2011 Aralık Anneleri

annaa artık bız onları tasıcaz demı alt acmasını bıberonunu ee bebek cantasına hepsını koysak gezmelere ole gıtsek cok deneyımsızzım yaa ıyıkı sızler warsınız walla kafam allak bullak o zaman tek nıveanınkı yetmez buyukce alcaz ona bebegın tum esylarını koycaz gtcez gezmelere

ıstersen tek canta yap sen her yere onu götür ..

ama ben kısa mesefelere buyuk cantamı kullanmak ıstemedıgım ıcın bır tanesı kucuk bır tanesı buyuk oldu cok büyk tabı kı ama yıne ıcıne baya bırsey alır..

benımkılerı bulamadım ama benzerlerını ekleyeyım fıkır olsun..

ELİTE TERMOSLU ANNE BEBEK ÇANTASI ŞIK TASARIM GittiGidiyor.com'da #31453727

büyük dedigim cantm ,desenı farklı seyahat cantası gıbı benımkının..

küçük dedigim de bu ..

HAPPY BABY LÜX DERİ NAKIŞLI PASTEL RENKLİ ÇANTA GittiGidiyor.com'da #44755922

buna benzıyor tam boyle olmasada..

aynen..beninde bacak aralarım ağrıyo..sanki pedal çevirmişim yada koşu bandında yürümüşüm gibi...

bi de nezle oldum üzerinize afiyet....paçavra gibiyim yani..

tEşekür ederim sumak hnm dedıgın gıbı fıkrım oldu bende ıkı sekılde canta yaparım daha rahat olur cevrende pek bbebeklı kımseler yok ıste sızlerden alıyorum fıkırılerı saolun

tEşekür ederim sumak hnm dedıgın gıbı fıkrım oldu bende ıkı sekılde canta yaparım daha rahat olur cevrende pek bbebeklı kımseler yok ıste sızlerden alıyorum fıkırılerı saolun

bırsey degıl ..benım de cevremde bebeklı kımse yok ama arasıtırıyorum bol bol :)

ıkı canta mantıklı olan bence her yere buyuk agır canta tAsımaktansa ..

bırsey degıl ..benım de cevremde bebeklı kımse yok ama arasıtırıyorum bol bol :)

ıkı canta mantıklı olan bence her yere buyuk agır canta tAsımaktansa ..

ewet aynen benm gibi düşünüyorsun bende büyük bi çanta aldım küçük çanta yerine de nıvea atta yı alıcam okadar 2 çanta bi küçük bi büyük en güzeli :))

ewet aynen benm gibi düşünüyorsun bende büyük bi çanta aldım küçük çanta yerine de nıvea atta yı alıcam okadar 2 çanta bi küçük bi büyük en güzeli :))

:13:

banyo kuvetını ne yaptınız kızlar ayaklı mı aldınız ayaksız mı ..

benım bı tane var banyo kuvetım ayaklılar cok rahat oluyor dıyorlar egılmıyorsun cart curt ama onlarda pahalı snki..

ben ayaksız alacağım dediğin gibi ayaklılar daha pahalı okadar para vermeye gerek yok ben bebişimi eğilikte yıkarım sorun değil :))

slm kızlar herkese iyi geceler

az önce oglumun üstünü örtmeye diye gittim odasına babasıyla gülmekten öldük yatış şekline resmini çektim sizinlede paylaşayım dedim..:)) bu cocuklar cok alemler

geceleri ben böyle yatıyorum diye oda böyle yatmış:90::90::90:

bende normal kuvet alıcam ayaklıya gerek yok

ama neden kimse benim yazıma bişi yazmadı

cnm ne yazmıştın pek bakamadım gecmişe görmedim oyuzden

cnm turkıyede cok arastırdım bulamadım eskiden bır ara mıgroslara gelıyordu ama artık yok pahalıda olsa alacam yani bulsam:)

Benimde bu hafta kontrolüm vardı,bundan sonra 15 günde bir görüşücez dedi.Ama alttan muayeneden fln bahsetmedi,doğuma yakın haftada bakılıyor alttan die biliyorum çatı muayenesi oluyor

15gunde bir muayne için daha erken deil mi??

maşallah cok tatlı görünüyorsunuz

kendımı gordum bırden :)

sız bı de benım kocamın yatısını gorun ..onceden de boyleydı sırf ben yatıyorum dıye degıl

bı tanesı basının altında bır tanesı bacagının altında bır tanesıne de sarılıyor ..

ben de bacak arama alıp yatıyorum bır de basımın altında toplam da 5 yastıkla yatıyoruz

eskiden annem beni leğende yıkarmış walla

dimi .file fılan hak getıre

ya kızlar şimdi lavaboya gittim büyük tuvalet için azcık bekledim çok zorlamadım ama oramı temizlerken elime sertlik geldi yani bebeğin çıkcağı yerde korktum vajinamın içinden bişi çıkmış gibi geldi aynayla baktım bişi yok.bi daha girdim kaybolmuş o nedir????tırstım resmen:26::26::26:

ama neden kimse benim yazıma bişi yazmadı

cnm öyle bişey yaşamadığım için yorum yapamıyorum yanlışta bilgilendirmek istemem ama çocuk olamaz orada okadar aşağı inmez diye tahmin ediyorum doktoruna danış istersen ama sakin ol panik yapma..1 aydır benm vajinamda da biraz değişiklik var açıkcası çocuğun çıkacağı yer görüntü olarak daha geniş ve dışa doğru duruyor saNKİ bi tuhaf işte ne biliyim

bende bir tane bacak arasına birde göbeğimin altına 2tanede başımın altına koyuyorum gece 4 yastıkla yatıyorum :)) bir taraftan bir tarafa dönmek cok zahmetli oluyor kendimi döndür yastıkları döndür derken dön saga dön sola sabah oluyor zaten

Bende ayaksız olanlardan aldım,kardeşimin 7 aylık bebeği var onun kullanım şekline bakıp karar veriyorum.Sadece 5 ay kullandı küveti,5 aylık babasının kucagına verdi normal kendi küvetlerinde yıkadı.Şimdi artık bebek kendi oturuyor küvete fışır fışır yıkanıolar.5 ay için değmez ayaklıya çok para vermeye bence.Sonra evde nereye koycağımızı şaşırıyoruz.Ben büyük oğlumun küvetini daha sonra çamaşır sepeti olarak kullandım.Bayağı çamaşır alıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…