2011 Aralık Anneleri

kızlar tünaydın...

deryacım hoşgeldin... geçmiş olsun öncelikle sana...

aranızda el uyuşması yaşayan varmı.. genelde sabahları ama gün içerisindede olabiliyor?

selam kızlar..
geçmişi ancak okuyabildim haftasonu ne kadar çok konuşmuşsunuz öylee oku oku bitmedi...
derya hoşgeldin canım..

hafta sonu çok yoruldum... eminönüne gittim mevlüt şekeri için ama alamadan döndüm çünkü çokk pahalııı benim beğendiğim bende almadım.. mevlüt şekeri yerine lavanta koyacağım aldığım süse şeker koymak içinde külah aldım mevlüt şekeri külahı pembe üstünden beyaz puanları var...
sonra aklımdaki mobilyacıya gittim tam tahmin ettiğim gibi fiaytı 3650 tl ve peşin para taksit istersek %20 ilave... aynene havamı alıp geri döndüm...

kızlar tünaydın...

aranızda el uyuşması yaşayan varmı.. genelde sabahları ama gün içerisindede olabiliyor?

kızlar merhaba. derya hoşgeldin.

canım ben de sabahları uyandığımda sol elim uyuşmuş kalkıyorum. ama gün içerisinde hiç olmuyor. ben de üzerine yatıyorum diye düşünüyodum.:26::26::26:

şimdilik hoşcakalın cici anneler biz oglumla okula gidiyoruz sonra tekrar eşlik ederiz size:80::80::80::80:
iyi dersler :79::79:
cnm güzel çıkmış sonuçların , sen şu faceden bi daha bi davet göndersene :26::26:
yaaaa ben bi tane kollu iç badiye 7 TL verdimm:95::95::95lmadı bu hafta sonu bi gideyim
kızlar tünaydın...

cnm olmazmı hemde nasıl dediğin gibi özellikle sabahları hele bi de yürüyosam sanki tonlarca bişey taşıyomuşum gibi :44::44:ellerimi sürekli aç kapa yapmaktan artemaya göndüm valla

kızlar merhaba. derya hoşgeldin.

canım ben de sabahları uyandığımda sol elim uyuşmuş kalkıyorum. ama gün içerisinde hiç olmuyor. ben de üzerine yatıyorum diye düşünüyodum.:26::26::26:

yok canım ben eminimki üstüne yatmyorum.. halen bilel parmaklarımda uyuşukluk az da olsa var.. şişlikte oluyor bazen.. kapatmakta zorlanıyorum elimi yumruk yapmakta.. dün sabah kafama toka takamadım düşün..

ooo kuzum ya 3650 TL çok pahalı yaaa gönül ister en iyisini almayı ama üzülme sağlık olsun gerisi elbet olur...
ayyy bide bu süs işleri var dimiii offff

canım şu siteye baktın mı bebek şekeri süsleri ve biblolar

canım merhaba. baktığın mobilya ne kadar da pahalıymış. zaten bunlar doğmadan önce doğduktan sonra hep masraf
ben şöyle birşey yapacağım. ablam oğlunu doğurmadan önce bi heves bi heves gitti bi bebek odası yaptı. beyaz olanlardan. bi ton para verdi. sonra bebek tabi yanında yatak odasında yatsın diye bi tane de park yatak aldı. oğlu şuan 3 yaşında ve hala gitmiyo kendi odasına. aldığı bebek odası hiç yatılmamış bir halde duruyo. şimdi oğlu diyorki anne bana arabalı yataktan alırsanız odama giderim. bu durumda ablam ya pes edip arabalı yatak alcak ya da nereye kadar kendi yatak odasında yatıracak. onun için ben bebek odası almayacağım. sadece bir beşiğimiz var şuan (onu da yeni doğum yapan bi arkadaş verdi, yepyeni.)sonra bi park yatak alcam. biraz daha aklı erdikten sonra arabalı yatak mı istiyor, barbi bebekli mi istiyo alırız dedik babasıyla. senin baktığın mobilya biraz pahalıymış da onun için böyle uzunca yazdım. boşuna masraf etme diye. yine de sen bilirsin canım.

kızlar ben şekerimi, kapı süsümü ve sepetimi aldım.. üstüne bir taç hediye geldi:) hazır şu an evdeler:)

çok mantıklı cnm bence bana da böyle hazır veren olsa almam demem valla kıyafet içinde geçerli bu eskiyi giydirmem aman marka olsun takıntım yok elhamdürillah , el kadar bebek ne anlar eskiden markadan dimi

dolabı doldurmaya başladık geri evde bişey yok 3 hafta kapalı kaldı ev,az önce gittim bir sürü meyve aldım,bizimki kızdı,bu halinle niye gittin yoruldn diye,bişey olmaz,akşama kadar meyveszi mi kalayım dedim,sütümüzü de aldık neyse şimdi dinleniyoz,kalanları da eşim pazardn alcak,akşam durakta buluşcaz,yemekten sonra da markete gidecez içecek bişey yok evde,ev tozlanmış,kociş yıkayacak ben gelene kadar,yavaş yavaş toparlayacaz inş. ama insanın evi gibisi yok yav,rahat rahat banyo yapınca anladık valla,topuğumu bile yontamıyodm karnımdan dün neyse toptan bakım yaptı kociş bana

kızlar ben şekerimi, kapı süsümü ve sepetimi aldım.. üstüne bir taç hediye geldi:) hazır şu an evdeler:)

oo hayırlı olsun, nerden aldın canım, bir de diğer topiğe ekler misin?

benim şimdi şekerim normal seviyede de mi :26:

Mürdüm Eriği’nin Faydaları

Bol miktarda B vitamini içerir. İçerdiği potasyum ve magnezyum sayesinde kan bakksıncını dengeler. Bu nedenle tansiyon ve kalp hastalannın tüketmesi faydalıdır. Kolesterol sorunu için birebirdir. Bol lifli yapısıyla damarlardaki zararlı maddelere yapışarak vücuttan dışan atılmalarını sağlar. Karaciğer, böbrek ve romatizmal rahatsızlıkların tedakkvisinde de önerilir. Regli düzenler, idrar söktürür. Terletici özelliği vardır.
Neredeyse tüm diyet programlarında yer alır. Kan şekkkerini çok yavaş yükselttiği için korkmadan yenebilir.

ayy ayy ayyy nee şirinler yaaa.... bayıldım canım... minik kuzun sağlıkla gelsin annesi..

inşş canım.. hepimizinki sağlıkla gelsin..

demin çizelgeye gözüm kaydı.. 90 gün kalmış.. yani daha 3 ay var.. walla ben şimdiden zorlanıyorum yavaş yavaş.. 3 ay sonra ne hale geleceğim acep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…