2011 Aralık Anneleri

ay güldürdün kız beni kabız olamamaya bak yani

cnm ne tatlı olmuşsun sen buna kalın bacak buyuk popo mu dıyon bide beni görsen sırf kalca ve basenlerime aldım sankı kıloyu..kızlarda böyle oluyorum ben hep.. oglumda ne guzel sadece karnım şişmişti

eski halime göre kiloluyum yaa ama neyseki senınde dediğin gibi kızlarda kalçalar filan çok kilo alıyormuş ben o konuda şanslıyım ama işye yinede 7 kilo aldım we 59 oldum doğuma kaç kiloyla girerim bilemiyorum allah hepimize yardım etsin een önemlisi bebbişşlerr sağlıklı olsun gerisi problem değil

..........................................................................................................

Son düzenleme:
kızlar kendinize hakaret etmeyin bende ben 53 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum yani toplamda 16 kilo almışım ve eminimki kilo rekoru bende
ama sizde de oluyormu bilmiyorum yemek yerken doysamda yiyorum sanki gözüm aç :)))

dr a söyledin mi peki canım :26::26::26:valla hep beni korkutuyorlar doğumun zor olur diye.gerçi sen zaten zayıfmışsın ben 66 ile başladım 71 oldum.

bende 53 hamile kaldım şimdi 59 um cnm ama sende baya bi kilo almışsınn amannnn boşwerrr emzirirken zayıflarsın

bende 53 hamile kaldım şimdi 59 um cnm ama sende baya bi kilo almışsınn amannnn boşwerrr emzirirken zayıflarsın

en son tartıldığımda 60 kiloydum inanmıyorum 7 kilo almışım dedim dün doktorun yanında tartıldım şok oldum hocammmmmmmmmmmmm inanmıyorum dedim kızmadı doktorum aslında ama bende kilo fobisi var doğumu normal düşünüyorum Allah nasip ederse veririm dimi arkadaşım :)))

sana da maşallah diyorum kilo çok iyi idareli gidiyosun

dr a söyledin mi peki canım :26::26::26:valla hep beni korkutuyorlar doğumun zor olur diye.gerçi sen zaten zayıfmışsın ben 66 ile başladım 71 oldum.

dün doktorun yanında tartıldım zaten bişey olmaz dedi aslında ama ben nasıl vericem diye düşünmedim değil bebeğe gitse gamda yemicem bebeğimi ilk önce 900 gr ölçtü sonra 880 gr çıktı doğumumuz zor olmaz inşallah kafamızı böyle kötü şeylerle doldurmayalım normal doğum nasip olur inşallah

maşlhh baya bi büyükk
saolllllll teyzesiiiiiii

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
aminn canim hepimizeeeeeeeee
demetcım voov maşallah seninki baya buyumuş kız ne bu hal

ayyyyyyyyyyyy teyzesi zaten buyuklugunden dolayi dr gittip geliyoruz drler kg olcumunu yaptilar enaz 4.500-5000kg dogar diyorlar suan diyette giridim seker testim iyi cikdigi halde gunde 4 kez olcum yapiyorum halbuki bizde genetik 4kg asagi bebek dogmaz ben bunda bisey yemiom abisinden kalanlar yeter diolar offfffff neyse saglikli sihhatli dogsunlardaaaaaaa

sende cok citir bir annesin hayatimmmmm

inşallah canım bende normal istiyorum.aslında yürüyüşlere başlamak istiyorum hem kg almayım hemde doğum için egzersiz olsun diye ama sabahları popişimi kaldırıp çıkamıyom

cnm benim annemde kızkardeşimi 4bucuk kılo dogurmuş oda isvıcrede dogum yapmıştı hastanede yenıdogan bolumundekı bebek kıyafetlerı olmamış 1aylık bebeklerın bolumunden kıyafet getirtmişler birde normal dogurmuş sana sezeryan falan dıyorlar mı pekı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…