kızlar dün doktordaydım doktorum karnımı iki eliyle sıktı ayy neyapıyo acaba dedim demezmi yağlarına bak sen hepsini bebekmi sandın dedi valla hocam öyle sandım dedim bebeğim 880 gr dı siz 26 haftalıkken kilosu nasıldı şekerler
kızlar dün doktordaydım doktorum karnımı iki eliyle sıktı ayy neyapıyo acaba dedim demezmi yağlarına bak sen hepsini bebekmi sandın dedi valla hocam öyle sandım dedim bebeğim 880 gr dı siz 26 haftalıkken kilosu nasıldı şekerler
yok cnm ya o kadarda pimpiriklenmemek lazım ne güzel rengide beyazmış güle güle yatsın inş kuzucugun içinde..sonuçta evdeki bircok mobılya boyalı öyle herşeyden sakındırmayı cok dogru bulmuyorum ben ne kadar cok sakınırsan okadar daha cok hastalanır genelde bebekler..biraz rahat olmak lazım
ben 25 + 6 da 875 grm dı cnm
kg normal canım benimde 820 idi sanırım.ya ben felaket unutkan oldum.dr bişiler diyor hemen unutuyorum.:26::26::26:
evet canım doktorda gayet normal dedi bana yinede size sorayım dedim sağol
sağol canım senin bebişe maşallah 1 hafta daha kilolu
geceleri veya gün boyu burnu tıkalı olan varmı özellikle geceleri eşim bana diyo nefes alamamana çok üzülüyorum diye bunu dün doktora sormayı unuttum tabi ama tüm acısına razıyım yeterki gelsin meleğim
ben devlet hastanesine gidiyorum.sormadan söylemiyorlar.bende hep unutuyom ultrason kağıdının dilinden de anlamıyorum:26::26::26:
yok cnm dahada kilolu olanlar var bana zayıf bile geliyo biliyomusun neyse sağlığı yerinde herşeyi normal sıkıntı yok kilosu çokta önemli değil 200 gr hafif olsun ama sağlıklı olsun kuzucuklarımız dimii :))
bende olmuyor ama bende de durup dururken çarpıntı başlıyor nefesim artıyor kalbim çıktı çıkıcak diyorum.
canım devlet hastanesine 1 kere gittim ogünde birdaha gitmemeye tövbe ettim develet hastanesinde ne ilgi var nede insan yerine koyma ben doktorumdan ilgi beklerim bunuda parayla özel hastanede görüyorum malesefki
doğrudur canım ben bakırköy araştırmaya gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok dr lar iyi.bende özelde bulamadım o samimiyeti.
ben istanbuldaydım evlendim ankara ya geldim ama bakırköy araştırma güzeldir arkadaşım devlet hastanelerinden çok farklı ama ben burdaki üniversite hastanesinde cinnet geçirdim ogün resmen birdaha da gitmem dedim o oldu ama dediğim gibi bakırköy iyidir
geceleri veya gün boyu burnu tıkalı olan varmı özellikle geceleri eşim bana diyo nefes alamamana çok üzülüyorum diye bunu dün doktora sormayı unuttum tabi ama tüm acısına razıyım yeterki gelsin meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?