2011 Aralık Anneleri

deryacım biz adaşız benim adımda derya

listenin altına gerçek isimleri de yazarsan süper olur. bi de nasıl dualıycaz?

Herkese merhabalarr gobisli yagli ama bir o kadarda cekici bayanlar

Nasilsiniz ne var ne yok ?

Gecmise biraz goz gezdirdim sukur hasta olan yok sikintisi olan yok.Insallahta boyle devam eder.Ufak tefek sikayetler kuzucuklarin bize nazi mecbur cekicez.El uyusmasi her sabah kalktigimda bendede oluyo ama ustune yattigim icin heralde.

Ben bugun genel olarak iyiyim ama kizimin ablasi hasta.Sabaha kadar ateslendi durdu oksuruk krizleri oldu.4 saatte bir ates dusurucu verdim.Simdi sessizce koltukta yer yaptim yatiyo.Her an tetikteyim atesi cikicak diye.Babamiz isten gelsin aksam goturucez doktora.Cok canim yandi haline kuzumun.O an valla karnimdaki bebegi bile unuttum yerinden bir saate kalkan ben uyku aralarimda firlayip yataktan kalktim kizimin atesine bakmak icin.Rabbim herkesin evladina saglik versin icindede benim kuzuma

aşk olsunnnn aşk olsunnnn pendiğe kadar geldinde bi arayamadın mı çok üzüldüm misafir ederdim ben sizi[/B][/QUOTE]

ayyyy cnm teşekkür ederim otobüsle geldik çok yorulduk ben anacım 10-15 dk da bakıp çıktık 3 saatlik yolu aynen geri:)) ama bi de ben bilmiyodumki pendikte olduğunu karşıdasın ama...neyseki görüşmemize az kaldı anlatıcak daha çok şey olur bölelikle

habern yokmu cnm mine erken doğum ama bebeğini kaybetti

canım biliyosun taa bayramdan 1 hafta önce gitmiştim,çok üzüldüm ya,ben de tel. numaramı vermiştim buseliye listede netleşmeyen ismler için,neden bana dönmedi diye merak etmiştim,ne zaman oldu bu olay,Allah kimseye yaşatmasın ya,of çok üzüldüm,hipotroitten dolayı mı oldu böyle acaba ya

canım çok geçmiş olsun, sabah götürseydiniz keşke, bugün mutlaka doktora götür, ateşi çıktığında soğuğa yakın ılık suyla yıka, bi de üstünü çok örtme. Allah herkesin evladını korusun..

ya kızlar buseli nin cuzünü başka birine mi versek ( ben kayınvalideme sorarım ama 1 cuzü bile okuyabilecek mi emin değilim şu an.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun, sabah götürseydiniz keşke, bugün mutlaka doktora götür, ateşi çıktığında soğuğa yakın ılık suyla yıka, bi de üstünü çok örtme. Allah herkesin evladını korusun..

cnm çok çok geçmiş olsun
aşk olsunnnn aşk olsunnnn pendiğe kadar geldinde bi arayamadın mı çok üzüldüm misafir ederdim ben sizi

ayyyy cnm teşekkür ederim otobüsle geldik çok yorulduk ben anacım 10-15 dk da bakıp çıktık 3 saatlik yolu aynen geri:)) ama bi de ben bilmiyodumki pendikte olduğunu karşıdasın ama...neyseki görüşmemize az kaldı anlatıcak daha çok şey olur bölelikle[/QUOTE]

cnm ya söylemiştim pendikteyim diye ama zannımca unuttun ayy valla çok memnun olurdum görüşseydik ama artık dediğin gibi 1 ekim dünya hamileler günü ne inş

yok cnm kese yırtılmasından dolayı suyu gelmiş bayramdan sonra hastanedeydi hepimiz çok çok üzüldük ama takdiri ilahi böyleymiş kendini toparlasın gelir inş aramıza
[/B]

Son düzenleme:

Maşallah senin kızınaa Acaba Demetin kızdan vazgeçip sanamı dönsem ki Canım pozısyonu nasıl ki yatay fln mı kafası kolları sagda :44::44:

Maşallah senin kızınaa Acaba Demetin kızdan vazgeçip sanamı dönsem ki Canım pozısyonu nasıl ki yatay fln mı kafası kolları sagda :44::44:

Canım bununla geçmiş olsun kızına ve sana bi dra gidin mutlaka vereceği ilaç hemen etki eder sende dikkat et kendine annesi ani hareketler yapma

ya kızlar buseli nin cuzünü başka birine mi versek ( ben kayınvalideme sorarım ama 1 cuzü bile okuyabilecek mi emin değilim şu an.

gecmisi okudunuz mu bilmiyorum ama haftasonu efe geldi.. evini tasimis falan o yuzden giremiyormus. o kaldiysa bana cuz verin diyordu. okuyacak baska biri yoksa ona verebiliriz sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…