2011 Aralık Anneleri

vajinusmulu baya varız herhalde :)

düşük tehlikem yoktu canım ama ilk aylarda dikkat edeyim dedim sonrasında da eşim ve bende istemedik aslında ama bazen düşünmüyor değilim ama eşim oralı değil

bızde de ..

ben kuaforluk egıtımı aldıgım ıcın,evde sancımı cekerken fönümü de cekerım bır yandn herhalde

hem zate dıyorlar sancıyı evde cekın sıkıınca gıdın kı sunı sancı vermesınler orada dıye ..tabı o an ne olur bılemem ama evde kendım bırseyler yaparım dıye dusunuyorum
sonrasında da hastane de bır kac düzeltme :)
ınsallah yanı

sende mi vajiliydin canımRabbim kimsenin başına vermesin zor günlerdi 4,5 ayım boşa gitti.ama çok şükür bir haftada da yendim.yendiğim günde de hamile kaldım

aynen bennnnnn
valla benim kociş de kızı görür hisseder diye yapamazmış öyle diyor
zaten sanki dünyada bi tek onun kızı olacakmış gibi davranıyor
aman bu kız babaları da bi tuhaf oluyor

kesınlıkle..
sımdıden duygusal bır bagları varr ..en azından senınkının benımkının :))

sende mi vajiliydin canımRabbim kimsenin başına vermesin zor günlerdi 4,5 ayım boşa gitti.ama çok şükür bir haftada da yendim.yendiğim günde de hamile kaldım

cok hızlıymışsınız sız hemen hamıle kalmak kotu olmuştur tabı .

ben hala zorlanırım mesela ,kımsenın basına vermesın Allahım..

acemilik canım normalde düşünmüyorduk bebek öle bi deneme yapalım dedik ee eşimde ilk defa olunca tutamadı...

Ha bitti biticek Bebiş yapma sahnelerimiz hemen hemen aynıdırr

ben hala jeli bırakamadım her defasında sürüyorumve bazı pozisyonlarda yapamıyorum...ilk girerkende biraz zorlanıyorum ama ondan sonrasında sorun olmuyor.bazen mantardan dolayı yanmam oluyor o zaman işkence gibi geliyor

Allah'tan kocişler sabırlı 3 buçuk yıl olacak garibimin bi kere kalbimi kırdığını bilmem o konuda

ben 4,5 ay yapamadım bazen eşim denemelerden sonra sinirleniyordu ama sonra gelip özür dilerdi.boşver vakti gelince olur herşey o demek değil diye.belki de fazla üstüme gelseydi başaramazdım.sizlerde egzersizle mi yendiniz???

Lubriikant Jel bebek yağı kurtarıcımız Ben egzersiz yapmadım aslında herşey psikolojik beynimizde bitiyor kapatmışız kendimizi ön yargılıyız:82:

Aman da aman gece gece ne mahrem konulara dalmışız böyle...
E bende katılayım azıcık bari... Benim eşim bir buçuk aydır yok 15 gün sonra gelecek inşallah unutmuştur o olayı...

Ya tam doğum çıkışı tabiki yüzü gözü şiş olur bir kaç saat sonra dinlenince ortaya çıkar.. benim gördüklerim çok güzeldi ya.. Ben sadece koyu bir makyaja gerek yok diyorum. Ben de saçımı yaptıracağım. Ve güzel hafif bir göz makyajı...
Tabi bu kadar yazılandan sonra sanırım çirkinleşeceğim fobisi oluşacak.. Estetik mi yapsam:18::18::18::18::18::26::26::26:

selam hanımlar...nasılsınız bebişleriniz nasıl???benim oğlum bugün sanki az kımıldadı yada bana öyle geldi:26::26::26::26:

Canım çok mu yoruldun ya da gerildin. Onada intikal eder biliyorsun. Öyle olunca seninde hissetmen zorlaşır... telaşlanma...

aynen bende hiç güzel çıkan görmedim doğumdan ama buda gayet normal hayatım hep yüzümüz şiş olacak malum kolay değil doğumda :18:

Yüzümüz hep şişmi olacak. İnmeyecek mi?:26::26::26: Ya bugün komşular bana dudakların vr burnun büyümüş dedi.. Sanırım o şişler şimdiden başlıyor...

Ay canım ya. nasıl için yanmıştır. Allah kolaylık versin canım. İşin zor gerçekten.. Ciddi bir maraton başlamış sende. Geçmiş olsun sancıların dindi mi?

Çok geçmiş olsun canım..
Evet nazar var oku devamlı. Heleki küçük yerlerde dikkat çekmek daha da mümkün.. Nas suresi ve falak suresinin her tür şerden nazardan karabasandan koruyuculuğu yüksek. Bunları oku...

Bence normal. Annelik hormonlarının yüksekliğide bu arayı uzatıyormuş.. Eşler de yorgun olunca canlarına minnet.. Daha doğrusu fırsattan istifade yorgun oluyorlar bence Doğumdan sonra herkes için normal olan süreç başlar..

Iyi geceler kizlar

Sohbete baktim cok ayip seyler yazmissiniz ben bu sohbete katilamicimmm

Ay saka bir yanada bende size dogumla ilgili birkac tavsiye vermek istiyorum.

1) Kesinlikle suyunuz ve yogun kanamaniz gelmedigi surece hastaneyi gitmeyin.Yani nisan var ama sanciniz yoksa bekleyin evde.Sancinizi evde cekin.Cokta abartmayin tabide.Neden mi cunku hastanede karniniza nts bagladiklari icin duzgun kivranamiyor rahat edemiyorsunuz.Ben simdi kesinlikle iyice dogum sancilarim gelmeden gitmicem.Tabi basta verdigim iki onemli olay olmazsa.

2) Kesinlikle aklinizda epudiral ile dogum yapmak varsa yani normal dogum.En bastan vurunun.Yani cekip cekip sona dogru vurulmayin.8 cm de bile epidural vurduranlari duyuyorum cok yazik.Ya basta cekme o kadar yada azcik daha sik disini.Ben ilk kizimda vuruldum.4 cm aciklik vardi.Acilara dayanamayinca tansiyonum yukseldi.Ve mecburi epidural vuruldum.Simdiki dogumda ne yaparim bilmiyorum ama direnicem insallah bu sefer epiduralsiz becericem.Cunku ne olursa olsun sonradan biraz acisi kaliyo...

3) Kesinlikle becerebilirseniz ebenizin yada doktorunuzun kim yaptiriyorsa artik dogumunuzu onun ikinma talimatlarina uyun.Biliyorum cok zor olucak o anda sikmak ama inanin yirtilmayi ve saglikli dogum yapmanizi sagliyo o ikinma talimatlari..

Simdilik bunlar bir dogumcuk tecrubelerim bunlar bakalim ben bunlari uygulamayi becerebilecekmiyim

Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkürler canım.. Ben de ilk doğumumu yapacağım umarım nefes talimatlarına uyarım.. Epidural düşünmüyorum çünkü dediğin gibi sancıyı doğumdan sonra çekiyorsun.
Sadece ilk madde biraz ağır geldi. Nişan geldikten sonra tamam da su yada kanamayı beklemek riskli olur bence. Çocuk ters olabilir kordon dolanabilir sezeyan gerekebilir nebileyim. Durum kişiye göre değişken olur bence..
Allah hepimize kolay doğumlar nasibetsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…