- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
kızlar epidural sezaryan hakkında görüşleriniz neler ya ben iyi değilim bu doğum konusunda sürekli aklımda ya:44:
sumakcım;
kesinlike haklısın. zaten ben de kimseden bişey istemem. biz düğünümüzü bile kredi çekip kendimiz yaptık ve hala ödüyoruz...
anneme de hergün kızıyorum alma bişey beni bekle, ben gelince alıcam diye...
ama anlatmak istediğim şey şu ki;
zaten bişey beklemiyorum ben sizden bari patavatsızca yorum yapmayın... yoksa dediğim gibi çalışıyorum çok şükür, elimden geldiğince kızımın herşeyini alırım ben...
patavatsızca yorum yaptıgımı sanmıyorum sadece düşüncelerım soyledım..
atladım hemen ama kayınvalıdene mı soyledın onlar mı yapmasın patavatsız yorum ..
patavatsızca yorum yaptıgımı sanmıyorum sadece düşüncelerım soyledım..
atladım hemen ama kayınvalıdene mı soyledın onlar mı yapmasın patavatsız yorum ..
neden sezeryan düşünüyorsun cnm??ben gerekmedikçe sezeryan olunması taraftarı deilim cnm isteyerek sezeryan olmak cok mantıklı gelmıyor bana sonuçta sezeryan bir çeşit ameliyat oluyor ve kisiliyorsun ne kadar dikiş atılsada kesilmiş biyer eskisi gibi olamaz..
cnm sen yanlış anladın sanırım halimemin patavatsızca yorum yapmayın dediği kayınvalıdeleri içindi sanırsam yoksa sana demedi
cnm sen yanlış anladın sanırım halimemin patavatsızca yorum yapmayın dediği kayınvalıdeleri içindi sanırsam yoksa sana demedi
cnm benim olur mu öyle şey??? neden üstüne alındın hemen... ben sana hak verdim sadece... ben kayuınvalidem için sööledim... yanlış anlaşıldıysam kusura bakma... vallahi çok üzülürüm sonra... zaten son günlerde çok hassasım, sebep arıyorum ağlamak için
destinacım kızmadım cnm ya:))
sumak sorun yok di mi cnm???
ben müsadenizle yatıcam artık. sanırım hastanede yatıcam yarın, eşofman falan hazırlayayım kendime... hepinize ii geceler...
canım ben sürekli karar değiştiren biriyim bu doğum konusunda aşırı korkuyorum bir ara kendimi motive diyorum normal doğuma hazırlıyorum sonra içime bir korku düşüyo sezaryan düşünmeye başlıyorum :)))) doğuma kadar kabuslar görücem herhalde ama dediğin gibi en iyisi normal doğum ama herşeyin hayırlısı
destinacım kızmadım cnm ya:))
sumak sorun yok di mi cnm???
ben müsadenizle yatıcam artık. sanırım hastanede yatıcam yarın, eşofman falan hazırlayayım kendime... hepinize ii geceler...
cnm bak ben 3.ye dogum yapacam nasipse sana tavsiyem sezeryanı gündemine alma hiç ve cokta şimdiden düşünme nasıl olacak falan diye düşündükçe sıkıntı yaparsın stres olursun vaktı zamanı gelınce zaten yasanacak bişekilde bu bebişler cıkacak dısarı hep bizimle yaşayamazlar sadece dua et kolay dogum nasip etsin rabbim..sonuçta dayanılmayacak bişey olmuş olsa insanlar 1.cocuklarından sonra bır daha dogum yapmazlar rabbim kaldıramıyacagımız acıyı vermez bıze merak etme..ve kımsenın olumsuz dogum hıkayesınıde dınleme kımısı abartmaya fazla meyıllı oluyor
maşallah diyorum canım 3. geliyormuş Allah sanada hayırlı doğum nasip etsin desteğin içinde çok tşk ederim çok haklısın ben şimdiden kendimi yedim bitirdim henüz erken ama gel bana sor ama seni dinlicem çok sağol
Evet Balmondcuğum aynen bende öyle. Sevgili Annis dün bazı tavsiyelerde bulunmuştu ve aman dokturn nefes ıkınma talimatlarına uyun demişti bugünkü doğum hikayesiyle ne demek istediğini tam anladım...
Teşekkürler Annis...
Birde Balmondcuğum haklısın canım Mevla kim olduğumuz biliyor. Ben bir hatim daha başladım ramazanda hepimiz için indirmiştim inşallah doğuma kadar ikincisi de biter. Bu kez ismen ve rumuzlarla bizzat hediye edeceğim..
Ne yapayım iş başa düştü iki gündür beni de hatim programına alın okunmamış cüz varsa okuyayım diye anons ettim durdum. Hatta buselinin cüzü boşta hangi cüz olduğunu söyleme zahmetinde bulunan olmadı. artık kim takip ediyorsa!!!!! Valla çok kızdım.. Bu kez kızdım gerçekten.. Böyle güzel bir aktiviteyi sizlerle yaşamak istedim sadece yoksa günde 7 cüz de okurum Allaha şükür...
Yeri gelmişken söylim... Senin aracılığınla duyurayım canım...
http://suwenshop.com/homewear/266-peanuts-11200-613a.html bu arada bugün bu geceliği aldım hastanede rahat kullanabilmek için.öyle süslü şık bir şey değil ama hastaneye özenli kıyafet götürmek mantıklı gelmedi bana.mutlaka lekelenecek.bir takım daha almam gerekiyor sanırım yedek,onu da marks and spencerdan bakıcam bulabilirsem.
ya kızlar bişi daha , şimdi bebişimizin odasını yaptık ya karyolası felan var ama beşik yok işte.sizce şart mı??yatak odasına bi beşik alınmalı mı?kayınvalidem de beşik alın felan dedi sinir oldum ,hayır biz alalım onu da felan demiyo da....çünkü tüm odasını arabasını annem aldı.ben de ,eşime masraf çıksın istemiyorum(ev ödüyoruz çünkü bir yandan da),şuana kadar da herşeyi annemle yaptık deyiverdim.söyletiyorlar artık ama....ha bi de odasına emzirme koltuğu yokmuş.hay allahım yaaaa,ev koltuk dolu ,kaç adım mesafe!-
cnm benim bi oglum var yine oglan olcak gibi hissediyordum :) ama bu sefer ins bi kizimiz olcak bizim de kizimizaa isim yok eerkek ismi bizim oglumuzun adi yagiz efe ikinciye dusunduumuz " burak kaan ve selim di ") cok hos isim geliyo bana bunlarr
slm kızlar bebegınıze bebek sekerlerı yaptırdınızmı ben bırını buldum gayet uyguna yapıyo sadece seker degıl sepet yastık falan oyle seylerde yapıyo bayagı bı arastırdım ınanın en uygunu bu bı bakın ıstersenız adres ısteyen arkadas bana mesaj atsın bu arada ben tanesını 70 kurusa yaptırıyorum sızede bılgı vereyım dedım:)
aslında hiç bişey beklemiyorum onlardan... sadece şunu söylicem:
geçen gün kayınvalidem aradı neler yaptınız diye... ben de biz bişey yapamadık daha ama annem biçok kıyafetini bi de bebek karyolasını almış dedim.
yapacak tabii ilk torunu demez mi bi de...
eşimin tarafında da ilk torun olacak bizim kızımız... bu nasıl bi mantıktır anlayamadım ben. ama ne yalan söyleyeyim çok üzülüyorum ve çok zoruma gidiyor... eşim de beni hiç kırmıyor Allah razı olsun ki... o yüzden ona patlayıp canını sıkmak istemiyorum.... üfff... doldum yine yaa
neden sezeryan düşünüyorsun cnm??ben gerekmedikçe sezeryan olunması taraftarı deilim cnm isteyerek sezeryan olmak cok mantıklı gelmıyor bana sonuçta sezeryan bir çeşit ameliyat oluyor ve kisiliyorsun ne kadar dikiş atılsada kesilmiş biyer eskisi gibi olamaz..
Ama ben mecburı sezeryan olcam sanırım sız boyle dedıkce daha cok uzuluyorummya eskısı gıbı olamazsam dıe
cnm sen üstüne alınma sakın mecburıyet öyle gerekıyorsa yapacak bişey yok cnm ben sadece keyfi olarak sezeryan tercih edenler için diyorum sen üzülme cnm hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?