2011 Aralık Anneleri

gunaydın kızlar,doktora gıdıceklerden hayırlı haberlerle dönmesını beklıyorum

Son düzenleme:

Bielemiyorum ki. Annem 5 tane doğurdu. Ne çatlak, ne selülüt, ne varis çok şükür. Ama ablamın doğumunda çatlak krenmi sürmeyi unuttuğu yerler çatladı. Ben hangi tarafa çektim bilmiyorum.

canım hayırlı haberlerle gel.....
ama inat etme alttan baktır...
eşin neden izin vermiyecek diyorsun...anlayamadım...

Merhaba güzel anne adayları.. taze hamile olarak bişiy danışmak istiyorum bende..
hamile olduğumu 4-5 gün önce öğrendim.. doktora gitmek için acele etmiyorum abdominal usg bakılmasını istediğim için bir de bi kez kese için sonra kalp için gitmiyim diyorum
yalnız folik asit almak için eşimi ikna edemedim.. tanıdık bir eczacıya gittik en azından folbiol alayım dedim.. adam da dedi ki doktorlar herkese yazmaz folik asit belki ihtiyacın yoktur.. ha kullansan bişiy olmaz vitamin sonuçta dedi.. ama doktor tavsiyesi olmadan kullanma dedi.. vermedi eczacı..
bazı yerlerde de okuyorum ki gebeliğin 8-9. haftasına kadar folik asit kullanmak önemliymiş bebişin omuriliği için... akıl verin ne edim..

arkadaşlar ümraniye ve üsküdar tarafında hamilelik ve bebek alışverişi yapılabilecek yerler biliyormusunuz ve siz neler aldınız bu konularda

canım hayırlı haberlerle gel.....
ama inat etme alttan baktır...
eşin neden izin vermiyecek diyorsun...anlayamadım...

3 ay önce ilk bebeğimizde kalbi durmuştu da çok sık dra gitmeye ve sürekli alttan baktırmaya bağladık ikimizde şimdi yine kötü bişey olmasın diye... insan kötü bişey yaşayınca neye bağlıcanı bilemiyo aklına ne gelirse bi dahakinde yapmıcam diyo bu da böle bişey işte

benim bildigim herkese yazılıyor,, sen hemen al canımm,, b grubu bir vitamin folik asit, fazlası vucuttan atılıyor ama azlıgı bebekte noral tup defekti denilen bir hastalıga sebep oluyorr,, kullan canımm

benim bildigim herkese yazılıyor,, sen hemen al canımm,, b grubu bir vitamin folik asit, fazlası vucuttan atılıyor ama azlıgı bebekte noral tup defekti denilen bir hastalıga sebep oluyorr,, kullan canımm

bencede kullan ben bebek düşündüğümde gitmiştim dra, hamile kalana kadar kullanmalısın dedi kalıncada zaten devam ediyosunda ben düşündüğümde başladım kullanmaya

ben hamile kalmadan önce başladım benim ülserim dolayısıyla vitamin eksikliğim oluştu ondan yazdı doktorum ama sanırım hamile kalımını hızlandırıyormuş içmeye baldım 15. gün hamile kaldım.6. haftaya kadar içtim şimdi başka vitamin verdi doktorum onu kullanıyorum faydasını gryrm onu içince kahvaltı yapabildiğimi farkettim bulantı azaltıcı özelliğide varmış sanırım

bencede kullan ben bebek düşündüğümde gitmiştim dra, hamile kalana kadar kullanmalısın dedi kalıncada zaten devam ediyosunda ben düşündüğümde başladım kullanmaya

işte eşime anlatamadım gitti.. bir de eczacı da öyle diyince eşim pimpiriklendi.. kafana göre hareket ediyosun dedi bende kızdım sizin eczacı bişiy bilmiyor dedim.. gün içinde bakayım en azından folbiol alayım...

arkadaşlar ümraniye ve üsküdar tarafında hamilelik ve bebek alışverişi yapılabilecek yerler biliyormusunuz ve siz neler aldınız bu konularda

E bebek var canim ama daha erken degil mi.
Bana bi kac parca hediye geldi onlar var bitek 6-7 aydan once bisi alicagimi sanmiyorum ben

Bu arada ancak okudum 40kusur sayfayi neler kacirmisim masallah :) aramiza yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum
sigara icenler gorduk sok oldum bende sigara iciyordum ama hamilelikte tabiki icilmez ne demek bir iki firt oyle bisi yok bebeginizin gunahina girmeyin hamilelikte sigaranin zararlarini okuyun lutfen
Kahve kola ve cay tartisilmis sizin icinizde buyuyen bi bebeginiz varken sizin icin ne vazgecilmez olabilir ki, riskli seylerden kacinin bence derim
Bide olbeyin bi mesaji dikkatimi cekti deginmeden gecemeyecegim doktora gitmek konusunda acele etmeyin sonra iyi haber alamiyorsunux suursuzda bi doktora denk geldiyseniz aaaa kalp atisi olmaliydi yok bi hafta sonra bi daha bakalim diyo sonra siz bi hafta olup olup diriliyorsunuz ben tecrube ettim bekleyin vaktinden once gitmeyin sonrasinda doya doya sevinin

kızlar günaydın merhaba folik asit markası ne sizin ben doktora kullanıyorum dedigim için yazdırmadım isim vermedim oda sormadı ama şimdi okuyunca panik oldum folibol kullanıyorum artı decavit verdi c.tesi günü ??

tulaycım cok acı olsa gerek, doktorlar bebek saglıklıysa gelisir zaten diyorlar,,,, ben alttan bakma ile ilgili bi sıkıntı oldugu sanmıyorum,,

ben bursada oturuyorum canımmm,, ben basladım alısveris yapmayaa,,, orguler ormeyeee, internette acıklamalı seyler varrr,, ,,cok iyi oremiyom surekli sokuyom ama olsunnn,, bi kac parca cıktı simdiden,, yapamadıgım yerleri anneme gelince ona soracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…