2011 Aralık Anneleri

herkese ii akşamlar... sonunda bitti geçmişi okuma mesaim... gelelim bugüne...
yorucu bi gündü benim için, sizde de olur mu hiç bilmiyorum ama ömrümde 2. kez böyle bişey başıma geldi.
gece karabasan geldi bana( nefes alamadım, ölücem sandım.
sonra da tuvalette kasıklarıma sancı girdi, gergin ve ağrılı bir gündü benim için...
bi de akşam üstü rahatlayayım azıcık die eşimle yürüyüşe çıktık. köy öğretmeniyim ben, dolayısıyla yolda kim gördüyse selamlaştık tabii... bi kadın karnımla ilgili yorum yaptı. nazara inanırmısınız bilmiyorum ama o saatten beri kafamı kaldıramadım desem yeridir(
umarım yarın yeni ve güzel bir gün olur. hepinize ve bal böceklerinize sevgiler...

canım bol bol oku kendine...nazar insanı mahvediyor banada çok değer kapının önünde kadının teki siyahlarda pek yakışmış dedi gün boyu uyukladım...

canm bnm üzme kendini..olur böyle şeyler...sen iki canlısın öğretmende anlayışlı olacaktır emin ol...istemli yapılan bişi de değil ayrıca...

bence de en ii çözüm dua... Allah'ım hepimizi nazarlardan ve belalarda korusun inşallah.... bebeklerimizi de inşallah...

halimecim zor bi günmüş hakkaten...bencede bol bol oku kendine ve abdestli yatmaya çalış..karabasan olayı çok fena yaa,,inş olmaz bi daha:18::18::18:

sumakcım benim ilk hamılelıgımde eşimde öyle diyordu sankı kızım görecekmiş gibi beni diyordu ve yanaşmıyordu

cnm dogumdan cıkınca ilk saatler öyle oluyor malesef hele benim bir resmim var ılk dogumumdan cıkınca cekılmış eşim hep der sen o resme pek bakma bır daha dogum yapmassın dıye

güle güle kullan cnm aldıklarını beşik cok güzel..sen demi ögretmensin baya bir ögretmenimiz var topikte maşallah

pamukum zaten lohusalar emzırırken cok terlermıs ,su ıcınde kalırlarmıs sık sık üstünü atletını degıstırırmiş..

o yuzden üşümeyiz bence sıcak basar ..

bende genelde tam tersi oluyor lohusa dönemlerimde üşüyorum ben dogum sonrası kan kaybı oldugu için vucut ısısı düşebiliyor

kıyamam ya ( Allah yardımcın olsun. işin çok zor (

sagolun ya inanın cok üzüldüm bugun bu duruma inş bir daha yaşamam..halimecim allahtan ögretmenimiz bayan hamıle oldugumu da bılıyor ondan anlayışla yaklaştı sagolsun

cnm senin içinde zor bıgun olmuş ya o karabasan olayını ben ılk hamılelıgımde yasamıştım hemde gunduz uyurken evde tek başıma ama cok korkmuştum allah bır daha yasatmasın cnm nazar içinde bol bol felak nas sürelerini okumak lazım

olur oyle seyler üzülme ,kolay degıl kostur kostur yoruluyorsundur..kıyaamam

annenle konusuyor musun

bızde ne haftada biri oooooo sımdıye kadar saysan 5-7 dir ancak..

canm bnm üzme kendini..olur böyle şeyler...sen iki canlısın öğretmende anlayışlı olacaktır emin ol...istemli yapılan bişi de değil ayrıca...

oglumu öyle sınıfta tek basına görünce cok dokundu
bu arada aldıgın takımı gördüm cnm cok güzel rabbim bebişinle ıyı gunlerde kullanmayı nasip etsin inş

halimecim zor bi günmüş hakkaten...bencede bol bol oku kendine ve abdestli yatmaya çalış..karabasan olayı çok fena yaa,,inş olmaz bi daha:18::18::18:

tşk ederim kızlar... dün abdest de almıştım ama gece wc ye kalkmamak mümkün diil... yavaş yavaş kendime geleyim. bebeğim çok acıktı, yemek yediremedim daha kızıma. sanırım tansiyonum düştü... yine gelirim ben...

annenle konusuyor musun

konuşuruz bi kaç problem olmuştu onun için soru sormuştum o zaman demişti sık mı giriyorsunuz diye bende yok hafta bir yada 10 günde bir demiştim şaşırmıştıbi tane arkadaş var oda öyle dedi siz çok aralıklı yapıyorsunuz bizim haftada en az 2 defa olur demişti.bende acep bizde sorun mu diye düşündüm.ama benim eşim vardiyeli çalışıyor bazende üst üste 16 saat çalışıyor adamda hal kalmıyorki

yanasmıyor ya cok komık :))

dogumdan cıkınca cok kötü ya ,ne bıleyım guzellesen görmedım ben hıc ,tabı bır kac saat gecınce belkı guzellesıyordur ama ne bıleyım süslenıp gıdıcem ben :))

annenle konusuyor musun

konuşuruz bi kaç problem olmuştu onun için soru sormuştum o zaman demişti sık mı giriyorsunuz diye bende yok hafta bir yada 10 günde bir demiştim şaşırmıştıbi tane arkadaş var oda öyle dedi siz çok aralıklı yapıyorsunuz bizim haftada en az 2 defa olur demişti.bende acep bizde sorun mu diye düşündüm.ama benim eşim vardiyeli çalışıyor bazende üst üste 16 saat çalışıyor adamda hal kalmıyorki

bızı gorseler o zaman ..

baskalarına gore yapılmaz kı valla herkesın lıbıdosu farklı ..cınsellıge düşkünlüğü farklı ..

ne bıleyım ben hıc düşkün degıldım ne cıkarken ne nısanlıyken ne de evlılıgın basında sonunda şimdi..

benım esım de vardıyalı calısıyor o ısteklıyken ben degılım ben ısteklıyken o degıl ..

olsun hersey seks degıl dokunmak sarılmak daha guzel :))

bence de herşey o değil...ben bazen istekli oluyorum ama eşim çok yorgun oluyor o istediğinde de ben geri çevirmiyorum...vajinusmuslu olduğum için iyice atlatmak istiyorum.gerçi çok şükür bi sıkıntı yok ama alışsın iyice diye...
kIzlar benim 7 ay oldu o neydi hatırlamıyorummmmmmmmmmmm

kıs sende bayağı ara vermişindüşük tehliken falan mı var???:26::26:

düşük tehlikem yoktu canım ama ilk aylarda dikkat edeyim dedim sonrasında da eşim ve bende istemedik aslında ama bazen düşünmüyor değilim ama eşim oralı değil

düşük tehlikem yoktu canım ama ilk aylarda dikkat edeyim dedim sonrasında da eşim ve bende istemedik aslında ama bazen düşünmüyor değilim ama eşim oralı değil

bizimki yorgun olmasa ister ama mecali kalmıyor

bizim gelinde öyle diyordu hastanenin kuaforu varmış fön falanda cektiririm diyordu ama sabah 5 dakkada bir sancıyla başlayınca güne hiçbirşey yapmadan dogru had-staneye gittiler :))) yani diyecegim o dogum anında cokta kendini düşünemıyorsun

kIzlar benim 7 ay oldu o neydi hatırlamıyorummmmmmmmmmmm

cnm ya naptınız siz böyle 7 ay cok uzun bir süre deilmi daha bunun sonrası var lohusalıgı falan toptan bir sene tatil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…