kendımı gordum bırden :)
sız bı de benım kocamın yatısını gorun ..onceden de boyleydı sırf ben yatıyorum dıye degıl
bı tanesı basının altında bır tanesı bacagının altında bır tanesıne de sarılıyor ..
ben de bacak arama alıp yatıyorum bır de basımın altında toplam da 5 yastıkla yatıyoruz
dimi .file fılan hak getıre
cnm öyle bişey yaşamadığım için yorum yapamıyorum yanlışta bilgilendirmek istemem ama çocuk olamaz orada okadar aşağı inmez diye tahmin ediyorum doktoruna danış istersen ama sakin ol panik yapma..1 aydır benm vajinamda da biraz değişiklik var açıkcası çocuğun çıkacağı yer görüntü olarak daha geniş ve dışa doğru duruyor saNKİ bi tuhaf işte ne biliyim
ya kızlar şimdi lavaboya gittim büyük tuvalet için azcık bekledim çok zorlamadım ama oramı temizlerken elime sertlik geldi yani bebeğin çıkcağı yerde korktum vajinamın içinden bişi çıkmış gibi geldi aynayla baktım bişi yok.bi daha girdim kaybolmuş o nedir????tırstım resmen:26::26::26:
anladım canım...benim de öyle sanki daha bi doldu şiş gibi afedersiniz ama tuvaletimde eğri çıkıyorsinir oluyorum dudaklarda dışa çıktı gibi
cnm önemli bişey deildir merak etme ne olabılecegını bılemıyorum ama yinede takmana kafana artık doguma yakın fizyolojılerımızın değişmesi cok normal buna alışmak lazım vucut kendini hazırlamaya başlıyor dogum için
inş düzelir aynı sorunlar bende de varr kociş anlamasın diye gündüz göstermiyom artık piskolojim bozuldu inanki artık geceleri görüşüyorum kocişle off bu ara kendimi hiç beğenmiyorum çekici filan değilim
valla aynı bende öyleyim aynaya bakmak bile istemiyorum.gerçi eşim hamilelik yaradı ayrı bi güzellik kattı diyor.belkide benim psikolojim bozulmasın diye diyor.
yok yok güzelleştik o doğru ama vajina bozuldu problem orada yani bide benm göğüslerimden bi sıvı geliyo off yaa kocişin ağzına gelmiş ekşi sütün diyo gülüyo
maşallah cok tatlı görünüyorsunuz
evet süt gelebilirmiş.yanlış anlamayın ama annem dedi eşlerin çok fazla sıkmaması gögüslerle oynamaması gerekliymiş bu aylardan sonra.süt erken gelebilirmiş.ben eşimi uyarıyorum artık tamamen mahrum kalmasın diye
aa cnm sağol bak bilmiyodum ben bunu duymamıştım hiçç off herşeyden mahrum kaldık gördünmü başımıza gelenivv
benide annem uyardı.şimdiden gelirse durmaz fazla elleşmeyin diyeevet ya eşimi arzuluyorum ama o iş olurken aklım hep bebişte oluyor hiç bişi anlamıyorum.birde ben vajinusmusluydum ilk denemede hamile kaldım doğru düzgün özel hayat yaşayamadan günler geçti
teşekkür ederizz..
halimem teyzesine teşekkürler, hepimize maşallahh
biraz kocamanız ama :) kızım dışardan farkedilmeyi seviyor olmalı
benide annem uyardı.şimdiden gelirse durmaz fazla elleşmeyin diyeevet ya eşimi arzuluyorum ama o iş olurken aklım hep bebişte oluyor hiç bişi anlamıyorum.birde ben vajinusmusluydum ilk denemede hamile kaldım doğru düzgün özel hayat yaşayamadan günler geçti
Bende ayaksız olanlardan aldım,kardeşimin 7 aylık bebeği var onun kullanım şekline bakıp karar veriyorum.Sadece 5 ay kullandı küveti,5 aylık babasının kucagına verdi normal kendi küvetlerinde yıkadı.Şimdi artık bebek kendi oturuyor küvete fışır fışır yıkanıolar.5 ay için değmez ayaklıya çok para vermeye bence.Sonra evde nereye koycağımızı şaşırıyoruz.Ben büyük oğlumun küvetini daha sonra çamaşır sepeti olarak kullandım.Bayağı çamaşır alıyoo
aynen öyle benm kuzum sağlıklı olsunda file filan okadar tefarruatlı şeyler almayacağım ben küvet alırım file bile almıcam bebişim zaten anlamaz onlardan onun ihtiyacı olan 3 şey var karnının doyması üşümemesi we en önemlisi sevgi bunları bekliyor bizden pahalı markalar vs onlardan zaten anlamaz bebişlerr
slm kızlar nasılsınız size bi sorum olacak ebebekte albimininin hastane çıkışı indirimdeydi 140 dan 70 e düşmüş bende dün aldım.20 parça başka hastane çıkışı almayı düşünmüyorum geri kalanları teker teker alıcam sizce ne yapmalıyım..1 tane daha almaya gerek var mı?
Of kizlar offf kaburgalarim cok agiriyo her gece yatarken kendi kendime ovuyorum.Karnim buyuk olunca haliyle kaburgalarim aciliyda agri yapiyo.Dun resmen yine dogum yakin heralde fazla kalmamis dediler karnima.Eski resimlere baktim kizimdaki karnima baktim ilk hamileligime yani.Resmen doguma giderken ayni bu gobegim varmis.Esimde diyo bu sefer karnin daha cok cikti diye.Halimi goren benim yerime daraliyo.Sirt agrisi bel agrisi alt tarafin agrisi kaburga agrisi.Vay anamm geceleri bunlar yuzunden uyuyamiyorum.Hayirlisiyla doguraydim valla baska birsey istemiyorum
slm kızlar nasılsınız size bi sorum olacak ebebekte albimininin hastane çıkışı indirimdeydi 140 dan 70 e düşmüş bende dün aldım.20 parça başka hastane çıkışı almayı düşünmüyorum geri kalanları teker teker alıcam sizce ne yapmalıyım..1 tane daha almaya gerek var mı?
Of kizlar offf kaburgalarim cok agiriyo her gece yatarken kendi kendime ovuyorum.Karnim buyuk olunca haliyle kaburgalarim aciliyda agri yapiyo.Dun resmen yine dogum yakin heralde fazla kalmamis dediler karnima.Eski resimlere baktim kizimdaki karnima baktim ilk hamileligime yani.Resmen doguma giderken ayni bu gobegim varmis.Esimde diyo bu sefer karnin daha cok cikti diye.Halimi goren benim yerime daraliyo.Sirt agrisi bel agrisi alt tarafin agrisi kaburga agrisi.Vay anamm geceleri bunlar yuzunden uyuyamiyorum.Hayirlisiyla doguraydim valla baska birsey istemiyorum
ne güzel güya bizde bir sene düşünmüyorduk.sadece deneme yapalım dedik oda yarım girişte eşim tutamadı kendini napsın adamcağız 4,5 ay sonra ilk defa yarımda olsa girdi diye bende bişi demedim.oda oluverdi işte...hep derdim yeterki o işi yapım çocukta olsun diye ölede oldusenin durumun daha kötü ozman cnm yaa ben 2 yıl yaşadım yine ama işte genede kocamı arzuluyorum eskisi gibi olmuyo hamilelik engeller yaratıyor
yok yok bence gayet güzelsiniz öyle cok koman deil göbüşün sen göbek şhovda gör göbüşleri:))
ayy yazık kıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?