bu konuda kısıtlama yok zsanırım zaten doktorumda doğuma 3 ay kalana kadar normal herzamanki gb dvm edblr dd. yani benim için risk yok ilişkide ama başkalarını bilemem benm bebiş sol üste yerleşmiş.ondanmı bilemiyorum.
intrntten değilmi dediğiniz yer güvenle alışveriş yapılabiliyormu yada kalitesi nasıl oluyor acaba netten grndğu gbyse bende bişeyler almak isterim. siparis eden varmı peki aranızda ben netten hiç alışveriş yapmadım şimdiye kdr da
Aynen ben de yapmadım hic internetten kıyafet alısverisi,,, giymeden olur mu bilemiyorumm
şimdi inceliyorum da siteyi ço güzel şeyler var. normalde olsa o göbek uzuluruz ama hamile olunca ne kadar da sevimli duruyor.ya biran önce buyusun göbişim :)
Burdan alış veriş yapan arkadaşlarım var, kumaşlar, dikimleri gerçekten harika, zaten sitede bazıları için yorumlar bile var, herkes çok memnun, ben internetten çok alışveriş yaparım, biz karı-koca bilgisayarcı olduğumuz için herşeyimiz onunla oluyogüvenle alışveriş yapabilirsiniz
Valla ben 1-2 tane elbise, bikaç tane de t-shirt almayı düşünüyorum çok beğendiklerim var
Neticede bunlar hamile kıyafetleri, beden olarak biraz daha geniştirler diye tahmin ederek, ilk etapta 1 beden bikaç t-shirt sipariş edicem, sonrasında bedenim genişledikçe diğer bedenleri de aşağı yukarı tahmin edersin zaten
Benimki yavaştan şişmeye başladı çok hoşuma gidiyoama gazdan tabi
bende bluz pantolon siparis ediyorum şimdi. gelince yorumları yazarım bu konuda:) benimde karnım şiş gb düğmeler acık gzym evde ama gaz benimki birde ülserim olduğundan midemdeki asit fazlalığı şişkinlik yapıo bende ilaçta kullanamadığımdan ama olsun sebep ne olursa olsun aynanın yanından gecerken birazdaha karnımı sisirip izliom kendimi :)
kızlar günaydın bugün 11:50 de randevumuz, ben hatırlıyomusunuz beni bilmiyorum ama c.tesi dr.a gitmiştim ya üstten kalp atışını duyamamıştık alttan da baktırmamıştım yabugüne çağarmıştı dr 11 de gitcez heyecanlıyız güzel giyindik eşimle bugün biz hazırız yani
dua edin de hayırlısıyla görüp duyalım bebeğin kalbini artıııııııkkkkkk
kızlar günaydın bugün 11:50 de randevumuz, ben hatırlıyomusunuz beni bilmiyorum ama c.tesi dr.a gitmiştim ya üstten kalp atışını duyamamıştık alttan da baktırmamıştım yabugüne çağarmıştı dr 11 de gitcez heyecanlıyız güzel giyindik eşimle bugün biz hazırız yani
kızlar günaydın...
size bişi danışmak istiyorum.. ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri dr umda izin verdikten sonra dün ilk defa eşimle ilişki yaşadım.. ama hep bişi olacak korkusundan gerim gerim gerildim.. aranızda benim gibi olan varmı? halbuki böyle bişiye çok karşıyım ama nasıl yenebilirim??
hayırlısı cnm.. rahat olur görülcektir inşş.. sadece dr a bırakın kendinizi:)
güzel haberlerle dönersin inşllh ve artık ciddi anlamda alışıyor insan birbirimizden haber alamayınca merak ediyor.hemen bize yaz olurmu bebişinin kalbinin atışını duyduğun heyecanıbenim daha 10 günüm var tekrr gtmeme zaman gecse cabuk ta gtsm özledm bebişimi grmyi
Dualarımız sizinle canım, güZel haberlerle gelin inşallahbu sefer de üstten görünmezse inat etme alttan baktır ama tamam mı
günaydın canım..heycan yok..bende dün duydum kalbini..nerdeyse aynıyız senle...bol su iç giderken,görürsün inş
aslında bugün özellikle alttan baktırmakta istiyom çünkü bebek tam ne kadarlık bilmiyorum hala, nete göre bugün 7+4 ama gerçekte ne kadarlık üsten net söliyemiyorum demişti drne kadarlık olduğunu 6 civarı demişti kese için ama alttan bakıldığında net sölüyolar hayırlısı diyelim şimdi üsten görününcede eşim hayatta alttan baktırmaya izin vermicek
ama dr zaten sölerki bebeği görünce aşa yukarıda olsa ne kadarlık olduğunu
c.tesi de tıka basa su içip gitmiştim çok bekleyince 1 saatten fazla dayanamayıp wcye gittim ordan geldiğim gibi dr beni aldı((( kese dolu olsaydı görünürdü belki neyse ama sorun değil bugüne kısmet olur inşallah
inşallah canım ama olmassa alttan baktır canım inan onda öyle net görünüyo ki...pişman olmassın bence
Burdan alış veriş yapan arkadaşlarım var, kumaşlar, dikimleri gerçekten harika, zaten sitede bazıları için yorumlar bile var, herkes çok memnun, ben internetten çok alışveriş yaparım, biz karı-koca bilgisayarcı olduğumuz için herşeyimiz onunla oluyogüvenle alışveriş yapabilirsiniz
Valla ben 1-2 tane elbise, bikaç tane de t-shirt almayı düşünüyorum çok beğendiklerim var
Neticede bunlar hamile kıyafetleri, beden olarak biraz daha geniştirler diye tahmin ederek, ilk etapta 1 beden bikaç t-shirt sipariş edicem, sonrasında bedenim genişledikçe diğer bedenleri de aşağı yukarı tahmin edersin zaten
Benimki yavaştan şişmeye başladı çok hoşuma gidiyoama gazdan tabi
bende bluz pantolon siparis ediyorum şimdi. gelince yorumları yazarım bu konuda:) benimde karnım şiş gb düğmeler acık gzym evde ama gaz benimki birde ülserim olduğundan midemdeki asit fazlalığı şişkinlik yapıo bende ilaçta kullanamadığımdan ama olsun sebep ne olursa olsun aynanın yanından gecerken birazdaha karnımı sisirip izliom kendimi :)
hmm begenenler varsa denemek lazımm,, ben hızlı aldım kiloları,, ilk etapta benim pantalona ihtiyacım varrr,,:86: ,, yazılımcı mısınız canımm?
benim doktor bakmıyo alttan nedenini bilmiyorum ,,,,inşallah canım ama olmassa alttan baktır canım inan onda öyle net görünüyo ki...pişman olmassın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?