2011 Aralık Anneleri

herkese merhaba

29. haftamıza girdik D

Derya hoşgeldin canım. özledik seni :))

canım istersen özerlden bana ismini gönder arkadaş olarak ekliyim. oradan ekleriz gruba

kızlar tünaydın...

deryacım hoşgeldin... geçmiş olsun öncelikle sana...

aranızda el uyuşması yaşayan varmı.. genelde sabahları ama gün içerisindede olabiliyor?

ben yaşıyorum. özellikle sabahları. bende üzerine yatıyorum sanıyodum

hepsi harika :)
canım fiyatta sölesen :)) kaça aldın??

cnm bide resmini koysan ya ben anlamıyorumda

bayıldık hepsine ya bende mi burdan alsam ama cnm isim yazdırmadın dimi o iş nasıl olcak isimle doğum tarihini yazdırmayacakmısın ?

iyiyim kuzucumda sen neden gidiyosun her pazartesi diyet için mi :26::26::26:

aşk olsunnnn aşk olsunnnn pendiğe kadar geldinde bi arayamadın mı çok üzüldüm misafir ederdim ben sizi

ama çok hastaydım bişey yapamadık,bi gece içinde 5-6 kere tuvalete çıkmıştm su gibi gidiyodu aferdersin,rengim gitmişti,karnım küçücük kalmıştı,sabaha kadar,2 lt su içtim bebişime bişey olmasn diye,neyseki bişeycik olmadı,toparladık kendimizi çabucak,sağol canm bakıyoz inş. buluruz

günümüz aynı o zaman ben de 29dayım

canım yaa o zaman faceye girebiliyordum o yüzden istemiştim artık kırk yılın başı girdiğimden vazgeçtim çok sağol ilgin için

hayırlısı olsun cnm hakkında..

günümüz aynı o zaman ben de 29dayım

canım yaa o zaman faceye girebiliyordum o yüzden istemiştim artık kırk yılın başı girdiğimden vazgeçtim çok sağol ilgin için

sen bilirsin canım. ne zaman girmek istersen bana özelden mesaj atabilirsin. :))

Bununla gecmıs olsun canım Allah beterınden korusun

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
buseli 9.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
destina,yasmin_84,potendia,aytanem isimlerini göndermeyen arkadaşlar

cnm minayi yani buseliyi çıkar istersen

Bununla gecmıs olsun canım Allah beterınden korusun

amin canım aminn,ona rağmen bebiş önde çıkmıştı ultrasonra çok ta hareketliydi güçlü benim kızım maşallah ona,hele de bu günlerde hiç durmıyo sürekli hareket halinde,annem bile maşallah diyo yatarken karnının sağ tarafı inip inip kalkıyor diyor,kafası kolları sağda bizim cadının,onun için sağa yatamıyom,sıkışıyo sanki hemen çırpınıyo kenarda ben de kıyamıyom,sola dönüyom hemen

yaa arkadaşlar bi de cüzleri ertelemeden okuyalım bitsin doğuma artık çok az kaldı önden doğuranlar da duadan nasiplensin zaten bir aya çok ağırlaşırız sonra zor olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…