ben ben ben!haftalardır o tıkanıklık var bendeeee !pekı bısey soracagım vaj....nal bolgenızde kramp gıbı agrı gırıyormu hız ılk defa bugun 2 kere gırdı bana!sancı falan yok hafıf agrı verır gıbı oldu o kadar sanıyelıkdııı!karnımdada gerılme bazende sertlık olusuyor nedenını bılen varmıdır acep5:
destina 3 1.2.3.
vilocan 3 4.5.6.
derya 2 7.8.
buseli 1 9.10
seplem bilmiyor-(annesi) 11.
demettuba bilmiyor(annesi)12.
mardin4747 13-arapçasını Türkçe okuyacak
nicko(k.valide)1 cüz- 14.
tulayuzun(k.valide) 15.
bademininur(anne) 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml bilmiyor
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun-bilmiyor
çelik1 cüz 19.29.
mariposita 1 cüz 20.30.
pokim 1 cüz (eşi okuyacak) 21.
kardelen99 1 cüz 22.
lune 23.
pintos bilmiyor-
nihalla bilmiyor (Arapçasını Türkçe okuyacak) 24.
ozlemim 1 cüz (annesi okuyacak) 25.
balmond (Arapçasını Türkçe okuyack) 26.
neredesin firuze 27.28.
listeyi bu şekilde düşündüm,destina ve vilocan arkadaşlarımız 3 okurum dediği için 3 cüz yazdm,ama eşit olsun diyosanız,1 cüz yazılanlardan birileri 2 cüz okuyabilir,yorumlarınızı bekliyorum,bi de gerçek ismini yazmayan arkadaşlar var,onu da halledelim
cnm hoşgeldin... meraklardaydım valla... nasınsın ii misin???
HALİMEM hoşgeldinvalla bana göre bakınca kocaman bir göbeğim var önümde
ay teşekkürler cnmsende koysana resmini bakalım eglenceli oluyor
cnm bende orda dogdum kinder gardene de gittim ilk okula başlayacagım zaman annem dönüş yaptı türkiyeye babam orda kaldı..şimdi babamda emeklı oldu döndü abimle yengem var orda tek kalan...zurih-zug ta yaşıyorduk biz..cocuklugum oralarda gecti ve şimdi hamileyken en cokta oranın cukulatalarını aşeriyorum özelliklede giandor diye cikolatası vardı bilirmisin bilmem onu:))
inş sezeryan olmassın gerci orda kolay kolay sezeryan yapmazlar annem 5 dogum yapmış hepside normal
efecim hoşgeldin sesini duymak güzel merak ediyorduk seni..güle güle otur yeni evinizde inş
slm kızlar nasılsınız..ben bugün çok mutluyum bu gün doğum günüm bugün 27 yaşıma girdim...
bugün okula gittim kıyafetlre bakmaya oğlum boyuma yaklaşmış aaa bu seninmi diye sorular..doğum belgesimi taşımak lazım
erken yaşta anne olunca kimse anneliği yakıştıramıyo heralde..
bendede haftalardır var hatta yemek yerken ses çıkıyomuş burnumdan ne garip vajinal bölgede wc de iki kere başıma geldi aşırı korktum hemen çıktım :))) kramp girmişti kasıklarıma kadar hatta ogünden sonrada olmadı bu normalmiş sanırım canım karnımda gerilme oluyor bu durumda sen magnezyum içebilirsin ama bende sık sık olmadığı için doktorumla gerek duymadık ama ilerleyen zamanlarda gerek duyarsam bende içmeye başlarım
kızlar dün doktordaydım doktorum karnımı iki eliyle sıktı ayy neyapıyo acaba dedim demezmi yağlarına bak sen hepsini bebekmi sandın dedi valla hocam öyle sandım dedim bebeğim 880 gr dı siz 26 haftalıkken kilosu nasıldı şekerler
geceleri veya gün boyu burnu tıkalı olan varmı özellikle geceleri eşim bana diyo nefes alamamana çok üzülüyorum diye bunu dün doktora sormayı unuttum tabi ama tüm acısına razıyım yeterki gelsin meleğim
ben ben ben!haftalardır o tıkanıklık var bendeeee !pekı bısey soracagım vaj....nal bolgenızde kramp gıbı agrı gırıyormu hız ılk defa bugun 2 kere gırdı bana!sancı falan yok hafıf agrı verır gıbı oldu o kadar sanıyelıkdııı!karnımdada gerılme bazende sertlık olusuyor nedenını bılen varmıdır acep5:
ayyyyyyyyy keske sende burda olsaydin bizde beraber paylasirdik herseyimizi bulusurdukda neyse bende baseldeyim fazla uzak degilmisiz ya.HAYATIMMMMMM o cikolatayi nasil bilmemmmmmm sende agzinin tadini biliyormussunnnnnn.adresini ozelden yaz gonderiyim canim canin cekiyorsa.tr var ama cok pahalilar.HALİMEM hoşgeldinvalla bana göre bakınca kocaman bir göbeğim var önümde
ay teşekkürler cnmsende koysana resmini bakalım eglenceli oluyor
cnm bende orda dogdum kinder gardene de gittim ilk okula başlayacagım zaman annem dönüş yaptı türkiyeye babam orda kaldı..şimdi babamda emeklı oldu döndü abimle yengem var orda tek kalan...zurih-zug ta yaşıyorduk biz..cocuklugum oralarda gecti ve şimdi hamileyken en cokta oranın cukulatalarını aşeriyorum özelliklede giandor diye cikolatası vardı bilirmisin bilmem onu:))
inş sezeryan olmassın gerci orda kolay kolay sezeryan yapmazlar annem 5 dogum yapmış hepside normal
efecim hoşgeldin sesini duymak güzel merak ediyorduk seni..güle güle otur yeni evinizde inş
yaa nasıl 3 - 4 kılo alıyorsunuz anlamıyorum ki ben 11 kilo aldım ve son 3 ay patlamasını da yasarsak 20 küsür kilo alcam herh çocuk doğana kadar
çok moralim bozuluyo bacaklarım iyice kalınlaştı doğumda en fazla 10 kilo gitse yne de 10 kılo fazlam olacak naaapcam bilmiyorummmmmmm ne yiyosunuzz aç mı geziyosunuz yaaa
yaaa inşallah zayıflayabilirim ben kayseride yaşıyorum hamıleyken bebeğin canı ister diyip yedirirler doğurursun süt olsun derler yedırırler zaten iştahlı bi hatun olduğum için yok yemem de demiyorum ondan korkuyorum kilodan
amaaan boşverin ya bebişlerimiz sağlıklı doğsun da kilo dediğin nedir ki şekerim ööle diil mi yaniii
geceleri veya gün boyu burnu tıkalı olan varmı özellikle geceleri eşim bana diyo nefes alamamana çok üzülüyorum diye bunu dün doktora sormayı unuttum tabi ama tüm acısına razıyım yeterki gelsin meleğim
canım benim burnum da sürekli tıkalı. bir aydır falan nefes almakta güçlük çekiyorum. arada burun damlası sıkıyorum. doktoruma sormadım ama bi arkadaşım da böle olmuştu, o da burun damlası kullanıyodum dedi. sonra tatlı bir oğluşu oldu. arada mecburen kullanıyorum. yoksa geceleri uyku yok.
ben 7-8 kilo aldım şimdiye kadar ama nerdeyse tamamı üst tarafta ve karnımda. görenler doğumun yakın olduğunu düşünüyor hep. oysa daha 2.5 ay var ve ben sonunu düşünemiyor artık :))) e tabi böyle bir karın olunca doğal olarak sırt ağrıları başladı. otururken özellikle dayanılmaz oluyor. bugün magnezyum başlıyorum inşallah işe yarar.
dün kontrolüm vardı. kızımız 1300 kg olmuş ve çok şükür herşeyi yerli yerinde ve sağlıklı görünüyor. bizi şok edense, iki boyutluda gözlerini açıp kapadığını ve açıkken göz bebeklerini oynattığını bile görebilmemiz. ağzımız açık kaldı. öylece bakıyordu anlıcanız. ilk kez kalp atışını duyduktan sonra bizi en çok heyecanlandıran an bu oldu sanırım. artık sesime de düzenli tepkiler vermeye başladı. ben onunla ne zaman konuşmaya başlasam, hemen tekme atmaya hareket etmeye başlıyor.
bilmiyorum sizde oluyor mu ama, bazen hemen doğsun kokusunu içime çekeyim istiyorum bazen de bu güzelliğin, onu içimde taşıma ve yaşatma ayrıcalığının sona ermesini istemiyorum!!!!
kızlar doktorum dediki 30. haftalardan sonra bol bol görüşmemiz gerekecek artıkın dedi alttan bakarmı ya ne zaman bakılmaya başlar offf işte en korktuğum bölüm burası muayene((((((
Benimde bu hafta kontrolüm vardı,bundan sonra 15 günde bir görüşücez dedi.Ama alttan muayeneden fln bahsetmedi,doğuma yakın haftada bakılıyor alttan die biliyorum çatı muayenesi oluyor
canım zayıf başlayanlar daha fazla kilo alıyorlar sanırım. ben nişanlandıktan sonra ilaçlardan çok hızlı kilo almıştım. 65 le evlendim, kışın 70leri çıktım. hastalanıp tekrar 62 ye düşmüştüm.kilo tabloma baktım, 66yla hamile kalmışım. zayıf değildim yani. şimdi 70,5 oldum.48 kiloyla hamile kalan biri için aslında aşırı değil mi? ama işte yola tombik çıkınca 4 kilo aldım oluyor.
ben de kontrollere kayseriye geliyorum.sen hangi doktora gidiyorsun canım?
aslına bakarsan kilom beni de hiç zorlamıyor 68 im şuan. ama işte daha önce hiç bu kiloları görmemişti tartım daha, ne kadar kilo alacağımı bir bilsem
ben 70 le doğuma gitmeyi planlamıştım ama sanırım bu imkansız :)
mesut kaymana ve ıbrahım demıre gıdıyorum canım, sezeryan deme ıhtımalıne karsı:)
kım normal dogum derse onu günün şanslı doktoru secicem
sen kime gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?