2011 Aralık Anneleri

yaa bi de kapı süsü sadece bebeğin odası ayrı olduğunda mı takılıyor, çok güzel süsler var ben de almak istiyorum

yok canım ne alakası var...:) bebişin şimdi nerde yatacaksa takarsın sonra oda yapınca alırsın oraya:) ben kısmetse önce hastane kapısına sonra oda kapısına takacağım inşş..

yok canım ne alakası var...:) bebişin şimdi nerde yatacaksa takarsın sonra oda yapınca alırsın oraya:) ben kısmetse önce hastane kapısına sonra oda kapısına takacağım inşş..

yatak odasının kapısına da olmaz ki olur mu:26: tavana ya da beşiğin yakınında duvara bir yere assak nasıl olur :26:

Herkeslere günaydın tatlış annecikleeerrrr Deryacım hoşgeldinnn özlemişiz valla senide bebişinle beraber öpüyorum ikinizi

inşş canım.. hepimizinki sağlıkla gelsin..

demin çizelgeye gözüm kaydı.. 90 gün kalmış.. yani daha 3 ay var.. walla ben şimdiden zorlanıyorum yavaş yavaş.. 3 ay sonra ne hale geleceğim acep:)

AMİN canım benim.. ewt canım tam 90 gün kaldı. ikimiz aynı gidiyoruz :) yarın doktor kontrolüm var bakayım yakışıklı oğluma ne şirinlikler yapacak bize:) poposunu yesin annesi
bende de artık erken yorulma başladı. önceden yorulma nedir bilmezdim..

canımmmm çok şekerler yaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
yatak odasının kapısına da olmaz ki olur mu:26: tavana ya da beşiğin yakınında duvara bir yere assak nasıl olur :26:

takılır canım bebeğinin beşiğinin olduğu yere takarsın bizim bir arkadaş öyle yapmıştı

Herkeslere günaydın tatlış annecikleeerrrr Deryacım hoşgeldinnn özlemişiz valla senide bebişinle beraber öpüyorum ikinizi

sağol canım ben de çok özledim bu topiği,iş yerindeki arkadaşlardan çok, iyiyiz çok şükür,hatta o kadar iyiyiz ki din akşam ezanında eve girdik,o kadar yolculuktan sonra,antepten getirdiğimiz börekleri yedik,bulaşıkları yerleştirdik,kıyafetleri yerleştirdik,kociş markete gitti,10 gün de bir diyen ben o halimle bile 2 sefer yaptım,kocişi bile uyandırdm gece yarısı,iyi misin sen yorulmadın mı,sabah erken kalkacan,hani yasaktı dedi güldü,işine geldi tabi,bi gelir gelmez duşa girdik terledik diye,4-5 saat içinde 3 kere banyoya girdik,kendime inanmıyorum,ne çok özlemişim kocamı yav,Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın

Bizde bebişime cumartesi günü alışverişe çıktık kızlar anneannesiyle birlikteee neler neler aldı Anneannesi torununa görseniz yersiniz bugün eklicem inşallah diğer topiğe annecim hiçbirşeyi ödetmedi bana gecelik pijamamı flnda aldı Allah razı olsun ayy cok zevklı ama yaww bıze artık buyuk parcalar kaldı hast cıkısı park yatak araba gardolap fln sanırım babaanne tarafıda arabayı yada gardolabı alcaklar konusalımda bakalım saolsunlar ama kızlar yınede anneanne ayrı oluo yaaa Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

hosdaldin deryacim
destinaaaa ogluna bayildim yaaaaaaaaaaa nasil yatis oyle kac yasinda kiz bu zibidi yesin teyzesi onuuuuu
adasim nasilsin sekerrrrr
offfffff bende hastaneden geldim her pazartesi hastaneye gitmekden sikildim ama daguma kadar boyle gidecek korkarim kiiiii((

Maşallah canım maşallah Allah nazardan esırgesın ınsan bırkac saat ayrı kalmaya dayanamıyor kımı zaman sız 2hafta ayrı kalmıssınız neyse sukur yıne bır aradasınız Allah muhabbetınızı artırsın

tavana olmazsa.. en kötü beşiğin biyerne asabilirsin.. cnm...yatak oda kapısına koy ne olcakki???

çok güzeller valla,biz de böyle şeyler yok,zaten ta nisana kadar belki rapor alırsam mayısa kadar antepte kalcm kendi evimde değil,40 ı çıkana kadar annemgilde,sonra 1-2 hafta kaynanamgilde kalcam,ikisinin evi birbirine çok uzak,onlar da torun seveceklermiş,onların çevresi ta ora gidemezmiş,park yatağı kardeşimin odasına kurcaz,o yurtdışında olcak biz de o odada kalcaz

bu arada kocan ne yapcak sensiz.. ??

kızlar selam

yazdıklarınızı okumaya çalışıyom ama hala bitmedi bende pazar günü burdan bi arkadaşın önerdiği erol mobilyaya gittim pendikte b.düzünden 4 vesaitle gittik:))) ama deydi belis çapa modeli diye bi model beğeniyodum oraya gidince belis denizci modelini beğendim 1690tl ye 150de uyku seti yapmışlar desenleri bire bir uyuyo takımla çok güzel ikeadanda ufak tefek rafları alıcam bi de oyuncak vs.saklama kutularundan(odaya uygun renklerde) yani bi işi inş 2000tl ye bitirmiş olcam ben artık fazla araştırma yapmıcam kararımı verdim resmi atarım birazdan görürsünüz sizde şimdi yemeğe gidiyom şekerim yüksektide düşsün öle gidiyim diye bekledim (((

amin canım amin,zaten ben erzurumda rahatsızlandığımda kendi karstaydı komando taburunda,abisi bakmış sürekli uykusunda beni sayıklıyo,uyandırmış kalk demiş askerlerle birlikte helikopterle erzuruma git de karını gör diye,geldi o akşam yanıma pusuldu uyudu,odaya gzili aldım,sabah erkenden de gitti1 hafta da antepteydik ama ben annemgilde o annesigilde 4 gün bi arada uyuduk sadece,arabaya bakcak diye,bi de onların evi çok sıcaktı,ben uyuyamıyodm orda,tek oda var,bi de teras,gece teraste uyuyoduk,sabahın 5 inde tepemizde kuşlar,hava açılmış oluyodu,geri içeri geç,tam bi eziyetti,neyseki evimize geldik,araba da bılamadık,antepte hep şahin,doğan kalmış,burdan bakacaz,2. el 10-15 arası düşünüyoz,inş. yakında buluruz doğuma az kaldı çünkü

canımmmm çok şekerler yaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

takılır canım bebeğinin beşiğinin olduğu yere takarsın bizim bir arkadaş öyle yapmıştı

tavana olmazsa.. en kötü beşiğin biyerne asabilirsin.. cnm...yatak oda kapısına koy ne olcakki???

o zaman ben de alayım bakayım duruma göre kapıya da asabilirim

bu arada kocan ne yapcak sensiz.. ??

işe falan giremedi halen,piyasalardan kazanıyo biraz,birazda işsizlik maaşı var,açık öğretim adalet bölümüne yazıldı,benim fikrim iyi bi iş bulamazsa biyandan piyasalar,bi yandan dersler,bi yandan da bebişle ilgilensin 2 yıl,eve bakıcı almayalım,ailesi de gelmesin,o süre içinde de antepte geçici olarak bi işte çalışabilir,orda çevresi var,bakalım inş. herşey yolunda gider,ama bi iş bulursa da antep yakın yer hataya,güvenlik işi de vardiyalı oluyo,haftanın 3 günü yine antepte kalabilir,arabayla gelir,böyle işte

Son düzenleme:

ayy süpermiş valla gizli saklı odaya almalar fln Canım Allah evınızde huzurla oturtmayı nasıp etsın ınsanın evı gıbısı yok cunku Bu arada ınsallah aradıgınız arabayıda bulursunuz ınternettende bakabılırsınız sahıbınden.com da cok olur Allah gonlunuze gore versın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…