Bizde yapıcaz canım lohusa serbetı Allah ızın verırse suslu kokoş bardaklarla yapıcaz hemde yuffuuuuu
pamukum zaten lohusalar emzırırken cok terlermıs ,su ıcınde kalırlarmıs sık sık üstünü atletını degıstırırmiş..
o yuzden üşümeyiz bence sıcak basar ..
herkese merhaba
kızlar aranızda grip aşısı olmayı düşünen, olan ya da doktoruyla bu konu hakkında görüşen var mı?
ben olmak istiyorum, doktorumla da 1 hafta sonraki kontrolde konuşabilirim ancak.
bu arada sizlerin durumunu merak ettim
herkese sevgiler
Tabiki saglık bakanlıgı onaylı olmalı alacagımız urunler katılıyorum canım bu arada alınma sekerım bızımde aklmıza gelmemıs dusunememısızdır bak sımdık ogrendınLohusa tacı konusuna bıle geldık konudan konuya atlayabılıyoruz
Evet valla bakımlı olmakta yarar var sonucta bır suru ınsan gorecek benım sezeryan olacak buyuk ıhtımal onun ıcın makyaj bıle yapabılırım hafıften makyaj derken bır rımel bırde ruj tabıkı boya kupune sokmam yanı kendımı fondoten pudra fln
bızde yapıcaz ,mevlut okututurken dagıtıcam bırde gelen gıdene ama en cok mevlutte lazım olucak ..
evet canım bizde mevlütte düşünüyoruz en makbülü mevlüt olur zaten
bende bende kokoş kokoş gidicegim..
ya sen ya sen
kızlar bende şunu almayı düşünüyorum sizce nasıl sizler aldınızmı çok rahat ya istediğin yere götür yatak açmaya bile gerek yok seyahatte misafirlikte
bızde yapıcaz ,mevlut okututurken dagıtıcam bırde gelen gıdene ama en cok mevlutte lazım olucak ..
bende bende kokoş kokoş gidicegim..
bende süsleyecegım ama mevluttte dagıtırken suslemem ,zaten pet bardak pet tabak kullanmayı düşünüyorum
ama mevlutten sonra gelen gıdenlere süslü bardaklarlaa sunarım ..
Canım üşümeyiz de üşütürüz. dikkat edelim. Hele terleyip terleyip terimizi soğutmayalım.. Yeni doğum yapanlar bebek gibi oluyor.. Çok narin ve çabuk hastalanabilir...
Çok dikkat edin.
İnce giyinmenin sakıncası yok bence odamızın ısısına dikkat edelim. vs.
Canım merhaba..
Ben aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası..
Olan var mı bildiğim de yok...
Sen niye aşı olmak istiyorsun? Gerklimi canım?
Hamilelik yanetkilerinde işte alınganlık malumTek tesellim sizinde hamile olmanız size alınırken sizi alındırırsam çıkamayız valla işin içinden yoksa çok alınırdım çoooook
Canım benim tabiki bakımlı olmak gerekiyor ama makyaja hiç gerek yok bence. Doğum yapan kadınlar ne kadar güzelleşiyor biliyorsun.. Dudaklar yanaklar kıpkırmızı oluyor gözüne akmayan sürme çek rimele gerek yok terlersin akar makar...
Çok şekermiş pamukcuğum. Hele kullanışlı olması en önemli yanı..
Ben baya bir hazıra konuyorum sayenizde... Ne aldınız ne almayıo düşünüyorsunuz nereden alıyorsunuz hepsini not ediyorum hop gidip elimle koymuş gibi alacağım inşallah...
Canım merhaba..
Ben aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası..
Olan var mı bildiğim de yok...
Sen niye aşı olmak istiyorsun? Gerklimi canım?
Valla ben sürme cekmeyı hıc beceremem kiBir kere denedım onda da palyacoya dondurdum kendımı
Ya sürme derken göz kalemini kastettim canım. Çok kolay aslında ama yüzüne giden göz makyajını yapman lazım.. Ben gözlerimi hafif kapatıyorum arasına altına üstüne gelecek şekilde sürüyorum sonra dağıtıyorum ve gözümün içine gelen kısmı siliyorum. Koyuluğu gidiyor hafif kalıyor. Sonra gözümün üstüne ve yanaklarıma rujumdan sürüp dağıtıyorum. Çok doğal oluyor.. Gözlerim biraz büyük koyu yapamıyorum hortluyor sonra...
Kızlar sızce lohusa tacı ılla kırmızı mı olmaı evettt tartısmaya acıyorum haydın bakalım yorumlarınızı beklıyorum
herkese merhaba
kızlar aranızda grip aşısı olmayı düşünen, olan ya da doktoruyla bu konu hakkında görüşen var mı?
ben olmak istiyorum, doktorumla da 1 hafta sonraki kontrolde konuşabilirim ancak.
bu arada sizlerin durumunu merak ettim
herkese sevgiler
ya ben onu unuttum. sağol iyiki hatırlattın.
ben ilk defa gecen sene yaptırmıştım. hiç hasta olmadım :))
aşıyı ne zamana kadar yaptırabiliyoruz bilen var mı?
merhaba yeniden,
cevabın için teşekkürler.
ben önceki kış aşı olmuştum ve burnumu bile çekmeden geçirdim kışı ve baharı.
geçen kış ise olmadım ve mart gibi falan çok hastalandım.
aşı olmak illaki gerekli bişey değil tabii, grip aşısı bu, tamamen tercih meselesi.
ancak ben hasta olursam çok ağır atlatıyorum, ateşleniyorum falan. acillere kadar düşüyorum.
kışın da bebişle birlikte, yorgun ve uykusuz kalıp bir de direncim düşerse hasta olmaktan korkuyorum.
kendi başıma olsam hastalığı atlatmak kolay olur da bebeğime bişey olmasın, allah korusun.
ondan dolayı önümüzdeki hafta doktorumla da konuşup bilgi sahibi olmak istiyorum.
bu arada sizlerden olan var mı ya da düşünen var mı danışmak istedim sadece :)
sevgiler.
Anladım cnm kalemı surebılıyorum az cok artıkın o zamana kdr bın tane plan degıstırırım ben
Neyse tatlıslar ben kacıyorum kocısle cay ıcıcez hepınızı opuyorum ıyı aksamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?