- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
face de.. tatlı bebişlerin dünyası şekerleri var.. oradan aldım.. cnm.. resimlerini eklim isterseniz..
Eki Görüntüle 258724 Eki Görüntüle 258725 Eki Görüntüle 258726 Eki Görüntüle 258727 Eki Görüntüle 258728 Eki Görüntüle 258729
yaa bi de kapı süsü sadece bebeğin odası ayrı olduğunda mı takılıyor, çok güzel süsler var ben de almak istiyorum
yok canım ne alakası var...:) bebişin şimdi nerde yatacaksa takarsın sonra oda yapınca alırsın oraya:) ben kısmetse önce hastane kapısına sonra oda kapısına takacağım inşş..
inşş canım.. hepimizinki sağlıkla gelsin..
demin çizelgeye gözüm kaydı.. 90 gün kalmış.. yani daha 3 ay var.. walla ben şimdiden zorlanıyorum yavaş yavaş.. 3 ay sonra ne hale geleceğim acep:)
yatak odasının kapısına da olmaz ki olur mu:26: tavana ya da beşiğin yakınında duvara bir yere assak nasıl olur :26:
canımmmm çok şekerler yaaaayok canım ne alakası var...:) bebişin şimdi nerde yatacaksa takarsın sonra oda yapınca alırsın oraya:) ben kısmetse önce hastane kapısına sonra oda kapısına takacağım inşş..
yatak odasının kapısına da olmaz ki olur mu:26: tavana ya da beşiğin yakınında duvara bir yere assak nasıl olur :26:
Herkeslere günaydın tatlış annecikleeerrrr Deryacım hoşgeldinnn özlemişiz valla senide bebişinle beraber öpüyorum ikinizi
sağol canım ben de çok özledim bu topiği,iş yerindeki arkadaşlardan çok, iyiyiz çok şükür,hatta o kadar iyiyiz ki din akşam ezanında eve girdik,o kadar yolculuktan sonra,antepten getirdiğimiz börekleri yedik,bulaşıkları yerleştirdik,kıyafetleri yerleştirdik,kociş markete gitti,10 gün de bir diyen ben o halimle bile 2 sefer yaptım,kocişi bile uyandırdm gece yarısı,iyi misin sen yorulmadın mı,sabah erken kalkacan,hani yasaktı dedi güldü,işine geldi tabi,bi gelir gelmez duşa girdik terledik diye,4-5 saat içinde 3 kere banyoya girdik,kendime inanmıyorum,ne çok özlemişim kocamı yav,Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın
tavana olmazsa.. en kötü beşiğin biyerne asabilirsin.. cnm...yatak oda kapısına koy ne olcakki???
çok güzeller valla,biz de böyle şeyler yok,zaten ta nisana kadar belki rapor alırsam mayısa kadar antepte kalcm kendi evimde değil,40 ı çıkana kadar annemgilde,sonra 1-2 hafta kaynanamgilde kalcam,ikisinin evi birbirine çok uzak,onlar da torun seveceklermiş,onların çevresi ta ora gidemezmiş,park yatağı kardeşimin odasına kurcaz,o yurtdışında olcak biz de o odada kalcaz
Maşallah canım maşallah Allah nazardan esırgesın ınsan bırkac saat ayrı kalmaya dayanamıyor kımı zaman sız 2hafta ayrı kalmıssınız neyse sukur yıne bır aradasınız Allah muhabbetınızı artırsın
canımmmm çok şekerler yaaaaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
takılır canım bebeğinin beşiğinin olduğu yere takarsın bizim bir arkadaş öyle yapmıştı
tavana olmazsa.. en kötü beşiğin biyerne asabilirsin.. cnm...yatak oda kapısına koy ne olcakki???
bu arada kocan ne yapcak sensiz.. ??
kızlar bebek kıyafetlerını nereye yüklüosunuz link verirmisiniz
amin canım amin,zaten ben erzurumda rahatsızlandığımda kendi karstaydı komando taburunda,abisi bakmış sürekli uykusunda beni sayıklıyo,uyandırmış kalk demiş askerlerle birlikte helikopterle erzuruma git de karını gör diye,geldi o akşam yanıma pusuldu uyudu,odaya gzili aldım,sabah erkenden de gitti1 hafta da antepteydik ama ben annemgilde o annesigilde 4 gün bi arada uyuduk sadece,arabaya bakcak diye,bi de onların evi çok sıcaktı,ben uyuyamıyodm orda,tek oda var,bi de teras,gece teraste uyuyoduk,sabahın 5 inde tepemizde kuşlar,hava açılmış oluyodu,geri içeri geç,tam bi eziyetti,neyseki evimize geldik,araba da bılamadık,antepte hep şahin,doğan kalmış,burdan bakacaz,2. el 10-15 arası düşünüyoz,inş. yakında buluruz doğuma az kaldı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?