2011 Aralık Anneleri

Maşallah senin kızınaa Acaba Demetin kızdan vazgeçip sanamı dönsem ki Canım pozısyonu nasıl ki yatay fln mı kafası kolları sagda :44::44:
vay vay vayyyyy bi arkamız döndük şu tarafa hemen başkasına şey ettin çok üzüldü bak şimdi benm prensesim içerde ağlıyorum anne diyoooo
gecmisi okudunuz mu bilmiyorum ama haftasonu efe geldi.. evini tasimis falan o yuzden giremiyormus. o kaldiysa bana cuz verin diyordu. okuyacak baska biri yoksa ona verebiliriz sanirim..

evet kızlar efenin eşinin tayini çıktı diye ev taşıdı o yüzden pek girmedi bide neti yoktu evde ona verebiliriz minenin cüzünü :44:

İŞ YAPMIŞIM HEHEHEHE hiç bişey tıklanmıyo:))))) ya şöle yapın erol mobilya bebek odalarına girin belis denizci bebek odası var 3 kapılı olan onu beğendim ben bu kadar uğraşıyomda inş merak ediyosunuzdur hehehehehehe

cnm ya bizim evle arası bi durak ama ben hiç duymadım keşke haberimiz olsaydı ben sizi alır götürürdüm otobüslerde perişan olmazdınız yaa

link açılıyo tülaycım.çok güzelmiş.denizci resmi olan dimi.büyüyen yataklı.güzel bi oda güle güle kullansın bebişin

cnm ben beğendim gayet gösterişli,bende 740 TL olan varya bi tane odamız küçük olduğundan o bana uygun geldi dolap ve beşiği olmadı bu hafta sonu bi beş dk ya gider bakarım

vay vay vayyyyy bi arkamız döndük şu tarafa hemen başkasına şey ettin çok üzüldü bak şimdi benm prensesim içerde ağlıyorum anne diyoooo

Oyyy kuzum beniiim kıyamam ben senin o prensesineee canım beniiimmm şaka yaptım beeennn kaynanalık içgüdülerimle gelinimin sadakatını olceyım dedım bakıım hemen vazgececek mı oglumdan Kusura bakmasın gelinimmm oyy oyy ben vazgecermıyım hıc ondan Şimdi şaplağı hakettim gereksiz yere kırdım kızımı

cnm ben görmedim facede görseydim eklerdim bı yanlışlık olmuştur mutlaka..

aldıklarını güle güle giydir inş cnm bebişine bu arada cok uygun almışsın badileri

hepsi cok güzeller cnm bayıldım

yaa bi de kapı süsü sadece bebeğin odası ayrı olduğunda mı takılıyor, çok güzel süsler var ben de almak istiyorum

cnm illa bebegin odası ayrı olması gerekmıyor ister yatak odanın kapısını süsle istersen sokak kapısınıda süsleyebılırsın ben sokak kapısına da süs yapıcam

cnm aldıklarını güle güle kullan resimlerini eklemeyi unutma

demetcim oglum 6bucuk yaşında ve annesinin aşıgı ben ne yapsam oda aynını yapıyor:)

gecmiş olsun cnm allah şifa versin

DERYACIM BENİM CÜZÜM SADECE 1.CÜZ MÜ YOKSA 1-2-3 MÜ BİRDE İSMİ Mİ MESAJ ATMIŞTIM TAA OZAMAN AMA DEMEKKİ GİTMEMİŞ NEYSE BURDAN YAZAYIM İSMİ Mİ ''FATIMA''

Sagol canim kesinlikle goturucem.Ya aslinda simdi goturmek istiyorum ama hem arabam yok esim arabayla gitti ise hemde esim lsa daha iyi olur doktorla anlasabilme acisindan biraz dil sorun bende.Tum gece atletle yatirdim ustunude hafif orttum sukur sorunsuz atlattik bu geceyi.Ama esim gelsin hemen gidicem doktora.Zaten atesten korkarim birde burda bir komsunun 7 aylik bebegi öldü ates yuzunden.Cocuk menenjit olmus ama ailesi anlamamis ates dusurucu verip yatirmislar cocuk sabah ölmüs.Onu duydugumdan beri zaten yuregim hophop Allah korusun ya

Canım bununla geçmiş olsun kızına ve sana bi dra gidin mutlaka vereceği ilaç hemen etki eder sende dikkat et kendine annesi ani hareketler yapma

Sagol canim benim gidicem zaten doktora.Antibiyotik vericek kesin cunku hirliyo nefes alip verirken ya cigerleri usuttu yada bademcikleri.Aman burda okul baslayinca hep boyle.Cocuklar birbirlerine bulastiriyo.Gecen senede boyle cekti.Okula yollamak bile istemiyorum ama oyle bir luksum yok.Daha 2 bucuk yasinda anaokuluna gitmek zorunda bir yildir gidiyo kuzum

cnm çok çok geçmiş olsun

Sagol canim tesekkur ederim.Rabbim herkesin evladini korusun...

cnm ya bizim evle arası bi durak ama ben hiç duymadım keşke haberimiz olsaydı ben sizi alır götürürdüm otobüslerde perişan olmazdınız yaa

çok incesin cnm teşekkür ederim aradığımı bulduğum için çokta yorgunluğu hissetmedim neyseki bi ara adamları aradık teli açmadılar sıçtık dedim 3 saattir yoldayız bi de pazar çalışmıyolarmış diye düşünmedim değil neyseki açıklardı tellede ödeme almıyolar sevkiyat anındada post cihazları yok bende hemen ok demek istemedim gerçi şimdi ok ama neyseki kocamın şirketin şubesi oralardaymış onlarla hallettiricez artık bi daha gitmeye gerek kalmıcak yoksa çok zor olurdu bi kez daha oralar

bende baktım Tülaycımm actım sımdı ikiside cok guzel ama sankim ilki daha cok hosuma gitti benimm güle güle kullansın bebilşinn meleğin iyi günlerde mışıl mışıl yatsın inşallah içinde

duyduğumdan beri boğazım düğümlendi sol kolum tik tik oynuyo,seğiriyo acaba sinirsel bişey mi,yoksa hamilelikten mi bilemedim

bizlerde ilk duyduğumuzda çok üzüldük.doğumdan sonra bebği küvezde dediler çok sevindik dualar ettik yaşaması için.ama malesef bikaç saat sonra malesef kaybetmiş çok üzüldük..

link açılıyo tülaycım.çok güzelmiş.denizci resmi olan dimi.büyüyen yataklı.güzel bi oda güle güle kullansın bebişin

yok cnm bunun üstünde denizci resmi yok adı denizci diye geçiyo takımın üstünde bulut güneş deniz hehehehe anlatmaya bak yelkenli gibi şeyler var mavi beyaz rengi ayyyyy ben işte bişey göstercek oldum hale bak geçen gün foto koycaktım demeti telef etmiştim heheheheh ben bulaşmıyım böle işlere yaaa odamı yapınca 1-2 foto çeker koyarım artık o da inş diyelim onu da çok beceremiyom ya

Maşallah senin kızınaa Acaba Demetin kızdan vazgeçip sanamı dönsem ki Canım pozısyonu nasıl ki yatay fln mı kafası kolları sagda :44::44:

canım karnımın ortasında 3-3.5 aydır aynı şekilde yatıyo kafası sağda bedeninin büyük kısmı sağda,ayakları solda,sağa yatınca sıkışıyo,yan tarafa yan tarafa yumruk atıyo sanki,ben de kıyamıyom,sola dönüyom,o zaman rahat rahat yatıyoz,bazen kafasını yukarı doğru kaldırıyo miğdeye doğru o zaman kaburga kemiğim batıyo gibi oluyo,kalbim çarpıyo,sonra geri çekiyo rahatlıyom,kendine bu pozisyonu seçti bizim zilli,rahatına da çok düşkün

üzme bi daha annesinin kıymetlisi o biz bi kere söz verdikmi dönmeyiz bi kere sana dünür didik ya sabahtan beri bizimkide b taklalar atıyo ki ya canımı çıkardı resmen yaaa

evet cnm bana çok yakın ama sağlık olsun görüşemedik diyelim ya fiyatlarıda bana baya baya uygun geldi ben ağzımın dibindeki yeri bilmiyom kız sen nerden buldun

cnm ben beğendim gayet gösterişli,bende 740 TL olan varya bi tane odamız küçük olduğundan o bana uygun geldi dolap ve beşiği olmadı bu hafta sonu bi beş dk ya gider bakarım

bak bak çok güzeller hepsi bi de nette araştırdım ben kurulum dahil bu fiyata pek yok hep 100-200 fazlasını istiyolar aynı modeli hemde ama bizden kaçarmı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…