2011 Aralık Anneleri

herkese günaydın kızlarrrr
herkese güzel bir gün olsun inş...

ayy bende meraklandım şimdi inş ciddi bişey deildir ve habersiz bırakma bizi

cnm artık son 3aylık döneme giriş yaptıgından normal bu sıkıntılar bundan sonra agrılar sıkıntılar huzursuzluklar başlıyor

aman yaa.... strese girdim gece gece... sanki ilk kan uyuşmazlığı iğnesi vurduran benim... bütün interneti altına üstüne getirdim. incelemekten kafayı yicem heralde... ((
cnm inş yatmadan günü birlik yapar gelirsiniz sende hayırlı haberlerle gel inşşş

cnm ben gebelik dışındada şeker olayım için endokriniye gidiyorum bu bölümde daha bilinçli takip ediliyo hiç korkma herşey güzel olacak bak görürüsün.

cnm 50 gr lıklarda ve ilk yükelmelerde genelde sorun çıkmaz ama 9,30 u geçmemen gerekiyo diye biliyorum yani ben sabah 8,30 da açlık 9,30 da da tokluk veriyorum hep ama şöyle bişey senin doktorun bunu istemişse bi daha neden randevu aldın ki sabah erken saatte direk lab. a git ordan alırlar zaten öyle olmuyomu hastanede:26:
evet cnm bende pokimin önerisiyle bunu aldın eczaneden ama ferahlık vermiyo dediğin gibi kanamalar hala geçmedi ama dişlerim baya beyazladı buna devam edicem ama pokim için

Tatlım önce doktoruna sor genede lütfen eğer uygun görürse aktarda satılıyor sabahları bir yemek kaşığı aç karına suyla tüketiyorum . Ama sor önce .

tamm cnm sorarım ama sen sorarak mı kullandın

Son düzenleme:

Benim ilk oğlanın zamanına yetişemedi bu kulaktan ölçerler normal digital kullandım hep ama kardeşimin bebeği var,onlar aldılar bu braundan.Geçen ateşlendi neyse ölçtük hemen,2 sn de ölçüyo çocugu huzursuz etmıyo o tarafı çok ii ama ateşini söylemek için doktorunu aradık neyle ölçtünüz dedi,kulaktan diyince siz koltuk altından ölçün,o dereceyi söyleyin bana dedi.Acaba çabuk ölçüyo die doktorlar güvenmiyomudur nedir die düşündüm.Muayene olmaya gittigimizde de hep koltuk altından ölçer dedi kardeşim.Doktor acıbademin doktoru,bunu söylememin sebebi o hastanede her türlü yenilik var olmasına rağmen kullanmıyo demekki bu doktor.

cnm artık son 3aylık döneme giriş yaptıgından normal bu sıkıntılar bundan sonra agrılar sıkıntılar huzursuzluklar başlıyor

ewet ya acaip bunalıyorum suan pc nın basındayken bıle sıkıntı basıyor hayırlısıyla kuzucuklarımızı kucaklarımıza alsak

Canlarim dun gecemiz kabus gibiydi acildeydik saat 1 e kadar.Yuregimiz agzimiza geldi.Simdi evde yatiyorum kendimi iyi hissedince ayrintilari yazarim..:85:

cnm çok geçmiş olsun

teşekkür ederim canım..
seviyorum hepinizi

inşallah atlatırsın canım sorunsuz merak etme.. geçmiş olsun canımcım şimdiden... dualarımız seninle teyzesii

neredesinfiruze kötü bişey değildir canım merak etme, bana da olmuştu çok korkmuştum, sonra basit bi açıklama yaptılar, normalde adet dönemine karşılık gelen tarihte pembe bi akıntı olabiliyormuş.. göreceksin sana da böyle basit bişey söyleyecekler.. bebişin iyi güzel anne..

bende kullanmıstım bu diş macununu ama hamıle değildim gecen sene diş doktorum vermıstı.Ewt dişleri temızlemıyo gıbı gelmıstı bana da sankı tuzla fırcalıyodum dişimi.

[termometre konusunda yardım rica ediyorum
kulaktan ateş ölçer en iyisi diye duydum ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
dün braunun kulaktan ateş ölçerini sordum teknosada 109 TL
infrared teknolojisi varmış, termometrenin ucu kendini ısıtıyormuş, böylece soğukken bebeğin tenine değdirdiğinde o bölgeyi soğutup yanlış ölçüme neden olmuyormuşşşşş
fiyatı yüksek mi kızlar]

ben diğer ıkı cocugumda hep klasık dereceyi kullandım koltuk altından ölçülen kontrollere gittiğimde de hep onla ölçüm yapılıyordu dijitaller hakkında fikrim yok hiç kullanmadım

Aynen nazarın oldun hayırlısıyla normale döner inşallah .

Aktarlarde satılılıyor bildiğimiz kara üzümün çekirdeklerinin tozu sabahları aç karına bir dolu yemek kaşığı kullanıyorum diş eti kanamalarıma iyi geldi ama dediğim gibi emin olmak için önce doktorlara soralım lütfen çok faydalı bişey ama Allah korusun bebişe zararı falan olmasın bide .

Aynen önce kan verip sonra ultrasona gitmen vakit kaybı açısından iyi .
Sıkıntı banada oluyor terliyorum durdukça .
Hiç anlamıyorum bunlardan

yaa hepten kafam karıştı, doktor 24 ünde yükleme yapalım dedi, bende doktor randevusu aldım, ben bunu normal tahlil gibi bişey zannediyorum doktora gidicem doktor yazacak, lab. inip yaptırıcam ben en iyisi doktorla konuşayımda labdan bir randevu alayım, çok sağolun yaa yoksa şapşal gibi gidecektim :)

ben en iyisi şu adamı bir arayayımda kanı erken veririm.

Canlarim dun gecemiz kabus gibiydi acildeydik saat 1 e kadar.Yuregimiz agzimiza geldi.Simdi evde yatiyorum kendimi iyi hissedince ayrintilari yazarim..:85:

geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir.

Son düzenleme:
28 haftalık oldummmm
29 dan gün aldık zaman çabuk geçiyor....
geçmesi iyi aslında artık geceleri uyuyamıyorum....

Ben nette okuduğum kadarıyla kullandım tatlım .Daha öncedende kullandığım ve memnun kaldığım için ama soracağım genede. O yüzden sorup kullanmakdaha iyi olsa gerek .
Geçmiş olsun
Halimeciğim sanada geçmiş olsun

herkese günaydın kızlarrrr
herkese güzel bir gün olsun inş...

ayy bende meraklandım şimdi inş ciddi bişey deildir ve habersiz bırakma bizi
sanada günaydın fıstık anniş

şimdi cnm bu eski ateş ölçerlerden almak daha sağlıklı yani dimi o zaman koltuk altı sonucunu değerlendiricez :26: bide oda için derecede alıcaz dimi cnm :44:

sanada günaydın fıstık anniş

şimdi cnm bu eski ateş ölçerlerden almak daha sağlıklı yani dimi o zaman koltuk altı sonucunu değerlendiricez :26: bide oda için derecede alıcaz dimi cnm :44:

demetcim sagol nasılsın?? ya ben hep o klasık dereceleri kullanıyorum cokta rahat gelıyor bana

canim gecmis olsun. detaylari uygun olunca paylasirsin her ne olduysa...

ben cok arastirdim ama o konuyu askiya aldim. bebis dogsun nasilsa cocuk doktoru hastanede kontrol ediyor o zaman soracagim ne onerirsin ne alayim diye. kulaktan olcen, alindan olcen icin alternatiflerim hazir hepsiburada sepetimde duruyor :) hangisini al derse onu alicam. yoksa milyon tane derece olacak evde...

geçmiş olsun cnm hayırdır
herkese günaydınnnnn....

28 haftalık oldummmm
29 dan gün aldık zaman çabuk geçiyor....
geçmesi iyi aslında artık geceleri uyuyamıyorum....
günaydın nutellam aman maşallahhhh kızımın prenses arkadşınaaaa

pokim gelsinde ona bi soralım yaaakızıda bıktırıcaz heee
demetcim sagol nasılsın?? ya ben hep o klasık dereceleri kullanıyorum cokta rahat gelıyor bana

iyiyim cnm sabah azcık forumda gerildim ama şimdi çok iyiyimseni sormuyorum koşturmacalardan dolayı :)))) evet bende ondan kullanıcam onları zaten eczaneden alıcam illa bişey tavsiye ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…