2011 Aralık Anneleri

Allah'tan kocişler sabırlı 3 buçuk yıl olacak garibimin bi kere kalbimi kırdığını bilmem o konuda

ben de ayrı bi vakayım dün kociş yaklaştı yaa dayanamıyom diye,ben yok dün 2 kere oldu,1 hafta yok,son ay da sakıncalıymış dedim,ooo son 1 ay,bi de lohusalıkta 20-25 gün(40 gün sürmeyeceğini o da biliyo uyanık) 2 ay da ben ölürüm dedi,kendimi zor dizginledim çok fena durumdayım,ben uyuduktn sonra uyanık dunlop diye bi deodorant almış,dün onla kandırdı beni,acaba uykuda farkedecem mi diye,yanaşmışım bebişşş azcık,nolursun,seni çok özledim demişimo da hadi uyu bak saat kaç oldu demiş,sabah anlatıyo dalga geçiyo benle,bana diyon ama asıl senin başına vurmuş diye

Yok canım kağıdımı görmedim doktor telefonla arayıp söyledi sonucu.Ama labaratuarların refarans aralıkları farklılık gösteriyor.Eğer senin raporunda 140 referans aralığındaysa endişe etmene gerek yok bence.

sağol canım inşallah şekerim çıkmaz da oburluğuma devam edebilirim senin de gözün aydın canım ne güzle temiz çıkmış

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi falan okuyamıyorum artıkın yoruluyorum başım dönüyor kızlar çok duygusala bağladım bu aralar herşeye ağlıyorum

Ayy bende öyleyim hatta bu sabah bile ağladım durdum.Oğlum dün 1.sınıfa başladı,bu sabahta ilk defa servise binecek neyse 6:45 te kalktım kahvaltı hazırladım ona,neyse oturdu sofraya,paşam sanki pazar kahvaltısı ediyormuş gibi sallana sallana kahvaltı ediyo.Hadi annecim servis gelir annecim diye diye bitirtemedim ya kahvaltıyı o daha sofradayken servis çağrı attı telefona.Tabi benimde şalterler attı.Ben sana demiyorum mu die başladım söylene söylene formayı giyindi 2 dk da kapıda hazır ettim ama bağırış çağırış çıktı evden ne öpebildim ne ii dersler fln öyle gitti.O gitti beni bi ağlama tuttu,niye bağırdım ki,ilk defa servise binecek nerden bilsin hızlı kahvaltı yapması gerektiğini die.Okula gidip bi görünsem gönlünü mü alsam acaba die düşünüyorum.Okulda 20 km eve,gitmeyede gözüm yemiyo,ama hala ağlamak burnumun ucundaaa.Diyeceğim o ki,bu hamilelik bende asabiyette yaptı duygusallıkta.Çok fena bı kadın oldum

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi falan okuyamıyorum artıkın yoruluyorum başım dönüyor kızlar çok duygusala bağladım bu aralar herşeye ağlıyorum

Ayy bende öyleyim hatta bu sabah bile ağladım durdum.Oğlum dün 1.sınıfa başladı,bu sabahta ilk defa servise binecek neyse 6:45 te kalktım kahvaltı hazırladım ona,neyse oturdu sofraya,paşam sanki pazar kahvaltısı ediyormuş gibi sallana sallana kahvaltı ediyo.Hadi annecim servis gelir annecim diye diye bitirtemedim ya kahvaltıyı o daha sofradayken servis çağrı attı telefona.Tabi benimde şalterler attı.Ben sana demiyorum mu die başladım söylene söylene formayı giyindi 2 dk da kapıda hazır ettim ama bağırış çağırış çıktı evden ne öpebildim ne ii dersler fln öyle gitti.O gitti beni bi ağlama tuttu,niye bağırdım ki,ilk defa servise binecek nerden bilsin hızlı kahvaltı yapması gerektiğini die.Okula gidip bi görünsem gönlünü mü alsam acaba die düşünüyorum.Okulda 20 km eve,gitmeyede gözüm yemiyo,ama hala ağlamak burnumun ucundaaa.Diyeceğim o ki,bu hamilelik bende asabiyette yaptı duygusallıkta.Çok fena bı kadın oldum

Gunaydinlar minnak bebiklerin minnak anneleri

onemli degil canim kendimce bir dogum yaptim ya tecrube edinmis oldum :) bakalim bu tecrubelerim kendim icin bir ise yaricakmi.ama ikinma konusunda dedigin cok dogru zamani gelmeden asla ikinmayin diyo doktorlar.tabi basarabilmek cok zor o an gelince anlarsiniz ikinmamak yani cookk zor.neyse allah yardim eder insallah saglikli dogumlar yapariz hepimiz :96:

hosgeldin canim aramiza.

Sanada gunaydin canim.Hadi bakalim hayirli haberlerle gel insallahh

Son düzenleme:

Ay yazini okudukca kendimi gordum resmen canim.Benim kiz anaokuluna gidiyo bir senedir.Yasida daha 3 bucuk kucuk yani.Neyse onceden arabam vardi okula ben goturup getiriyordum.Sonra kaza yaptim arabamiz satildi ve ben arabasiz kaldim.Hos arabam olsada mecbur servise vericektim kizimi cunku gittikce agirlasiyorum.Ikinci kizim dogmadan vermek istedimki demesinki kardesim yuzunden beni annem birakmiyor diye.Neyse gecen indik kapiya servis gelicek ve ikinci gun serviste pek sevmemis yani benim goturmemi istiyo nazlaniyo.Bende ope koklaya yumusattim indik bekliyoruz kapida.Servisin gelmesin 2 dakika var.Benim kiz demesinmi anne tuvaletim var diye.Bende cisi geldi sandim hemen cikarir yaptiririm dedim.Anne benim buyuk cisim var dedi.Allah bana bir sinir geldi.Evden cikmadan sordum varmi tuvaletin diye yok dedi.Bende basladim ben sana sordum yok dedin simdi servis gelcek yok sana tuvalet diye kizmaya.Burdaki servisler ordaki gibi degil geldimi kapida olmazsan cekip gidiyo ne kornaya basma ne bekleme asla.Ben kizinca benim kizda cok duygusaldir hemen aglamaya basladi sarilmak istedi sarilmadim sinirlendim ya ceza veriyorum aklimca.Sonra servis geldi agliya agliya bindi.Tabi o gitti ben basladim aglamaya.O daha cocuk okula gidiyo servise biniyo diye kocakizmi sandin salak kadin diye kendime saydim durdum.O gunu zor ettim.Kalkim oglen okuluna gidicektim arabam yok.O okuldan gelene kadar yuregim sizladi.Of ne hale getirdi bu hormonlar bizi ya

gunaydınnnnnnn ..

annıs ve remainder ,gözlerim doldu benım de sabah sabah ,kıyamam sızee

ben de ıkı-üç sene sonra sızın gıbı olacagım muhtemelen :)

bende bende tuzladayımmm yani tuzlada çalışıyorum pendikte oturuyorum ayyy çok mutlu oldum yaa yakın bi arkadaş buldum kendime

kızlar herkese günaydın ya sabah bi arkadaşı doğuma almışlar biraz kanaması gelmiş doktora gitmiş hemen alıcaz demişler sanırım şu sıralar doğumda ama normal olacaktı nedendir bilmiyorum sezeryana alıcaklarmış,ayy haberini alınca beni bi ter bastı anlatamam daha 1 ayı vardı:18::18::18::18:

Son düzenleme:
nerdesinfiruze canım baktım siteye inceledim güzel şeyler var.... ama karar vermek çok zor...
mardin tatlım çok güzel lohusa taçları ama bunları nerden bulucağız... bende arıyorum güzel şeyler kırmızı illaki olacak birde ben birinde görmüştüm pembe incili taç çok hoşuma gitmişti inşş bende bulabilirim...

Bu içimizdeki bıdıklar olunca elimizdekileri kocaman yaptık sanırım gözümüzde.İşte anne hem sorumluluk sahibi olmaya çalışınca hem duygusal olunca ortaya böyle karışık bişey çıkıyonlar büyümüşte okula gidiyolar,bu annelerde daha ne istiyo ki dimi

ANNİS VE REMAİNDER

ayy beni de ağlattınız walla
yazık kıyamam daha çok minik onlar yaaaa
kardeşleri olacak diye birden büyümediler yaa:)
benim daha ilk bebek, yaşadıkça göreceğim tabiki ben de ama
ne bileyim içim acıdı walla
zaten daha minicikken başlıyolar, servislere binmeye işe gider gibi, gördükçe üzülüyorum, ben de çalışan bir anne olacağım için benim oğlumun da erkende başlayacak sabah kalkıp servise yetişme telaşları
bunları düşündükçe hiç dayanamıyorum((
zaten duygusaldım herşeye ağlardım şimdi çığrından çıktım artık:)

gunaydınnnnnnn ..

annıs ve remainder ,gözlerim doldu benım de sabah sabah ,kıyamam sızee

ben de ıkı-üç sene sonra sızın gıbı olacagım muhtemelen :)

Bizimkileri okuyunca bile gözlerin dolmuş hormonlar sende de tavan demekki :))
Allahın izniyle inşallah o günleride görürsün.

ya benm bile gözlerim dolu dolu oldu ya çocuklara hiç kıyamam ben ölürüm onlara

Merhabalar kızlar herkesler iyidir umarım, deryacım hoşgelmişin
benim ayaklarım özellikle gece yatağa girdiğimde başlıyo ağrımaya çok kötü oluyo
bilek ve baldır kısımları çok huzursuzluk veriyo uyuyamıyom bi türlü sizlerde de oluyomu

evet canım gerçekten onlarda hala minikler,6 yaşında almış koca çantayı sırtına okuluna gidiyo bu cadı annede servis geldi die bağrınıyo,daha ilk gün herşey olabilir,bırak beklesin azıcık servis,sanki oğlumdan kıymetli ama işte her duygum tavan yaptığı için karmakarışık oldum.okul dönüşü pizza,pasta fln alıcas artık gönlünü :))
Allah sanada göstersin evladının hayırlı günlerini inşallah.

hoşbuldk canım ben de hafif bi şişlik oluyo sadece,elimin üzerine yatarsm elim uyuşmuş oluyo,bazen kemiklerim birbirinden ayrılmış gibi oluyo,ağrıyo annemin dediğine göre bebeğin yeli giriyomuş bazen topallıyom,komik hallere giriyom,ama çok şükür genel olarak iyiyim,kilo almamış olmam ve bol su içmem,bol meyve yemem,demir ilacını akşamları yatmadn önce meyveyle birlikte almam 10.5 olan hemoglobini 12.7 ye çıkardı,gittikçe artıyo o da çok şükür,eskiden rengim kireç gibiydi şimdi yanaklarım al al

günaydın arkadaşlar nasılsınız?benim yine mide bulkantılarım başladı dünden beri 1 kilo vermişim bugün fena değilim ama neden böyle oluyor bilmiyorum birde baldırlarım çok ağrıyor sizde de var mı böyle ağrılar?

zor valla Allah yardımcınız olsun ben daha 2 yaşındayken kreşe vercem mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…