2011 Aralık Anneleri

bizlerde ilk duyduğumuzda çok üzüldük.doğumdan sonra bebği küvezde dediler çok sevindik dualar ettik yaşaması için.ama malesef bikaç saat sonra malesef kaybetmiş çok üzüldük..

Allah sabırlar versin hepimizin bebişine sağlık versin,kucağımıza almayı nasip etsin,ben 29. haftayı doldurdum diye çok seviniyorum,7 aylık olduk en azından diye,inş. hepimiz sağlıcakla KUCAĞIMIZA ALIRIZ YAVRULARIMIZI,galiba sinirselmiş,şimdi yavaşladı kolumun seğirmesi,hakkımıza hayırlısı olsun

sen çek resimleri ben seve seve eklerim cnm

kızlar selam
iyi haftalar olsun hepimize
ben bugün 100 gr şekerimi yüklettim bütün hspnu canım bişi yemek istedikçe hıyar yedim
2 kilo yemişimdir heralde hahahah

of inş iyi çıkar

bende baktım Tülaycımm actım sımdı ikiside cok guzel ama sankim ilki daha cok hosuma gitti benimm güle güle kullansın bebilşinn meleğin iyi günlerde mışıl mışıl yatsın inşallah içinde

evet bende kırmızısı olduğundan onu daha çok beğeniyodum hem perdemde kırmızı noktalar vardı hemde avizemde kırmızı o odada ama kocamıda kırmıyım diyom şimdi ben normalde oda almıcaktım hesap ona göre yapılmıştı şimdi o beni kırmadı alıcaz ya odayı bari onunda beğendiği olsuın dedim perdemi değiştiricem artık avizede kırmızı kalsın o kadardan bişey olmaz bikaç kırmızı yastık koyarım uyum olur bende şimdi kocamın beğendiğini istiyom etkilendim sanırsam

Kizlar bu arada asagida konuyu okuyanlara bakiyorum bayagi kalabalik.Hafta sonu burasi cok sessiz 3 kisi bulunca seviniyorsun tabi gezin hafta sonlari ohhh turkiyemin tadini cikarin bende burda kös kös oturayim amaaa insallah yakindir kesin donus yapicaz o zamannn benide kimse tutamaz heralde

Son düzenleme:

Yerim ben o rahatına düşkün zilliyi

üzme bi daha annesinin kıymetlisi o biz bi kere söz verdikmi dönmeyiz bi kere sana dünür didik ya sabahtan beri bizimkide b taklalar atıyo ki ya canımı çıkardı resmen yaaa

Tamam canım üzmem merak etme dünürcümmm Bende cuma-pazar mevlüde gittim oğluşla oda kaç gündür hiç durmuo maşallah sanırsam dindar olcek benim oğluş

İkiside çok güzel cANım ama ikinizin ortak kararı önemli tabiki ufak tefek değişiklikler olur onlarıda halledersiniz iyi günlerde kullansın inşallah bebişin huzurla mutlulukla uyusun içinde kuzucukk

yok cnm ne gezmesi ya arabam olmasına rağmen pinekliyorum ben her hafta sonu aynı evde temizlikti falandı derken asosyal bi afta sonum var şahsen ayyy bunu annem duysa geziyon geziyonda neyini inkar ediyon der hee

ismini hatırlamıyom ama burdan bi arkadaş önermişti o da burdan takım aldım dmeişti onun ki daha sade onuda gördüm güzel ama kız bebek için uygun onun kızdı sanırım git sende kesin beğenicen

yok cnm ne gezmesi ya arabam olmasına rağmen pinekliyorum ben her hafta sonu aynı evde temizlikti falandı derken asosyal bi afta sonum var şahsen ayyy bunu annem duysa geziyon geziyonda neyini inkar ediyon der hee

hahahaha tabiii geziyon haftasonu buralarda yoksun temizlik ayaklarina yatip geziyon demiiii itiraf ett haddii

Eki Görüntüle 258837

tülaycım bunumu beğenmiştin.

ayyyy evet bu işte heheheh teşekkür ederim cnm anlatana kadar :)))) aslında resmi copy yapabilirdim doru bende linkle uğraşıyom çok anlıyomuş gibi heheheh teşşk ederiz teyzesi evet bu oğlumun mobilyası beşik büyüyo 6 yaşına kadar kullanabilicek şekilde oluyo e yeteeettt 6 yıl normal yaaawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…