Bilgisayar öğretmeniyiz hayatım biz ikimiz de
doktora gdck arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz.insallah duyarsın canımm,,, benimde bu gun bakalım gorebileck miyimm, bu kezzz,,,
benim doktor bakmıyo alttan nedenini bilmiyorum ,,,,
doktora gdck arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz.
cnim ben pek surmedim ilk bebisimde ve karnimi bi gor :) hertarafim catladiannemde 4 cocugu var catlak cok az ama ben halama cekmisim oda ne kremler surmus ama catlamis :) icinizi karartmak istemiyorm tabiki ama birazcik vucuyla ilgili birsey ama tabiki onlemini almak lazim bebek yagi ve badem yagi surun diyorlar canim banyoda masaj yapmak karnina filan bide kayisi yagi okudum simdi :):93::93::93::93::93::93:
saol canımcımm,,, hepimiz alaım güzel haberleriiiiiii,,, en güzelinide bebbişleirmiz gelince alalımmm:119:doktora gdck arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz.
aslında bugün özellikle alttan baktırmakta istiyom çünkü bebek tam ne kadarlık bilmiyorum hala, nete göre bugün 7+4 ama gerçekte ne kadarlık üsten net söliyemiyorum demişti drne kadarlık olduğunu 6 civarı demişti kese için ama alttan bakıldığında net sölüyolar hayırlısı diyelim şimdi üsten görününcede eşim hayatta alttan baktırmaya izin vermicek
ama dr zaten sölerki bebeği görünce aşa yukarıda olsa ne kadarlık olduğunu
gunaydın kızlar,doktora gıdıceklerden hayırlı haberlerle dönmesını beklıyorum
Günaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir...
canım hayırlı haberlerle gel.....
ama inat etme alttan baktır...
eşin neden izin vermiyecek diyorsun...anlayamadım...
Merhaba güzel anne adayları.. taze hamile olarak bişiy danışmak istiyorum bende..
hamile olduğumu 4-5 gün önce öğrendim.. doktora gitmek için acele etmiyorum abdominal usg bakılmasını istediğim için bir de bi kez kese için sonra kalp için gitmiyim diyorum
yalnız folik asit almak için eşimi ikna edemedim.. tanıdık bir eczacıya gittik en azından folbiol alayım dedim.. adam da dedi ki doktorlar herkese yazmaz folik asit belki ihtiyacın yoktur.. ha kullansan bişiy olmaz vitamin sonuçta dedi.. ama doktor tavsiyesi olmadan kullanma dedi.. vermedi eczacı..
bazı yerlerde de okuyorum ki gebeliğin 8-9. haftasına kadar folik asit kullanmak önemliymiş bebişin omuriliği için... akıl verin ne edim..
benim bildigim herkese yazılıyor,, sen hemen al canımm,, b grubu bir vitamin folik asit, fazlası vucuttan atılıyor ama azlıgı bebekte noral tup defekti denilen bir hastalıga sebep oluyorr,, kullan canımm
benim bildigim herkese yazılıyor,, sen hemen al canımm,, b grubu bir vitamin folik asit, fazlası vucuttan atılıyor ama azlıgı bebekte noral tup defekti denilen bir hastalıga sebep oluyorr,, kullan canımm
bencede kullan ben bebek düşündüğümde gitmiştim dra, hamile kalana kadar kullanmalısın dedi kalıncada zaten devam ediyosunda ben düşündüğümde başladım kullanmaya
arkadaşlar ümraniye ve üsküdar tarafında hamilelik ve bebek alışverişi yapılabilecek yerler biliyormusunuz ve siz neler aldınız bu konularda
3 ay önce ilk bebeğimizde kalbi durmuştu da çok sık dra gitmeye ve sürekli alttan baktırmaya bağladık ikimizdeşimdi yine kötü bişey olmasın diye... insan kötü bişey yaşayınca neye bağlıcanı bilemiyo aklına ne gelirse bi dahakinde yapmıcam diyo bu da böle bişey işte
ben bursada oturuyorum canımmm,, ben basladım alısveris yapmayaa,,, orguler ormeyeeearkadaşlar ümraniye ve üsküdar tarafında hamilelik ve bebek alışverişi yapılabilecek yerler biliyormusunuz ve siz neler aldınız bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?