hemoraid vardı canım geçen hafta bayağı bi şişlik vardı.bu hafta biraz daha rahatladı iyi gibi az kalmış şişliği.ama bu petlik olayını anlamadım o nedir:26::26::26::26::26:
ya oturmakta zorlanıyorum klozette var ama sevmiyorum onu ama artık mecbur kullanıcam klozeti
cnm ne tatlı olmuşsun sen buna kalın bacak buyuk popo mu dıyon bide beni görsen sırf kalca ve basenlerime aldım sankı kıloyu..kızlarda böyle oluyorum ben hep.. oglumda ne guzel sadece karnım şişmişti
ay güldürdün kız beni kabız olamamaya bak yani
kızlar kendinize hakaret etmeyin bende ben 53 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum yani toplamda 16 kilo almışım ve eminimki kilo rekoru bende
ama sizde de oluyormu bilmiyorum yemek yerken doysamda yiyorum sanki gözüm aç :)))
kızlar kendinize hakaret etmeyin bende ben 53 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum yani toplamda 16 kilo almışım ve eminimki kilo rekoru bende
ama sizde de oluyormu bilmiyorum yemek yerken doysamda yiyorum sanki gözüm aç :)))
buda benim gobusum teyzelkeriiiiiii
buda benim gobusum teyzelkeriiiiiii
bende 53 hamile kaldım şimdi 59 um cnm ama sende baya bi kilo almışsınn amannnn boşwerrr emzirirken zayıflarsın
dr a söyledin mi peki canım :26::26::26:valla hep beni korkutuyorlar doğumun zor olur diye.gerçi sen zaten zayıfmışsın ben 66 ile başladım 71 oldum.
saolllllll teyzesiiiiiiimaşlhh baya bi büyükk
aminn canim hepimizeeeeeeeeeRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
demetcım voov maşallah seninki baya buyumuş kız ne bu hal
dün doktorun yanında tartıldım zaten bişey olmaz dedi aslında ama ben nasıl vericem diye düşünmedim değil bebeğe gitse gamda yemicem bebeğimi ilk önce 900 gr ölçtü sonra 880 gr çıktı doğumumuz zor olmaz inşallah kafamızı böyle kötü şeylerle doldurmayalım normal doğum nasip olur inşallah
Eki Görüntüle 258009
bu da oğlum ve ben :) ayy dayanamadım bende çektim biraz karalık çıktı ama olsun
saolllllll teyzesiiiiiii
aminn canim hepimizeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyy teyzesi zaten buyuklugunden dolayi dr gittip geliyoruz drler kg olcumunu yaptilar enaz 4.500-5000kg dogar diyorlar suan diyette giridim seker testim iyi cikdigi halde gunde 4 kez olcum yapiyorum halbuki bizde genetik 4kg asagi bebek dogmaz ben bunda bisey yemiom abisinden kalanlar yeter diolar offfffff neyse saglikli sihhatli dogsunlardaaaaaaa
sende cok citir bir annesin hayatimmmmm
Eki Görüntüle 258009
bu da oğlum ve ben :) ayy dayanamadım bende çektim biraz karalık çıktı ama olsun
masallah tam citirsin yaaaaaa sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?