haklı olabilrisiniz galiba ne bileyim kafam karıştı,annemin evi kaloriferli,üşüteceğini sanmıyom,ilk doğduğunda üstünde onu koruyan beyaz bi tabaka vermış,mikroplardan koruyomuş,ilk 3-4 gün dr. lar yıkamayın diyolarmış,göbeğe su kaçırmamak şartıyla yıkanabilirmiş,bakalım sağlıkla bi gelsinler de
ayyyy evet bu işte heheheh teşekkür ederim cnm anlatana kadar :)))) aslında resmi copy yapabilirdim doru bende linkle uğraşıyom çok anlıyomuş gibi heheheh teşşk ederiz teyzesi evet bu oğlumun mobilyası beşik büyüyo 6 yaşına kadar kullanabilicek şekilde oluyo e yeteeettt 6 yıl normal yaaawww
kızlar kaburgalarım ağrıyo ya
kızlar doktorum aradı
bende de şeker çıkmış:18:
cnm ya çıktı gibi ama şöle sanki çok yemişimde midem çıkmış gibi oldu :44::44::44: hani böle toparlak yuvarlak değil sizin gibi,hatta iki katım var nedense
aaa nasıl bu kadar aç kalıyon,ben 2. kahvaltımı yaptım da kendime geldim,7 aydır böyleyim deli gibi acıkıyom
aman canım bu saate kalma yemene içmene çok dikkat et bebişimiz aç kalmasın sonra
yaa kimse benle ilgilenmiyor, bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum, facebooktan bile kabul almadım düşün, sorularıma da cevap gelmeyince
tamam tamam küsmedimzaten foruma çok bağlanmışım etrafımda hamile de yok, burda ne güzel her türlü şey konuşuluyor. teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için
günaydın kızlar, biz dün eşimle biraz alışveriş yaptık mothercare den iç badilerini, tulumlarını ve eldivenlerini aldık. Kanz den de hastane çıkışı aldık. Wenice den antibakteriyel bir tane battaniye aldık süperdi. İstanbulda olanlara tavsiyem Kozyatağında mothercare outlet var çok uygun gerçekten tavsiye ederim uzun kollu iç badi 7 adet 19 TL ye aldım:)) o kadar tatlılar o kadar tatlılar ki anlatamam
selam kızlar..
geçmişi ancak okuyabildim haftasonu ne kadar çok konuşmuşsunuz öylee oku oku bitmedi...
derya hoşgeldin canım..
hafta sonu çok yoruldum... eminönüne gittim mevlüt şekeri için ama alamadan döndüm çünkü çokk pahalııı benim beğendiğim bende almadım.. mevlüt şekeri yerine lavanta koyacağım aldığım süse şeker koymak içinde külah aldım mevlüt şekeri külahı pembe üstünden beyaz puanları var...
sonra aklımdaki mobilyacıya gittim tam tahmin ettiğim gibi fiaytı 3650 tl ve peşin para taksit istersek %20 ilave... aynene havamı alıp geri döndüm...
inşş canım.. hepimizinki sağlıkla gelsin..
demin çizelgeye gözüm kaydı.. 90 gün kalmış.. yani daha 3 ay var.. walla ben şimdiden zorlanıyorum yavaş yavaş.. 3 ay sonra ne hale geleceğim acep:)
için temizmiş demekki,hatimler noldu bazı isimler netletmemişti,şimdi netleştirelim bari
ya kızlar buseli nin cuzünü başka birine mi versek( ben kayınvalideme sorarım ama 1 cuzü bile okuyabilecek mi emin değilim şu an.
Herkese merhabalarr gobisli yagli ama bir o kadarda cekici bayanlar
Nasilsiniz ne var ne yok ?
Gecmise biraz goz gezdirdim sukur hasta olan yok sikintisi olan yok.Insallahta boyle devam eder.Ufak tefek sikayetler kuzucuklarin bize nazi mecbur cekicez.El uyusmasi her sabah kalktigimda bendede oluyo ama ustune yattigim icin heralde.
Ben bugun genel olarak iyiyim ama kizimin ablasi hasta.Sabaha kadar ateslendi durdu oksuruk krizleri oldu.4 saatte bir ates dusurucu verdim.Simdi sessizce koltukta yer yaptim yatiyo.Her an tetikteyim atesi cikicak diye.Babamiz isten gelsin aksam goturucez doktora.Cok canim yandi haline kuzumun.O an valla karnimdaki bebegi bile unuttum yerinden bir saate kalkan ben uyku aralarimda firlayip yataktan kalktim kizimin atesine bakmak icin.Rabbim herkesin evladina saglik versin icindede benim kuzuma
kızlar selam
iyi haftalar olsun hepimize
ben bugün 100 gr şekerimi yüklettim bütün hspnu canım bişi yemek istedikçe hıyar yedim
2 kilo yemişimdir heralde hahahah
of inş iyi çıkar
slm kızlar herkese iyi geceler
az önce oglumun üstünü örtmeye diye gittim odasına babasıyla gülmekten öldük yatış şekline resmini çektim sizinlede paylaşayım dedim..:)) bu cocuklar cok alemler
Eki Görüntüle 258590
geceleri ben böyle yatıyorum diye oda böyle yatmış:90::90::90:
kızlar ağrılardan bahsetmişsinizde benimde genelde çok yorulduğum ayakta kaldğım zamanlarda sağ tarafımda belim ve kalçam ağrıyor...
hadi beli ağrıyanlaarı duydumda kalçada ağrıyı garipsedim biraz aranızda olan varmı..???
bu arada 29. haftamıza girdik hayırlısıyla bebişim büyüyor sona yaklaşıyoruz addım adım ne güzel duygu ama bazen doğurmak istemiyorum içimde kalsın hep böyle çok seviyorum ben onu yaa diye üdşünüyorum bazende biran önce çıksada sevsek doya doya diyorum... annelik ne garip duygular barındırıyor bencilce
günayyydınnnnnnnn
herkese güzel bir hafta olsun , çalışanlara güç ve sabır , okula başlayacak miniklere başarılar ve onların annelerine kolaylıklar , evde gebeş gebeş yatanlara da löp löp et bıngıl bıngıl yağ olsun
geçen hafta biraz sancılı geçti benim için , oğlum yarım gün kreşe başladı:85: ilk hafta için güzel geçti bile diyebilirim , o alıştı ama ben alışamadım sanırım .. güya o kreşteyken ben bu doğum öncesi son haftalarda dinlenecektim , nerdeeeeeeeee sürekli iş çıkarttım kendime . genelde gergin olduğum zamanlar yaparım bunu . saat 5e kadar vakit geçmiyo sanki .. bebiş gelmeden bu kreş olayı onun günlük hayatına girsin ki bebiş gelince " o geldi beni gönderdiler " gibi hissetmesin istedik .. inşallah ben de alışırım bir an önce bu düzene ..
bu hafta sonu yeniden detaylıya giricem sanırım , herşey yolunda giderse ekimin ilk haftasında doğum öncesi iznimi 32den 37ye uzatıcam ..
kızlar bu arada mayıs ayı torba yasasına göre doğum izniyle ilgili düzenlemerden haberiniz var mı ?? devlet memuru olanlara iyileştirmeler yapılmış , ama maalesef SSKlıya yokne saçma sanki SSKlı olan anne anne değil kanun gereği eğer doğum öncesi izne ayrılmışsa memur , erken doğum yaparsa ( 40. haftadan önce ) o kadar hafta doğum sonrası iznine aktarılacakmış . süt izni ilk 6 ay günde 3 saat , ikinci 6 ay günde 1.5 saat . kullanımı memurun kendi siteğine bırakılmış . ayrıca 3 gün olan babalık izni 10 güne çıkartılmış ( tabii baba da memur olursa )
selammmmm kızlarrrrr
midem yanıyooo, ne yesem ne içsem ateş yutuyormuşum gibiyim, geceleri uyku muyku yok, artık tamamen ayaktayım :2::2::2:
karnımın rahatsızlıgı yetmiyo gibi mide yanmalasrımda azdıı iyice, şurupta fayda etmiyo,
bacaklarıma iğne batması gibi anlık sancılar giriyo sürekli
sürekli wc gitmekten usandımmmmmmmmmm
daha 2 koca ay var, bu şikayetler daha da artacak offfffffffffffffffff
çok daraldım her akşam ağlıyorum, sinirlerim alt üst oldu, uykusuz uykusuz işe geliyorum,
odaklanamıyorum, iş yapmak gelmiyo içimden, son bikaç gündür her akşam kusuyorum
evde oldugum zamanlardada aynıyım uzansam olmuyo kalksam olmuyo yürüsem olmuyo
mızmızlık yapmıyorum inanın, dayanamıyorum yaaaaa
ben de aynen snein gibiyim cnm... 32. haftamdan sonra alabilicem ancak
cnm ben de geçen gün yazmıştım kan uyuşmazlığı olan var mı diye ama görmemiştin sanırım. ben de 27+5 te yaptırıcam aşımı. burada bi kaç ilçe devlet hastanesine sordurdum aşımız yok dediler. umarım il devlet hastanesinde vardır. şimdiden sana da geçmiş olsun cnm... bi de aşı yapıldıktan sonra nasıl birşey olduğunu yazar mısın??? hep takip ediyorum ama özelden yazarsan sevinirim...
Walla canım annene saygım sonsuz ama ben 2 günde bir yıkamayı düşünüyorum.. su bebeğe her koşulda iyi geliyor.. hele ki banyo sonrası masaj kemik gelişimi için çok çok önemli... göbeği düşene kadar yıkamamak olayı eskidenmiş ben dr. uma sordum.. o zaman toz bir göbek ilacı kullanıyorlarmış onun ıslanmaması lazımmış.. şimdi zaten bebeği hastaneden çıkmadan yıkıyorlar..yinede tabiki sizim bebeğiniz siz en iyisini bilirsiniz cnm..
cnm ya benimkide senin göbüşün gibi anladım kadarıyla,şiş gibi duruyor,en çokta arkadaşların cnmı sıkıyor,yok efendim hamile olduğuna inanılırmıymış,yok bu kadar göbekte bebek nerdeymiş,daha dün görüştüğüm arkadaşlarım nası canımı sıktı anlatamam,1i bekar biri nişanlı,nedir benim göbeğimle alıp veremedikleri bilmem,msnden engelledim ikisinide şimdilik,sürekli hamileliğimi didikliyolar,
sadece bendemi böyle garip arkadaşlar ,sizinde canınızı sıkan oluyormu ?
bide şu var samimi olduğum iki insandı,onlarda böyle davranınca iyice arkadaşsız kaldım
Facebookta ne var!:44::44:
canım yürüyüş yapıyor musun
özellikle yemek sonraları sakın hemen uzanma
ya tamamen sırtın dik bir şekilde otur ya da yürüyüş yap biraz
ben akşamları yemek yiyip tv karşısında uyuklamaya başlarsam inanılmaz ağırlaşıyordum
artık mutlaka hafif birşeyler yiyip yürüyüş yapmaya çalışıyorum
daha dinç hissediyorum kendimi
sen de dene cnm
hafif tempolu yürüyüş çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?