Yok normalde gerekli bence de hamileyken gereklimi diye sordum. Evet canım ciddi geçiriyorsan yaptır ama hamileler için uygun aşı varmı ki?
Neyse canım yardımcı olamadım ama illaki arkadaşlardan vardır yardımcı olacak.
Merhaba canlarım...çoook yorucu birgünden snra geldik yuvamıza çok şükür...okul çıkışında mobilyamızı aldık :)) yarına getireceklermiş,daha önce bahsetmiştim fabrika mağazası diye,,öyle şatafatlı bi model değil ama oldukça uyguna maal ettik,,kurulumu için daha snra geleceklermiş kurulunca fotolarını yollarım ...böylelikle kafamdaki en büyük sorunlardan birini daha halletmiş bulunmaktayım çok şükür...darısı isteyen herkesin başına inşallah :))
birkaç sağlık sitesinde hamilelerin yaptırabildiğini okudum.
ancak 2. ve 3. trimesterda olanlar yaptırabiliyor tabii, ilk 3 ay gene önerilmiyor.
grip aşıları canlı virüs içermediğinden hamileler ve bebekler için sıkıntı yaratmıyormuş.
aksine öneriliyor bile.
ama gene de doktorunuzla konuşmadan yaptırmayın derim düşünenler varsa, ben de önce konuşacağım zaten :)
Yok normalde gerekli bence de hamileyken gereklimi diye sordum. Evet canım ciddi geçiriyorsan yaptır ama hamileler için uygun aşı varmı ki?
Neyse canım yardımcı olamadım ama illaki arkadaşlardan vardır yardımcı olacak.
Plan değiştirmene birşey diyememem tabii ama hiç bir şey yapmasan da fıstık gibi olursun yani oluruz dedim ya düğum yapanlar öyle güzelleşiyorki...
Neyse iyi akşamlar canım...
Sende öpüldün..
ah guzum ah kaburga agrisini gel bana sor.Valla bazen sirtustu yatiyor ellerimle kaburgalarima masaj yapiyorum.sanki birileri yumruk atmis kaburgalarima oyle agiriyo.hem gobisler buyuyo diye hemde bebisler ayaklarini oraya dogru itiyo diye bu agrilar.care yok dayanicaz
Merhaba canlarım...çoook yorucu birgünden snra geldik yuvamıza çok şükür...okul çıkışında mobilyamızı aldık :)) yarına getireceklermiş,daha önce bahsetmiştim fabrika mağazası diye,,öyle şatafatlı bi model değil ama oldukça uyguna maal ettik,,kurulumu için daha snra geleceklermiş kurulunca fotolarını yollarım ...böylelikle kafamdaki en büyük sorunlardan birini daha halletmiş bulunmaktayım çok şükür...darısı isteyen herkesin başına inşallah :))
ben de tam tersıın düşünüyorum kac tane yenı dogum yapmıs gorduysem cok korkunc geldıler bana ..
bır arkadasım yaptı dogum guzeller guzelı kız bı cıktı kası gözü şiş vazıyette suratı sarı ıle beyaz karısımı
yıne arkaddasımın fotosunu gordum o da oyle boyle şaşkın korkmuş gıbı yuzü bembeyaz..
bılmıyorum benım gorduklerım mı oyle herkes mı oyle bılmıyorum ama ben guzel gormedım hıc hep bı şişlik oluyor yüzlerınde dudaklarında
belkı gün ıcınde iniyor normale dönüyordur ama bılemıyorum kı..
o an cok cırkın olucagım gıbı hıssedıyorum cagırmaktan cagırmaktan
bızde aldık ,zaten arabada mecburı ,ama bıız bebek arabamızda da kullanacagızı ilk bır yıl sonra degıstırıp dıgerını takacagız ..
arabadan cıkartıp arabayı katlayıp koyacagız bakalım ..uyurken fılan cok rahat oluyormuş gıderken gleırken uykusu dagılmıyormus fılan
gule gule kullanın canım
mobılyası ,beşigi ve bebek arabası -koltugu tamam olunca hersey tamammış gıbı gleıyor :)
aynen bende hiç güzel çıkan görmedim doğumdan ama buda gayet normal hayatım hep yüzümüz şiş olacak malum kolay değil doğumda :18:
[
Travel set mi aldın sumakcım,hangi markanınmış bu uyurken rahat olan model paylaşırmısın canım.
ne zamana kadarolduğunu bilmiyorum ama bu ara başladı zaten, ekim sonuna kadar falan yaptırılabilir herhalde.
ben henüz yaptırmadım cuma günü öğleden sonra gittim devlet hastanesine sadece sabahları açıkmış eczaneleri.sabah gel dedi.bir kaç gündür ders programına kafam bozuldu 10 saat dersi 5 güne yaymış müdür yardımcısı (bayan üstelik).çarşamba günü 1 dolu 2 boş 3 dolu 4 boş 5 dolu 6 boş dalga geçer gibi.çarşamba günü hem iğnemi yaptırayım hemde çalışabilir kağıdı alırım diyorum.acaba geç kalmışmıyımdır.
sende mı gormedın ..o yuzden makyaj cantam yanımda olmalı ..sacımı basımı duzelteyım en azından bı allık bır ruj ,saç tokam fılan ..
ben cok arastırıdm bıze en kullanıslı uygunu bu geldı baby max montero travel sıstem ..
BABY MAX MONTERO TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI GittiGidiyor.com'da #42962199
bu ürün .. o puset gıbı sey cıkıyor yerıne oto koltugu takılıyor bır de ıkı yönlu takabılıyorsun ..uyurken fılan bebegı almıyacagız yattı yerden cıkartıcaz oto koltugunu arabadan bebekte uyanmayacak ..yanı oyle oluyormus ama bakalım kullanmadan goremeyız :)
bende makyaj çantamı mutlaka getiririm duramam öyle :))) ben yapamazsam kardeşime yaptırırım hemencecik 2 dak bide öyle resim çekinenlerde şiş çıkıyo ozaman bir şekilde halletmemiz lazım :)
bebek arabasının fiyatıda güzel çok pahalı değilmiş
iyi akşamlar kızlar
bugun kötü bir gün oldu benim için daha okulun ilk gününde oglumu okuldan gec aldım cok üzüldüm
sabah 6da kızıma kalktım onu okula bıraktım sonra geldim eşimi işe yolladım sonra oglumun kahvaltısı falan öglen onu götürdüm geldim kızıma ögle yemeği falan derken yorulmuşum bıraz uzandım bır uyumuşum uyandım 17:20 ve oglumun cıkış saati..giyindiğim gibi fırladım yolda koştur koştur okula gittim oglum ögretmeninle beklıyor sınıfta tek başına cok üzüldüm nerdeyse aglayacaktım(
sonrasında okadar koşmaya birde sancılandım eve gelınce daha yeni yeni geçmeye başladı sancım..
ilk günden böyle tatsız bir olay yaşadım yani(
kocam bana yanasmıyor ya ,en son ne zaman yakınlastık onu bıle hatırlamıyorum o derece ,bayram oncesı fılandı snaırım..
uyurken yanastım ,kactı boyle ,olmaz orada kızım var fılan dedı ,kutsalsın sen kızımı tasıyorsun fılan bırseyler geveledı ..
hay dedım ya ,ya erkek olsa dedım bır nebze dedı ama kızım oradayken olmaz dedı sankı görüyor gıbı dedı ..
kurban olurum ben sana dediiiiiiiim
hanı nerde akrep erkegı kocam benım..
ben de de ıstek yok zaten ayda yılda bır gleıyor boyle gıdıyor
kutsal varlık
iyi akşamlar kızlar
bugun kötü bir gün oldu benim için daha okulun ilk gününde oglumu okuldan gec aldım cok üzüldüm
sabah 6da kızıma kalktım onu okula bıraktım sonra geldim eşimi işe yolladım sonra oglumun kahvaltısı falan öglen onu götürdüm geldim kızıma ögle yemeği falan derken yorulmuşum bıraz uzandım bır uyumuşum uyandım 17:20 ve oglumun cıkış saati..giyindiğim gibi fırladım yolda koştur koştur okula gittim oglum ögretmeninle beklıyor sınıfta tek başına cok üzüldüm nerdeyse aglayacaktım(
sonrasında okadar koşmaya birde sancılandım eve gelınce daha yeni yeni geçmeye başladı sancım..
ilk günden böyle tatsız bir olay yaşadım yani(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?