Ayyy gına geldi okuyamadım hepsini valla...
Siz mi çok yazdınız benim kahvaltımı uzun sürdü anlamadım...
Sanırım hatim programınız ben sitede olmadığım dönemde başlamış..
Ben ramazanda hepimiz adına bir hatim indirdim. haberiniz olsun..
Mevcut okunacak cüz varsa okuyabilirim.
.
Eki Görüntüle 259045
ben cok begendım cnm yaa kızım olacak olsaydı kesın kullanırdım heralde super bırsey
Kızlar sızce lohusa tacı ılla kırmızı mı olmaı evettt tartısmaya acıyorum haydın bakalım yorumlarınızı beklıyorum
cnm ya benimkide senin göbüşün gibi anladım kadarıyla,şiş gibi duruyor,en çokta arkadaşların cnmı sıkıyor,yok efendim hamile olduğuna inanılırmıymış,yok bu kadar göbekte bebek nerdeymiş,daha dün görüştüğüm arkadaşlarım nası canımı sıktı anlatamam,1i bekar biri nişanlı,nedir benim göbeğimle alıp veremedikleri bilmem,msnden engelledim ikisinide şimdilik,sürekli hamileliğimi didikliyolar,
sadece bendemi böyle garip arkadaşlar ,sizinde canınızı sıkan oluyormu ?
bide şu var samimi olduğum iki insandı,onlarda böyle davranınca iyice arkadaşsız kaldım
selammmmm kızlarrrrr
midem yanıyooo, ne yesem ne içsem ateş yutuyormuşum gibiyim, geceleri uyku muyku yok, artık tamamen ayaktayım :2::2::2:
karnımın rahatsızlıgı yetmiyo gibi mide yanmalasrımda azdıı iyice, şurupta fayda etmiyo,
bacaklarıma iğne batması gibi anlık sancılar giriyo sürekli
sürekli wc gitmekten usandımmmmmmmmmm
daha 2 koca ay var, bu şikayetler daha da artacak offfffffffffffffffff
çok daraldım her akşam ağlıyorum, sinirlerim alt üst oldu, uykusuz uykusuz işe geliyorum,
odaklanamıyorum, iş yapmak gelmiyo içimden, son bikaç gündür her akşam kusuyorum
evde oldugum zamanlardada aynıyım uzansam olmuyo kalksam olmuyo yürüsem olmuyo
mızmızlık yapmıyorum inanın, dayanamıyorum yaaaaa
selam kızlar ..
bende yıkarım bebegımı hergun ..ıkı hafta yıkanmadan durmaz kı kokar ..
bugun saglık ocagına gıttım ,tansıyonum kılom bebegımın kalp atısı cok ıyı ımış,ama cok uyanık bır kızın olucak dedı ebemız..
kalp atısını dınletırken Masal uyanıklık yaptı kacırdı kendı benım kalp atısımı dınledık
ebe dedı goruyor musun dedı bızı kandırıyor senın kalp atısını dınlettırıyor bıze o kactı bız kovaladık sonra tam yerını bulduk..
en son 8 agustosta gıttık ıste 19 eylul sadece 1 kılo almıs gorundum bır daha kı 1 kasım ..o zaman bakalım naısl olucam :)
bende haberler boyle ..
lohusa tacı arıyorum goren bılen duyan var mı soyle şık olsun ama guzel olsun
Bende kesınlıkle sana katılıyorum Handecım kış olduğu için 2günder bir yıkamayı düşünüyorum ama bu hergüne bile cıkabilir yani mis gibi kokuyor o zaman çocuklar belki yalnızca göbeği düşene kdr yıkamam o kadar birde masajı bebe yagı yerine hakiki zeytinyağıyla yapmak cok faydalıymış kızlar yalnız bu evde kullandıgımız yaglar değil aktarlarda sırf bebekler için satılan içinde asit olmayan zeytinyağları satılıyormus onlarla masaj yapmak daha faydalıymıs aklınızda bulunsun
Canım facebookta aralık annelerı dıe grup kurduk ordanda gorusuyoruz ıstersen sende katılabılırsın
kızlar lohusa tacı kırmızı diyor benim kayınvalidem kırmızı nazarı çeker dedi
bizim akraba 2 ay önce doğum yaptı oda beyaz taktı gecelikle birlikte ama çok hoş olmuştu
Kızlar sızce lohusa tacı ılla kırmızı mı olmaı evettt tartısmaya acıyorum haydın bakalım yorumlarınızı beklıyorum
Bende kırmızı olmalı diye düşünüyorum aslında aldığım geceliğim ucuk pembe içinde kırmızı simgeler var tacla bırbırını tamamlar aslında yinede kararsızım birde krem pijama takımı aldım agır oda cok guzel acuba ona uygun mu alsamhersey tamamlandı bırtek tac kaldı zaten
Maşallah canım Allah senin ve beişinin sağlığını daim etsin...
Bende hergün yıkama taraftarıyım da ben beişimi annemden sonra nasıl yıkayacağım yaaaa. Biraz büyümesi lazım. Hayatımda birkaç günlük ya da birkaç haftalık bebek yıkamadım elime almadım hep korktum inciteceğim diye kemikleri yumuşacık.
:
valla bende bılmıyorum annem 40 cıkana kadar bekleyemez ..ben de bı kayınvlaıdeme gıderım bı de esımın teyzesıne tasınır dururuz artık onlar gleır fılan derken alısırım ..
korkma korkma ben de hıc bebek tutmadım bıle ama korkmuyorum dogunca tamamen farklı dusunucegız.kimseye vermeyecegız bebegı :))
canım kremle daha uyumlu olur lohusa hallerimiz fakat kışın ortasında nasıl giyinicez incecik şeyleri onu düşünüyorum :))))
ama aralık da çok soğuk olmaz ya dimi
pamukum zaten lohusalar emzırırken cok terlermıs ,su ıcınde kalırlarmıs sık sık üstünü atletını degıstırırmiş..
o yuzden üşümeyiz bence sıcak basar ..
guzelmıs gercekten nereden baktın buna canım ..
bence kesınlıkle kırmızı olmalı ..
Aktarlarda satılan yağlara dikkat edin kızlar. Sahte oluyor hijyenik olmuyor alerji yapabilir... Sağlık bakanlığı onaylı olmasına dikkat edin. Tarım bakanlığını sağlık bakanlığı diye yutturmasınlar..
Daha doğrusu alışveriş yaptığınız aktara dikkat edin..
Hımm ben ara verdiğimden beri epey şey kaçırmışım.
Hatim başlamışsınız,
Facede sayfa açmışsınız... eee başka bilmediğim ne var.
Halbuki defalarca mesaj yazdım ne kaçırdım bilmem gereken ne var diye..
Ay alındım galiba
canım kremle daha uyumlu olur lohusa hallerimiz fakat kışın ortasında nasıl giyinicez incecik şeyleri onu düşünüyorum :))))
ama aralık da çok soğuk olmaz ya dimi
Biraz muhalif olacak ama her renk olabilir bence annenin tenine uygun renk ne ise o. Ben leylak düşünüyorum. Saçımı da doğumdan bir süre önce boyatacağım. (ay çok mu abarttım ne:18:) Türbanlıyım ama yabancı erkek misafirlerde atarım başıma bir şey...
Ben zaten annemin yanında olacağım Allah izin veririse ama dediğin gibi bebiş bizim olunca tüm fobilerimiz izole olur...
zaten aralık ayında çok da soğuk olmuyor sumakcım dediğinde de haklısın
biz lohusa şerbetide yapıcaz buarada sizler ne düşünüyosunuz
Bizde yapıcaz canım lohusa serbetı Allah ızın verırse suslu kokoş bardaklarla yapıcaz hemde yuffuuuuu
zaten aralık ayında çok da soğuk olmuyor sumakcım dediğinde de haklısın
biz lohusa şerbetide yapıcaz buarada sizler ne düşünüyosunuz
CaNIm googledan arattırdım melegınelı.com sitesi var orda buldum bu modeli bak birde bu siteye bak cok guzel modeller var Takı, Broş ve Saç Aksesuarları aslında kendımız bıle yapabılırız bence Bende kırmızı dusunuyorum bakalım umarım fıkrım degısmez
tesekkur ederım canım
Evet valla bakımlı olmakta yarar var sonucta bır suru ınsan gorecek benım sezeryan olacak buyuk ıhtımal onun ıcın makyaj bıle yapabılırım hafıften makyaj derken bır rımel bırde ruj tabıkı boya kupune sokmam yanı kendımı fondoten pudra fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?