Bu içimizdeki bıdıklar olunca elimizdekileri kocaman yaptık sanırım gözümüzde.İşte anne hem sorumluluk sahibi olmaya çalışınca hem duygusal olunca ortaya böyle karışık bişey çıkıyonlar büyümüşte okula gidiyolar,bu annelerde daha ne istiyo ki dimi
günaydın arkadaşlar nasılsınız?benim yine mide bulkantılarım başladı dünden beri 1 kilo vermişim bugün fena değilim ama neden böyle oluyor bilmiyorum birde baldırlarım çok ağrıyor sizde de var mı böyle ağrılar?
ben 3 gün topalladım dizim mi çıktı diyodm annem de bebeğin yeli girmiş diyo o neyse artık,daha öncede 1 hafta rahmin sağ tarafı ağrımıştı,birbirinden ayrılmış gibi çok sızlıyodu geçti,neyseki tuvalete çok gitmiyom bir sürü su içmeme rağmen gün içinde 4-5 kere,gece ise hiç kalkmıyom uykumdan sabaha kadar uyuyom sabah gidiyom,sanırım bebişin yukarda olması ve yatık durmasındn sıkışmıyo idrar torbası,neyse 2-2.5 ay kaldı meleklerimize kavuşmamıza,onların kokusu hepsini unutturack
evet canım gerçekten onlarda hala minikler,6 yaşında almış koca çantayı sırtına okuluna gidiyo bu cadı annede servis geldi die bağrınıyo,daha ilk gün herşey olabilir,bırak beklesin azıcık servis,sanki oğlumdan kıymetli ama işte her duygum tavan yaptığı için karmakarışık oldum.okul dönüşü pizza,pasta fln alıcas artık gönlünü :))
Allah sanada göstersin evladının hayırlı günlerini inşallah.
ya benm bile gözlerim dolu dolu oldu yaçocuklara hiç kıyamam ben ölürüm onlara
ANNİS VE REMAİNDER
ayy beni de ağlattınız walla
yazık kıyamam daha çok minik onlar yaaaa
kardeşleri olacak diye birden büyümediler yaa:)
benim daha ilk bebek, yaşadıkça göreceğim tabiki ben de ama
ne bileyim içim acıdı walla
zaten daha minicikken başlıyolar, servislere binmeye işe gider gibi, gördükçe üzülüyorum, ben de çalışan bir anne olacağım için benim oğlumun da erkende başlayacak sabah kalkıp servise yetişme telaşları
bunları düşündükçe hiç dayanamıyorum((
zaten duygusaldım herşeye ağlardım şimdi çığrından çıktım artık:)
Bu içimizdeki bıdıklar olunca elimizdekileri kocaman yaptık sanırım gözümüzde.İşte anne hem sorumluluk sahibi olmaya çalışınca hem duygusal olunca ortaya böyle karışık bişey çıkıyonlar büyümüşte okula gidiyolar,bu annelerde daha ne istiyo ki dimi
gunaydınnnnnnn ..
annıs ve remainder ,gözlerim doldu benım de sabah sabah ,kıyamam sızee
ben de ıkı-üç sene sonra sızın gıbı olacagım muhtemelen :)
merhaba hanımlar nasılsınız bir şey sorabilirmiyim aranızda doğumdan hemen sonra hamiele kalan varm ı ben 6,5 aylık anneyim ve de 8 haftalk hamileyim ilki tüp bebekti şimdi ben bebğime süt vermek istiryrm hamileyken bebişini emziremn annler biliyrmusununz iyi günler teşekkürler
ben çok gidiyorum tuvalete benim bebiş doğum pozisyonunu almış baş aşağıda sanırım onun etkisiyle gece bile en az 3 kere tuvalete gidiyorum ama bu kusmalar yeniden başlarsa bebeğimi besleyemem diye korkuyorum zaten hiç kendime kilo almadım sadece bebişe kilo aldırdım ama yediklerim çıokınca bebişe birşey kalmıyor
canım öyle düşünme bak ben otelde zehirlendim yemeklerden 1kilo kusmuşumdur ömrümde öyle bi şey yaşamamıştım,bi ishal bi ishal abartmıyorum karnım 5-6 cm birden küçüldü,ama dr. a gittiğimde dr. bebek çok iyi gelişimi de önde dedi,bol su iç,bişey olmaz dedi,ishali kesecek şeyler yedim 3 günde geçti neyseki,5 lt kadar su içtim bebek su kaybetmesin diye,ben korktukça o kuvvetli tekmeleriyle annecim ben iyiyim mesajını verdi,önemli olan miğdene girmiş olması,çocuk alacağı vitamini alıyo zaten
dün gece ölüyorum sandım. neme lazımsa, dün heves geldi, camlar kapılar, halılar silindi, perdeler yıkandı...mutfak temizlendi...
gece olunca da her kemiğimi, her kasımı ayrı ayrı hissediyordum resmen. hala geçmedi. uzanmaya korkuyorum çünkü doğrulamıyorum. inanır mısınız gece sağdan sola eşim iterek çevirdi...defalarca, her dönüşümde uyandırdım:26:
sizde de özellikle bacakların kasıkla birleştiği yerde, vajina tarafında ağrılar oluyor mu, son 1 aydır hiç iş yapmasam da sürekli o ağrı var dediğim yerde.oturup kalkamıyorum...
merhaba hanımlar nasılsınız bir şey sorabilirmiyim aranızda doğumdan hemen sonra hamiele kalan varm ı ben 6,5 aylık anneyim ve de 8 haftalk hamileyim ilki tüp bebekti şimdi ben bebğime süt vermek istiryrm hamileyken bebişini emziremn annler biliyrmusununz iyi günler teşekkürler
evet, aynı sorunu yaşadığımda doktorum da aynısını demişti. bebek senden ihtiyacı olanı alıyor.senin depolardan. tüm gün aç kalsan da o karnını doyurur. sen su içmeye dikkat et demişti.
dün gece ölüyorum sandım. neme lazımsa, dün heves geldi, camlar kapılar, halılar silindi, perdeler yıkandı...mutfak temizlendi...
gece olunca da her kemiğimi, her kasımı ayrı ayrı hissediyordum resmen. hala geçmedi. uzanmaya korkuyorum çünkü doğrulamıyorum. inanır mısınız gece sağdan sola eşim iterek çevirdi...defalarca, her dönüşümde uyandırdım:26:
sizde de özellikle bacakların kasıkla birleştiği yerde, vajina tarafında ağrılar oluyor mu, son 1 aydır hiç iş yapmasam da sürekli o ağrı var dediğim yerde.oturup kalkamıyorum...
slm kızlar az önce doktordan geldim.şeker yüklememizi yaptık sonucumuz açlık 87 tokluk 136 çıktı.doktor sonuçlar iyi dedi.20 günde 2,5 kilo almışım doktor diyet önerdi.çok hızlı kilo alıyomuşum.toplamda 9 kilo aldım.ben hızlı kilo aldığımdan bebiş az almış.bebeğim geç döllenme olduğundan başından beri 10 gün geriden geliyo.doktor tahminen 2,5 kilo anca doğar dedi.ben üzüldüm ama eşim sağlıklı olsunda kiloyu sorun yapma diyor.890 gr olmuş bebğim.
nerdesinfiruze canım baktım siteye inceledim güzel şeyler var.... ama karar vermek çok zor...
mardin tatlım çok güzel lohusa taçları ama bunları nerden bulucağız... bende arıyorum güzel şeyler kırmızı illaki olacak birde ben birinde görmüştüm pembe incili taç çok hoşuma gitmişti inşş bende bulabilirim...
Ah kuzum biz ne diyoruz burdaaa temizlik isine cok girmeyin erken doguma sebep oluyo diye aaaa kizicam bak simdi
O agri varya o agri bende 2 aylik hamileyken basladi.Ilk kizimda da vardi ama 8 aylikken baslamisti o agri iki ay zor dayanmistim.Bunda mubarek bir basladi 2 aylikken hala devam ediyo.Yarim insan gibi oldum.Gorsen pijamami falan ayakta giyemiyorum tek ayak ustune durunca bile mahfediyo.Yatakta tek basima donemiyorum.Donerken bacaklarimi acamiyorumki.Valla cok zor cok kotu bir agri sahsen bel agrisi kalca agrisini tercih ederdim.Daha ben bu derdi 3 ay daha cekicem.Valla hicbirsey degilde o kemik benim halileligimi bana zehir ediyo.Caresi yatip dinlenmek.Ama oyle yan bacaklar ust uste degil.Bir bacagin one gelicek ve altina yastik koyacaksin.Bu agrinin sebebi pubik kemiginin doguma hazirlik icin genislemesiymis.Genelde yavas yavas olurmus ama bazilarinda hizla acilma yaparmis oda agri yaparmis.Biz o talihsiz grubtaniz canim maleseff
annis verdiğin bilgiler için sağol canım.tecrübe çok önemli tabii. bir de ıkınma gelmeden kesinlikle ıkınmamamız gerekiomuş. rahim ağzı şişip bebeğin çıkmasına engel oluyormuş. hepsinin bir zmanı var yani.
deryacım sen de hoşgeldin canım. özlettin kendini.
dün benim de pubis kemiğim felaket ağrıdı. belim, kaburga kemiklerim...ortadan ikiye ayrılcam sandım. nasıl bi açılma oluyosa bende:S yemekli misafirlerimiz vardı. artık yorulduğum zman feci ağrılarım oluyo. bugün de kasılmalarım çok oldu. karnım resmen taş gibi oluyo.hem de sancılı bi şeklde. eyvah dedim doğurcam heralde. rüyamda da görmüştüm allah hayra çıkarsın. gerçi su içmeyi unutuyorum.onun da etkisi var galiba.akşam bi aklıma geldi. gün boyunca 1 bardak su içmişimyatana kadar 4e tamamladım artık.
bir de kızlar (ankaradakiler özellikle) bi tanıdığın düğünü olcak 2 hafta sonra. abiye giymicem tabii de ama şık bişi olması lazım. böyle diz altı, siyah,sade, kolyeyle falan zenginleştirebilcem, hem düğünde hem de gezmeye falan giderken giyilebilcek bi elbise almak istiyorum. hamile elbisesi şart değil. çünkü bi tek karnım çıktı.hani karın kısmı- ne derler volanlı mı- öyle bişi olsa da olabilir. ha bi de uçuk fiyatlı olmicak,malum hamile giyim dediğin zman en dandik şeyler bile 50den aşağı değil. burda nerde bulabilirim acaba? kızılayda falan var mı öyle yerler? valla bilenler cvp vermeden geçmesin,çok sıkıntı yaptım bu konuyu
ha bi de bebişin bezlerini aldık. migrosta indirim varmış.bir alana ikincisi %50 indirimli. 2 paket prima 3-6 kg,2 paket de huggies 4-9 kg aldık.bizimkinin gelişimi çok iyi maşallah,o yüzden yenidoğana gerek duymadım. benim totiş benden istekli valla. hadi diyo deterjanını alalım tırnak makası şu bu.. yaz biran önce alalım:) heyecanlı heyecanlı konuşuyo canım benimm
bugün de şehrifırsatı sitesinde slingler indirime girmiş. ezio sling diye bi marka. türkiyede üretiliomuş.babasling taklidi yani. forumlarda aradım taradım onla ilgili hiçbişi bulamadım. o yüzden almaktan vazgeçtim. sling kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı? bebişe yaza kadar araba almicaz. portbebe zaten gereksiz. e oto koltuğu da çok ağır oluyo. market falan gezerken en iyisi sling diye düşünmüştüm ama... emin olamıyorum yaaa.
ay kızlar çok yazdım yine. durup durup destan yaziom ben de ha.elbise konusunda önerilerinizi bekliom ona göre.bulamazsam kafayı yerim. çok gezme fırsatım da yok biliosunuz hamilelik yüzündnhedef nokta belirleyip tak die almam lazım.bildiklerinizi esirgemeyin benden. hepinizi kocamann kocamannn öpüyorum. iyi geceler imdilik.yarınkilere de günaydınlar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?