2011 Aralık Anneleri

herkese günaydın..deyam hoşgeldin canım..stramicum sende :)) yeni yasadan haberimz var ama öğretmenlerde yararlanamıyr bu yasadan ne hikmetse..yarım gün çalıştığmz için süt izni falana olmazmış,,işler karışık.bende 37de ayrılcam izne ..acaba diyrm 38.haftada sezeryan olsam gene uzarmı ki izin sürem???

günaydın kızlar nasılısınız?ben cumartesi oğlumu gördüm eşimle bayıldık görmeyeli 1,5 ay olmuştu çok değişmiş oğlum büyümüş 1072grolmuş ve 37cm sizce nasıl gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş

derya hoşgeldin canım bu arada geçmiş olsun yaşadıkların kolay değil

günaydın kızlar; deryacım hoşgeldin, sevindik seni gördüğümüze eksikliğin hissediliyordu valla,

geçmiş oku oku bitmedi, haftasonu neler kaynatmışsınız öyle

bizde sabah sağlık ocağına gittik tetanoz aşısının 2. dozunu olcaktık ama ellerinde aşı kalmamış birkaç eczane dolaştık artık o aşi eczanelerde satılmıyormuş bakanlık sadece sağlık o caklarına veriyormuş, vurulamadık yani, sinir oldum.

cumartesi günü beşiğimizi aldık, daha pek kıyafeti yok ama büyük şeyleri ağırlaşmadan halledelim istedik, istediğim gibi birşey bulduk çam ağacından yapılmış ahşap beşik

siizn keyifler nasıl bakalım??

aynen..beninde bacak aralarım ağrıyo..sanki pedal çevirmişim yada koşu bandında yürümüşüm gibi...

bi de nezle oldum üzerinize afiyet....paçavra gibiyim yani..
geçmiş olsun cnm

cnm ben 2 tane aldım biri 7 parça biri 11 parça ama dünde bir sürü takım aldık babasıyla o beğendi ne varsa almış onun içlerinde böle zıbınına varana kadar olan eldivenli şapkalı takımlar çıktı ne olduğumu anlayamadım ben 3 takım kadife tulum alana kadar o anladığı anlamadığı ne varsa almış çok oldu yani bende anca ilk haftalar giyicek onları üzüldüm yazık olcak diye bence en mantıklısı herşeyi tam olan bi takım almak bide normal takımlardan almak.
kızlar sizler 1.cilerden 2.cilerden bahsediyonuz bak ben 3.yu doguracam nasipse
maşalllah sana taş gibisin hatun yinede gören 3. demez
geçmiş olsun cnm hoş geldin

maşallah kuzucunaa

cnm güle güle kullan ne güzel istediğni almışsın benmde bi tek beşik olayım kaldı , onuda park yatak alıcam inş dün bi mağazada sorduk yatağıyla beraber 150 dedi ya çok şaşırdım ama indirimli fiyatıymış 70*110 cnm titreşimli müzikli yatağıda yarı ortapedik bu fiyatı duyunca almadım bi arızası vardır diye :26::26::26:sizce de çok ucuz değilmi ???:26::26:

hoşbuldk kızlar,dün akşam geldik akşam eşim kahvaltılık bişeyler aldı meyve bulamamış markette,aç kaldık bugün öğlen için getirdiklerimi yiyom,öğlen arada da gidip süt ve meyve alcam,kuru yemiş vs. deli gibi acıkıyo ve yiyorum,yoksa halsizleşiyom herzamanki gibi

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

sağol canım teşekkürler seninde kızına

teşekkür ederim canım, bizede park yatak hediye geldi ama sallanmıyor ve büyük, o yüzden 8,9 aya kadar yatabileceği bir beşik istedik, ilk 3 ay evde olucam, tekerlekli artık tv. lu odaya falan taşırım, sürekli yatak odasında kalamayız heralde :)

bence fiyatı iyi canım, bazı markalar bilinmiyor ama ürünleri çok kaliteli oluyor, sağlam görünüyorsa alabilirsiniz bence

ben de antepte baktm kraftn mağazasından,fiyatlar nete göre uygun peşinde indirim de yapılıyo,puset çantamız açık pembeli grili,nevresim takımını pembe civcivli aldık,yeri akfil,nakışlı makışlı,annem ben 1-1.5 kilo elyaf alır kendim yaparım içini dedi,elinden gelir,kenarlara bağlanacak 4 tane pembe yastık,kurdalesini de kendi alıp doldurcak,hazırlardan çok daha kaliteli ve çok şirin olcak,herşey antep te kaldı,orda net te yok,alel acele hepsini aldık döndük,resim çekemiyom onun için,cicilerini toptancımızdan aldık 250 tl ya herşeyi tastamam oldu,iç çamaşırlarını da benimkilerle,eşimkilerle birlikte,yine toptancıdan aldık hepsi tutku markası,120 tuttu 90 verdik böyle işte,toptan olunca biraz kar ettik,3lü penye takımı bile 2 li alınca 7.5 a geldi,normalde 13-14 perakende,puset ve çantasını 20 ye aldık,zıbınlar,çoraplar,çıtçıtlı badiler,hastane çıkışı vs. nerdeyse yarı fiyata geldi

Son düzenleme:
Hepinize günaydın sevgili annecikler...

Deryacığım hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun...

Geçmişe daha sonra bakarım kızlar ilk etapta bir merhaba demek istedim...

Kahvaltı yapmadım henüz kahvaltı yapayım evvela...

Öpüyorum hepinizi...

aaa nasıl bu kadar aç kalıyon,ben 2. kahvaltımı yaptım da kendime geldim,7 aydır böyleyim deli gibi acıkıyom

selam kızlar herkese günaydınnn

geçmişe bakmadan selam vereyim dedim DERYA seni gördüm hoşgeldin ne var ne yok nasılsın???

selam kızlar herkese günaydınnn

geçmişe bakmadan selam vereyim dedim DERYA seni gördüm hoşgeldin ne var ne yok nasılsın???

iyiyim çok şükür canım,elde ayakta şişkinlik 4. ayda daha fazlaydı şimdi ise çok şükr yok,15 saatlik yolda bile fazla şişmedi,yüzüklerimi bilem takıyom,eski ayakkabılarımı giyiyom,çok şükr ağrım sızım yok,1-2 defa hapşırdığımda azcık kaçırdm,o aralar biraz fazla ekzersiz yapmıştk galiba,öyle olunca kocadan uzak durmaya çalışıyom,2 hafta eğitimden dolayı mecbur ara vermiştik,şimdi yine biraradayız çok şükür,ama dayanmak çok zor,dr. normal doğumu kolaylaştırıyo bi zararı yok diyo ama inş. öyle olur,çok rahat bağdaç kuruyom,annem şaşırdı siz galiba çok çalışmışsınız dedi

cnm bildiğin bebek üzerine olan mağazalardandı adını unuttum yaa :26::26:markasıda mio bebe mi öle bişeydi artık olmazsa alırım onu kullanışlı olmazsa bi tane ahşap beşik alırım sonra ki illa gerekecek onu odasına koyarım park yatağıda yatak odasına alınca resmini de koyarım inş

baya uyguna almışsın cnm güle güle kullan hepsini,benm bi battaniye kaldı alınacak onuda bi polar bide peluş alıcam bide eczaneden alınacaklar dün tırnak makası ıvır zıvırını aldım ne masraflılar bunlar yaaaa

günaydın cnm afiyett olsunn

herkese günaydın kızlar,

deryam hoşgeldin profilindeki bebişi çok özlemiştim yerim onu ne kadar da tatlı

aman canım bu saate kalma yemene içmene çok dikkat et bebişimiz aç kalmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…