evet canım tek aldım ..içine kıyafetını, bezını, ıste belkı bır kac parca esya koyarım dıye oyle komsuya gıderken fılan
kendı cantam daha buyuk tabı onu buyuk aldım kıyafettı bıberondu belkı penye battanıyesı alt acması fılan alır dıye düsündüm..
bakayım lınk bulursma eklıyım canım ..
annaa artık bız onları tasıcaz demı alt acmasını bıberonunu ee bebek cantasına hepsını koysak gezmelere ole gıtsek cok deneyımsızzım yaa ıyıkı sızler warsınız walla kafam allak bullak o zaman tek nıveanınkı yetmez buyukce alcaz ona bebegın tum esylarını koycaz
bunun tecrübeyle alakası yokki benmde ilk bebeğim olacak ama tahmin etmek zor değil sonuçta gezmeye giderken bebişi alıp gidecek halimiz yokkk yanımızda bezini yedek kıyafetlerini mendilini ince bi battaniyesini ıslak mendilini vs neye ihtiyaç duyacaksa hepsini götüreceğiz doğal olarak
annaa artık bız onları tasıcaz demı alt acmasını bıberonunu ee bebek cantasına hepsını koysak gezmelere ole gıtsek cok deneyımsızzım yaa ıyıkı sızler warsınız walla kafam allak bullak o zaman tek nıveanınkı yetmez buyukce alcaz ona bebegın tum esylarını koycaz
bunun tecrübeyle alakası yokki benmde ilk bebeğim olacak ama tahmin etmek zor değil sonuçta gezmeye giderken bebişi alıp gidecek halimiz yokkk yanımızda bezini yedek kıyafetlerini mendilini ince bi battaniyesini ıslak mendilini vs neye ihtiyaç duyacaksa hepsini götüreceğiz doğal olarak
demekkı ben tahmın edemıyormusum
annaa artık bız onları tasıcaz demı alt acmasını bıberonunu ee bebek cantasına hepsını koysak gezmelere ole gıtsek cok deneyımsızzım yaa ıyıkı sızler warsınız walla kafam allak bullak o zaman tek nıveanınkı yetmez buyukce alcaz ona bebegın tum esylarını koycaz gtcez gezmelere
saol cnm.bebişlerimiz sağlıklı dosunlada biraz geç olsun.
iyim cnm sen.bayadır yoksun.özlettin kendini maviş..
kızlar bu hafta benide bacak arada ağrılarım oluyo.özellikle yolda yürürken.bacaklarımı açamıyorum resmen.
ıstersen tek canta yap sen her yere onu götür ..
ama ben kısa mesefelere buyuk cantamı kullanmak ıstemedıgım ıcın bır tanesı kucuk bır tanesı buyuk oldu cok büyk tabı kı ama yıne ıcıne baya bırsey alır..
benımkılerı bulamadım ama benzerlerını ekleyeyım fıkır olsun..
ELİTE TERMOSLU ANNE BEBEK ÇANTASI ŞIK TASARIM GittiGidiyor.com'da #31453727
büyük dedigim cantm ,desenı farklı seyahat cantası gıbı benımkının..
küçük dedigim de bu ..
HAPPY BABY LÜX DERİ NAKIŞLI PASTEL RENKLİ ÇANTA GittiGidiyor.com'da #44755922
buna benzıyor tam boyle olmasada..
tEşekür ederim sumak hnm dedıgın gıbı fıkrım oldu bende ıkı sekılde canta yaparım daha rahat olur cevrende pek bbebeklı kımseler yok ıste sızlerden alıyorum fıkırılerı saolun
bırsey degıl ..benım de cevremde bebeklı kımse yok ama arasıtırıyorum bol bol :)
ıkı canta mantıklı olan bence her yere buyuk agır canta tAsımaktansa ..
ewet aynen benm gibi düşünüyorsun bende büyük bi çanta aldım küçük çanta yerine de nıvea atta yı alıcam okadar 2 çanta bi küçük bi büyük en güzeli :))
:13:
banyo kuvetını ne yaptınız kızlar ayaklı mı aldınız ayaksız mı ..
benım bı tane var banyo kuvetım ayaklılar cok rahat oluyor dıyorlar egılmıyorsun cart curt ama onlarda pahalı snki..
ben ayaksız alacağım dediğin gibi ayaklılar daha pahalı okadar para vermeye gerek yok ben bebişimi eğilikte yıkarım sorun değil :))
benım bı tane var banyo kuvetım ayaklılar cok rahat oluyor dıyorlar egılmıyorsun cart curt ama onlarda pahalı snki..
ama neden kimse benim yazıma bişi yazmadı
ayyyyyyyyy keske sende burda olsaydin bizde beraber paylasirdik herseyimizi bulusurdukda neyse bende baseldeyim fazla uzak degilmisiz ya.HAYATIMMMMMM o cikolatayi nasil bilmemmmmmm sende agzinin tadini biliyormussunnnnnn.adresini ozelden yaz gonderiyim canim canin cekiyorsa.tr var ama cok pahalilar.
Benimde bu hafta kontrolüm vardı,bundan sonra 15 günde bir görüşücez dedi.Ama alttan muayeneden fln bahsetmedi,doğuma yakın haftada bakılıyor alttan die biliyorum çatı muayenesi oluyor
valla bende 70 i hedeflemiştim ama 68 olmuşum bile.. 59 la hamile kalmıştım.. yandık daha 26. hafta.. :)
neyse olsun bakalım, inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da...
ama dediğin gibi bende hiç 68 miş gibi değilim.. çok rahatım hareketliyim.. maşallah diyelim kendimize
bakalım doğuma kaç kiloyla gideceğiz ?? sürpriiizzzztahmin edemiyorum hiç :44:
bide size göbişimi göndereyim barii, paylaşmak güzel oluyor..
vee işte kıvırcık kızım ve dışardan görünüşüEki Görüntüle 258293 Eki Görüntüle 258292 Eki Görüntüle 258294
slm kızlar herkese iyi geceler
az önce oglumun üstünü örtmeye diye gittim odasına babasıyla gülmekten öldük yatış şekline resmini çektim sizinlede paylaşayım dedim..:)) bu cocuklar cok alemler
Eki Görüntüle 258590
geceleri ben böyle yatıyorum diye oda böyle yatmış:90::90::90:
eskiden annem beni leğende yıkarmış walla
ama neden kimse benim yazıma bişi yazmadı
kendımı gordum bırden :)
sız bı de benım kocamın yatısını gorun ..onceden de boyleydı sırf ben yatıyorum dıye degıl
bı tanesı basının altında bır tanesı bacagının altında bır tanesıne de sarılıyor ..
ben de bacak arama alıp yatıyorum bır de basımın altında toplam da 5 yastıkla yatıyoruz
dimi .file fılan hak getıre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?