2011 Aralık Anneleri

Allah razı olsun canım

Kızlar sızce lohusa tacı ılla kırmızı mı olmaı evettt tartısmaya acıyorum haydın bakalım yorumlarınızı beklıyorum

kızlar lohusa tacı kırmızı diyor benim kayınvalidem kırmızı nazarı çeker dedi
bizim akraba 2 ay önce doğum yaptı oda beyaz taktı gecelikle birlikte ama çok hoş olmuştu

Ayyy Esra Erolun bebişiyle olan videosunu izledim programında ağla ağla canım cıktı bizde bırkac ay sonra aynı duyguları yasaıcaz yaa saka gıbı offf cok duygulandımm

Canını sıkma canım hamile olduğun için alınabilirsin ya da güzel ve narin göbişini çekemiyorlardır..

Arkadaşlar bazen hiç olmadık olaylarda kendi rengini belli eder. Ama belki de seni incittiklerinin farkında değillerdir.. Bence uyar devam ederlerse art niyetli olduklarını düşün.
Banada koca göbekli diyorlar.. Beşbuçuk ayımdan sonra göbeğim birden fırladı..
Arabaya binice bana sen öne otur arka çöker diyorlar. Halbuki hiç kilo almadım sadece göbeğim var. Yani hamilelere takılmak bazılarının hoşlarına gidiyor..

Çok geçmiş olsun canım...
mide yanması çok kötü. Geçen hafta ben de öyleydim. hamileliğim boyu zaten sürekli bir yanma ekşime var ama öyle arttıki dediğin gibi ağladım durdm. Kuşburnu içtim birkaç gün onu içtikçe yamam arttı. Sonra farkettim. Kuşburnunu kestim zamanla azaldı.. Sende yediklerine dikkat et. Neyden sonra yanman artıyor takip et yoksa gerçekten çekilmez.
Allah sabır versin. Ama hamilelik kolay değil herkes bir şekilde hamileliğin külfetini yaşıyor canım..
Çoğu bitti azı kaldı çok şükür..

Maşallah canım Allah senin ve beişinin sağlığını daim etsin...
Bende hergün yıkama taraftarıyım da ben beişimi annemden sonra nasıl yıkayacağım yaaaa. Biraz büyümesi lazım. Hayatımda birkaç günlük ya da birkaç haftalık bebek yıkamadım elime almadım hep korktum inciteceğim diye kemikleri yumuşacık.

Aktarlarda satılan yağlara dikkat edin kızlar. Sahte oluyor hijyenik olmuyor alerji yapabilir... Sağlık bakanlığı onaylı olmasına dikkat edin. Tarım bakanlığını sağlık bakanlığı diye yutturmasınlar..
Daha doğrusu alışveriş yaptığınız aktara dikkat edin..

Hımm ben ara verdiğimden beri epey şey kaçırmışım.
Hatim başlamışsınız,
Facede sayfa açmışsınız... eee başka bilmediğim ne var.
Halbuki defalarca mesaj yazdım ne kaçırdım bilmem gereken ne var diye..
Ay alındım galiba

kızlar lohusa tacı kırmızı diyor benim kayınvalidem kırmızı nazarı çeker dedi
bizim akraba 2 ay önce doğum yaptı oda beyaz taktı gecelikle birlikte ama çok hoş olmuştu

Bende kırmızı olmalı diye düşünüyorum aslında aldığım geceliğim ucuk pembe içinde kırmızı simgeler var tacla bırbırını tamamlar aslında yinede kararsızım birde krem pijama takımı aldım agır oda cok guzel acuba ona uygun mu alsam hersey tamamlandı bırtek tac kaldı zaten

canım kremle daha uyumlu olur lohusa hallerimiz fakat kışın ortasında nasıl giyinicez incecik şeyleri onu düşünüyorum :))))
ama aralık da çok soğuk olmaz ya dimi

valla bende bılmıyorum annem 40 cıkana kadar bekleyemez ..ben de bı kayınvlaıdeme gıderım bı de esımın teyzesıne tasınır dururuz artık onlar gleır fılan derken alısırım ..

korkma korkma ben de hıc bebek tutmadım bıle ama korkmuyorum dogunca tamamen farklı dusunucegız.kimseye vermeyecegız bebegı :))

kızlar lohusa kıyafetlerini bence kapalı çarşıdan çok güzel temin edebiliriz zaten ne varsa orda var çeşit olarak istanbul da olanlar için konuşuyorum

Kızlar sızce lohusa tacı ılla kırmızı mı olmaı evettt tartısmaya acıyorum haydın bakalım yorumlarınızı beklıyorum

Biraz muhalif olacak ama her renk olabilir bence annenin tenine uygun renk ne ise o. Ben leylak düşünüyorum. Saçımı da doğumdan bir süre önce boyatacağım. (ay çok mu abarttım ne:18:) Türbanlıyım ama yabancı erkek misafirlerde atarım başıma bir şey...

Ben zaten annemin yanında olacağım Allah izin veririse ama dediğin gibi bebiş bizim olunca tüm fobilerimiz izole olur...

canım kremle daha uyumlu olur lohusa hallerimiz fakat kışın ortasında nasıl giyinicez incecik şeyleri onu düşünüyorum :))))

pamukum zaten lohusalar emzırırken cok terlermıs ,su ıcınde kalırlarmıs sık sık üstünü atletını degıstırırmiş..

o yuzden üşümeyiz bence sıcak basar ..

pamukum zaten lohusalar emzırırken cok terlermıs ,su ıcınde kalırlarmıs sık sık üstünü atletını degıstırırmiş..

o yuzden üşümeyiz bence sıcak basar ..

zaten aralık ayında çok da soğuk olmuyor sumakcım dediğinde de haklısın
biz lohusa şerbetide yapıcaz buarada sizler ne düşünüyosunuz

herkese merhaba

kızlar aranızda grip aşısı olmayı düşünen, olan ya da doktoruyla bu konu hakkında görüşen var mı?
ben olmak istiyorum, doktorumla da 1 hafta sonraki kontrolde konuşabilirim ancak.
bu arada sizlerin durumunu merak ettim

herkese sevgiler

Son düzenleme:
guzelmıs gercekten nereden baktın buna canım ..

bence kesınlıkle kırmızı olmalı ..

CaNIm googledan arattırdım melegınelı.com sitesi var orda buldum bu modeli bak birde bu siteye bak cok guzel modeller var Takı, Broş ve Saç Aksesuarları aslında kendımız bıle yapabılırız bence Bende kırmızı dusunuyorum bakalım umarım fıkrım degısmez

Tabiki saglık bakanlıgı onaylı olmalı alacagımız urunler katılıyorum canım bu arada alınma sekerım bızımde aklmıza gelmemıs dusunememısızdır bak sımdık ogrendın Lohusa tacı konusuna bıle geldık konudan konuya atlayabılıyoruz

Canım bende oyle kalın almadım valla kalınlarda sık modeller yok bır defa uzun kollu aldım ama kuması kalın degıl zaten hastanelerın ıcın cok sıcak olur bızde lohusalık durumunda epey bunalıcaz evımızde bebek ıcın sıcak olacak bu yuzden cokda kalın almaya gerek yok bence

Evet valla bakımlı olmakta yarar var sonucta bır suru ınsan gorecek benım sezeryan olacak buyuk ıhtımal onun ıcın makyaj bıle yapabılırım hafıften makyaj derken bır rımel bırde ruj tabıkı boya kupune sokmam yanı kendımı fondoten pudra fln

zaten aralık ayında çok da soğuk olmuyor sumakcım dediğinde de haklısın
biz lohusa şerbetide yapıcaz buarada sizler ne düşünüyosunuz

bızde yapıcaz ,mevlut okututurken dagıtıcam bırde gelen gıdene ama en cok mevlutte lazım olucak ..

bende bende kokoş kokoş gidicegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…