günaydıınnn kızlar
kilo almayan ya da 3-4 kilo alanları okuyunca kendimden şüphe ediyorum yaa
ben 13. kiloya doğru gidiyorum daha da gidecek gibiyim offfff
sağol tek ilgilenen sen oldun bende anlamadım neden düşük çıktı diye doktorum hamileliğimde çok kilo alıp almadığımı sordu ben hamileliğin başında 4 kilo verdim kusmalardan sonrasında onları geri aldım yani hamile kaldığım kiloyla hamileliğim devam ediyor bana az ve sık ye dedi bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
slm kızlar nasılsınız..ben bugün çok mutluyum bu gün doğum günüm bugün 27 yaşıma girdim...
bugün okula gittim kıyafetlre bakmaya oğlum boyuma yaklaşmış aaa bu seninmi diye sorular..doğum belgesimi taşımak lazım
erken yaşta anne olunca kimse anneliği yakıştıramıyo heralde..
annis bana da aynı şeyi söylüyolar ya. çok zayıf olduğum için karnım top gibi çıktı. her gören doğum yakın mı diyor. kendi druma bile ilk gittiğimde haftasını sordu söyledim,daha fazla gibi duruyo sanki dedi:S yapı meselesi demek ki. bi de benim bebişin gelişimi de güzelmiş maşallah. herhalde onun da etksi var.
SeLam küstüm bi daha yazmıcam dedim ama bu kampanyadan haberiniz olsun istedim,yazamadan edemedim
Bugün ve yarın migros,tansaş ve şok marketlerde bebek bezi,ıslak mendil ve mamalarda bir ürün alana ikinci ürün %50 indirimli.Ben iki paket yenidoğan premium care 2 numara bez aldım,uni nin havlu gibi olan yenidoğan ıslak mendilinden aldım.
İlgilenen annelere duyurulur.
Valla ben 3 kilo aldim.Ve hic kusmadim.6 aylik hamileyim.Kilo almamamin sirri hamileyim deyip cok yemedim midemi genisletmedim.Sik sik azar azar yedim.Son uc aydada bu sekilde gidersem insallah toplam 7 kilo ile dogum yapicam.
SeLam küstüm bi daha yazmıcam dedim ama bu kampanyadan haberiniz olsun istedim,yazamadan edemedim
Bugün ve yarın migros,tansaş ve şok marketlerde bebek bezi,ıslak mendil ve mamalarda bir ürün alana ikinci ürün %50 indirimli.Ben iki paket yenidoğan premium care 2 numara bez aldım,uni nin havlu gibi olan yenidoğan ıslak mendilinden aldım.
valla canım ben hamilelik öncesi allah ne verdiyse yerdim en çok da hamur işini severek yerdim hatta akşam yemeklerini de geç yerdim akşam yemeğinden sonra yatana kadar da çerezdi falan hiç ağzım durmazdı ama hiç kilo almazdım şimdi hamur işini falan kestim sebze ağırlıklı besleniyorum ekmek yemiyorum ama kilo alıyorum
demekki hamilelik benim bünyeye böyle bir etki yapıyor
yeniden merhaba
bugün odada oğlumun beşiği için yer açtım..daha almaya erken diyorum. 2-3 hafta daha geçsin de...ama o yeri ayarlamak bile oğlum yarın gelecekmiş gibi heyecanlandırdı:)
bir de doğuma giderken çantama koyacaklarımın listesini yaptım. az ve öz. eltimin sezeryanında refakatçiydim. öğrendim gerekenleri.
bu arada aklınızda bulunsun. çok hevesliyiz ama doğuma kaliteli takımlarını götürmeyin. gecelik olarak yani. lekeleniyor ve pek çıkmıyor...cici ama lekesi çıkmasa da üzülmeyeceğiniz bir takım alın.
iyileri evdeki lohusa-sultan günlerine kalsın:))
valla canım ben hamilelik öncesi allah ne verdiyse yerdim en çok da hamur işini severek yerdim hatta akşam yemeklerini de geç yerdim akşam yemeğinden sonra yatana kadar da çerezdi falan hiç ağzım durmazdı ama hiç kilo almazdım şimdi hamur işini falan kestim sebze ağırlıklı besleniyorum ekmek yemiyorum ama kilo alıyorum
demekki hamilelik benim bünyeye böyle bir etki yapıyor
cok haklısın cnm sana katılıyorum hastane için cok özel bişey götürmemek lazım mutlaka lekelenıyor
tesekkurler cnm bu bilgi için..ama küsme buralarda ol:)
ya bende normal yıyorum cok asırı bişey yemıyorum ama bunyem ne yesem kılo tutuyor hele yazın denizde yuzuyordum 1saat yuruşler falan yapıyordum ona ragmen 4haftada 4kılo alıştım doktorum eger keyfın yerındeyse yedıklerın yaramıştır dedi:)) diğer iki hamılelıgımde toplam 15 kıloyla doguma gıttım bunda sanırım 20 kılo falan alıcam:) oglumda 77yle dogum yaptım simdi kılom 77 daha 3ay var önümde
son 3 ayda kaç kg alınıyor ki:26::26::26:ben daha 5 kg aldım hamilelik öncesi ne yiyorsam onu yiyorum yine.ama korkuyorumda son 3 ayda fırlarsa diye
son 3 ayda kaç kg alınıyor ki:26::26::26:ben daha 5 kg aldım hamilelik öncesi ne yiyorsam onu yiyorum yine.ama korkuyorumda son 3 ayda fırlarsa diye
cnm bebek son 3ayda hızla buyudugu ıcın genelde bu aylar fazla kılo alınabılıyor..maşallah sen ıyı dengelı almışsın cokta almassın bundan sonra merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?