2011 Aralık Anneleri

bendede haftalardır var hatta yemek yerken ses çıkıyomuş burnumdan ne garip vajinal bölgede wc de iki kere başıma geldi aşırı korktum hemen çıktım :))) kramp girmişti kasıklarıma kadar hatta ogünden sonrada olmadı bu normalmiş sanırım canım karnımda gerilme oluyor bu durumda sen magnezyum içebilirsin ama bende sık sık olmadığı için doktorumla gerek duymadık ama ilerleyen zamanlarda gerek duyarsam bende içmeye başlarım

cnm doguma kadar suresi vr dimi bunun bana da verebilirsiin kaldiysa ama ozelden yazda pek gecmisee bakamiyormm bugun tesaduff denk geldi :)

cnm hoşgeldin... meraklardaydım valla... nasınsın ii misin???

cok sukur tasindim cnmm yaaa yogun gecti bayaa gunler bidee internet hmeen baglanmadi filan telden face e girebildim ancaa bi ay oldu heralde ozleddiim bende wallaa cook sizii yinee faceden sana yazmistiiim sanki cnm ?? sen nasilsin

cnmm sizden haber almakta guzeel :)saol cnmmm benim inan bende sizi merk ettim

ben 7-8 kilo aldım şimdiye kadar ama nerdeyse tamamı üst tarafta ve karnımda. görenler doğumun yakın olduğunu düşünüyor hep. oysa daha 2.5 ay var ve ben sonunu düşünemiyor artık :))) e tabi böyle bir karın olunca doğal olarak sırt ağrıları başladı. otururken özellikle dayanılmaz oluyor. bugün magnezyum başlıyorum inşallah işe yarar.
dün kontrolüm vardı. kızımız 1300 kg olmuş ve çok şükür herşeyi yerli yerinde ve sağlıklı görünüyor. bizi şok edense, iki boyutluda gözlerini açıp kapadığını ve açıkken göz bebeklerini oynattığını bile görebilmemiz. ağzımız açık kaldı. öylece bakıyordu anlıcanız. ilk kez kalp atışını duyduktan sonra bizi en çok heyecanlandıran an bu oldu sanırım. artık sesime de düzenli tepkiler vermeye başladı. ben onunla ne zaman konuşmaya başlasam, hemen tekme atmaya hareket etmeye başlıyor.

bilmiyorum sizde oluyor mu ama, bazen hemen doğsun kokusunu içime çekeyim istiyorum bazen de bu güzelliğin, onu içimde taşıma ve yaşatma ayrıcalığının sona ermesini istemiyorum!!!!

ne güzel canım senin adına sevindim erken yaşta anne olmak isterdim bende hep rabbim kucağımıza almayı nasip ederde oluruz inşallah...
ayrıca doğum günün kutlu olsun canım biraz geç kutladım kusura bakma anca girdim nete...

gercektenml magnezyum bu kadar işe yararmıki hemen düzenli içeyim ben onu doktor vermıstı ama ben ıcmıyordum duzenlı!cok korktum ama iş yaptım bıde bugun cam sıldım egıl kalk o da yapmıs olabılır dıye dusunuyorum nasıl korktum anlatamam!tesekkur ederım canım ya ıcımı rahatlattınnn:)

Bende 25+4 haftalikken oglusum 822 gr di. Haftaya tekrar kontrolumuz var bakalim kac gram almis

canım benim burnum da sürekli tıkalı. bir aydır falan nefes almakta güçlük çekiyorum. arada burun damlası sıkıyorum. doktoruma sormadım ama bi arkadaşım da böle olmuştu, o da burun damlası kullanıyodum dedi. sonra tatlı bir oğluşu oldu. arada mecburen kullanıyorum. yoksa geceleri uyku yok.

canım onlar kasılmalar. normalmiş. artık doğuma hazırlanıyo vücudun. ama yine de çok sık ve düzenli oluyorsa doktorunla görüşmelisin.

ayyyyyyyyy keske sende burda olsaydin bizde beraber paylasirdik herseyimizi bulusurdukda neyse bende baseldeyim fazla uzak degilmisiz ya.HAYATIMMMMMM o cikolatayi nasil bilmemmmmmm sende agzinin tadini biliyormussunnnnnn.adresini ozelden yaz gonderiyim canim canin cekiyorsa.tr var ama cok pahalilar.

canım zayıf başlayanlar daha fazla kilo alıyorlar sanırım. ben nişanlandıktan sonra ilaçlardan çok hızlı kilo almıştım. 65 le evlendim, kışın 70leri çıktım. hastalanıp tekrar 62 ye düşmüştüm.kilo tabloma baktım, 66yla hamile kalmışım. zayıf değildim yani. şimdi 70,5 oldum.48 kiloyla hamile kalan biri için aslında aşırı değil mi? ama işte yola tombik çıkınca 4 kilo aldım oluyor.

ben de kontrollere kayseriye geliyorum.sen hangi doktora gidiyorsun canım?

selam kizlaaarrrr..

kizlar benim genel olarak burnum tikanirdi geceleri daha once ameliyat oldum fakat ara ara yine yasadigim bir durumdu. surekli kullandigim damlayi hamileligimi ilk ogrendigimde sormustum doktora kullanma demisti. bu durumda sadece okyanus suyu denen damlalara izin veriyorlar. sterimar ve bi kac marka daha var galiba. ben simdi sadece sterimar kullaniyorum tikanmayla ilgili olarak....

canim masallah bebisine.. ben de bazen ayni seyleri hissediyorum. hem cok hevesleniyorum dogmasi icin hem de bu kipirtilarini hissettikce sonra cooooook ozleyecekmisim gibi geliyor. huzunleniyorum bi sure sonra icimde olmayacagi icin. sanirim ben psikoloik ayrilma donemini cok kolay bir sekilde geciremeyecegim (

kızlar doktorum dediki 30. haftalardan sonra bol bol görüşmemiz gerekecek artıkın dedi alttan bakarmı ya ne zaman bakılmaya başlar offf işte en korktuğum bölüm burası muayene ((((((

Benimde bu hafta kontrolüm vardı,bundan sonra 15 günde bir görüşücez dedi.Ama alttan muayeneden fln bahsetmedi,doğuma yakın haftada bakılıyor alttan die biliyorum çatı muayenesi oluyor

Benimde bu hafta kontrolüm vardı,bundan sonra 15 günde bir görüşücez dedi.Ama alttan muayeneden fln bahsetmedi,doğuma yakın haftada bakılıyor alttan die biliyorum çatı muayenesi oluyor

dün sen söyledin de mi migrosta kampanya var diye

şimdi migrostan geldim büssürü şey aldım 2şer tane unibaby ıslak mendil, prima 1 numara yenidoğan, hasta bezi, ped. yanımda bebekli bir çift vardı annenin yardımıyla aldım. deterjan olarak da dalin vardı bi de dalan roxy sabun tozu. bunları alma ben hep hacışakirin sabuntozuyla yıkadım kalıntı falan olmuyor o yeterli dedi. ama orda olmadığı için alamadım. hazır gitmişken ev için bikaç deterjan aldım diğer yerlere de uğradım aldım da aldım şimdi hepsine tek tek bakıcam bebişimin altına bunları mı bağlıcam şimdi

bu arada ben de sessiz küsenlerdenim önceden çok yazıyordum şimdi arada yazıyorum ama her gün takip ediyorum

mesut kaymana ve ıbrahım demıre gıdıyorum canım, sezeryan deme ıhtımalıne karsı:)
kım normal dogum derse onu günün şanslı doktoru secicem
sen kime gidiyorsun?

valla bende 70 i hedeflemiştim ama 68 olmuşum bile.. 59 la hamile kalmıştım.. yandık daha 26. hafta.. :)
neyse olsun bakalım, inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da...
ama dediğin gibi bende hiç 68 miş gibi değilim.. çok rahatım hareketliyim.. maşallah diyelim kendimize
bakalım doğuma kaç kiloyla gideceğiz ?? sürpriiizzzz tahmin edemiyorum hiç :44:
bide size göbişimi göndereyim barii, paylaşmak güzel oluyor..
vee işte kıvırcık kızım ve dışardan görünüşü

mesut kaymana ve ıbrahım demıre gıdıyorum canım, sezeryan deme ıhtımalıne karsı:)
kım normal dogum derse onu günün şanslı doktoru secicem
sen kime gidiyorsun?

mesut kaymanı çok duydum. ben avrupa has. zerrin özkeçeciye gidiyorum. mecbur sezeryan olacağım. güvenebilmek istiyorum .mesut beyi önerir misin? bir de fiyatlar nasıl o hastanede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…