2011 Aralık Anneleri

bende çok duygusaldım iyice duygusal oldum ama hamilelikte tahammülümde azaldı çok çabuk sinirleniyorum, benim oğlumda 3 yaşında bazen çok sinirlendiriyo kızıyorum bağırıyorum sonra üzülüyorum ağlıyorum Allah kolaylık versin çocuklu hamile olmak daha zormuş ilk hamileliğim daha sorunsuz sıkıntısız geçmişti. henüz kreşe başlamadı bizimki bende kardeş gelmeden vermek istiyorum araştırıyorum bakalım kısmetse ekim gibi başlar inşallh çok problem çıkarmadan sorunsuz atlatırız

ben 3 gün topalladım dizim mi çıktı diyodm annem de bebeğin yeli girmiş diyo o neyse artık,daha öncede 1 hafta rahmin sağ tarafı ağrımıştı,birbirinden ayrılmış gibi çok sızlıyodu geçti,neyseki tuvalete çok gitmiyom bir sürü su içmeme rağmen gün içinde 4-5 kere,gece ise hiç kalkmıyom uykumdan sabaha kadar uyuyom sabah gidiyom,sanırım bebişin yukarda olması ve yatık durmasındn sıkışmıyo idrar torbası,neyse 2-2.5 ay kaldı meleklerimize kavuşmamıza,onların kokusu hepsini unutturack

ben çok gidiyorum tuvalete benim bebiş doğum pozisyonunu almış baş aşağıda sanırım onun etkisiyle gece bile en az 3 kere tuvalete gidiyorum ama bu kusmalar yeniden başlarsa bebeğimi besleyemem diye korkuyorum zaten hiç kendime kilo almadım sadece bebişe kilo aldırdım ama yediklerim çıokınca bebişe birşey kalmıyor

aminnn canım çok tşk ederimm

ayrıca evettt gönlünü almak şart annesiii:)))

merhaba hanımlar nasılsınız bir şey sorabilirmiyim aranızda doğumdan hemen sonra hamiele kalan varm ı ben 6,5 aylık anneyim ve de 8 haftalk hamileyim ilki tüp bebekti şimdi ben bebğime süt vermek istiryrm hamileyken bebişini emziremn annler biliyrmusununz iyi günler teşekkürler

ya benm bile gözlerim dolu dolu oldu ya çocuklara hiç kıyamam ben ölürüm onlara

Ya siz okuyunca boyle oldunuz birde bize dusunun.Sinirden kiz cocuga sonra niye kizdim diye bu sefer sinirden agla.Bu nasil is arkadas

Iste hamile olunca birde herseyiyle senin sorumlulugunda olan bir cocuk olunca boyle zor oluyo iste.Hem kuzuma ben bana yazik oluyo.Valla ilk hamilelik ne iyiymis yan gel yat ohh bunda oturamiyorum bile dogru duzgun kizimin istekleri bitmek bilmiynceden sabirla yapardimda simdi kendime hayrim yok.Allahtan anaokuluna gidiyo.Yoksa nasil idare ederdim son aylarda bilmem :44:

Valla oyle.Guya ikinci kizim dogunca ilk kizimi ihmal etmicek kendimi elli parcaya bolsemde ikisinide guzelce iidare edicektim.Daha dogmadan sinifta kaldim dogunca nasil olcak bilmem.Buyuk kizima cok uzuluyorum insallah onun kalbini kirmadan dogunca herseyi guzelce idare edebilirim.Valla simdi kucagima gelmek istiyo hastayken falan karnimin o haline bakmadan kucagima aliyorum.Herkes kiziyo ama almasamda onu kenara atmis gibi hissediyorum.Ay bu vicdan azabi beni oldurecek
gunaydınnnnnnn ..

annıs ve remainder ,gözlerim doldu benım de sabah sabah ,kıyamam sızee

ben de ıkı-üç sene sonra sızın gıbı olacagım muhtemelen :)

Himmm demek ikinciyi dusunuyorsun daha birinci dogmadan ben senden beterim :) bunu dogurayim 3 sene sonra ucuncu ve son cocugumu dogurmak istiyorum tabii kismet olursa

dün gece ölüyorum sandım. neme lazımsa, dün heves geldi, camlar kapılar, halılar silindi, perdeler yıkandı...mutfak temizlendi...
gece olunca da her kemiğimi, her kasımı ayrı ayrı hissediyordum resmen. hala geçmedi. uzanmaya korkuyorum çünkü doğrulamıyorum. inanır mısınız gece sağdan sola eşim iterek çevirdi...defalarca, her dönüşümde uyandırdım:26:
sizde de özellikle bacakların kasıkla birleştiği yerde, vajina tarafında ağrılar oluyor mu, son 1 aydır hiç iş yapmasam da sürekli o ağrı var dediğim yerde.oturup kalkamıyorum...

Canim ben hamile kalinca bebegi emzirmenin kesinlikle birakilmasi gerektigini duydum.Cunku cocuga faydasindan cok zarari oluyormus.Ikincisi normal yolla ve kazara oldu sanirim ?

canım öyle düşünme bak ben otelde zehirlendim yemeklerden 1kilo kusmuşumdur ömrümde öyle bi şey yaşamamıştım,bi ishal bi ishal abartmıyorum karnım 5-6 cm birden küçüldü,ama dr. a gittiğimde dr. bebek çok iyi gelişimi de önde dedi,bol su iç,bişey olmaz dedi,ishali kesecek şeyler yedim 3 günde geçti neyseki,5 lt kadar su içtim bebek su kaybetmesin diye,ben korktukça o kuvvetli tekmeleriyle annecim ben iyiyim mesajını verdi,önemli olan miğdene girmiş olması,çocuk alacağı vitamini alıyo zaten

evet, aynı sorunu yaşadığımda doktorum da aynısını demişti. bebek senden ihtiyacı olanı alıyor.senin depolardan. tüm gün aç kalsan da o karnını doyurur. sen su içmeye dikkat et demişti.

Ah kuzum biz ne diyoruz burdaaa temizlik isine cok girmeyin erken doguma sebep oluyo diye aaaa kizicam bak simdi

O agri varya o agri bende 2 aylik hamileyken basladi.Ilk kizimda da vardi ama 8 aylikken baslamisti o agri iki ay zor dayanmistim.Bunda mubarek bir basladi 2 aylikken hala devam ediyo.Yarim insan gibi oldum.Gorsen pijamami falan ayakta giyemiyorum tek ayak ustune durunca bile mahfediyo.Yatakta tek basima donemiyorum.Donerken bacaklarimi acamiyorumki.Valla cok zor cok kotu bir agri sahsen bel agrisi kalca agrisini tercih ederdim.Daha ben bu derdi 3 ay daha cekicem.Valla hicbirsey degilde o kemik benim halileligimi bana zehir ediyo.Caresi yatip dinlenmek.Ama oyle yan bacaklar ust uste degil.Bir bacagin one gelicek ve altina yastik koyacaksin.Bu agrinin sebebi pubik kemiginin doguma hazirlik icin genislemesiymis.Genelde yavas yavas olurmus ama bazilarinda hizla acilma yaparmis oda agri yaparmis.Biz o talihsiz grubtaniz canim maleseff

Benim bir tanıdığım hamile kalmıştı aynı senin gibi ilk bebeği daha emiyordu ama anne hamile kalınca bebek kendi bıraktı memeyi.
Bilgim dahilinde değil sadece ordan burdan duyduğum kadarıyla,anne hamile kalınca süt acır,sütün emene faydası olmaz zaten falan denir.Sen bu işi bebeğinin doktoruna sorsan sana yardımcı olur bence.Allah yardımcın olsun.Güle güle büyüt bebişlerini.

evet, aynı sorunu yaşadığımda doktorum da aynısını demişti. bebek senden ihtiyacı olanı alıyor.senin depolardan. tüm gün aç kalsan da o karnını doyurur. sen su içmeye dikkat et demişti.

öyle bi şeydi ki açlıktan ölüyodum ama 4-5 tane çubuk kraker yesem o bile çıkıyodu,hastaneye gittiğimde analiz için örnek vermem gerekiyodu tam 20 dk uğraştım da çok çok az verebildim miğdem de hiç bişey kalmamıştı,öncesinde hazımsızlık vardı,tüm bağırsaklarım boşaldı,temizlendi ve yağlarım gitti,herşeyde var bi hayır diyelim

slm kızlar az önce doktordan geldim.şeker yüklememizi yaptık sonucumuz açlık 87 tokluk 136 çıktı.doktor sonuçlar iyi dedi.20 günde 2,5 kilo almışım doktor diyet önerdi.çok hızlı kilo alıyomuşum.toplamda 9 kilo aldım.ben hızlı kilo aldığımdan bebiş az almış.bebeğim geç döllenme olduğundan başından beri 10 gün geriden geliyo.doktor tahminen 2,5 kilo anca doğar dedi.ben üzüldüm ama eşim sağlıklı olsunda kiloyu sorun yapma diyor.890 gr olmuş bebğim.

o kadar yorma kendini dün biz de iş yaptık güya ama ben o kadar yavaş hareket ediyom ki görsen,ayak işini yaptım desem yeridir kociş tüm evi yıkadı,sildi,3 hafta evde yoktuk,öncesinde de dayısının oğlu gelmnişti,1 aylık toz vardı yerlerde,tuv. banyoyu çamaşır suyuyla yıkadı,evin tozunu aldı,akşama balkonları yıkayacak,hafta sonu da camları silecek ben de ona bezleri veririm,cam sili vs.,eşyalarını bile kendi yerleştirdi aman aman sen yorulma diyo neyseki yoksa o kadar iş,ölürüm valla

Toplamda kilon cok abartili durmuyo ama 20 gunde o kadar kilo aldigin icin doktorun uyarmis heralde.Bebeginin kilosunuda takinti yapma canim.Dunyaya gelen buyuyo.Yeterki saglikli olsun.Kilo cokta onemli degil..

canım takıcı tokacılarda çok güzel taçlar var ben 2 tane aldım bile :)

bir an kendi yazımı okuyorum sandım
ayyynen ben!
ayakta pijama giyemiyorum. bazen ayaktayken olduğum yerde kalıyorum. adım atsam testeryle kesiyorlar sanki..afedersin tuvalete oturamıyorum, oturunca kalkamıyorum. hep çığlık çığlığa..bir de benim o kemiğin açılmasına gerek yok ki... sezaryen olmam lazım zaten(

ama bakarsın o kadar açılır ki, ıkınmama gerek kalmadan kayıverir:))

canım 7. caddede çok güzel elbiseler var nerden aldığımı hatırlamıyorum da gül kurusu çok şık bir elbise almıştım düğünde çok beğenmişlerdi normal zamanlarda da giyilebilecek bir elbiseydi fiyatı da 35-40 gibi bişeydi. ille de siyah olsun diye kendini şartlandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…