dün sen söyledin de mi migrosta kampanya var diye
şimdi migrostan geldim büssürü şey aldım 2şer tane unibaby ıslak mendil, prima 1 numara yenidoğan, hasta bezi, ped. yanımda bebekli bir çift vardı annenin yardımıyla aldım. deterjan olarak da dalin vardı bi de dalan roxy sabun tozu. bunları alma ben hep hacışakirin sabuntozuyla yıkadım kalıntı falan olmuyor o yeterli dedi. ama orda olmadığı için alamadım. hazır gitmişken ev için bikaç deterjan aldımdiğer yerlere de uğradım aldım da aldım şimdi hepsine tek tek bakıcam bebişimin altına bunları mı bağlıcam şimdi
bu arada ben de sessiz küsenlerdenim önceden çok yazıyordum şimdi arada yazıyorum ama her gün takip ediyorum
valla bende 70 i hedeflemiştim ama 68 olmuşum bile.. 59 la hamile kalmıştım.. yandık daha 26. hafta.. :)
neyse olsun bakalım, inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da...
ama dediğin gibi bende hiç 68 miş gibi değilim.. çok rahatım hareketliyim.. maşallah diyelim kendimize
bakalım doğuma kaç kiloyla gideceğiz ?? sürpriiizzzztahmin edemiyorum hiç :44:
bide size göbişimi göndereyim barii, paylaşmak güzel oluyor..
vee işte kıvırcık kızım ve dışardan görünüşüEki Görüntüle 258293 Eki Görüntüle 258292 Eki Görüntüle 258294
şimdi migrostan geldim büssürü şey aldım 2şer tane unibaby ıslak mendil, prima 1 numara yenidoğan, hasta bezi, ped. yanımda bebekli bir çift vardı annenin yardımıyla aldım. deterjan olarak da dalin vardı bi de dalan roxy sabun tozu. bunları alma ben hep hacışakirin sabuntozuyla yıkadım kalıntı falan olmuyor o yeterli dedi. ama orda olmadığı için alamadım. hazır gitmişken ev için bikaç deterjan aldımdiğer yerlere de uğradım aldım da aldım şimdi hepsine tek tek bakıcam bebişimin altına bunları mı bağlıcam şimdi
bu arada ben de sessiz küsenlerdenim önceden çok yazıyordum şimdi arada yazıyorum ama her gün takip ediyorum
ne güzel canım senin adına sevindim erken yaşta anne olmak isterdim bende hep rabbim kucağımıza almayı nasip ederde oluruz inşallah...
ayrıca doğum günün kutlu olsun canımbiraz geç kutladım kusura bakma anca girdim nete...
Yasmincim nasılsın? iyimisin bebişimiz nasıl kaç zamandır yazamıyorum.
renkgelsinhayata merhaba. resimlerin çok güzelmiş. göbişin de güzel içindeki de:)))
iyim cnm sen.bayadır yoksun.özlettin kendini maviş..
kızlar bu hafta benide bacak arada ağrılarım oluyo.özellikle yolda yürürken.bacaklarımı açamıyorum resmen.
kızlar nıvea atta çantası gördüm bugun 45 tl alsammı almasam mı karar veremedim bi fikri olan yada kullanıp bana öneride bulunabilecek olan var mı arkadaşlar
canım ıcındekıler kullanıslıymıs bende forumdakı arkadaşlardan duydum fıyat konunsda ıstersen ıntten arastır gercı kargo felan fazlayada gelebılır yada uygunada madem canlı gordun bende sana bıısy sorabılırmiyim cantası buyukmu yanı bebek cantası olarak kullanılırmı sonradan bezı kıayeftı felan rahat alırmı sonrası ıcın
nette de hemen hemen aynı fiyatlar cnm çantası güzel ama çok büyük değil bi kaç kıyafet 2-3 bez ıslak mendil vs alabilir normal bebek çantası kadar büyük değil ama gezmeye giderken kullanışlı olur yeter yani içine bebişin günlük ihtiyaçları sığar ben beğendim
cantalı modellerı sırf cantası var dıye almayacagım ya :))
bır kac marka var snaırım boyle cantalı bakım şeysi olan da ,ben de zaten bı benım cantam var termoslu fılan bırde bebegım ıcın aldıgım canta var..
hastaneye gıderken bebegım cantası baska ,bneım cantam baska olucak ..ee bu da canta olursa kullanılmyacagı ıcın kenarda fılan kalmasın ıstıyorum bosu bosuna almıs olurum.
bakalım ,daha almadık bırde son kullanma zamanlarına bakın kızlar ben Chicco Bebek Bakım Setine bakmıstım ,cantalı ama son kullanma zamanı mesela aralık 2011 idi..
cok cabuk bıter mı ürünler kı ..almadım bende doguma yakın alırım hem yenı gelır dıye dusundüm..
ee zaten bebek cantasının içine ne koyıcazkı buyuk alsak _? o zaman bunu alısrsan bebej cantası almmasın ayıreeten
ya kızlar şimdi lavaboya gittim büyük tuvalet için azcık bekledim çok zorlamadım ama oramı temizlerken elime sertlik geldi yani bebeğin çıkcağı yerde :26::26::26:korktum vajinamın içinden bişi çıkmış gibi geldi aynayla baktım bişi yok.bi daha girdim kaybolmuş o nedir????tırstım resmen
sumakcıgım bebegın ıcın aldıgın canta tekmı aldın ben teklılerde baktım ama bu nıveanın cantası gıbı lınkı weya ısımı warsa yazarmısn
bıısy sollımmı aynısı bende evellı gun oldu bende popm cıktı sandım kabızdm cunku ama aynaya felan bakmadım ne oldugunu bılmıyorum bende sert bole top gıbı ama bebek olcagını sanmıyorum basurlamı ılgılı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?