2011 Aralık Anneleri

sen kalın bacak görmemişsinn şekerim dur resim çektim yükliyimde görr bacak nasıl oluyormuş :))

dikkat et canım hamiş diyeti falan var keşke dr deseydin hazırlasaydı.ben hamur işi tatlı falan yemedim normal sebze ve meyve ile beslendim.arada koçiş sabahları börek getiriyor onun dışında yok.abur cubur yok cips kola vs...doğumda kaç kg atılıyor ki ayyy inş.hepsi gider yine 4 kg falan kalsın razıyım

yaaa hiç de kalın değil ne guzel bı tek karnın çıkmış yaaa göğüslerin falan hala normal benmkıler cok fenaaaa
sanırım patlıyciiiiiiiiiiiymmmm

bana kalın geliyor eski halime göre . ama göğüsler zaten fazla büyük değildi ama hiç değişmedi hamilelikte göğüsler hiç büyümedi benm neden öle oldu bilmiyorum .. ayrıca sen neden kilolu hissediyorsunki doğumdan sonra zayıflarsın ama ben zayıflayamam bünyem kilo wermiyo çünkü o yüzzden sen şanslısın yine

yaaa inşallah zayıflayabilirim ben kayseride yaşıyorum hamıleyken bebeğin canı ister diyip yedirirler doğurursun süt olsun derler yedırırler zaten iştahlı bi hatun olduğum için yok yemem de demiyorum ondan korkuyorum kilodan
amaaan boşverin ya bebişlerimiz sağlıklı doğsun da kilo dediğin nedir ki şekerim ööle diil mi yaniii

aynen banada öyle yapıyorlar inan yemessen bebeğin zayıf olur filan diyolar aslında alakası yok amann benmde canıma minnet zaten yemeyi seviyorum bol bol yiyorum inan ama hiç kızartme filan yemem sebze meyve et sağlıklı besleniyorum süt içiyorum filan ..dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bi şekilde hallederiz artık

teşekkürler cnm.bakalım inş.benimde eşim beni bu gece üzmez inş.sağı solu pek belli olmuyo..

doğum günün kutlu olsun canım ne güzel genç yaşta anne olmuşsun
ben 30 oldum daha ilk çocuğu yeni yaptık yaaa :))

saol cnm.erken kaynana olucam.

doğum günün kutlu olsuın canım.
ben oğluşumu doğurduğumda ( 19 aralık ) 29 olucam ( daha ilk cocuk (
buna şükür D

tşk.cnm.ne güzel sende oğluşunla bir kutlarsın.sende daha gençsin.

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ailenle sağlıklı mutlu huzurlu

Dogum gunun kutlu olsun nice senelere esinle ve bebislerinle

hepinize tek tek taşekkürler arkadaşlar.ilk defa bi doğum günümde hamiş olarak geçiriyorum.haliyle evde daha naz yapıyorum.

kızlar tuvalette ıkınmak zararlı olur mu??? bazen epey zorluyor beni.gerçi artık normal tuvalete de oturmakta zorlanıyorum

Valla birsey itiraf etmek istiyorum ben ilk kizimda 10 kilo alinca ve nisan anneleri kilolarini yazarken herkes 3 yada 4 kilo falan aldim dedikce verem oluyor kendimde bir sorun oldugunu dusunur dururdum.Hatta onlar hakkinda aslinda onlarda cok kilo aldi ama demiyorlar diyordum.Ne fesatmisim ay utandim kendimden:78:

Ayrica kiloyu sorun etmeyin heledeki zayif hamile kaldiysaniz.Bakin ben 3 kilo aldim ama kilom 79 yani.Bu arada dogumdan sonra 1 hafta icinde 10 kilo gidiyo direkt gerisi emzirirken gidiyo zaten

cnm fazla ıkınmak ıyı deıl dıye bılıyorum ben bırde hemoroid olusabılır petlik olmamasına dıkkat et cnm
hemoraid vardı canım geçen hafta bayağı bi şişlik vardı.bu hafta biraz daha rahatladı iyi gibi az kalmış şişliği.ama bu petlik olayını anlamadım o nedir:26::26::26::26::26:
Hakikaten ya turk tuvaletine nasil oturuyorsunuz o gobeklerle.Anam ben otursam kesin geri kalkamam bu gobegimle aboovv

ya oturmakta zorlanıyorum klozette var ama sevmiyorum onu ama artık mecbur kullanıcam klozeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…