tatlım ya kafana gore hareket etme diyosa gidiver bi doktora, ama al mutlakaişte eşime anlatamadım gitti.. bir de eczacı da öyle diyince eşim pimpiriklendi.. kafana göre hareket ediyosun dedibende kızdım sizin eczacı bişiy bilmiyor dedim.. gün içinde bakayım en azından folbiol alayım...
kızlar günaydın merhaba folik asit markası ne sizin ben doktora kullanıyorum dedigim için yazdırmadım isim vermedim oda sormadı ama şimdi okuyunca panik oldum folibol kullanıyorum artı decavit verdi c.tesi günü ??
kızlar günaydın merhaba folik asit markası ne sizin ben doktora kullanıyorum dedigim için yazdırmadım isim vermedim oda sormadı ama şimdi okuyunca panik oldum folibol kullanıyorum artı decavit verdi c.tesi günü ??
3 ay önce ilk bebeğimizde kalbi durmuştu da çok sık dra gitmeye ve sürekli alttan baktırmaya bağladık ikimizdeşimdi yine kötü bişey olmasın diye... insan kötü bişey yaşayınca neye bağlıcanı bilemiyo aklına ne gelirse bi dahakinde yapmıcam diyo bu da böle bişey işte
E bebek var canim ama daha erken degil mi.
Bana bi kac parca hediye geldi onlar var bitek 6-7 aydan once bisi alicagimi sanmiyorum ben
Bu arada ancak okudum 40kusur sayfayi neler kacirmisim masallah :) aramiza yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum
sigara icenler gorduk sok oldumbende sigara iciyordum ama hamilelikte tabiki icilmez ne demek bir iki firt oyle bisi yok bebeginizin gunahina girmeyin hamilelikte sigaranin zararlarini okuyun lutfen
Kahve kola ve cay tartisilmis sizin icinizde buyuyen bi bebeginiz varken sizin icin ne vazgecilmez olabilir ki, riskli seylerden kacinin bence derim
Bide olbeyin bi mesaji dikkatimi cekti deginmeden gecemeyecegim doktora gitmek konusunda acele etmeyin sonra iyi haber alamiyorsunux suursuzda bi doktora denk geldiyseniz aaaa kalp atisi olmaliydi yok bi hafta sonra bi daha bakalim diyo sonra siz bi hafta olup olup diriliyorsunuz ben tecrube ettim bekleyin vaktinden once gitmeyin sonrasinda doya doya sevinin[/e bebekteQUOTE]
e bebekten kızıma bazı şeyler aldım badi filan kaliteliler aşırı pahalı ondan az aldım uygun olanlarındanda değiştirmelik fazladan aldım onlarda 1 yıkamada dikiş yerlerinde penye deforma oldu. açıkçası pek te seçenek yok arada ben istiyorum biraz seceneği fazla yerden almak ama o da buralarda yok sanırım.
E bebek var canim ama daha erken degil mi.
Bana bi kac parca hediye geldi onlar var bitek 6-7 aydan once bisi alicagimi sanmiyorum ben
Bu arada ancak okudum 40kusur sayfayi neler kacirmisim masallah :) aramiza yeni gelen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum
sigara icenler gorduk sok oldumbende sigara iciyordum ama hamilelikte tabiki icilmez ne demek bir iki firt oyle bisi yok bebeginizin gunahina girmeyin hamilelikte sigaranin zararlarini okuyun lutfen
Kahve kola ve cay tartisilmis sizin icinizde buyuyen bi bebeginiz varken sizin icin ne vazgecilmez olabilir ki, riskli seylerden kacinin bence derim
Bide olbeyin bi mesaji dikkatimi cekti deginmeden gecemeyecegim doktora gitmek konusunda acele etmeyin sonra iyi haber alamiyorsunux suursuzda bi doktora denk geldiyseniz aaaa kalp atisi olmaliydi yok bi hafta sonra bi daha bakalim diyo sonra siz bi hafta olup olup diriliyorsunuz ben tecrube ettim bekleyin vaktinden once gitmeyin sonrasinda doya doya sevinin
elevit ne canımmben folıcplus kullandım şimdide elevit kullnaıyorum
tatlım ya kafana gore hareket etme diyosa gidiver bi doktora, ama al mutlaka
yani içerik aynı isim farklı oh iyi yaa yanlış bişi yapcam die ödüm patlıo bu kadarda panik atak olmamak lazım ama :18:
ben ilk hamileliğimde doğum kontrol hapını bırakınca 4 ay folbiol içmiştim kafama göre
folik asit yumurta kalitesini arttırıyor diye 4. ayda hamile kalmıştım sonrada 3 ay içip elevit e gecmiştim
onun içindede folik asit var
şimdide yine folbiol içiyorum yanlız fazla folik asit bebekleri çok yaramaz yapıyor
kızım hiç yerinde durmuyor akla hayale gelmeyen işler peşinde sanırım ölçüyü kaçırdım
BEnce alısveris icin erken degill,,,insan cok mutlu oluyooo,,, bebegine biseyler yapınca,,. Hosbuldukkkk ben de yeni sayılırmm adım Deniz,, BEn de sigara ve cay kahve tiryakisiydim, hamile kalmaya karar verince sigarayı bıraktım, hamile oldugumu ogrendigimde de cay ı ve kahveyi 3 bardaktan fazla icmiyorumm,, onun yerien papatya cayı icmeye basladım,,
Doktora gitme konusunda da,, tatlım insan sabredemiyo kiii,, :78::78::78::78::78:
elevit ne canımm
olsun bacım kudursunn yerim onuuuu:)
benim kaynanam cok acı yermiş arkdaşlarıda kuduz doğurcan yeter diyomuş kaynım bildigin kuduz:) bizimkiler varsın yaramaz olsun
acıyı bende severim ama az yiyeyim bari bu sefer ki kuduz olursa artık iki kudurukla kafama huni
takar gezerim
ve benim ilk bulantılarım kusmalarım 8 haftada baslayıp 38. haftada doğumla bitti
herkez bebek cok saclı olacak demek ki derken sonuç kabak kafalı bir kızdı halada kel diyebilirim
ayy varya kopardın benibenim ablamda 4 tane kuduz var arada huni istiyodu benden aklıma getirdin eski günleri saol valla
slm arkadaşlar cinsiyet hakkında tahminleriniz varmı :44: ben çok merak ediyorum yaaaönce sağlıklı olsun da hiçç önemli değil ama yine de insan merak ediyor
2 makine camasir yika ustune bide cocuk yika:) sizin orda yani tr saat gece 1 galiba ama burda aksam 6:) bide kocaya yemek yap sonra kalk temizlik yap :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:) yinede mutluyum yorulsamda :)) RABBIM HERKESI YUVASINDA HUZURLU ETSIN
merhaba benimde 9. haftaya grdim kilo almadım ama karnım şişiyor sanırım gaz olabilir. ne yapayım erken gec farketmez rahatımız önemli olan değilmi bende alıcam rahat bişeyler. siz başka nerlerden aldınız yada biliyorsunuz hamile giyim olarak
ben folıcplus kullandım şimdide elevit kullnaıyorum
ayy varya kopardın benibenim ablamda 4 tane kuduz var arada huni istiyodu benden aklıma getirdin eski günleri saol valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?