tekrar çıkarız inşallah...
hayırlısı olsun cnm bebişinin iyi olmasına da cok sevindim..aldıklarınıda güle güle kullan inş cnm
teşekkür edrim cnm...aldıkların derken aldığım kilolarıda sayıyorum bunun içinde :)))
onları gecici bir süre kullan sonra at cnm
inşallah
bu arada eşim dra cinselliğide sordu..bu haftadan sonra artık tehlikeli,,biz drlar önermiyoruz dedi... bilginize
erken deil mi daha:44::44::44:daha doguma cok var bir de sonrası var 40 gün şimdiden ara verilirse yandık
erken deil mi daha:44::44::44:daha doguma cok var bir de sonrası var 40 gün şimdiden ara verilirse yandık
kızlar daha 25. haftam bitiyor. oğlum için çok şey ördüm ama daha hiç alışveriş yapmadım. ne beşik, ne ciciler, hiç bir şey... ne zaman başlasam?
katılıyorum... ben doğuma kadar gider diyordum:)
ne zaman ara vereceğiz o zaman?
açıkçası bizede erken geldi ama yapcak bişi yok,bi iki kaçamak belki ama eşim tehlikeli lafını duydu yaaa yaklaşmaz artık.. yakınlarda dr a gidecekler sizde sorun bi bakalım sizinkiler ne diyecek..belki bizim dr pimpiriklidir
canım dün bizde gittik mothercare 'a ahşap yatakları bizde çok beğendik hatta eşim alalım dedi, ama ilk etapta 6 ay gibi beşik kullanacağız, yer kaplamasın diye almadık, boyasız ve çok sağlamdı yataklar, birde beşiklerde vardı 125 tl ye inmiş tam istediğim gibiydi aslında ama biraz dardı 40cm e 90 cm. ablamda bizimleydi 6 aya kadar diyorlar ama 3 aya kadar zor yatar dedi, içine yatağı nevresimi yorgani girince dahada daralacak bizde alamadık, araştırmalarım devam ediyor, ahşap beşik arıyorum aklınızda bulunsun kızlar, belki biyerlerde görürsünüz :):)
inşallah
bu arada eşim dra cinselliğide sordu..bu haftadan sonra artık tehlikeli,,biz drlar önermiyoruz dedi... bilginize
slm kızlar nasılsınız..ben bugün çok mutluyum bu gün doğum günüm bugün 27 yaşıma girdim...
bugün okula gittim kıyafetlre bakmaya oğlum boyuma yaklaşmış aaa bu seninmi diye sorular..doğum belgesimi taşımak lazım
erken yaşta anne olunca kimse anneliği yakıştıramıyo heralde..
slm kızlar nasılsınız..ben bugün çok mutluyum bu gün doğum günüm bugün 27 yaşıma girdim...
bugün okula gittim kıyafetlre bakmaya oğlum boyuma yaklaşmış aaa bu seninmi diye sorular..doğum belgesimi taşımak lazım
kızlar hepinize teşekkür ederim. bugun daha iyiyim. çok şükür.
yasminciğim doğum günün kutlu olsun canım.
kilo konusu açılmışken ben biraz zayıflamışım bu hafta. tabi hastaneler kusmalar falan normal. 56 ile hamile kalmıştım. şuan 65im. bana hala fazla geliyo. ama görenler hiç kilo almış gibi durmuyon diyolar. ben de tabi yemeye devam. deselerki ne kadar çok kilo almışsın. hemen azaltacağım yemeyi içmeyi ama onlar öyle dedikçe ben de yemeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?