ama makatımda değil ki oranın şiş olduğu zaman oluyor korkmuyorum ondan bu şişlik ilişkiye girdiğimiz yerde geldi elime bi tuaftı sanki şimdide yanma var.ufff ya iyice baktım aynayla öyle şişlik göremedim ama sanki son haftalarda vajinamın şekli değişti gibi
Korkma bu devamli tuvaleti yapmak icin ikinmandan kaynaklaniyo.Sanmayin sadece makat bolumu etkileniyo kabiz olunca.Ikindigin icin on tarafta dedigin yerde sislik oluyo.Ama bu sislik icten disardan degil.Daha cok bilye kacmis gibi her iki yanda icte oluyda ikindigin icin oluyo.Korkmana gerek yok.Bebek o kadar kolay gelmiyo korkma
Allah sabır versin canım...inşallah dünyaya gelince kıymet bilirler.Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin çocuklarımızı
ben ıkı tane aldım hastane cıkısı bır de basıt bı zıbın takımı var gerısı tulumdur ayrı ayrı takımlardır fılan ıste..
benım de kaburgalarım kayboldu
sırtıma sırtıma bastırıyorlar resmen ya..
hele yan yatınca catır cutur sesler gelıyor ..daha 10 haftam var bakalım neler yasıyacagım .
dur kız doguraydım falan deme daha erken en az 36 haftalık olsun bari bebişin :)
arkadaşlar ben yatıyorum kociş bekliyo deminden beri size doyum olmaz kendinize ve mucizelerinize ii bakın yarın görüşürz..şeker yüklemesi yaptıracağım sabah inş iyi çıkar öptmmm
Amin canim cumlemize insallahh
Sen sus bakayim.10 haftacigin kalmiss.Benim daha kocamannn 13 haftam var Allah yardim etsin cok zor heledeki ikinci gebelik.Ikinciye hamile kalinca anlarsiniz.Beden ilkindeki gibi taze olmuyo
[/B]
bakalım ,bırıncıyı dogursaydım bı saglıkla ıkıncı nasıl olucak ..sende ucuncuyu dogur da yıne karıslasalım 2,5 3 sene sonra :))))
kızlar sizler 1.cilerden 2.cilerden bahsediyonuz bak ben 3.yu doguracam nasipse
kızlar sizler 1.cilerden 2.cilerden bahsediyonuz bak ben 3.yu doguracam nasipse
bakalım ,bırıncıyı dogursaydım bı saglıkla ıkıncı nasıl olucak ..sende ucuncuyu dogur da yıne karıslasalım 2,5 3 sene sonra :))))
Hey masallah hicte sesin cikmiyo zor gecmiyo heralde.Yada benmi cok nazliyim ya bilemedim simdi :78:
Valla yeni hamile kaldigimda diyordum 3 cocuk istiyorum bunu dogurayim hemen 3 sene sonra yapicam diye.Ama simdi valla vazgecmek uzereyim nerdeyse.Gozum yemiyo valla
günayyydınnnnnnnn
herkese güzel bir hafta olsun , çalışanlara güç ve sabır , okula başlayacak miniklere başarılar ve onların annelerine kolaylıklar , evde gebeş gebeş yatanlara da löp löp et bıngıl bıngıl yağ olsun
günaydn kızlar tam 3 hafta oldu tekrar döndüm,eğitim bitti,çok şükür 15 saatlik yolculuk ta,sonra 3 gün antepte kaldm ordan da 4 saatte bura geldim,otelde yemeklerden zehirlendim bi kustum bi kustm 3 gün süren yoğun ishal,bebişimde bişey yokmuş neyseki,kanda da fazla bi mikrop çıkmadı dr. ilaç yazmadı,muz patates,yoğurt ye ishalini keser,bol da sıvı tüket dedi,öyle yaptım geçti,2. şeker yüklemesine gelince o salak şeyi içince elim ayağım dudaklarım uyştu miğdem bulandı hepsini çıkardım,dr.un yanına gittm,ben yaptırmayacm bunu,bu yapay bi şeker,çocuğa da bana da zararlı vücudm kaldırmadı hem dedim,haftaya tekrar yapalım dedi,ben 1 aya yakın yokum dedim,o zaman antep te 1-2 defa tokluk şekerini ölçtür normalse gerek yok dedi,madem tokluk şekeri normalse gerek yok niye diretiyon,hep para tuzağı işte,neyse antep te bayram da yemekten sonra 108 çıktı,normal çıkınca epey tatlı yedim,98 çıktı,eğitim dönüşü yine ölçtürdüm yine yemekten sonra tatlı yediktn sonra bu sefer de 89 çıktı,açlık 70,yükseği bırak bebişim anasının şekerini de kullanıyo,çok güzel çıkıyo sonuçlar,35-36. haftaya kadar dr. a gitmeyecm bi aksilik olmazsa,4 kasım da antebe gitcem,belki 1 hafta erken rapor alır giderim orda gidecm dr. a bu arada halen aynı kilodaym desem ne dersiniz bilmiyom,şeker yüklemesinden sonra 1 hafta ishalde biraz gitti yağlarım,bu oteldeki olayda da 3 kilo falan gitti sonuç 0 a 0,eskisine göre yüzüm,kalçam,kollarım,bacaklarm zayıf,sadece kocaman bi karnım var,böyle işte,tüm cicilerini tamamladm bebişin,diğer gittiğimiz de park yatağını alcaz kızımın bi o kaldı
tekrar geldimmmm :) gunaydin diiimmm bu sefer onceee
canim coook gecmis olsun. otelde ii beslenirim diyodun ama bak neye niyet neye kismet.. allahtan kuzucun da sen de iyisiniz canim. aldigin cicilerin resimlerini ciciler topigine bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?