- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
günaydın kızlar nasılısınız?ben cumartesi oğlumu gördüm eşimle bayıldık görmeyeli 1,5 ay olmuştu çok değişmiş oğlum büyümüş 1072grolmuş ve 37cm sizce nasıl gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş
günaydın kızlar; deryacım hoşgeldin, sevindik seni gördüğümüze eksikliğin hissediliyordu valla,
geçmiş oku oku bitmedi, haftasonu neler kaynatmışsınız öyle
bizde sabah sağlık ocağına gittik tetanoz aşısının 2. dozunu olcaktık ama ellerinde aşı kalmamış birkaç eczane dolaştık artık o aşi eczanelerde satılmıyormuş bakanlık sadece sağlık o caklarına veriyormuş, vurulamadık yani, sinir oldum.
cumartesi günü beşiğimizi aldık, daha pek kıyafeti yok ama büyük şeyleri ağırlaşmadan halledelim istedik, istediğim gibi birşey bulduk çam ağacından yapılmış ahşap beşik
siizn keyifler nasıl bakalım??
geçmiş olsun cnm
maşalllah sana taş gibisin hatun yinede gören 3. demez
iyiyim çok şükür canım,elde ayakta şişkinlik 4. ayda daha fazlaydı şimdi ise çok şükr yok,15 saatlik yolda bile fazla şişmedi,yüzüklerimi bilem takıyom,eski ayakkabılarımı giyiyom,çok şükr ağrım sızım yok,1-2 defa hapşırdığımda azcık kaçırdm,o aralar biraz fazla ekzersiz yapmıştk galiba,öyle olunca kocadan uzak durmaya çalışıyom,2 hafta eğitimden dolayı mecbur ara vermiştik,şimdi yine biraradayız çok şükür,ama dayanmak çok zor,dr. normal doğumu kolaylaştırıyo bi zararı yok diyo ama inş. öyle olur,çok rahat bağdaç kuruyom,annem şaşırdı siz galiba çok çalışmışsınız dedi
deryacım gecmiş olsun cnm öncelikle neyseki bebişin iyiymiş bu kılo almaman bizlere hiç iyi örnek deil bilesindiğer meseleye gelince dogumu kolaylaştırdıgını bu hamılelıgımde ögrendıgım için bende ara vermeden devam etmeye calışıyorum öncekilerde son aylarada olay bıtıyordu ama bu sefer ara vermek yok eşimedeöyle söyledim babasınında katkısı olsun doguma dimi ama
hayırlı olsun cnm inşallah aldıkların. sen nie küstün bu arada bişey mi yaptık bilmeden???
canım küsme küsme.bu foruma en çok girenlerden biri benim. günde üç sefer yazılanları okuyorum. her girdiğimde de muhakkak bişeyler yazıyorum. ama genellikle cevap bir iki kişi veriyo. bazen gözden kaçabiliyo. mesela başka birisi daha önce en az beş sefer sorulmuş bişeyi soruyor ona yüz tane cevap veriliyo. şaşıp kalıyorum:26::26::26: ama gene de ben bana cevap yazan o birkaç arkadaşımıza çok teşekkürler ediyorum. bazen cevap alamasak da bu forum beni rahatlatıyo. bir de etrafımda hamile yok. aynı anda birileriyle aynı belirtileri göstermek burdan okumak iyi oluyo. eminim bizim gibi olan bir sürü arkadaş daha vardır. ama genelde amaç aynı. okuyup rahatlamak. onun için takma kafana. bak sana burdan bi öpücük yolluyorum firuzecim. hem ben yokluğunun farkındayım canım merak etme ama sen gene de küsme
kızlar bişey sorucam şeker sonucum şöyle sizce normal mi?
60 dak sonuç:152 mg referans aralığı: 120-170
glukoz sonuç: 88 mg referans aralığı: 70-110
referans aralığına göre sonuç normal, ama daha önce burdan şekerin 140'ı geçmemesi gerektiğini okumuştum, o yüzden kafam karıştı :26:
bence de öyle,ama fazla kaçırınca insan altına bile kaçırıyo galiba,hafada 1 i geçmek yok diyom benbu arada acayiptir göğüslerimde bir sürü beyaz çatlak var,karnım da hiç yok,görümcem bunlar çatlak değil bence süt damarı dedi ama var mı öyle bişey bilmiyom:26::26:
yaa kimse benle ilgilenmiyor, bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum, facebooktan bile kabul almadım düşün, sorularıma da cevap gelmeyince
tamam tamam küsmedimzaten foruma çok bağlanmışım etrafımda hamile de yok, burda ne güzel her türlü şey konuşuluyor. teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için
referans aralığına göre sonuç normal, ama daha önce burdan şekerin 140'ı geçmemesi gerektiğini okumuştum, o yüzden kafam karıştı :26:
yaa kimse benle ilgilenmiyor, bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum, facebooktan bile kabul almadım düşün, sorularıma da cevap gelmeyince
tamam tamam küsmedimzaten foruma çok bağlanmışım etrafımda hamile de yok, burda ne güzel her türlü şey konuşuluyor. teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için
haftada 1-2 yı pek gecmıyoruz zaten sıcakta zor oluyor
benim ılk hamılelıgımde karnım hıc catlamamıştıda göguslerım catlamıştı böyle beyaz yol yol izler olusmuştu süt damarları beyaz olmuyor bıldıgım
SeLam kızlar;Biz bu sabah erkenden kalktık,abimize kahvaltı hazırladık.Abimiz bugün 1.sınıfa başladı çok heyecanlandık.Miniğimde anlamış gibi kıpır kıpırdı.3 senedir anaokuluna gidiyodu ama ilkokul başkaymış Allah herkese nasip etsin,benimkine de hayırlı başarılar versin inşallah.
Deryacım hoşgeldin yokluğun hissedildi.
günaydın arkadaşlar
haftasonu yazdıklarınızı okudum ancak gelebildim.
deryacım hoşgeldinnn
SeLam kızlar;Biz bu sabah erkenden kalktık,abimize kahvaltı hazırladık.Abimiz bugün 1.sınıfa başladı çok heyecanlandık.Miniğimde anlamış gibi kıpır kıpırdı.3 senedir anaokuluna gidiyodu ama ilkokul başkaymış Allah herkese nasip etsin,benimkine de hayırlı başarılar versin inşallah.
ben de öyle düşünmüştüm bi umut işte,evet çok fena çatladı göğüsler,neyse karında bişey yok,vazelin sürüyom,senin karnını gördüm de ufacık şirin duruyo,benimki kocaman gören ayın günün mü diyo,hatta eşimle gezmeye gidiyodk akşam karın kocaman,ayakta topuklu terlik,dolgu topuk ama çok rahat,yürüyüşüm çok düzgün,kadınlarn hepsi döndü baktı,bu kadın nasıl böyle hop hop yürüyo diye,az kalsn nazar edeceklerdi
normal canım merak etme,yüksek çıksa da ben şekerin olduğuna inanmıyom,çünkü yapay şekere hamile bi kadını verdiği tepki farklı olabilir,benim 1. 159 çıktı,2. de elim yüzüm uyuştu,ter bastı,hepsini geri çıkardım,dr. da ben yaptırmayacm bu yapay şeker bebeğe de zararlı dedim,bana dediği tokluk şekerin normalse sana 2. yi yüklemeyelim ve sonuç tokluk şekerim süper 108,bir hafta sonra 98,1 hafta sonra 89,yani gebelik ilerledikçe bebiş anasını şekerini kullanıyo ve dünyanın balını,pekmezini,tatlısını da yesem sonuç düzgün,askeriyenin dr. u çok çok iyi,bu size ders olsn bi daha yaptırmayın böyle testler dedi,ben de dr. um ama 2-3 yıldr moda oldu bu,dr. lar devletten alcağı parayı düşünüp her önüne gelene bu testi yapıyolar dedi,boşu boşuna strese sokuyolar dedi,glikoz bebeğe çok zaralı dedi,ben 10 gün boyunca ishal oldum ondanmış,halbuki ishal nedir bilmezdim bile,yani anlayacağınız dış etkiler sayesinde bağırsaklarm boşaldı,yağlarım gitti,herşeyde varmış bi hayır diyom,demir seviyemse 10 buçuktan 12.7 ye çıkmış eskiden hipotroitten bi türlü artmıyomuş,şimdi çok şükr iyi
cnm faceten nıye kabul alamadım dedin ki??
canim o durum lab.dan laba degisebiliyor. kendi referans araligi neyse testin onu dikkate alirlar diye dusunuyorum. bu duruma gore sen makul sinirlar icerisindesin :)
cnm kaç mgr lık yüklemede çıktı bu sonuç 50 mi 75 mi?
cnm ne demek kabul almadım illaki almışsındır bi daha bi bak istersen yada bi daha dene arada kaynıyo bazen verilen cvplar
normal canım merak etme,yüksek çıksa da ben şekerin olduğuna inanmıyom,çünkü yapay şekere hamile bi kadını verdiği tepki farklı olabilir,benim 1. 159 çıktı,2. de elim yüzüm uyuştu,ter bastı,hepsini geri çıkardım,dr. da ben yaptırmayacm bu yapay şeker bebeğe de zararlı dedim,bana dediği tokluk şekerin normalse sana 2. yi yüklemeyelim ve sonuç tokluk şekerim süper 108,bir hafta sonra 98,1 hafta sonra 89,yani gebelik ilerledikçe bebiş anasını şekerini kullanıyo ve dünyanın balını,pekmezini,tatlısını da yesem sonuç düzgün,askeriyenin dr. u çok çok iyi,bu size ders olsn bi daha yaptırmayın böyle testler dedi,ben de dr. um ama 2-3 yıldr moda oldu bu,dr. lar devletten alcağı parayı düşünüp her önüne gelene bu testi yapıyolar dedi,boşu boşuna strese sokuyolar dedi,glikoz bebeğe çok zaralı dedi,ben 10 gün boyunca ishal oldum ondanmış,halbuki ishal nedir bilmezdim bile,yani anlayacağınız dış etkiler sayesinde bağırsaklarm boşaldı,yağlarım gitti,herşeyde varmış bi hayır diyom,demir seviyemse 10 buçuktan 12.7 ye çıkmış eskiden hipotroitten bi türlü artmıyomuş,şimdi çok şükr iyi[/Q
cnm senin tokluk şekerin ne güzel normal.bende geebelik şekeri çıktı. ben şimdi ewde ölçüyorum günde 4 kez. dün pazar kahvaltısı die portakal suyu sıkıp içtim içmez olaydım sonuç :180 kahroldum bütün gün üzüntüden.allahtan öğlen diyet lisyesini uyguladımda 108 e indi tokluk.diyetin dışına çıktığım an fırlıyo şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?