bizlerde ilk duyduğumuzda çok üzüldük.doğumdan sonra bebği küvezde dediler çok sevindik dualar ettik yaşaması için.ama malesef bikaç saat sonra malesef kaybetmiş çok üzüldük..
yok cnm bunun üstünde denizci resmi yok adı denizci diye geçiyo takımın üstünde bulut güneş deniz hehehehe anlatmaya bak yelkenli gibi şeyler var mavi beyaz rengi ayyyyy ben işte bişey göstercek oldum hale bak geçen gün foto koycaktım demeti telef etmiştim heheheheh ben bulaşmıyım böle işlere yaaa odamı yapınca 1-2 foto çeker koyarım artık o da inş diyelim onu da çok beceremiyom ya
bende baktım Tülaycımm actım sımdı ikiside cok guzel ama sankim ilki daha cok hosuma gitti benimmgüle güle kullansın bebilşinn meleğin iyi günlerde mışıl mışıl yatsın inşallah içinde
oo deryam gelmiş hoşgelmiş
nasılsın bakalım
kızlar selam
iyi haftalar olsun hepimize
ben bugün 100 gr şekerimi yüklettim bütün hspnu canım bişi yemek istedikçe hıyar yedim
2 kilo yemişimdir heralde hahahah
of inş iyi çıkar
kızlar selam
iyi haftalar olsun hepimize
ben bugün 100 gr şekerimi yüklettim bütün hspnu canım bişi yemek istedikçe hıyar yedim
2 kilo yemişimdir heralde hahahah
of inş iyi çıkar
gecmiş olsun cnm allah şifa versin
canım karnımın ortasında 3-3.5 aydır aynı şekilde yatıyo kafası sağda bedeninin büyük kısmı sağda,ayakları solda,sağa yatınca sıkışıyo,yan tarafa yan tarafa yumruk atıyo sanki,ben de kıyamıyom,sola dönüyom,o zaman rahat rahat yatıyoz,bazen kafasını yukarı doğru kaldırıyo miğdeye doğru o zaman kaburga kemiğim batıyo gibi oluyo,kalbim çarpıyo,sonra geri çekiyo rahatlıyom,kendine bu pozisyonu seçti bizim zilli,rahatına da çok düşkün
üzme bi dahaannesinin kıymetlisi o biz bi kere söz verdikmi dönmeyiz bi kere sana dünür didik ya sabahtan beri bizimkide b taklalar atıyo ki ya canımı çıkardı resmen yaaa
evet bende kırmızısı olduğundan onu daha çok beğeniyodum hem perdemde kırmızı noktalar vardı hemde avizemde kırmızı o odada ama kocamıda kırmıyım diyom şimdi ben normalde oda almıcaktım hesap ona göre yapılmıştı şimdi o beni kırmadı alıcaz ya odayı bari onunda beğendiği olsuın dedim perdemi değiştiricem artık avizede kırmızı kalsın o kadardan bişey olmaz bikaç kırmızı yastık koyarım uyum olur bende şimdi kocamın beğendiğini istiyom etkilendim sanırsam
Kizlar bu arada asagida konuyu okuyanlara bakiyorum bayagi kalabalik.Hafta sonu burasi cok sessiz kisi bulunca seviniyorsuntabi gezin hafta sonlari ohhh turkiyemin tadini cikarin bende burda kös kös oturayim amaaa insallah yakindir kesin donus yapicaz o zamannn benide kimse tutamaz heralde
üzme bi dahaannesinin kıymetlisi o biz bi kere söz verdikmi dönmeyiz bi kere sana dünür didik ya sabahtan beri bizimkide b taklalar atıyo ki ya canımı çıkardı resmen yaaa
evet cnm bana çok yakın ama sağlık olsun görüşemedik diyelimya fiyatlarıda bana baya baya uygun geldi ben ağzımın dibindeki yeri bilmiyom kız sen nerden buldun
sagol canim benimaminnnn
Belis Denizci 3 Kapılı Büyüyen Beşikli Bebek Odası Takımı
bunu diyosun dimi cnm şimdi gördüm.
yok cnm ne gezmesi ya arabam olmasına rağmen pinekliyorum ben her hafta sonu aynı evde temizlikti falandı derken asosyal bi afta sonum var şahsenayyy bunu annem duysa geziyon geziyonda neyini inkar ediyon der hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?