- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
kızlar tünaydın...
deryacım hoşgeldin... geçmiş olsun öncelikle sana...
aranızda el uyuşması yaşayan varmı.. genelde sabahları ama gün içerisindede olabiliyor?
iyi dersler :79::79:şimdilik hoşcakalın cici anneler biz oglumla okula gidiyoruz sonra tekrar eşlik ederiz size:80::80::80::80:
cnm güzel çıkmış sonuçların , sen şu faceden bi daha bi davet göndersene :26::26:yaa inşallah testin bir zararı olmamıştır.
sana da çok geçmiş olsun canım neler yaşamışsın, dışardan mecbur kalmadıkça yemememiz lazım aslında, sonra hasta olabiliyoruz.
aralık 2011 anneleri grubuna istek göndermiştim burda da yazmıştım istek gönderdim diye, ama ben de anlamadım niye kabul edilmediğimi. olsun. sağlık olsun
inşallah canım..
50lik yüklemede çıktı :26:
yaaaa ben bi tane kollu iç badiye 7 TL verdimm:95::95::95günaydın kızlar, biz dün eşimle biraz alışveriş yaptık mothercare den iç badilerini, tulumlarını ve eldivenlerini aldık. Kanz den de hastane çıkışı aldık. Wenice den antibakteriyel bir tane battaniye aldık süperdi. İstanbulda olanlara tavsiyem Kozyatağında mothercare outlet var çok uygun gerçekten tavsiye ederim uzun kollu iç badi 7 adet 19 TL ye aldım:)) o kadar tatlılar o kadar tatlılar ki anlatamam
kızlar tünaydın...
deryacım hoşgeldin... geçmiş olsun öncelikle sana...
aranızda el uyuşması yaşayan varmı.. genelde sabahları ama gün içerisindede olabiliyor?
kızlar merhaba. derya hoşgeldin.
canım ben de sabahları uyandığımda sol elim uyuşmuş kalkıyorum. ama gün içerisinde hiç olmuyor. ben de üzerine yatıyorum diye düşünüyodum.:26::26::26:
selam kızlar..
geçmişi ancak okuyabildim haftasonu ne kadar çok konuşmuşsunuz öylee oku oku bitmedi...
derya hoşgeldin canım..
hafta sonu çok yoruldum... eminönüne gittim mevlüt şekeri için ama alamadan döndüm çünkü çokk pahalııı benim beğendiğim bende almadım.. mevlüt şekeri yerine lavanta koyacağım aldığım süse şeker koymak içinde külah aldım mevlüt şekeri külahı pembe üstünden beyaz puanları var...
sonra aklımdaki mobilyacıya gittim tam tahmin ettiğim gibi fiaytı 3650 tl ve peşin para taksit istersek %20 ilave... aynene havamı alıp geri döndüm...
selam kızlar..
geçmişi ancak okuyabildim haftasonu ne kadar çok konuşmuşsunuz öylee oku oku bitmedi...
derya hoşgeldin canım..
hafta sonu çok yoruldum... eminönüne gittim mevlüt şekeri için ama alamadan döndüm çünkü çokk pahalııı benim beğendiğim bende almadım.. mevlüt şekeri yerine lavanta koyacağım aldığım süse şeker koymak içinde külah aldım mevlüt şekeri külahı pembe üstünden beyaz puanları var...
sonra aklımdaki mobilyacıya gittim tam tahmin ettiğim gibi fiaytı 3650 tl ve peşin para taksit istersek %20 ilave... aynene havamı alıp geri döndüm...
selam kızlar..
derya hoşgeldin canım..
normal canım merak etme,yüksek çıksa da ben şekerin olduğuna inanmıyom,çünkü yapay şekere hamile bi kadını verdiği tepki farklı olabilir,benim 1. 159 çıktı,2. de elim yüzüm uyuştu,ter bastı,hepsini geri çıkardım,dr. da ben yaptırmayacm bu yapay şeker bebeğe de zararlı dedim,bana dediği tokluk şekerin normalse sana 2. yi yüklemeyelim ve sonuç tokluk şekerim süper 108,bir hafta sonra 98,1 hafta sonra 89,yani gebelik ilerledikçe bebiş anasını şekerini kullanıyo ve dünyanın balını,pekmezini,tatlısını da yesem sonuç düzgün,askeriyenin dr. u çok çok iyi,bu size ders olsn bi daha yaptırmayın böyle testler dedi,ben de dr. um ama 2-3 yıldr moda oldu bu,dr. lar devletten alcağı parayı düşünüp her önüne gelene bu testi yapıyolar dedi,boşu boşuna strese sokuyolar dedi,glikoz bebeğe çok zaralı dedi,ben 10 gün boyunca ishal oldum ondanmış,halbuki ishal nedir bilmezdim bile,yani anlayacağınız dış etkiler sayesinde bağırsaklarm boşaldı,yağlarım gitti,herşeyde varmış bi hayır diyom,demir seviyemse 10 buçuktan 12.7 ye çıkmış eskiden hipotroitten bi türlü artmıyomuş,şimdi çok şükr iyi[/Q
cnm senin tokluk şekerin ne güzel normal.bende geebelik şekeri çıktı. ben şimdi ewde ölçüyorum günde 4 kez. dün pazar kahvaltısı die portakal suyu sıkıp içtim içmez olaydım sonuç :180 kahroldum bütün gün üzüntüden.allahtan öğlen diyet lisyesini uyguladımda 108 e indi tokluk.diyetin dışına çıktığım an fırlıyo şekerim.
aman dikkat et canım o zaman az kaldı biraz daha sabır
canım merhaba. baktığın mobilya ne kadar da pahalıymış. zaten bunlar doğmadan önce doğduktan sonra hep masraf
ben şöyle birşey yapacağım. ablam oğlunu doğurmadan önce bi heves bi heves gitti bi bebek odası yaptı. beyaz olanlardan. bi ton para verdi. sonra bebek tabi yanında yatak odasında yatsın diye bi tane de park yatak aldı. oğlu şuan 3 yaşında ve hala gitmiyo kendi odasına. aldığı bebek odası hiç yatılmamış bir halde duruyo. şimdi oğlu diyorki anne bana arabalı yataktan alırsanız odama giderim. bu durumda ablam ya pes edip arabalı yatak alcak ya da nereye kadar kendi yatak odasında yatıracak. onun için ben bebek odası almayacağım. sadece bir beşiğimiz var şuan (onu da yeni doğum yapan bi arkadaş verdi, yepyeni.)sonra bi park yatak alcam. biraz daha aklı erdikten sonra arabalı yatak mı istiyor, barbi bebekli mi istiyo alırız dedik babasıyla. senin baktığın mobilya biraz pahalıymış da onun için böyle uzunca yazdım. boşuna masraf etme diye. yine de sen bilirsin canım.
kızlar ben şekerimi, kapı süsümü ve sepetimi aldım.. üstüne bir taç hediye geldi:) hazır şu an evdeler:)
face de.. tatlı bebişlerin dünyası şekerleri var.. oradan aldım.. cnm.. resimlerini eklim isterseniz..
Eki Görüntüle 258724 Eki Görüntüle 258725 Eki Görüntüle 258726 Eki Görüntüle 258727 Eki Görüntüle 258728 Eki Görüntüle 258729
oo çok güzeller, akşam faceten bakarım o zaman, hayırlı olsun
face de.. tatlı bebişlerin dünyası şekerleri var.. oradan aldım.. cnm.. resimlerini eklim isterseniz..
Eki Görüntüle 258724 Eki Görüntüle 258725 Eki Görüntüle 258726 Eki Görüntüle 258727 Eki Görüntüle 258728 Eki Görüntüle 258729
ayy ayy ayyy nee şirinler yaaa.... bayıldım canım... minik kuzun sağlıkla gelsin annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?