2011 Aralık Anneleri

cok sagol cnm sancım dinide yalnız bu gece kemiklerimde cok agrı var zor oturup kalkıyorum tam bikini bölgesi denilen yerdeki kemikte

dogum sonrası da aslında uzun bir süre normal süreç başlayamıyor cünkü bebiş gecenın herhangi bir saatinde emmeye kalkıyor yada yaramaz bı bebekse kı benımkıler öyleydi gece hiç uyumayabılıyor boyle durumlarda bıraz zor oluyor eşle görüşmesi..ben oglumda butun gece ugrasırdım uyusun dıye tam uyuttum dıye sevinip eşimin yanına bı gıderdim oda uyuyakalmış:))

annis güzel bilgiler teşekkürler cnm diğer ıkı doumumda sancım hıc gelmediği için tıpış tıpış verilen günde ittim hastaneye inş bunda gelirde direk doguma dıye gıderim:)

Sevindim canım sancılarının dinmesine. Bikini bölgesi sancısı bende de oluyor. Bir de kalça kemiklerim çok ağrıyor.. Sanırın aşırı yorulduğun içindir. Bende biraz fazla yürüyeyim iş yapayım o bölgemde ağrılar çoğalıyor...

Evet tecrübeli bir anne olarak başımıza ne gelecek daha iyi bilirsin.. Ee baba olmak kolay değil onlarında katlandıkları bu olsa gerek..

koşturmak yaramadı sanırım hiç olmuyordu öyle agrım

neyse ben yıne yarın güne erken başlıyacam hepinize iyi geceler diliyorum tatlı rüyalar rahat uykular olsun inş

Sana da iyi geceler Destina...

Kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar. Bende çıkıyorum kaburgalarım batıyor oturamıyorum.

Yok canim nisan dedigim mesela benim cok ama cok az bir nisan vardi ee tabi bilmiyorum telas yaptim.Kostura kostura gittik hastaneye.O nisani gordukten sonra epiduralinde destegiyle anca 9 saat sonra dogum yapabildim.Cunku asil sancilarim hastaneye gittikten bir saat sonra basladi.Yani demem oki canim.Tabi adam gibi nisaniniz geldiyse ve ayni anda sanciniz yogunsa gidin.Ama dedigin en ufak bir durumda ben artik evde kalmayi tercih ediyorum.Cunku hastanede sanci cekmek zulum.Ozel odam olmasina esimin yanimda olmasina ragmen rahat edemedim.Evde cekicem ben sancimi.Cocuk ters olsa bile hemen dogum yapmicaksinki :) Kordon olayini allah korusun bak onu hic dusunmemistim.Ama yanii bende zurnanin zirt dedigi yere kadar bekleyin demiyorum canim.Nisaninizmi geldi sancilariniz yogunlasincaya kadar bekleyin diyorum.Yoksa allah korusun takside doguruveririz kizz
annis güzel bilgiler teşekkürler cnm diğer ıkı doumumda sancım hıc gelmediği için tıpış tıpış verilen günde ittim hastaneye inş bunda gelirde direk doguma dıye gıderim:)

Ay anacimm sunni sanciylami dogum yapiyorsun bak onu yasamadim o nasil bir tecrube sende anlat bilinclenelim azcik :44:

annis verdiğin bilgiler için sağol canım.tecrübe çok önemli tabii. bir de ıkınma gelmeden kesinlikle ıkınmamamız gerekiomuş. rahim ağzı şişip bebeğin çıkmasına engel oluyormuş. hepsinin bir zmanı var yani.

deryacım sen de hoşgeldin canım. özlettin kendini.

dün benim de pubis kemiğim felaket ağrıdı. belim, kaburga kemiklerim...ortadan ikiye ayrılcam sandım. nasıl bi açılma oluyosa bende:S yemekli misafirlerimiz vardı. artık yorulduğum zman feci ağrılarım oluyo. bugün de kasılmalarım çok oldu. karnım resmen taş gibi oluyo.hem de sancılı bi şeklde. eyvah dedim doğurcam heralde. rüyamda da görmüştüm allah hayra çıkarsın. gerçi su içmeyi unutuyorum.onun da etkisi var galiba.akşam bi aklıma geldi. gün boyunca 1 bardak su içmişim yatana kadar 4e tamamladım artık.

bir de kızlar (ankaradakiler özellikle) bi tanıdığın düğünü olcak 2 hafta sonra. abiye giymicem tabii de ama şık bişi olması lazım. böyle diz altı, siyah,sade, kolyeyle falan zenginleştirebilcem, hem düğünde hem de gezmeye falan giderken giyilebilcek bi elbise almak istiyorum. hamile elbisesi şart değil. çünkü bi tek karnım çıktı.hani karın kısmı- ne derler volanlı mı- öyle bişi olsa da olabilir. ha bi de uçuk fiyatlı olmicak,malum hamile giyim dediğin zman en dandik şeyler bile 50den aşağı değil. burda nerde bulabilirim acaba? kızılayda falan var mı öyle yerler? valla bilenler cvp vermeden geçmesin,çok sıkıntı yaptım bu konuyu

ha bi de bebişin bezlerini aldık. migrosta indirim varmış.bir alana ikincisi %50 indirimli. 2 paket prima 3-6 kg,2 paket de huggies 4-9 kg aldık.bizimkinin gelişimi çok iyi maşallah,o yüzden yenidoğana gerek duymadım. benim totiş benden istekli valla. hadi diyo deterjanını alalım tırnak makası şu bu.. yaz biran önce alalım:) heyecanlı heyecanlı konuşuyo canım benimm

bugün de şehrifırsatı sitesinde slingler indirime girmiş. ezio sling diye bi marka. türkiyede üretiliomuş.babasling taklidi yani. forumlarda aradım taradım onla ilgili hiçbişi bulamadım. o yüzden almaktan vazgeçtim. sling kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı? bebişe yaza kadar araba almicaz. portbebe zaten gereksiz. e oto koltuğu da çok ağır oluyo. market falan gezerken en iyisi sling diye düşünmüştüm ama... emin olamıyorum yaaa.

ay kızlar çok yazdım yine. durup durup destan yaziom ben de ha.elbise konusunda önerilerinizi bekliom ona göre.bulamazsam kafayı yerim. çok gezme fırsatım da yok biliosunuz hamilelik yüzündn hedef nokta belirleyip tak die almam lazım.bildiklerinizi esirgemeyin benden. hepinizi kocamann kocamannn öpüyorum. iyi geceler imdilik.yarınkilere de günaydınlar olsun.

selam canım kımlıge bakabılırsın orada robadan sık elbıseler oluyor bırde batıge bakabılırsın kızılayda!

deryacım özletttin kendini yokluğun gerçekten çok belliydi... hoşgeldin aramıza tekrardan yaşadığın olumsuzluklardan dolayıda geçmiş olsun canım....

bu arada fatoceren'den haber alan varmı kızlar oda uzun süredir yok ....

merhaba kızlar uzun zamandır okyorum sizleri ama ilk kez yazıyorum. ben de aralık 2011 annesi olucam kısmetse.
sat:17 mart
bebeğin cinsiyeti:kız
hamile kalınan kilo:65 şuan 76

istanbul tuzladayım. bi sağlık sorunumuz yok çok şükür ama bazen hareketleri tedirgin ediyor beni sizde de oluyor mu? bazen çok hareketli bazen varla yok arası. herkese hayırlı doğumlar şimdiden

günydın şeker anneler ve şeker damlası bebişleri.... bugün heycan dorukta eşim ve bende. oğluşumuzu görmeye gideceğiz.. öğleden sonra kontrolüm var bakalım paşam kaç kilo olmuş boyu nasıl.. ooyy yerimm ben oğluşumu yeeerrr...

günaydınnn annecikler ve kuzucuklarııııı
güzel bir gün olur inşallahhhh...

mariposita canım elbise için mudoya bak istersen.. ben bayram için L beden bir elbise aldım siyah önünde kurdela şeklinde pullu işlemesi var çok hoş normal zamanda da giyersin hamile elbisesi gibi de durmuyor.. fiyatı 70 TL di...

h.geldin cnm aramıza. ewt, arada bende de oluyor o tedirginlik. hemen şekerli şeyler yiyip hareketleri incelemeye alıyorum, içim rahatlıyor. tşk ederim canım sanada hayırlı doğumlar...

Herkese günaydın güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

Hayırlı Sabahlar hepinizee
Cuma günü şeker yüklemesi,idrar kültürü ve kan tahlili yaptırmıştım.Doktorum aradı sonuçlar için şeker 109 çıkmış,sorun yok sınır 140 dedi.İdrar da temizmiş içim rahatladı.Bende hamile kalmadan önce insülin direnci çıkmıştı hemde sınırın bayagı bir altında,hamilelikte şeker çıkarmı acaba diye korkmuştum ama çok şükür çıkmadı.
İnşallah daha yaptırmamış hiçbir arkadaşımda da çıkmaz şeker.

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi falan okuyamıyorum artıkın yoruluyorum başım dönüyor kızlar çok duygusala bağladım bu aralar herşeye ağlıyorum

teşekkür ederim canım,ben de sizi çok özledim,çok şükür iyiyiz,ben karnımın büyüklüğünden normal tuvalete oturamıyom,kendimi temizleyemiyom,namaz bile kılamıyom 2-3 gündür o kadar büyüdü,kociş bile şaşırıyo ne kadar büyüdü diye

kızlar, hepinize günaydın :79::79::79::79::79::79:

canım sen şeker sonucunu gördün mü, benimki 140'tan yüksek ama referans aralığında, anlamadım bişey.. dün arkadaşlar normal demişti, kontrolüm de cuma günü, meraktan çatlıyazaaaaammm

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi falan okuyamıyorum artıkın yoruluyorum başım dönüyor kızlar çok duygusala bağladım bu aralar herşeye ağlıyorum

sana da günaydın:80: ben de bazen öyle oluyorum.. hormonlardan heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…