oy maşallah ne guzel sen hıç kılo almamışsın gerci erkeklerde öyle oluyor sadece karın şişiyor
çok şükür canım almadım almayım diyede dua ediyorumkoçişim kg hoşlanmıyor daha hamişliğin başında dedi dikkat et diye...zaten popişimle dalga geçiyor docamannnn bide kg alırsan yatağa sığmayacaz diye işte bi 5 kg aldım acep onun kaçı bebeğe ait bebek en son 820 idi.şimdi 1 kg olmuştur.eş su falan ne kadar acep:26::26::26::26::26:
sende çıtırsın canım seninde fazla yok maşaallah
cnm normalde 11-12 kılo aldınmı dogum sonrası ılk 6 ay içinde hepsi gidiyor emzirdikçe bana doktorum boyum uzun dıye 15 kılo alabılırsın demıştı dıger ıkı hamılelıgımde 15kıloyu aşmadım dogum sonrası vermek kolay oldu ama bu sefer sanırım aşacam 15kıloyu cunku her hafta 1kılo alıyorum öyle ıvır zıvır falanda yemıyorum ama belkı yaş 33artık ondan metabolızma daha agır calışıyor sanırım
anladım canım benim boyum çok uzun değil 165...çokta kısa değilim çok şükürbende inşallah 10 kg aşmam diye dua ediyorum.evet emzirdikçe gidiyormuş inşallah öylede olur.olabilir canım yaşla alakalıdır belki.sen tecrübelisin sıkıntıları sana danışmak lazım diğer doğumların normal mi oldu???
en son tartıldığımda 60 kiloydum inanmıyorum 7 kilo almışım dedim dün doktorun yanında tartıldım şok oldum hocammmmmmmmmmmmm inanmıyorum dedim kızmadı doktorum aslında ama bende kilo fobisi var doğumu normal düşünüyorum Allah nasip ederse veririm dimi arkadaşım :)))
sana da maşallah diyorum kilo çok iyi idareli gidiyosun
Eki Görüntüle 258009
bu da oğlum ve ben :) ayy dayanamadım bende çektim biraz karalık çıktı ama olsun
bende 53 hamile kaldım şimdi 59 um cnm ama sende baya bi kilo almışsınn amannnn boşwerrr emzirirken zayıflarsın
SeLam küstüm bi daha yazmıcam dedim ama bu kampanyadan haberiniz olsun istedim,yazamadan edemedim
Bugün ve yarın migros,tansaş ve şok marketlerde bebek bezi,ıslak mendil ve mamalarda bir ürün alana ikinci ürün %50 indirimli.Ben iki paket yenidoğan premium care 2 numara bez aldım,uni nin havlu gibi olan yenidoğan ıslak mendilinden aldım.
İlgilenen annelere duyurulur.
slm kızlar nasılsınız..ben bugün çok mutluyum bu gün doğum günüm bugün 27 yaşıma girdim...
bugün okula gittim kıyafetlre bakmaya oğlum boyuma yaklaşmış aaa bu seninmi diye sorular..doğum belgesimi taşımak lazım
erken yaşta anne olunca kimse anneliği yakıştıramıyo heralde..
merhaba kızlar...dr dan geldiik :))
90 kilocuk olmuşumiibakılınca çok gbi dursada toplamda 8 kilo aldım :) böyle rahatlatıyrm kendimi...oğluşum iyi çok şükür,boyu,kilosu,suyu normal dedi dr..doğum işini konuştuk,,daha önce geçirdiğim ameliyattan dolayı sezeryan öneriyor dr,5aralık muhtemel sezeryan tarihim..ben normal istiyordum ama olsun sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin paşamda gerisi mühim değil..bu arada dün mahmutpaşaya gittik eşimle,,gecelik falan almak için...2 pijama takımı bi sabahlık aldım ama dün yazan arkadaşların da dediği gbi henüz kışlıklar pek çıkmamış,ekim ortası gbi gecelik ve bebek süsleri için tekrar çıkarız inşallah...
aaaa yani 3 ay 10 günüm kalmış oluyo ben şimdi tam 6 aylık mı olmuş oluyorum:26::26::26:
aaaaa bende isvicredeyim neresinde yasamislar canim benim ooglumdada aynisi oldu hatta bizden elbise istediler.sezeryani ben istemiyorum simdi diyetle 3000-3500kg aasini hedef aldik bakalim hayirlisi.burda pek sezeryanida onermiyorlar.cnm benim annemde kızkardeşimi 4bucuk kılo dogurmuş oda isvıcrede dogum yapmıştı hastanede yenıdogan bolumundekı bebek kıyafetlerı olmamış 1aylık bebeklerın bolumunden kıyafet getirtmişler birde normal dogurmuş sana sezeryan falan dıyorlar mı pekı ??
ayyy çok sağol canımama nerem çıtır döte baksana kocaman şimdi bide göbiş oldu arka arkadan ön önden fırlıyor
kizlar nasilsiinizzz cok sukur tasindim yerlestim alismaya calisiyoruz yeni mekanimiza :) herkes iyimi internet olmadigi icin takip edemediim ozledim sizi:)
Maşallah ya siz çok kibar hamilesiniz,benim 4 aylık halim gibi.Tam iki katınım diyebilirim :) İç karın die bişey yok bende ne varsa dışa doğruu,yiğidin malı meydanda olur misali :))
aaaaa bende isvicredeyim neresinde yasamislar canim benim ooglumdada aynisi oldu hatta bizden elbise istediler.sezeryani ben istemiyorum simdi diyetle 3000-3500kg aasini hedef aldik bakalim hayirlisi.burda pek sezeryanida onermiyorlar.
yaaaaaaaaaaaaakizlar masallah sizlere yaaaaaaaa ne guzelsiniz siz oyle ben simdiden kendimi fil gibi hissediyorummmmmmm (( 14kg almisim 2.trimesterde aldim hepsinideeee
kizlar nasilsiinizzz cok sukur tasindim yerlestim alismaya calisiyoruz yeni mekanimiza :) herkes iyimi internet olmadigi icin takip edemediim ozledim sizi:)
hoşbulduk destinacım, nasılsın???
iyidir cnm sen nasılsın?? gece yatıya misafirim gelecek kalkamadım bir türlü pcnın basından
allah hepimize yardım etsin tatlım buseli için çok üzüldük başka kayıp yaşamayız tek dileğim bu gerisi önemli değil inan hayatta en önemli şey sağlık kilolara gelincee hele bi kırkımız çıksın ondan sonra kocişlerinde yardımı we çabasıyla tığ gibi oluruzz walla
iim cnm ben dee... kolay gelsin sana daa..
cnm bişi sorcam ben sana... anneannemiz kızıma bebek karyolası almış beyaz renkte, nevresimi falan turuncuymuş. burdaki arkadaşlar yazıp duruyor ya boyasız ve ahşam istiyoruz deyince... ee bende anneme bişe diyemedim tabi. sürpriz yapıp almış. çok mu zararlı ki boyalı yataklar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?