2011 Aralık Anneleri

canım bende 4. ayıma kadar proluton iğneyi kullandım fakat haftada 1 kez olarak verildi.. 6-7 haftalıkken başladık iğneye... ayrıca iğnenin yanında progestan ve coraspin hapta kullandım canım... üçlü test yaptırdım değerler normal çıktı.. 3 ayrı doktor da bu iğneyi kullandığımı biliyor böyle bir sakıncası olsa eminimki biriside bir şey sölerdi ,kullanılmazdı sanırım bu iğne...
ayrıca şuanda 2,5 aylık hamile bir arkadaşım var oda kullanıyor bu iğneyi...
sen içini ferah tut canım birşey olcak olsa doktorlar böyle birşey önermez sanırım...umarım rahat bir gebelik dönemi geçirirsin canım.. geçmiş olsun...

Canım sabun bebek için doğru bi tercih değil,cildi kuruttuğu için.Şaç ve vücut şampuanı birarada olanlardan kullanabilirsin sebamed'in var mı bilmiyorum.Ben daha öncede söylemiştim,eğer göbek düşene kadar yıkamayacaksanızda mustelanın durulanma gerektirmeyen temizleyici sıvısı var onuda alabilirsin.

kızlar az önce peçeteye kan değil de pembe bişey geldi çoktu hem de
sizce nedir önemli midir
şimdi doktora mı gitsem işe mi bilemedim
nolur acil cevap yazın

teşekkür ederim sabunu cıkarıcam o zaman almım hiç pekı losyonu war yagı war onlar gerklımı

Yağ banyo sonrası hem nemlendirme hemde masaj yapma acısından gerekli bence.Allah nasip etsin görürsün inşallah banyodan sonra o yağla masaj yapınca bir mest oluyolar ki sormaa :) zaten kemik gelişimleri içinde masaj çok önemli.
Losyon almadım ben kremi ve yağı olduğu için gerek yok bence.

sizce nedir önemli midir
nolur acil cevap yazın

Canım ya doktorun teli yok mu bi arasan işe gitmeden,belki görmek ister.Yada hastaneyi ara hemşirelere sor ne bilim danışmadan işe gitme istersen.

Canım ya doktorun teli yok mu bi arasan işe gitmeden,belki görmek ister.Yada hastaneyi ara hemşirelere sor ne bilim danışmadan işe gitme istersen.
bencede cnm hemen öle acele edipte işe gitme çok hareket etme yani ara bakalım doktoru yada hastaneyi gerçi bu saat erken ama sen bence hiç işe gitme doktora git sonrada dinlen ayy ne bilim bi şekilde kontrole git yani.

kızlar evin yanında tıp merkezi var oraya gidicem duruma göre de işe giderim
size haber veririm bi aksilik olmasın da
zaten 2 gündür vajinama o kadar baskı yapıyo ki dün gece de şişmişti eşime doğuracam mı ne diyodum
inşallah bi sorun yoktur dua edin kızlar benim evhamlarımdan olsun bebiş daha minicik

canım ıns sorun yoktur ama dogummu yapıcan ole hıssettım ınsallah sag salım ıkınızde kurtulursunuz bu saatten snra duusk olmaz herhalde belkı kan fazlasıdır umarım bısıy yoktur azıcık dagha sabır etsın kuzun sole de zamanında gelsın dualarımız senınle canımm

yaa doğum değildir inşallah zaten olsa sancım falan olur de mi şimdi turp gibiyim bebeğin sağlığına bişey olmasın da daha 2 buçuk ayı var

sizce nedir önemli midir
nolur acil cevap yazın

Amin tatlım Allah(CC.) korusun bişey olcağından değilde genede görünmen iyi olur doktora . Günaydın bu arada kızlar.

Son düzenleme:
ya birde testler ıcın para tuzagı denmıs ..ben hıc bır teste para vermedım kı :26:

ne tetanoz asısı ıcın ne de şeker yüklemesi için ..

canım şeker yüklemesi için devletten para alıyolar,bizden değil,askeriyenin dr. u dedi bize para için yapıyolar ne sizin ne bebeğin sağlığını düşünen yok,herkese glikoz yüklüyolar diye

canım telaş yapma sancında yokmuş zaten, ama yinede git bir görünki içimiz rahat etsin, bizide merakta bırakma tatlım

bu arada günaydın kızlarr

Son düzenleme:
sizce nedir önemli midir
nolur acil cevap yazın

canim kizlara kesinlikle katiliyorum. doktorunu ara oncelikle.. ulasamiyorsan da ulasabilecek birini bulana kadar ortalikta cok gezinme ayaklarini dikip yat..

bizi habersiz birakmaaa

gunaydin bu aradaa...

canım telaş yapma sancında yokmuş zaten, ama yinede git bir görünki içimiz rahat etsin, bizide merakta bırakma tatlım

bu arada günaydın kızlarr

valla kiza diyoruz ama ben panik oldum. sanirsin benyasiyorum herseyi :)

canim dun aksam okudum ancak yazdiklarini. terslikler olur bazen sikma canini. bazen de boyle cok ust uste gelir ama sonu hep aydinliktir. sen kalbini ferah tutmaya bak. simdi en cok ihtiyacimizi olan sey buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…