artık geceleri fazla takılamıyorum kızım sabahcı oldugu için güne erken başlıyorum herkese iyi geceler dilerim tatlı rüyalar
Ben bu sitede yeniyim. forumları okuyunca çooook rahatlıyorum iyiki de bu siteye üye olmuşum. ben sizim gibi aralıkta anne olamayacağım mayısta bekliyorum bir sorun omazsa. arkadaşlar kafama taktığım bir soyun var ben riskli bir gebelik geçiriyordum gebeliğimin 5. haftası proluton depot günde 2 kere bir hafta boyunca daha sonra 2 hafta boyunca günde bir kere vuruldum. bu gün bir öğrenci velim ilk ay kendisinde bu iğneyi olduğunu ve çocuğunun otistik olduğunu söyledi. normalde böyle şeyleri takmam ama şimdi nedense çok canım sıkılıyor.benim gibi bu iğneyi ilk ay bu sklıkta olanınız var mı? Lütfen bana yardımcı olun
kızlar bebegım ıcın;
- sebamedın pısık onleyıcı kremını
-bebek kremını
-bebek yagını
-sampuan
-ıslak mendınlını
sabununu alıcam... böle bi set olusturdum bebek ıcın gereklı seyler oldugunu dusunuyrm sızce eksık veya fazla bısıyyı warmı deneyımlı anniskolarda yorum beklıorum
teşekkür ederim sabunu cıkarıcam o zaman almım hiç pekı losyonu war yagı war onlar gerklımı
kızlar az önce peçeteye kan değil de pembe bişey geldi çoktu hem de
sizce nedir önemli midir
şimdi doktora mı gitsem işe mi bilemedim
nolur acil cevap yazın
sizce nedir önemli midir
nolur acil cevap yazın
bencede cnm hemen öle acele edipte işe gitme çok hareket etme yani ara bakalım doktoru yada hastaneyi gerçi bu saat erken ama sen bence hiç işe gitme doktora git sonrada dinlen ayy ne bilim bi şekilde kontrole git yani.Canım ya doktorun teli yok mu bi arasan işe gitmeden,belki görmek ister.Yada hastaneyi ara hemşirelere sor ne bilim danışmadan işe gitme istersen.
kızlar evin yanında tıp merkezi var oraya gidicem duruma göre de işe giderim
size haber veririm bi aksilik olmasın da
zaten 2 gündür vajinama o kadar baskı yapıyo ki dün gece de şişmişti eşime doğuracam mı ne diyodum
inşallah bi sorun yoktur dua edin kızlar benim evhamlarımdan olsun bebiş daha minicik
zaten 2 gündür vajinama o kadar baskı yapıyo ki dün gece de şişmişti eşime doğuracam mı ne diyodum
inşallah bi sorun yoktur dua edin kızlar benim evhamlarımdan olsun bebiş daha minicik[/Q
Çok iyi tıp merkezi varsa hiç durma canım.Tedbir bizden takdir Allahtan.Kalbini ferah tut,yoktur bişey.
sizce nedir önemli midir
nolur acil cevap yazın
Amin tatlım Allah(CC.) korusun bişey olcağından değilde genede görünmen iyi olur doktora . Günaydın bu arada kızlar.kızlar evin yanında tıp merkezi var oraya gidicem duruma göre de işe giderim
inşallah bi sorun yoktur dua edin kızlar benim evhamlarımdan olsun bebiş daha minicik
ya birde testler ıcın para tuzagı denmıs ..ben hıc bır teste para vermedım kı :26:
ne tetanoz asısı ıcın ne de şeker yüklemesi için ..
sizce nedir önemli midir
nolur acil cevap yazın
canım telaş yapma sancında yokmuş zaten, ama yinede git bir görünki içimiz rahat etsin, bizide merakta bırakma tatlım
bu arada günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?