kIzlar benim 7 ay oldu o neydi hatırlamıyorummmmmmmmmmmm
bence de herşey o değil...ben bazen istekli oluyorum ama eşim çok yorgun oluyor o istediğinde de ben geri çevirmiyorum...vajinusmuslu olduğum için iyice atlatmak istiyorum.gerçi çok şükür bi sıkıntı yok ama alışsın iyice diye...
]
düşük tehlikem yoktu canım ama ilk aylarda dikkat edeyim dedim sonrasında da eşim ve bende istemedik aslında ama bazen düşünmüyor değilim ama eşim oralı değil
bizim gelinde öyle diyordu hastanenin kuaforu varmış fön falanda cektiririm diyordu ama sabah 5 dakkada bir sancıyla başlayınca güne hiçbirşey yapmadan dogru had-staneye gittiler :))) yani diyecegim o dogum anında cokta kendini düşünemıyorsun
:
sen cesaretlisin bu konuda :))))))))))))))
vajinusmulu baya varız herhalde :)
bızde de ..
ben kuaforluk egıtımı aldıgım ıcın,evde sancımı cekerken fönümü de cekerım bır yandn herhalde
hem zate dıyorlar sancıyı evde cekın sıkıınca gıdın kı sunı sancı vermesınler orada dıye ..tabı o an ne olur bılemem ama evde kendım bırseyler yaparım dıye dusunuyorum
sonrasında da hastane de bır kac düzeltme :)
ınsallah yanı
aynen bennnnnn
valla benim kociş de kızı görür hisseder diye yapamazmış öyle diyor
zaten sanki dünyada bi tek onun kızı olacakmış gibi davranıyor
aman bu kız babaları da bi tuhaf oluyor
sende mi vajiliydin canımRabbim kimsenin başına vermesin zor günlerdi 4,5 ayım boşa gitti.ama çok şükür bir haftada da yendim.yendiğim günde de hamile kaldım
kesınlıkle..
sımdıden duygusal bır bagları varr ..en azından senınkının benımkının :))
cok hızlıymışsınız sız hemen hamıle kalmak kotu olmuştur tabı .
ben hala zorlanırım mesela ,kımsenın basına vermesın Allahım..
Ah ah vajinismus yedin bizi
sende mi canım bayağı vajili varmış topikte
Hı hı bende Rabbim kimsenin başına vermesin ya çok imreniyorum diğerlerine ama gel gör ki kasıla kasıla bi hal oluyoruz
kasıla kasıla bır hal olmak ,hele o ılıskının ılk seferı .. :)
Ha bitti biticekBebiş yapma sahnelerimiz hemen hemen aynıdırr
Ha bitti biticekBebiş yapma sahnelerimiz hemen hemen aynıdırr
Allah'tan kocişler sabırlı 3 buçuk yıl olacak garibimin bi kere kalbimi kırdığını bilmem o konuda
ben 4,5 ay yapamadım bazen eşim denemelerden sonra sinirleniyordu ama sonra gelip özür dilerdi.boşver vakti gelince olur herşey o demek değil diye.belki de fazla üstüme gelseydi başaramazdım.sizlerde egzersizle mi yendiniz???
ben de tam tersıın düşünüyorum kac tane yenı dogum yapmıs gorduysem cok korkunc geldıler bana ..
bır arkadasım yaptı dogum guzeller guzelı kız bı cıktı kası gözü şiş vazıyette suratı sarı ıle beyaz karısımı
yıne arkaddasımın fotosunu gordum o da oyle boyle şaşkın korkmuş gıbı yuzü bembeyaz..
bılmıyorum benım gorduklerım mı oyle herkes mı oyle bılmıyorum ama ben guzel gormedım hıc hep bı şişlik oluyor yüzlerınde dudaklarında
belkı gün ıcınde iniyor normale dönüyordur ama bılemıyorum kı..
o an cok cırkın olucagım gıbı hıssedıyorum cagırmaktan cagırmaktan
selam hanımlar...nasılsınız bebişleriniz nasıl???benim oğlum bugün sanki az kımıldadı yada bana öyle geldi:26::26::26::26:
aynen bende hiç güzel çıkan görmedim doğumdan ama buda gayet normal hayatım hep yüzümüz şiş olacak malum kolay değil doğumda :18:
iyi akşamlar kızlar
bugun kötü bir gün oldu benim için daha okulun ilk gününde oglumu okuldan gec aldım cok üzüldüm
sabah 6da kızıma kalktım onu okula bıraktım sonra geldim eşimi işe yolladım sonra oglumun kahvaltısı falan öglen onu götürdüm geldim kızıma ögle yemeği falan derken yorulmuşum bıraz uzandım bır uyumuşum uyandım 17:20 ve oglumun cıkış saati..giyindiğim gibi fırladım yolda koştur koştur okula gittim oglum ögretmeninle beklıyor sınıfta tek başına cok üzüldüm nerdeyse aglayacaktım(
sonrasında okadar koşmaya birde sancılandım eve gelınce daha yeni yeni geçmeye başladı sancım..
ilk günden böyle tatsız bir olay yaşadım yani(
herkese ii akşamlar... sonunda bitti geçmişi okuma mesaim... gelelim bugüne...
yorucu bi gündü benim için, sizde de olur mu hiç bilmiyorum ama ömrümde 2. kez böyle bişey başıma geldi.
gece karabasan geldi bana( nefes alamadım, ölücem sandım.
sonra da tuvalette kasıklarıma sancı girdi, gergin ve ağrılı bir gündü benim için...
bi de akşam üstü rahatlayayım azıcık die eşimle yürüyüşe çıktık. köy öğretmeniyim ben, dolayısıyla yolda kim gördüyse selamlaştık tabii... bi kadın karnımla ilgili yorum yaptı. nazara inanırmısınız bilmiyorum ama o saatten beri kafamı kaldıramadım desem yeridir(
umarım yarın yeni ve güzel bir gün olur. hepinize ve bal böceklerinize sevgiler...
konuşuruz bi kaç problem olmuştu onun için soru sormuştum o zaman demişti sık mı giriyorsunuz diye bende yok hafta bir yada 10 günde bir demiştim şaşırmıştıbi tane arkadaş var oda öyle dedi siz çok aralıklı yapıyorsunuz bizim haftada en az 2 defa olur demişti.bende acep bizde sorun mu diye düşündüm.ama benim eşim vardiyeli çalışıyor bazende üst üste 16 saat çalışıyor adamda hal kalmıyorki
Iyi geceler kizlar
Sohbete baktim cok ayip seyler yazmissiniz ben bu sohbete katilamicimmm
Ay saka bir yanada bende size dogumla ilgili birkac tavsiye vermek istiyorum.
1) Kesinlikle suyunuz ve yogun kanamaniz gelmedigi surece hastaneyi gitmeyin.Yani nisan var ama sanciniz yoksa bekleyin evde.Sancinizi evde cekin.Cokta abartmayin tabide.Neden mi cunku hastanede karniniza nts bagladiklari icin duzgun kivranamiyor rahat edemiyorsunuz.Ben simdi kesinlikle iyice dogum sancilarim gelmeden gitmicem.Tabi basta verdigim iki onemli olay olmazsa.
2) Kesinlikle aklinizda epudiral ile dogum yapmak varsa yani normal dogum.En bastan vurunun.Yani cekip cekip sona dogru vurulmayin.8 cm de bile epidural vurduranlari duyuyorum cok yazik.Ya basta cekme o kadar yada azcik daha sik disini.Ben ilk kizimda vuruldum.4 cm aciklik vardi.Acilara dayanamayinca tansiyonum yukseldi.Ve mecburi epidural vuruldum.Simdiki dogumda ne yaparim bilmiyorum ama direnicem insallah bu sefer epiduralsiz becericem.Cunku ne olursa olsun sonradan biraz acisi kaliyo...
3) Kesinlikle becerebilirseniz ebenizin yada doktorunuzun kim yaptiriyorsa artik dogumunuzu onun ikinma talimatlarina uyun.Biliyorum cok zor olucak o anda sikmak ama inanin yirtilmayi ve saglikli dogum yapmanizi sagliyo o ikinma talimatlari..
Simdilik bunlar bir dogumcuk tecrubelerim bunlar bakalim ben bunlari uygulamayi becerebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?