2011 Aralık Anneleri

kızlar dün doktordaydım doktorum karnımı iki eliyle sıktı ayy neyapıyo acaba dedim demezmi yağlarına bak sen hepsini bebekmi sandın dedi valla hocam öyle sandım dedim bebeğim 880 gr dı siz 26 haftalıkken kilosu nasıldı şekerler

ben 25 + 6 da 875 grm dı cnm

kg normal canım benimde 820 idi sanırım.ya ben felaket unutkan oldum.dr bişiler diyor hemen unutuyorum.:26::26::26:

ben de aynı şekilde düşünüyorum ama yine de içimi çok rahatlattın. hepimizin kuzucuğu sağlıkla büyüsün inşallah. çok öptüm canım

geceleri veya gün boyu burnu tıkalı olan varmı özellikle geceleri eşim bana diyo nefes alamamana çok üzülüyorum diye bunu dün doktora sormayı unuttum tabi ama tüm acısına razıyım yeterki gelsin meleğim

sağol canım senin bebişe maşallah 1 hafta daha kilolu

yok cnm dahada kilolu olanlar var bana zayıf bile geliyo biliyomusun neyse sağlığı yerinde herşeyi normal sıkıntı yok kilosu çokta önemli değil 200 gr hafif olsun ama sağlıklı olsun kuzucuklarımız dimii :))

bende olmuyor ama bende de durup dururken çarpıntı başlıyor nefesim artıyor kalbim çıktı çıkıcak diyorum.

ben devlet hastanesine gidiyorum.sormadan söylemiyorlar.bende hep unutuyom ultrason kağıdının dilinden de anlamıyorum:26::26::26:

canım devlet hastanesine 1 kere gittim ogünde birdaha gitmemeye tövbe ettim develet hastanesinde ne ilgi var nede insan yerine koyma ben doktorumdan ilgi beklerim bunuda parayla özel hastanede görüyorum malesefki

canım ben kaç kilo doğmuşum biliyomusun :)))) tam 6 kilo canım annemde ozaman dikiş bile atılmamış nasıl doğurmuş beni ya beni kimse kucağına almazmış dombiliyim diye şimdi hamile olmadan önce beni görenler şaşırıyo o kiloyla doğdun cılız kız oldun diye aman iyiki öyle büyümemişim diyorum tabiki benim bebek bana çekmesin yoksa normal doğum yapamam

canım devlet hastanesine 1 kere gittim ogünde birdaha gitmemeye tövbe ettim develet hastanesinde ne ilgi var nede insan yerine koyma ben doktorumdan ilgi beklerim bunuda parayla özel hastanede görüyorum malesefki

doğrudur canım ben bakırköy araştırmaya gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok dr lar iyi.bende özelde bulamadım o samimiyeti.

kızlar doktorum dediki 30. haftalardan sonra bol bol görüşmemiz gerekecek artıkın dedi alttan bakarmı ya ne zaman bakılmaya başlar offf işte en korktuğum bölüm burası muayene ((((((

doğrudur canım ben bakırköy araştırmaya gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok dr lar iyi.bende özelde bulamadım o samimiyeti.

ben istanbuldaydım evlendim ankara ya geldim ama bakırköy araştırma güzeldir arkadaşım devlet hastanelerinden çok farklı ama ben burdaki üniversite hastanesinde cinnet geçirdim ogün resmen birdaha da gitmem dedim o oldu ama dediğim gibi bakırköy iyidir

evet canım şimdilik memnunum valla bi sıkıntım yok doğumda da neresi denk gelirse oraya giderim artık 30.haftada alttan muayne etmez sanırım doğuma yakın çatı muaynesi falan oluyormuş.bende vajiliydim biliyorsun.ama ben şimdi muayne olabiliyorum ilk başta tırsıyorum dr sölüyorum yavaş olun diye onlarda ona göre davranıyor

kızlar ben çıkıyorum eşim gelir şimdi atıştırmalık bişiler hazırlayayım.öpüyorum hepinizi hoşçakalınnnn

ben ben ben!haftalardır o tıkanıklık var bendeeee !pekı bısey soracagım vaj....nal bolgenızde kramp gıbı agrı gırıyormu hız ılk defa bugun 2 kere gırdı bana!sancı falan yok hafıf agrı verır gıbı oldu o kadar sanıyelıkdııı!karnımdada gerılme bazende sertlık olusuyor nedenını bılen varmıdır acep 5:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…