2011 Aralık Anneleri

kayseride özelde normal doğuma 100 sezaryene 250 diyorlar. tekden ve avrupa öyle en azından.ama acıbadem fazladır diye tahmin ediyorum. sen biliyor musun? mesela muayene ücreti de avrupa da 12 tl. testler için de 12 ödüyorsun. bazı hormon testlerine falan +8 lira daha alıyor.

hayırlı olsun cnm inşallah aldıkların. sen nie küstün bu arada bişey mi yaptık bilmeden???

canım küsme küsme. bu foruma en çok girenlerden biri benim. günde üç sefer yazılanları okuyorum. her girdiğimde de muhakkak bişeyler yazıyorum. ama genellikle cevap bir iki kişi veriyo. bazen gözden kaçabiliyo. mesela başka birisi daha önce en az beş sefer sorulmuş bişeyi soruyor ona yüz tane cevap veriliyo. şaşıp kalıyorum:26::26::26: ama gene de ben bana cevap yazan o birkaç arkadaşımıza çok teşekkürler ediyorum. bazen cevap alamasak da bu forum beni rahatlatıyo. bir de etrafımda hamile yok. aynı anda birileriyle aynı belirtileri göstermek burdan okumak iyi oluyo. eminim bizim gibi olan bir sürü arkadaş daha vardır. ama genelde amaç aynı. okuyup rahatlamak. onun için takma kafana. bak sana burdan bi öpücük yolluyorum firuzecim. hem ben yokluğunun farkındayım canım merak etme ama sen gene de küsme

saol cnm.bebişlerimiz sağlıklı dosunlada biraz geç olsun.

Yasmincim nasılsın? iyimisin bebişimiz nasıl kaç zamandır yazamıyorum.

iyim cnm sen.bayadır yoksun.özlettin kendini maviş..

kızlar bu hafta benide bacak arada ağrılarım oluyo.özellikle yolda yürürken.bacaklarımı açamıyorum resmen.

evet ben sölemiştim :) İyi günlerde kullanırız inşallah aldığımız toto bakım ürünlerini:)))

iyim cnm sen.bayadır yoksun.özlettin kendini maviş..

kızlar bu hafta benide bacak arada ağrılarım oluyo.özellikle yolda yürürken.bacaklarımı açamıyorum resmen.

bende iyiyim çok şükür. arada giriyorum işim oluyo hemen çıkıyorum :))
zamanımız daralıyo günler akıp gidiyo. hayırlısıyla hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah yaramaz bebişlerimizi.

kızlar nıvea atta çantası gördüm bugun 45 tl alsammı almasam mı karar veremedim bi fikri olan yada kullanıp bana öneride bulunabilecek olan var mı arkadaşlar

kızlar nıvea atta çantası gördüm bugun 45 tl alsammı almasam mı karar veremedim bi fikri olan yada kullanıp bana öneride bulunabilecek olan var mı arkadaşlar

canım ıcındekıler kullanıslıymıs bende forumdakı arkadaşlardan duydum fıyat konunsda ıstersen ıntten arastır gercı kargo felan fazlayada gelebılır yada uygunada madem canlı gordun bende sana bıısy sorabılırmiyim cantası buyukmu yanı bebek cantası olarak kullanılırmı sonradan bezı kıayeftı felan rahat alırmı sonrası ıcın

nette de hemen hemen aynı fiyatlar cnm çantası güzel ama çok büyük değil bi kaç kıyafet 2-3 bez ıslak mendil vs alabilir normal bebek çantası kadar büyük değil ama gezmeye giderken kullanışlı olur yeter yani içine bebişin günlük ihtiyaçları sığar ben beğendim

ee zaten bebek cantasının içine ne koyıcazkı buyuk alsak _? o zaman bunu alısrsan bebej cantası almmasın ayıreeten

cantalı modellerı sırf cantası var dıye almayacagım ya :))

bır kac marka var snaırım boyle cantalı bakım şeysi olan da ,ben de zaten bı benım cantam var termoslu fılan bırde bebegım ıcın aldıgım canta var..

hastaneye gıderken bebegım cantası baska ,bneım cantam baska olucak ..ee bu da canta olursa kullanılmyacagı ıcın kenarda fılan kalmasın ıstıyorum bosu bosuna almıs olurum.

bakalım ,daha almadık bırde son kullanma zamanlarına bakın kızlar ben Chicco Bebek Bakım Setine bakmıstım ,cantalı ama son kullanma zamanı mesela aralık 2011 idi..

cok cabuk bıter mı ürünler kı ..almadım bende doguma yakın alırım hem yenı gelır dıye dusundüm..

ya kızlar şimdi lavaboya gittim büyük tuvalet için azcık bekledim çok zorlamadım ama oramı temizlerken elime sertlik geldi yani bebeğin çıkcağı yerde :26::26::26:korktum vajinamın içinden bişi çıkmış gibi geldi aynayla baktım bişi yok.bi daha girdim kaybolmuş o nedir????tırstım resmen

sumakcıgım bebegın ıcın aldıgın canta tekmı aldın ben teklılerde baktım ama bu nıveanın cantası gıbı lınkı weya ısımı warsa yazarmısn

ee zaten bebek cantasının içine ne koyıcazkı buyuk alsak _? o zaman bunu alısrsan bebej cantası almmasın ayıreeten

hani bi kaç pijama takımı işte 3-5 bez battaniye ws koycam dersen olmaz benm ayriyetten bebek çantam var zaten ama oda günlük kullanım için biraz büyük olur hani taşıma açısından da fazla yük insana ama nıvea hem kibar hem günlük kullanmak için ideal cnm anladın

bıısy sollımmı aynısı bende evellı gun oldu bende popm cıktı sandım kabızdm cunku ama aynaya felan bakmadım ne oldugunu bılmıyorum bende sert bole top gıbı ama bebek olcagını sanmıyorum basurlamı ılgılı acaba

sumakcıgım bebegın ıcın aldıgın canta tekmı aldın ben teklılerde baktım ama bu nıveanın cantası gıbı lınkı weya ısımı warsa yazarmısn

evet canım tek aldım ..içine kıyafetını, bezını, ıste belkı bır kac parca esya koyarım dıye oyle komsuya gıderken fılan

kendı cantam daha buyuk tabı onu buyuk aldım kıyafettı bıberondu belkı penye battanıyesı alt acması fılan alır dıye düsündüm..

bakayım lınk bulursma eklıyım canım ..

ama makatımda değil ki oranın şiş olduğu zaman oluyor korkmuyorum ondan bu şişlik ilişkiye girdiğimiz yerde geldi elime bi tuaftı sanki şimdide yanma var.ufff ya iyice baktım aynayla öyle şişlik göremedim ama sanki son haftalarda vajinamın şekli değişti gibi

benım bebegım de asagıda bugün ..her an düşücekmiş gibi

zırt pırt tuvalete gıdıyorum oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…