2011 Aralık Anneleri

oy maşallah ne guzel sen hıç kılo almamışsın gerci erkeklerde öyle oluyor sadece karın şişiyor

çok şükür canım almadım almayım diyede dua ediyorumkoçişim kg hoşlanmıyor daha hamişliğin başında dedi dikkat et diye...zaten popişimle dalga geçiyor docamannnn bide kg alırsan yatağa sığmayacaz diyeişte bi 5 kg aldım acep onun kaçı bebeğe ait bebek en son 820 idi.şimdi 1 kg olmuştur.eş su falan ne kadar acep:26::26::26::26::26:

cnm normalde 11-12 kılo aldınmı dogum sonrası ılk 6 ay içinde hepsi gidiyor emzirdikçe bana doktorum boyum uzun dıye 15 kılo alabılırsın demıştı dıger ıkı hamılelıgımde 15kıloyu aşmadım dogum sonrası vermek kolay oldu ama bu sefer sanırım aşacam 15kıloyu cunku her hafta 1kılo alıyorum öyle ıvır zıvır falanda yemıyorum ama belkı yaş 33artık ondan metabolızma daha agır calışıyor sanırım

anladım canım benim boyum çok uzun değil 165...çokta kısa değilim çok şükürbende inşallah 10 kg aşmam diye dua ediyorum.evet emzirdikçe gidiyormuş inşallah öylede olur.olabilir canım yaşla alakalıdır belki.sen tecrübelisin sıkıntıları sana danışmak lazım diğer doğumların normal mi oldu???

evet cnm normal dogum yaptım dıger ıkısınıde inş bunda da normal dogum olur bende herkesin aksine sezeryan olmaktan korkuyorum ürkütücü geliyor bana kesilip biçilmek
yalnız dıger ıkı dogumumuda 42.haftamda suni sancıyla yaptım bunda inş 40haftam dolmadan kendı sancım gelır öyle dogururum

allah hepimize yardım etsin tatlım buseli için çok üzüldük başka kayıp yaşamayız tek dileğim bu gerisi önemli değil inan hayatta en önemli şey sağlık kilolara gelincee hele bi kırkımız çıksın ondan sonra kocişlerinde yardımı we çabasıyla tığ gibi oluruzz walla

hani nerde göbüş göremedim ben :))

Eki Görüntüle 258009
bu da oğlum ve ben :) ayy dayanamadım bende çektim biraz karalık çıktı ama olsun

maşallahhh

bende 53 hamile kaldım şimdi 59 um cnm ama sende baya bi kilo almışsınn amannnn boşwerrr emzirirken zayıflarsın

ay ben 40 kiloyla hamile kaldım :))) faceten arkadaşım olanlar eski fotolarıma bakmışlardır belki... manken gibi bişeydim şimdi ise 53 kiloyum... ben de 20 kiloyla tamamlar ve 60 kilo olurum diyorum:)))

hadi gel barışalım

mutlu yaşlar cnm :)))

maşallah cnm oğluna

aaaa yani 3 ay 10 günüm kalmış oluyo ben şimdi tam 6 aylık mı olmuş oluyorum:26::26::26:

aynen öölee:)) hadi gözün aydın cnm :))

aaaaa bende isvicredeyim neresinde yasamislar canim benim ooglumdada aynisi oldu hatta bizden elbise istediler.sezeryani ben istemiyorum simdi diyetle 3000-3500kg aasini hedef aldik bakalim hayirlisi.burda pek sezeryanida onermiyorlar.
ayyy çok sağol canım ama nerem çıtır döte baksana kocaman şimdi bide göbiş oldu arka arkadan ön önden fırlıyor

yaaaaaaaaaaaaa kizlar masallah sizlere yaaaaaaaa ne guzelsiniz siz oyle ben simdiden kendimi fil gibi hissediyorummmmmmm(( 14kg almisim 2.trimesterde aldim hepsinideeee

kizlar nasilsiinizzz cok sukur tasindim yerlestim alismaya calisiyoruz yeni mekanimiza :) herkes iyimi internet olmadigi icin takip edemediim ozledim sizi:)

HALİMEM hoşgeldin valla bana göre bakınca kocaman bir göbeğim var önümde

Maşallah ya siz çok kibar hamilesiniz,benim 4 aylık halim gibi.Tam iki katınım diyebilirim :) İç karın die bişey yok bende ne varsa dışa doğruu,yiğidin malı meydanda olur misali :))

ay teşekkürler cnm sende koysana resmini bakalım eglenceli oluyor

cnm bende orda dogdum kinder gardene de gittim ilk okula başlayacagım zaman annem dönüş yaptı türkiyeye babam orda kaldı..şimdi babamda emeklı oldu döndü abimle yengem var orda tek kalan...zurih-zug ta yaşıyorduk biz..cocuklugum oralarda gecti ve şimdi hamileyken en cokta oranın cukulatalarını aşeriyorum özelliklede giandor diye cikolatası vardı bilirmisin bilmem onu:))

inş sezeryan olmassın gerci orda kolay kolay sezeryan yapmazlar annem 5 dogum yapmış hepside normal

kizlar nasilsiinizzz cok sukur tasindim yerlestim alismaya calisiyoruz yeni mekanimiza :) herkes iyimi internet olmadigi icin takip edemediim ozledim sizi:)

efecim hoşgeldin sesini duymak güzel merak ediyorduk seni..güle güle otur yeni evinizde inş

Son düzenleme:
iyidir cnm sen nasılsın?? gece yatıya misafirim gelecek kalkamadım bir türlü pcnın basından

iim cnm ben dee... kolay gelsin sana daa..
cnm bişi sorcam ben sana... anneannemiz kızıma bebek karyolası almış beyaz renkte, nevresimi falan turuncuymuş. burdaki arkadaşlar yazıp duruyor ya boyasız ve ahşam istiyoruz deyince... ee bende anneme bişe diyemedim tabi. sürpriz yapıp almış. çok mu zararlı ki boyalı yataklar???

aminnnn canım benim ya buseli arkadaşımızın durumunu bilmiyorum ama Allah yaşatmasın şuan da kalbimi okumuşsun canım gerçekten hele bir kucağımıza sağlıkla alalım gerisi kolay Allah o günleri göstersin inşallahh

yok cnm ya o kadarda pimpiriklenmemek lazım ne güzel rengide beyazmış güle güle yatsın inş kuzucugun içinde..sonuçta evdeki bircok mobılya boyalı öyle herşeyden sakındırmayı cok dogru bulmuyorum ben ne kadar cok sakınırsan okadar daha cok hastalanır genelde bebekler..biraz rahat olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…