sağol canım inceliyecem az sonra..ben çerçeve olan şekerlere takmış bulunmaktayım sedefli kenarları fil şekli ortasında çerçevesi var o çok hoşuma gitti ama en son tanesini 3 tl ye bırakınca vaz geçtim gibicanım şu siteye baktın mı bebek şekeri süsleri ve biblolar
haklısın canım bebişelrimiz büyüyünce aldıkalrımıız beğenmeyecekler ama insan almadan edemiyor 31 yaşımda anne olacam eşekler gibide çalışıyorum o yzüden kızıma oda alaıcam.. tabi o görüpte beğendiğim pahalı olanını değil.. bütçem en fazla 2200 tl ye kadar bir tane maskoda beğenmiştim sanırım o olacak.. zaten ben almazsam da annem kesin alırdı.. kardeşim odamızın yarı parasını verecekmiş... ben hiç birşeyi dert etmeyecekmişim herşeyi o halledermiş... canım kardeşim benim yaaaa...canım merhaba. baktığın mobilya ne kadar da pahalıymış. zaten bunlar doğmadan önce doğduktan sonra hep masraf
ben şöyle birşey yapacağım. ablam oğlunu doğurmadan önce bi heves bi heves gitti bi bebek odası yaptı. beyaz olanlardan. bi ton para verdi. sonra bebek tabi yanında yatak odasında yatsın diye bi tane de park yatak aldı. oğlu şuan 3 yaşında ve hala gitmiyo kendi odasına. aldığı bebek odası hiç yatılmamış bir halde duruyo. şimdi oğlu diyorki anne bana arabalı yataktan alırsanız odama giderim. bu durumda ablam ya pes edip arabalı yatak alcak ya da nereye kadar kendi yatak odasında yatıracak. onun için ben bebek odası almayacağım. sadece bir beşiğimiz var şuan (onu da yeni doğum yapan bi arkadaş verdi, yepyeni.)sonra bi park yatak alcam. biraz daha aklı erdikten sonra arabalı yatak mı istiyor, barbi bebekli mi istiyo alırız dedik babasıyla. senin baktığın mobilya biraz pahalıymış da onun için böyle uzunca yazdım. boşuna masraf etme diye. yine de sen bilirsin canım.
http://www.erolmobilya.com/genc/belis_capa_bebek_odasi_takimi.
bu benim beğendiğim takımdı(çapa)
htmhttp://www.erolmobilya.com/genc/narin.htm
kocam bunu beğendi bende artık bunu beğeniyom bi de takımla bire bir uyan uyku seti var ama onu bulamadım o da çok güzel he bi de yatak hediye bu takımda bilginize
hahahahatabiii geziyon haftasonu buralarda yoksun temizlik ayaklarina yatip geziyon demiiii itiraf ett haddii
demetciğim göbüşün nasıl çıktı di mi,merak ettim de
aynen yaa düşündümde daha bu cumartesi pazar eve kaçta girdim hatırlamıyorum
cnm ya çıktı gibi ama şöle sanki çok yemişimde midem çıkmış gibi oldu :44::44::44: hani böle toparlak yuvarlak değil sizin gibi,hatta iki katım var nedense
vay be iç karnın geniş demekki ben uzun uzun altı dökümlü tunikler aldım gören ayın günün mü diyo,halen yüz üstü yatmıyon inş.ben sağa ne sağa,ne sırt üstü yatamıyom,sırt üstü nefesim daralıyo,sağa yatınca da kibar kızımız yumruk atıyo tam üstüne yattığım yerde,tersime gelse de sola dönerek yatıyom,şimdiden dediğini yaptırıyo zilli,o uyuyoken yatıyom sağa,hemen uyanıyo,benim de içim sızlıyo sıkışıyo galiba diyom,dediği oluyo
slm kızlarr yine uzunca bi aradan sonra slm vermek için uğrayabildim. umarım herkes iyidir. sanırım hazırlıklar konuşuluyor. ben henüz hiçbişi almadım desem yeridir prensesime yeni yeni başlamayı düşünüyorum kısmetse hatta acaba 7 ay sonu mu başlasam biraz daha mı ertelesem diyorum ama iyice ağırlaşırsam die de korkuyorum. şimdiden bel ağrısı ve şişlik problemleri tavan yapmış durumda
yok cnm ya yatıyorum ben hala tam olmasada zorlamıyo yani :26::26: ama dünden beri acayip bi acı var karnımda sanırım artık büyüyo içerden onun acısı gerilmesi hala eski kıyafetlerimi giyiyorum üst olarak eteklerimin beli olmuyo ama
aman al tamamla canım,40-45 gün önce gelenleri bile okudum az önce,ben 1 ay kala gidecem memlkekete inş. bizimki erken davranmaz,eğer belirtiler olursa rapor alıp 10 gün önce gideyim diyom,sen de bi an önce al,ben bayram öncesi ve sonrası aldım,ama bezi,şampuanı vs. onları almadım onlar doğunca da alınabilir,kilosuna göre bezi alınır,belkim minnak olur minik boy alınır,bakım ürünleri de son haftalarda alınabilir,zaten göbüş düşene kadar yıkayamazsın,bi de kış bebişi fazla yıkamaya gerek yok diyo annem,her yerini köpükler durularsın,kurularsın 2 haftada bi yıkasan yeter diyo ilk zamanlar,altını çok pislediğinde zaten poposunu yıkarsın,ben sizi öyle büyüttüm diyo,minik bebek suya fazla gelmez diyo,bizim arkadaş bebeğin sürekli gazı var diyo,günlük banyoya sokuyo,banyo iyi geliyo diyo,hava sıcak diyo,sonra da 3 buçuk aydır uyumuyo gazı var diyo,bu çok yanlışmış,eskilerin tecrübesinden faydalanmak lazım
Walla canım annene saygım sonsuz ama ben 2 günde bir yıkamayı düşünüyorum.. su bebeğe her koşulda iyi geliyor.. hele ki banyo sonrası masaj kemik gelişimi için çok çok önemli... göbeği düşene kadar yıkamamak olayı eskidenmiş ben dr. uma sordum.. o zaman toz bir göbek ilacı kullanıyorlarmış onun ıslanmaması lazımmış.. şimdi zaten bebeği hastaneden çıkmadan yıkıyorlar..yinede tabiki sizim bebeğiniz siz en iyisini bilirsiniz cnm..
Walla canım annene saygım sonsuz ama ben 2 günde bir yıkamayı düşünüyorum.. su bebeğe her koşulda iyi geliyor.. hele ki banyo sonrası masaj kemik gelişimi için çok çok önemli... göbeği düşene kadar yıkamamak olayı eskidenmiş ben dr. uma sordum.. o zaman toz bir göbek ilacı kullanıyorlarmış onun ıslanmaması lazımmış.. şimdi zaten bebeği hastaneden çıkmadan yıkıyorlar..yinede tabiki sizim bebeğiniz siz en iyisini bilirsiniz cnm..
zeytinyağıyla vücudu ovalamak,masaj yapmak tabiki çok faydalı,ama 40 ı çıkana kadar en azından az yıkamayı düşünüyom ben,heryerini sabunlu suyla pamukla silmeyi düşünüyom 2-3 günde bir,ama arkadaşın çocuğunun gazlı olmasında bence hergün yıkamanın etkisi de var
canım bebeğin gazı anne sütüyle alakalı annenin yediği gıdalardan ve bazı annelerin sütünden kaynaklanıyormuş... yıkamakla alakası yok.. ebbek zaten suyun içinde büyüyor 9 ay yıkamak ona dokunmaz ki...zeytinyağıyla vücudu ovalamak,masaj yapmak tabiki çok faydalı,ama 40 ı çıkana kadar en azından az yıkamayı düşünüyom ben,heryerini sabunlu suyla pamukla silmeyi düşünüyom 2-3 günde bir,ama arkadaşın çocuğunun gazlı olmasında bence hergün yıkamanın etkisi de var
aman al tamamla canım,40-45 gün önce gelenleri bile okudum az önce,ben 1 ay kala gidecem memlkekete inş. bizimki erken davranmaz,eğer belirtiler olursa rapor alıp 10 gün önce gideyim diyom,sen de bi an önce al,ben bayram öncesi ve sonrası aldım,ama bezi,şampuanı vs. onları almadım onlar doğunca da alınabilir,kilosuna göre bezi alınır,belkim minnak olur minik boy alınır,bakım ürünleri de son haftalarda alınabilir,zaten göbüş düşene kadar yıkayamazsın,bi de kış bebişi fazla yıkamaya gerek yok diyo annem,her yerini köpükler durularsın,kurularsın 2 haftada bi yıkasan yeter diyo ilk zamanlar,altını çok pislediğinde zaten poposunu yıkarsın,ben sizi öyle büyüttüm diyo,minik bebek suya fazla gelmez diyo,bizim arkadaş bebeğin sürekli gazı var diyo,günlük banyoya sokuyo,banyo iyi geliyo diyo,hava sıcak diyo,sonra da 3 buçuk aydır uyumuyo gazı var diyo,bu çok yanlışmış,eskilerin tecrübesinden faydalanmak lazım
canım bebeğin gazı anne sütüyle alakalı annenin yediği gıdalardan ve bazı annelerin sütünden kaynaklanıyormuş... yıkamakla alakası yok.. ebbek zaten suyun içinde büyüyor 9 ay yıkamak ona dokunmaz ki...
canım ben her gün özellikle akşam üzeri uyku saatlerinde yıkamak gerekiyor diye biliyorum hem uykuya hazırlıyormuş, hem rahatlatıyormuş, hem de büyümesini kolaylaştırıyormuş. bebeği üşütmeden hemen giydirince sütünü içirip yatırınca dışarı çıkarmayınca niye sorun olsun ki? hem 2 hafta çok çok fazla değil mi? bebek kokar ya, her gün kıvrımlarını falan silmek zorunda kalırsın hem pişik olmaz mı o zaman? hem bezi çok önemli, hastane çantasına koymayacak mısın? diğer bakım ürünleri için de ilk haftanda dışarı çıkacağına emin misin? ya da başkaları istediğin markaları hemen bulabilecek mi? bi de arkadaşının dediği doğru olabilir banyo geçici olarak rahatlatıyordur belki, ama başka etkenlerden dolayı bebeğin çok gazı oluyordur, mesela annenin yediğinden içtiğinden dolayı ya da bebeğin emerken çok hava yutmasından dolayı. bence sen de bebek bezini falan erteleme. bu 1 ay içinde hazırlıkları tamamlayalım ki sonraki bekleyişimiz stressiz olsun.
sağol canım inceliyecem az sonra..ben çerçeve olan şekerlere takmış bulunmaktayım sedefli kenarları fil şekli ortasında çerçevesi var o çok hoşuma gitti ama en son tanesini 3 tl ye bırakınca vaz geçtim gibi
haklısın canım bebişelrimiz büyüyünce aldıkalrımıız beğenmeyecekler ama insan almadan edemiyor 31 yaşımda anne olacam eşekler gibide çalışıyorum o yzüden kızıma oda alaıcam.. tabi o görüpte beğendiğim pahalı olanını değil.. bütçem en fazla 2200 tl ye kadar bir tane maskoda beğenmiştim sanırım o olacak.. zaten ben almazsam da annem kesin alırdı.. kardeşim odamızın yarı parasını verecekmiş... ben hiç birşeyi dert etmeyecekmişim herşeyi o halledermiş... canım kardeşim benim yaaaa...
canım ikiside çok güzel ama kırmızılı olan benim daha çok hoşuma gitti..
haklı olabilrisiniz galiba ne bileyim kafam karıştı,annemin evi kaloriferli,üşüteceğini sanmıyom,ilk doğduğunda üstünde onu koruyan beyaz bi tabaka vermış,mikroplardan koruyomuş,ilk 3-4 gün dr. lar yıkamayın diyolarmış,göbeğe su kaçırmamak şartıyla yıkanabilirmiş,bakalım sağlıkla bi gelsinler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?