yaa kimse benle ilgilenmiyor, bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum, facebooktan bile kabul almadım düşün, sorularıma da cevap gelmeyince
tamam tamam küsmedimzaten foruma çok bağlanmışım etrafımda hamile de yok, burda ne güzel her türlü şey konuşuluyor. teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için
kızlar tünaydın...
deryacım hoşgeldin... geçmiş olsun öncelikle sana...
aranızda el uyuşması yaşayan varmı.. genelde sabahları ama gün içerisindede olabiliyor?
face de.. tatlı bebişlerin dünyası şekerleri var.. oradan aldım.. cnm.. resimlerini eklim isterseniz..
Eki Görüntüle 258724 Eki Görüntüle 258725 Eki Görüntüle 258726 Eki Görüntüle 258727 Eki Görüntüle 258728 Eki Görüntüle 258729
herkese merhaba
29. haftamıza girdikD
Derya hoşgeldin canım. özledik seni :))
hoşbulduk canım ben de sizi çok özledim,nasılsınız bakalım
Mürdüm Eriği’nin Faydaları
Bol miktarda B vitamini içerir. İçerdiği potasyum ve magnezyum sayesinde kan bakksıncını dengeler. Bu nedenle tansiyon ve kalp hastalannın tüketmesi faydalıdır. Kolesterol sorunu için birebirdir. Bol lifli yapısıyla damarlardaki zararlı maddelere yapışarak vücuttan dışan atılmalarını sağlar. Karaciğer, böbrek ve romatizmal rahatsızlıkların tedakkvisinde de önerilir. Regli düzenler, idrar söktürür. Terletici özelliği vardır.
Neredeyse tüm diyet programlarında yer alır. Kan şekkkerini çok yavaş yükselttiği için korkmadan yenebilir.
face de.. tatlı bebişlerin dünyası şekerleri var.. oradan aldım.. cnm.. resimlerini eklim isterseniz..
Eki Görüntüle 258724 Eki Görüntüle 258725 Eki Görüntüle 258726 Eki Görüntüle 258727 Eki Görüntüle 258728 Eki Görüntüle 258729
hosdaldin deryacim
destinaaaa ogluna bayildim yaaaaaaaaaaa nasil yatis oyle kac yasinda kiz bu zibidi yesin teyzesi onuuuuu
adasim nasilsin sekerrrrr
offfffff bende hastaneden geldim her pazartesi hastaneye gitmekden sikildim ama daguma kadar boyle gidecek korkarim kiiiii((
kızlar selam
yazdıklarınızı okumaya çalışıyom ama hala bitmedi bende pazar günü burdan bi arkadaşın önerdiği erol mobilyaya gittim pendikte b.düzünden 4 vesaitle gittik:))) ama deydi belis çapa modeli diye bi model beğeniyodum oraya gidince belis denizci modelini beğendim 1690tl ye 150de uyku seti yapmışlar desenleri bire bir uyuyo takımla çok güzel ikeadanda ufak tefek rafları alıcam bi de oyuncak vs.saklama kutularundan(odaya uygun renklerde) yani bi işi inş 2000tl ye bitirmiş olcam ben artık fazla araştırma yapmıcam kararımı verdim resmi atarım birazdan görürsünüz sizde şimdi yemeğe gidiyom şekerim yüksektide düşsün öle gidiyim diye bekledim(((
herkese merhaba
29. haftamıza girdikD
hoşbulduk canım ben de sizi çok özledim,nasılsınız bakalım
oğluşumda bende iyiyiz çok şükür :))
saat 1 gibi uyandım. bilgisayarı açarken derya gelmiştir artık diye açtım :)) içime doğmuş :))
ayy süpermiş valla gizli saklı odaya almalar flnCanım Allah evınızde huzurla oturtmayı nasıp etsın ınsanın evı gıbısı yok cunku Bu arada ınsallah aradıgınız arabayıda bulursunuz ınternettende bakabılırsınız sahıbınden.com da cok olur Allah gonlunuze gore versın ıns
herkese merhaba
29. haftamıza girdikD
canım istersen özerlden bana ismini gönder arkadaş olarak ekliyim. oradan ekleriz gruba
ben yaşıyorum. özellikle sabahları. bende üzerine yatıyorum sanıyodum
hepsi harika :)
canım fiyatta sölesen :)) kaça aldın??
oğluşumda bende iyiyiz çok şükür :))
saat 1 gibi uyandım. bilgisayarı açarken derya gelmiştir artık diye açtım :)) içime doğmuş :))
için temizmiş demekki,hatimler noldu bazı isimler netletmemişti,şimdi netleştirelim bari
işe falan giremedi halen,piyasalardan kazanıyo biraz,birazda işsizlik maaşı var,açık öğretim adalet bölümüne yazıldı,benim fikrim iyi bi iş bulamazsa biyandan piyasalar,bi yandan dersler,bi yandan da bebişle ilgilensin 2 yıl,eve bakıcı almayalım,ailesi de gelmesin,o süre içinde de antepte geçici olarak bi işte çalışabilir,orda çevresi var,bakalım inş. herşey yolunda gider,ama bi iş bulursa da antep yakın yer hataya,güvenlik işi de vardiyalı oluyo,haftanın 3 günü yine antepte kalabilir,arabayla gelir,böyle işte
sağol cnm link için
için temizmiş demekki,hatimler noldu bazı isimler netletmemişti,şimdi netleştirelim bari
evet yaa, deryam liste sendeydi de mi, en son halini tekrar atar mısın
günümüz aynı o zamanben de 29dayım
canım yaa o zaman faceye girebiliyordum o yüzden istemiştim artık kırk yılın başı girdiğimden vazgeçtim çok sağol ilgin için
ya evet gerçek isimleri netleştirirsek bende kayınvalideme listeyi vericem :))
sen bilirsin canım. ne zaman girmek istersen bana özelden mesaj atabilirsin. :))
ya evet gerçek isimleri netleştirirsek bende kayınvalideme listeyi vericem :))
tamam canım çok sağol aklımdasın sana söylicem
ama çok hastaydım bişey yapamadık,bi gece içinde 5-6 kere tuvalete çıkmıştm su gibi gidiyodu aferdersin,rengim gitmişti,karnım küçücük kalmıştı,sabaha kadar,2 lt su içtim bebişime bişey olmasn diye,neyseki bişeycik olmadı,toparladık kendimizi çabucak,sağol canm bakıyoz inş. buluruz
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
buseli 9.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
destina,yasmin_84,potendia,aytanem isimlerini göndermeyen arkadaşlar
Bununla gecmıs olsun canım Allah beterınden korusun
cnm minayi yani buseliyi çıkar istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?