2011 Aralık Anneleri

Korkma bu devamli tuvaleti yapmak icin ikinmandan kaynaklaniyo.Sanmayin sadece makat bolumu etkileniyo kabiz olunca.Ikindigin icin on tarafta dedigin yerde sislik oluyo.Ama bu sislik icten disardan degil.Daha cok bilye kacmis gibi her iki yanda icte oluyda ikindigin icin oluyo.Korkmana gerek yok.Bebek o kadar kolay gelmiyo korkma

sağolasın canım...ne bilim insan tırsıyor birden :18::18::18:bebek sanmadım gerçi ama dedim kist falan mı???bizim bi ablanın hamilelik boyunca dışta kisti vardıçok çekti ona da sordum.öyle bişi olsa çok rahatsız eder ben yürüyemiyordum bile dedi.içim rahat etti.zaten kalkınca kayboldu

Son düzenleme:
Allah sabır versin canım...inşallah dünyaya gelince kıymet bilirler.Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin çocuklarımızı

Amin canim cumlemize insallahh

Sen sus bakayim.10 haftacigin kalmiss.Benim daha kocamannn 13 haftam var Allah yardim etsin cok zor heledeki ikinci gebelik.Ikinciye hamile kalinca anlarsiniz.Beden ilkindeki gibi taze olmuyo

dur kız doguraydım falan deme daha erken en az 36 haftalık olsun bari bebişin :)

Aman Allah korusun demi ama yanlis dua ediyorum.O zaman hemen soyle duzeltiyoruz.Allahim hayirlisiyla zamaninda saglikla bir sekilde doguraydim baska birsey istemiyorum

arkadaşlar ben yatıyorum kociş bekliyo deminden beri size doyum olmaz kendinize ve mucizelerinize ii bakın yarın görüşürz..şeker yüklemesi yaptıracağım sabah inş iyi çıkar öptmmm

arkadaşlar ben yatıyorum kociş bekliyo deminden beri size doyum olmaz kendinize ve mucizelerinize ii bakın yarın görüşürz..şeker yüklemesi yaptıracağım sabah inş iyi çıkar öptmmm

inşallah canım yarın güzel haberler getir...koçişide fazla bekletme hayırlı geceler bebişine ve kendine iyi bak hoşçakal...

Amin canim cumlemize insallahh

Sen sus bakayim.10 haftacigin kalmiss.Benim daha kocamannn 13 haftam var Allah yardim etsin cok zor heledeki ikinci gebelik.Ikinciye hamile kalinca anlarsiniz.Beden ilkindeki gibi taze olmuyo

[/B]

bakalım ,bırıncıyı dogursaydım bı saglıkla ıkıncı nasıl olucak ..sende ucuncuyu dogur da yıne karıslasalım 2,5 3 sene sonra :))))

bakalım ,bırıncıyı dogursaydım bı saglıkla ıkıncı nasıl olucak ..sende ucuncuyu dogur da yıne karıslasalım 2,5 3 sene sonra :))))

Valla yeni hamile kaldigimda diyordum 3 cocuk istiyorum bunu dogurayim hemen 3 sene sonra yapicam diye.Ama simdi valla vazgecmek uzereyim nerdeyse.Gozum yemiyo valla

Hey masallah hicte sesin cikmiyo zor gecmiyo heralde.Yada benmi cok nazliyim ya bilemedim simdi :78:

diğerlerine göre daha zor geciyor cnm oturamıyorum nefes alamıyorum birde en zoruda evde oglumla ugrasmak oluyor cok degıstı huyu suyu bıyandan okula başladı bı yandan kardeş kıskanclıgı cok fena zorluyor beni bazen oturup aglıyorum sabrım kalmıyor..onun yanında hamılelıgın sıkıntılarını bıle unuttugum oluyor..

Valla yeni hamile kaldigimda diyordum 3 cocuk istiyorum bunu dogurayim hemen 3 sene sonra yapicam diye.Ama simdi valla vazgecmek uzereyim nerdeyse.Gozum yemiyo valla

valla cnm bende oglumdan sonra bır daha asla cocuk ıstemıyorum derdim yeter artık ıkı tane bır kız bır erkek ama nasipte bu kızcıgımda varmış süpriz oldu yani:=)

birde kızlar dogduktan sonra bebişler bu günlerinizi arıyacaksınız bazen hamılelık daha kolaymış diye benden söylemesi:)))

ben cıkıyorum kızlar

oturunca belım degıl belım de sag tarafta bır yer var sadece orası agrıyor gogus hızamdan sırtıma dogru gıderken kaburgam mıbatıyor ne anlamadım sadece orası cok agrıyor

neyse gıdıyım yatayım gorusuruz kızlar yarın saglık ocagına da gıdıcez bakalım..

bende yatsam ıyı olacak yarın kızımın okulu başlıyor sabah 6da ona kalkmam lazım öglende oglum gidecek okul maratonu başlıyor benim artık sabahları uyumak yok((

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

kızlar ağrılardan bahsetmişsinizde benimde genelde çok yorulduğum ayakta kaldğım zamanlarda sağ tarafımda belim ve kalçam ağrıyor...
hadi beli ağrıyanlaarı duydumda kalçada ağrıyı garipsedim biraz aranızda olan varmı..???
bu arada 29. haftamıza girdik hayırlısıyla bebişim büyüyor sona yaklaşıyoruz addım adım ne güzel duygu ama bazen doğurmak istemiyorum içimde kalsın hep böyle çok seviyorum ben onu yaa diye üdşünüyorum bazende biran önce çıksada sevsek doya doya diyorum... annelik ne garip duygular barındırıyor bencilce

günayyydınnnnnnnn
herkese güzel bir hafta olsun , çalışanlara güç ve sabır , okula başlayacak miniklere başarılar ve onların annelerine kolaylıklar , evde gebeş gebeş yatanlara da löp löp et bıngıl bıngıl yağ olsun

geçen hafta biraz sancılı geçti benim için , oğlum yarım gün kreşe başladı :85: ilk hafta için güzel geçti bile diyebilirim , o alıştı ama ben alışamadım sanırım .. güya o kreşteyken ben bu doğum öncesi son haftalarda dinlenecektim , nerdeeeeeeeee sürekli iş çıkarttım kendime . genelde gergin olduğum zamanlar yaparım bunu . saat 5e kadar vakit geçmiyo sanki .. bebiş gelmeden bu kreş olayı onun günlük hayatına girsin ki bebiş gelince " o geldi beni gönderdiler " gibi hissetmesin istedik .. inşallah ben de alışırım bir an önce bu düzene ..

bu hafta sonu yeniden detaylıya giricem sanırım , herşey yolunda giderse ekimin ilk haftasında doğum öncesi iznimi 32den 37ye uzatıcam ..

kızlar bu arada mayıs ayı torba yasasına göre doğum izniyle ilgili düzenlemerden haberiniz var mı ?? devlet memuru olanlara iyileştirmeler yapılmış , ama maalesef SSKlıya yok ne saçma sanki SSKlı olan anne anne değil kanun gereği eğer doğum öncesi izne ayrılmışsa memur , erken doğum yaparsa ( 40. haftadan önce ) o kadar hafta doğum sonrası iznine aktarılacakmış . süt izni ilk 6 ay günde 3 saat , ikinci 6 ay günde 1.5 saat . kullanımı memurun kendi siteğine bırakılmış . ayrıca 3 gün olan babalık izni 10 güne çıkartılmış ( tabii baba da memur olursa )

Son düzenleme:
günaydn kızlar tam 3 hafta oldu tekrar döndüm,eğitim bitti,çok şükür 15 saatlik yolculuk ta,sonra 3 gün antepte kaldm ordan da 4 saatte bura geldim,otelde yemeklerden zehirlendim bi kustum bi kustm 3 gün süren yoğun ishal,bebişimde bişey yokmuş neyseki,kanda da fazla bi mikrop çıkmadı dr. ilaç yazmadı,muz patates,yoğurt ye ishalini keser,bol da sıvı tüket dedi,öyle yaptım geçti,2. şeker yüklemesine gelince o salak şeyi içince elim ayağım dudaklarım uyştu miğdem bulandı hepsini çıkardım,dr.un yanına gittm,ben yaptırmayacm bunu,bu yapay bi şeker,çocuğa da bana da zararlı vücudm kaldırmadı hem dedim,haftaya tekrar yapalım dedi,ben 1 aya yakın yokum dedim,o zaman antep te 1-2 defa tokluk şekerini ölçtür normalse gerek yok dedi,madem tokluk şekeri normalse gerek yok niye diretiyon,hep para tuzağı işte,neyse antep te bayram da yemekten sonra 108 çıktı,normal çıkınca epey tatlı yedim,98 çıktı,eğitim dönüşü yine ölçtürdüm yine yemekten sonra tatlı yediktn sonra bu sefer de 89 çıktı,açlık 70,yükseği bırak bebişim anasının şekerini de kullanıyo,çok güzel çıkıyo sonuçlar,35-36. haftaya kadar dr. a gitmeyecm bi aksilik olmazsa,4 kasım da antebe gitcem,belki 1 hafta erken rapor alır giderim orda gidecm dr. a bu arada halen aynı kilodaym desem ne dersiniz bilmiyom,şeker yüklemesinden sonra 1 hafta ishalde biraz gitti yağlarım,bu oteldeki olayda da 3 kilo falan gitti sonuç 0 a 0,eskisine göre yüzüm,kalçam,kollarım,bacaklarm zayıf,sadece kocaman bi karnım var,böyle işte,tüm cicilerini tamamladm bebişin,diğer gittiğimiz de park yatağını alcaz kızımın bi o kaldı

deryaaaammm hosgeldin kiz ozlettin kendini. daha yazdiklarini okumadim valla gorunce oyle sevindim ki hemen yazayim dedim....

tekrar geldimmmm :) gunaydin diiimmm bu sefer onceee

hehhe ben yatamayan gebes. bebis kendine mi hazirliyo ne 7-8 gibi en gec uyaniyorum :) hosgeldin canim bu arada, oglun icin en iyisini dusunmussunuz. insallah adaptasyon sorunu yasamaz. simdiden allah kolaylik versiiinnn...

canim coook gecmis olsun. otelde ii beslenirim diyodun ama bak neye niyet neye kismet.. allahtan kuzucun da sen de iyisiniz canim. aldigin cicilerin resimlerini ciciler topigine bekliyoruz...

tekrar geldimmmm :) gunaydin diiimmm bu sefer onceee

canim coook gecmis olsun. otelde ii beslenirim diyodun ama bak neye niyet neye kismet.. allahtan kuzucun da sen de iyisiniz canim. aldigin cicilerin resimlerini ciciler topigine bekliyoruz...

genel olarak iyi beslendim ama suda enfeksiyon varmış heralde,ya da sütü kimse içmiyodu benden başka süt de eskmiş olabilir son günlerde hep kahvaltı da kapalı ürünlerden aldm,bebişim çok şükr o kadar ishal kusma olduğunda bile 2-3 gün önde çıktı,yeri hep aynı karnımın ortasnda kafası sağda hanımefendinin,herşeyde var bi hayır halen 69 kiloyum,zor günler için biriktirdiğim yağlarm gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…