2011 Aralık Anneleri

kızlar bende şunu almayı düşünüyorum sizce nasıl sizler aldınızmı çok rahat ya istediğin yere götür yatak açmaya bile gerek yok seyahatte misafirlikte

Eklentiler

• $Oyuncak_865788[1].webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 52
Bizde yapıcaz canım lohusa serbetı Allah ızın verırse suslu kokoş bardaklarla yapıcaz hemde yuffuuuuu

bende süsleyecegım ama mevluttte dagıtırken suslemem ,zaten pet bardak pet tabak kullanmayı düşünüyorum

ama mevlutten sonra gelen gıdenlere süslü bardaklarlaa sunarım ..

pamukum zaten lohusalar emzırırken cok terlermıs ,su ıcınde kalırlarmıs sık sık üstünü atletını degıstırırmiş..

o yuzden üşümeyiz bence sıcak basar ..

Canım üşümeyiz de üşütürüz. dikkat edelim. Hele terleyip terleyip terimizi soğutmayalım.. Yeni doğum yapanlar bebek gibi oluyor.. Çok narin ve çabuk hastalanabilir...
Çok dikkat edin.
İnce giyinmenin sakıncası yok bence odamızın ısısına dikkat edelim. vs.

Canım merhaba..
Ben aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası..
Olan var mı bildiğim de yok...
Sen niye aşı olmak istiyorsun? Gerklimi canım?

Hamilelik yanetkilerinde işte alınganlık malum Tek tesellim sizinde hamile olmanız size alınırken sizi alındırırsam çıkamayız valla işin içinden yoksa çok alınırdım çoooook

Canım benim tabiki bakımlı olmak gerekiyor ama makyaja hiç gerek yok bence. Doğum yapan kadınlar ne kadar güzelleşiyor biliyorsun.. Dudaklar yanaklar kıpkırmızı oluyor gözüne akmayan sürme çek rimele gerek yok terlersin akar makar...

sen kokoş olmassan şaşardım zaten

merhaba kızlar bugün okulun ilk günü valla inanılmaz yoruldum 37. haftaya kadar nasıl çalışacam kara kara düşünmeye başladım şimdiden
geçmişi okuyamadım anam bi günde kaç sayfa konuşmuşsunuz öyle :)
bu arada kızımıza park yatak, küçük bir beşik ve arabasını aldık ama park yatağın içine nasıl bir yatak alacağımıza karar veremedik ne önerirsiniz
beşiğin resmini netten buldum ekliyorum ama diğerlerini bulamadım ekleyemiyorum

ilk kez resim yüklüyorum bakalım olmuş mu

kızlar bende şunu almayı düşünüyorum sizce nasıl sizler aldınızmı çok rahat ya istediğin yere götür yatak açmaya bile gerek yok seyahatte misafirlikte

Çok şekermiş pamukcuğum. Hele kullanışlı olması en önemli yanı..
Ben baya bir hazıra konuyorum sayenizde... Ne aldınız ne almayıo düşünüyorsunuz nereden alıyorsunuz hepsini not ediyorum hop gidip elimle koymuş gibi alacağım inşallah...

bızde yapıcaz ,mevlut okututurken dagıtıcam bırde gelen gıdene ama en cok mevlutte lazım olucak ..

bende bende kokoş kokoş gidicegim..

bende süsleyecegım ama mevluttte dagıtırken suslemem ,zaten pet bardak pet tabak kullanmayı düşünüyorum

ama mevlutten sonra gelen gıdenlere süslü bardaklarlaa sunarım ..

Canım dost var dusman var dımı guzel gorunmek lazım ben mevlutte dagıtmam lohusa serbetını bebek gormeye gelenlere dagıtırım sanırım yeter zaten o zamanda kokos bardaklarla sunarım tamammm

Valla ben sürme cekmeyı hıc beceremem ki Bir kere denedım onda da palyacoya dondurdum kendımı

evet canım kimi görsem almışlar benimde hoşuma gitti alıcam mutlaka seninde aklında bulunsun bizim aynı dönemde olmamız büyük avantaj birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz

bızde aldık ,zaten arabada mecburı ,ama bıız bebek arabamızda da kullanacagızı ilk bır yıl sonra degıstırıp dıgerını takacagız ..

arabadan cıkartıp arabayı katlayıp koyacagız bakalım ..uyurken fılan cok rahat oluyormuş gıderken gleırken uykusu dagılmıyormus fılan

Canım merhaba..
Ben aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası..
Olan var mı bildiğim de yok...
Sen niye aşı olmak istiyorsun? Gerklimi canım?

merhaba yeniden,

cevabın için teşekkürler.
ben önceki kış aşı olmuştum ve burnumu bile çekmeden geçirdim kışı ve baharı.
geçen kış ise olmadım ve mart gibi falan çok hastalandım.
aşı olmak illaki gerekli bişey değil tabii, grip aşısı bu, tamamen tercih meselesi.
ancak ben hasta olursam çok ağır atlatıyorum, ateşleniyorum falan. acillere kadar düşüyorum.

kışın da bebişle birlikte, yorgun ve uykusuz kalıp bir de direncim düşerse hasta olmaktan korkuyorum.
kendi başıma olsam hastalığı atlatmak kolay olur da bebeğime bişey olmasın, allah korusun.
ondan dolayı önümüzdeki hafta doktorumla da konuşup bilgi sahibi olmak istiyorum.
bu arada sizlerden olan var mı ya da düşünen var mı danışmak istedim sadece :)

sevgiler.

Valla ben sürme cekmeyı hıc beceremem ki Bir kere denedım onda da palyacoya dondurdum kendımı

Ya sürme derken göz kalemini kastettim canım. Çok kolay aslında ama yüzüne giden göz makyajını yapman lazım.. Ben gözlerimi hafif kapatıyorum arasına altına üstüne gelecek şekilde sürüyorum sonra dağıtıyorum ve gözümün içine gelen kısmı siliyorum. Koyuluğu gidiyor hafif kalıyor. Sonra gözümün üstüne ve yanaklarıma rujumdan sürüp dağıtıyorum. Çok doğal oluyor.. Gözlerim biraz büyük koyu yapamıyorum hortluyor sonra...

Anladım cnm kalemı surebılıyorum az cok artıkın o zamana kdr bın tane plan degıstırırım ben

Neyse tatlıslar ben kacıyorum kocısle cay ıcıcez hepınızı opuyorum ıyı aksamlarr

Kızlar sızce lohusa tacı ılla kırmızı mı olmaı evettt tartısmaya acıyorum haydın bakalım yorumlarınızı beklıyorum

kırmızıııııııı :))
çingeneliğim tuttu sanırım. ne de olsa Edirneliyim :))

ya ben onu unuttum. sağol iyiki hatırlattın.
ben ilk defa gecen sene yaptırmıştım. hiç hasta olmadım :))
aşıyı ne zamana kadar yaptırabiliyoruz bilen var mı?

ya ben onu unuttum. sağol iyiki hatırlattın.
ben ilk defa gecen sene yaptırmıştım. hiç hasta olmadım :))
aşıyı ne zamana kadar yaptırabiliyoruz bilen var mı?

ne zamana kadarolduğunu bilmiyorum ama bu ara başladı zaten, ekim sonuna kadar falan yaptırılabilir herhalde.

Yok normalde gerekli bence de hamileyken gereklimi diye sordum. Evet canım ciddi geçiriyorsan yaptır ama hamileler için uygun aşı varmı ki?
Neyse canım yardımcı olamadım ama illaki arkadaşlardan vardır yardımcı olacak.

Anladım cnm kalemı surebılıyorum az cok artıkın o zamana kdr bın tane plan degıstırırım ben

Neyse tatlıslar ben kacıyorum kocısle cay ıcıcez hepınızı opuyorum ıyı aksamlarr

Plan değiştirmene birşey diyememem tabii ama hiç bir şey yapmasan da fıstık gibi olursun yani oluruz dedim ya düğum yapanlar öyle güzelleşiyorki...

Neyse iyi akşamlar canım...
Sende öpüldün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…