2011 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorucam şeker sonucum şöyle sizce normal mi?

60 dak sonuç:152 mg referans aralığı: 120-170
glukoz sonuç: 88 mg referans aralığı: 70-110

referans aralığına göre sonuç normal, ama daha önce burdan şekerin 140'ı geçmemesi gerektiğini okumuştum, o yüzden kafam karıştı :26:

maşallah cnm ogluşuna gelişimi cok güzel bence hep güzel haberlerini al inş

güle güle kullanın inş bebiş geldiği zaman cnm

geçmiş olsun cnm

maşalllah sana taş gibisin hatun yinede gören 3. demez

demetcım cok sagol cnm sen beni şımartıyorsun

deryacım gecmiş olsun cnm öncelikle neyseki bebişin iyiymiş bu kılo almaman bizlere hiç iyi örnek deil bilesin diğer meseleye gelince dogumu kolaylaştırdıgını bu hamılelıgımde ögrendıgım için bende ara vermeden devam etmeye calışıyorum öncekilerde son aylarada olay bıtıyordu ama bu sefer ara vermek yok eşimedeöyle söyledim babasınında katkısı olsun doguma dimi ama

bence de öyle,ama fazla kaçırınca insan altına bile kaçırıyo galiba,hafada 1 i geçmek yok diyom benbu arada acayiptir göğüslerimde bir sürü beyaz çatlak var,karnım da hiç yok,görümcem bunlar çatlak değil bence süt damarı dedi ama var mı öyle bişey bilmiyom:26::26:

hayırlı olsun cnm inşallah aldıkların. sen nie küstün bu arada bişey mi yaptık bilmeden???

yaa kimse benle ilgilenmiyor, bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum, facebooktan bile kabul almadım düşün, sorularıma da cevap gelmeyince

tamam tamam küsmedim zaten foruma çok bağlanmışım etrafımda hamile de yok, burda ne güzel her türlü şey konuşuluyor. teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için

canim o durum lab.dan laba degisebiliyor. kendi referans araligi neyse testin onu dikkate alirlar diye dusunuyorum. bu duruma gore sen makul sinirlar icerisindesin :)

haftada 1-2 yı pek gecmıyoruz zaten sıcakta zor oluyor

benim ılk hamılelıgımde karnım hıc catlamamıştıda göguslerım catlamıştı böyle beyaz yol yol izler olusmuştu süt damarları beyaz olmuyor bıldıgım

cnm faceten nıye kabul alamadım dedin ki??

normal canım merak etme,yüksek çıksa da ben şekerin olduğuna inanmıyom,çünkü yapay şekere hamile bi kadını verdiği tepki farklı olabilir,benim 1. 159 çıktı,2. de elim yüzüm uyuştu,ter bastı,hepsini geri çıkardım,dr. da ben yaptırmayacm bu yapay şeker bebeğe de zararlı dedim,bana dediği tokluk şekerin normalse sana 2. yi yüklemeyelim ve sonuç tokluk şekerim süper 108,bir hafta sonra 98,1 hafta sonra 89,yani gebelik ilerledikçe bebiş anasını şekerini kullanıyo ve dünyanın balını,pekmezini,tatlısını da yesem sonuç düzgün,askeriyenin dr. u çok çok iyi,bu size ders olsn bi daha yaptırmayın böyle testler dedi,ben de dr. um ama 2-3 yıldr moda oldu bu,dr. lar devletten alcağı parayı düşünüp her önüne gelene bu testi yapıyolar dedi,boşu boşuna strese sokuyolar dedi,glikoz bebeğe çok zaralı dedi,ben 10 gün boyunca ishal oldum ondanmış,halbuki ishal nedir bilmezdim bile,yani anlayacağınız dış etkiler sayesinde bağırsaklarm boşaldı,yağlarım gitti,herşeyde varmış bi hayır diyom,demir seviyemse 10 buçuktan 12.7 ye çıkmış eskiden hipotroitten bi türlü artmıyomuş,şimdi çok şükr iyi

cnm kaç mgr lık yüklemede çıktı bu sonuç 50 mi 75 mi?

cnm ne demek kabul almadım illaki almışsındır bi daha bi bak istersen yada bi daha dene arada kaynıyo bazen verilen cvplar

SeLam kızlar;Biz bu sabah erkenden kalktık,abimize kahvaltı hazırladık.Abimiz bugün 1.sınıfa başladı çok heyecanlandık.Miniğimde anlamış gibi kıpır kıpırdı.3 senedir anaokuluna gidiyodu ama ilkokul başkaymış Allah herkese nasip etsin,benimkine de hayırlı başarılar versin inşallah.

Deryacım hoşgeldin yokluğun hissedildi.

ben de öyle düşünmüştüm bi umut işte,evet çok fena çatladı göğüsler,neyse karında bişey yok,vazelin sürüyom,senin karnını gördüm de ufacık şirin duruyo,benimki kocaman gören ayın günün mü diyo,hatta eşimle gezmeye gidiyodk akşam karın kocaman,ayakta topuklu terlik,dolgu topuk ama çok rahat,yürüyüşüm çok düzgün,kadınlarn hepsi döndü baktı,bu kadın nasıl böyle hop hop yürüyo diye,az kalsn nazar edeceklerdi

sağol canım ben de hepinizi çok özledim ya

ayyy cnm hayırlı olsun ne güzel bi heyecandır o,ALLAH ım bize de o günleri göstersin inşşş...

maşallah cnm ogluna allah zihin acıklıgı versin inş benim oglumda bu sene 1e başladı şimdi birazdan cıkıcaz bizde evden sabahtan kızımı bıraktım geldim şimdi oglumu götürüp gelecem akşama tekar almaya maraton başaladı yani:))

maşallah cnm allah nazarlardan korusun sen yinede cok hop hop yürüme topuklularla dikkat et

yaa inşallah testin bir zararı olmamıştır.

sana da çok geçmiş olsun canım neler yaşamışsın, dışardan mecbur kalmadıkça yemememiz lazım aslında, sonra hasta olabiliyoruz.

cnm faceten nıye kabul alamadım dedin ki??

aralık 2011 anneleri grubuna istek göndermiştim burda da yazmıştım istek gönderdim diye, ama ben de anlamadım niye kabul edilmediğimi. olsun. sağlık olsun

canim o durum lab.dan laba degisebiliyor. kendi referans araligi neyse testin onu dikkate alirlar diye dusunuyorum. bu duruma gore sen makul sinirlar icerisindesin :)

inşallah canım..

cnm kaç mgr lık yüklemede çıktı bu sonuç 50 mi 75 mi?

cnm ne demek kabul almadım illaki almışsındır bi daha bi bak istersen yada bi daha dene arada kaynıyo bazen verilen cvplar

50lik yüklemede çıktı :26:

günaydın kızlar, biz dün eşimle biraz alışveriş yaptık mothercare den iç badilerini, tulumlarını ve eldivenlerini aldık. Kanz den de hastane çıkışı aldık. Wenice den antibakteriyel bir tane battaniye aldık süperdi. İstanbulda olanlara tavsiyem Kozyatağında mothercare outlet var çok uygun gerçekten tavsiye ederim uzun kollu iç badi 7 adet 19 TL ye aldım:)) o kadar tatlılar o kadar tatlılar ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…