yaa nasıl 3 - 4 kılo alıyorsunuz anlamıyorum ki ben 11 kilo aldım ve son 3 ay patlamasını da yasarsak 20 küsür kilo alcam herh çocuk doğana kadar
çok moralim bozuluyo bacaklarım iyice kalınlaştı doğumda en fazla 10 kilo gitse yne de 10 kılo fazlam olacak naaapcam bilmiyorummmmmmm ne yiyosunuzz aç mı geziyosunuz yaaa
resssmen çıtır gebe:)) aferim
yaa nasıl 3 - 4 kılo alıyorsunuz anlamıyorum ki ben 11 kilo aldım ve son 3 ay patlamasını da yasarsak 20 küsür kilo alcam herh çocuk doğana kadar
çok moralim bozuluyo bacaklarım iyice kalınlaştı doğumda en fazla 10 kilo gitse yne de 10 kılo fazlam olacak naaapcam bilmiyorummmmmmm ne yiyosunuzz aç mı geziyosunuz yaaa
aynen 5-6 kilo aldım ama benim yer sağlamdı:)) zaten obeze yakın bi hatun olduğum için seni görünce utanıwerdim yauw:))ne çıtır ama 6 kilo almış poposu dışarıya fışkırmışsen kaç kilo aldın niyal
yaaa hiç de kalın değil ne guzel bı tek karnın çıkmış yaaa göğüslerin falan hala normal benmkıler cok fenaaaa
sanırım patlıyciiiiiiiiiiiymmmm
ayyy çok tatlı bir hamiş olmuşsun.benimde karnım top gibi sanırım erkek bebeklerde fazla yayılma olmuyor
yaaa inşallah zayıflayabilirim ben kayseride yaşıyorum hamıleyken bebeğin canı ister diyip yedirirler doğurursun süt olsun derler yedırırler zaten iştahlı bi hatun olduğum için yok yemem de demiyorum ondan korkuyorum kilodan
amaaan boşverin ya bebişlerimiz sağlıklı doğsun da kilo dediğin nedir ki şekerim ööle diil mi yaniii
cnm burdanda kutlayayım dogum gününü tekrar nice güzel yaşlara dilerim tüm sevdiklerinle birlikte..iki kişilik kutladıgın bır dogum günü olacak ne güzelbenim sansıma bu sene kutladıgım en kotu dogum gunumdü kızımla cunku ogun babası bızı cok üzmüştü :84::84::84::84: bir hafta sonra gönlümü aldı ama hala unutmuyorum kırgınlığımı
doğum günün kutlu olsun canım ne güzel genç yaşta anne olmuşsun
ben 30 oldum daha ilk çocuğu yeni yaptık yaaa :))
doğum günün kutlu olsuın canım.
ben oğluşumu doğurduğumda ( 19 aralık ) 29 olucam( daha ilk cocuk (
buna şükürD
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ailenle sağlıklı mutlu huzurlu
kızlar hepinize teşekkür ederim. bugun daha iyiyim. çok şükür.
yasminciğim doğum günün kutlu olsun canım.
kilo konusu açılmışken ben biraz zayıflamışım bu hafta. tabi hastaneler kusmalar falan normal. 56 ile hamile kalmıştım. şuan 65im. bana hala fazla geliyo. ama görenler hiç kilo almış gibi durmuyon diyolar. ben de tabi yemeye devam. deselerki ne kadar çok kilo almışsın. hemen azaltacağım yemeyi içmeyi ama onlar öyle dedikçe ben de yemeye devam ediyorum
Dogum gunun kutlu olsun nice senelere esinle ve bebislerinle
popom büyüdü we bacaklarım kalınlaştı pantolonlarımın hiçbiri olmuyor ki..
kızlar tuvalette ıkınmak zararlı olur mu??? bazen epey zorluyor beni.gerçi artık normal tuvalete de oturmakta zorlanıyorum
hemoraid vardı canım geçen hafta bayağı bi şişlik vardı.bu hafta biraz daha rahatladı iyi gibi az kalmış şişliği.ama bu petlik olayını anlamadım o nedir:26::26::26::26::26:cnm fazla ıkınmak ıyı deıl dıye bılıyorum ben bırde hemoroid olusabılır petlik olmamasına dıkkat et cnm
Hakikaten ya turk tuvaletine nasil oturuyorsunuz o gobeklerle.Anam ben otursam kesin geri kalkamam bu gobegimle aboovv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?