kızlar evin yanında tıp merkezi var oraya gidicem duruma göre de işe giderim
size haber veririm bi aksilik olmasın da
zaten 2 gündür vajinama o kadar baskı yapıyo ki dün gece de şişmişti eşime doğuracam mı ne diyodum
inşallah bi sorun yoktur dua edin kızlar benim evhamlarımdan olsun bebiş daha minicik
o kadar cok yazmışsınız ki)oku oku bitiremedim umarım kaçırdığım önemlı birşey yoktur.Bende haftaya cuma gideceğim şeker yüklemesi için.Ama doktorum bana ıstersen yaparız dedi zorunlu degıl herhalde.Hatta yaptırsam mı diye düşündüm sizce ne yapmalıyım.Bide bu aralar beni acaip sıkıntı basıyor yürüyüşe bile cıkacak halim kalmıyor böyle olanınız var mı?26+3 haftalık hamileyim.
cnm inş yatmadan günü birlik yapar gelirsiniz sende hayırlı haberlerle gel inşşşaman yaa.... strese girdim gece gece... sanki ilk kan uyuşmazlığı iğnesi vurduran benim... bütün interneti altına üstüne getirdim. incelemekten kafayı yicem heralde...((
cnm ben gebelik dışındada şeker olayım için endokriniye gidiyorum bu bölümde daha bilinçli takip ediliyo hiç korkma herşey güzel olacak bak görürüsün.kızlar selam
ben bugün endokrinologa gidiyorum
bi baksın bakalım şekerimle ilgili oun takibine gircem inşallah
yani bu şeker ne planlarımı alt üst etti bir bilseniz
ama allaha şükür down sendromu vs gibi şeylerim tertemiz çıkmıştı ya bu da nazar bozanım olsun diyorum napalım
cnm 50 gr lıklarda ve ilk yükelmelerde genelde sorun çıkmaz ama 9,30 u geçmemen gerekiyo diye biliyorum yani ben sabah 8,30 da açlık 9,30 da da tokluk veriyorum hep ama şöyle bişey senin doktorun bunu istemişse bi daha neden randevu aldın ki sabah erken saatte direk lab. a git ordan alırlar zaten öyle olmuyomu hastanede:26:canım dediklerine tamamiyle katılıyorum, tedbiri hiçbirzaman elden bırakmamak lazım, dünde yamıştım herşeyin para için olduğunu düşünmüyorum, tetanoz aşısını bile doktorum sağlık ocağında yaptırabilirsin ücretsiz dedi, ayrıca aşının 2. dozunu günüm gelmesine rağmen hiçbirerde bulamadım, eczanelerde para ile satışı yokmuş, sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına gönderiyormuş, bizimkindede bitmiş bekliyorlar.
ayrıca şeker testide çok önemli bence, gizli şeker iyi bişey değil, düşünsenizi şekeri yüksek çıkan arkadaşlar yaptırmasaydı ve yemeğe bolca devam etselerdi, sağlıklı olmazdı heralde,
bu arada sana bişey danışacağım canım cumartesi günü bende şeker yüklemesi yaptıracağım yeditepede , doktorum aç gel dedi, randevuda en erken 11 de buldum, çok uzun sürüyormu bu işlem birde sonuçları hemen çıkıyor mu acaba?:26:
evet cnm bende pokimin önerisiyle bunu aldın eczaneden ama ferahlık vermiyo dediğin gibi kanamalar hala geçmedi ama dişlerim baya beyazladıya bu arada yine sevgili dis hekimimiz pokimin onerisiyle ben de hamileligin basindan beri dis eti kanamalarina karsin dis macunumu paradontax ile degistirdim. simdiye kadar kanamam olmadi ama onun da ne kadar etkin temizledigi konusunda endiselerim var. ferahlik hissi olusturmuyor tuzlu bisey cunku :) anlatirsan belki ben de bu yontemi deneyebilirimm
Olbeyciğim katılıyorum sanaBenimkide kesin kesin gibi olmuş Kızlar bana bir zararı olmadı nette okuduğum kadarıyla olmuyormuş ama genede bünye meselesi kişiden kişiye değişebiliyor siz genede emin olmak için doktorunuza sorup öyle kullanın lütfen . Lütfen
Tatlım önce doktoruna sor genede lütfen eğer uygun görürse aktarda satılıyor sabahları bir yemek kaşığı aç karına suyla tüketiyorum .Ama sor önce .
günaydın kızlar
termometre konusunda yardım rica ediyorum
kulaktan ateş ölçer en iyisi diye duydum ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
dün braunun kulaktan ateş ölçerini sordum teknosada 109 TL
infrared teknolojisi varmış, termometrenin ucu kendini ısıtıyormuş, böylece soğukken bebeğin tenine değdirdiğinde o bölgeyi soğutup yanlış ölçüme neden olmuyormuşşşşş
fiyatı yüksek mi kızlar
cnm artık son 3aylık döneme giriş yaptıgından normal bu sıkıntılar bundan sonra agrılar sıkıntılar huzursuzluklar başlıyor
cnm çok geçmiş olsun
bu arada yarın forumda olmayabilirim kızlar... kan uyuşmazlığı iğnemiz var... hemileliğim başladığından beri ilk kez devlet hastanesine gidicem ve yatış yapması gerekecek demişler... inşallah bunu da sorunsuzca atlatırız... yine dualarınızı istiyorum açıkçası...
ya bu arada yine sevgili dis hekimimiz pokimin onerisiyle ben de hamileligin basindan beri dis eti kanamalarina karsin dis macunumu paradontax ile degistirdim. simdiye kadar kanamam olmadi ama onun da ne kadar etkin temizledigi konusunda endiselerim var. ferahlik hissi olusturmuyor tuzlu bisey cunku :) anlatirsan belki ben de bu yontemi deneyebilirimm
Benim ilk oğlanın zamanına yetişemedi bu kulaktan ölçerler normal digital kullandım hep ama kardeşimin bebeği var,onlar aldılar bu braundan.Geçen ateşlendi neyse ölçtük hemen,2 sn de ölçüyo çocugu huzursuz etmıyo o tarafı çok ii ama ateşini söylemek için doktorunu aradık neyle ölçtünüz dedi,kulaktan diyince siz koltuk altından ölçün,o dereceyi söyleyin bana dedi.Acaba çabuk ölçüyo die doktorlar güvenmiyomudur nedir die düşündüm.Muayene olmaya gittigimizde de hep koltuk altından ölçer dedi kardeşim.Doktor acıbademin doktoru,bunu söylememin sebebi o hastanede her türlü yenilik var olmasına rağmen kullanmıyo demekki bu doktor.
Canlarim dun gecemiz kabus gibiydi acildeydik saat 1 e kadar.Yuregimiz agzimiza geldi.Simdi evde yatiyorum kendimi iyi hissedince ayrintilari yazarim..:85:
Aynen nazarın oldun hayırlısıyla normale döner inşallah .kızlar selam
ben bugün endokrinologa gidiyorum
bi baksın bakalım şekerimle ilgili oun takibine gircem inşallah
yani bu şeker ne planlarımı alt üst etti bir bilseniz
ama allaha şükür down sendromu vs gibi şeylerim tertemiz çıkmıştı ya bu da nazar bozanım olsun diyorum napalım
ya bu arada yine sevgili dis hekimimiz pokimin onerisiyle ben de hamileligin basindan beri dis eti kanamalarina karsin dis macunumu paradontax ile degistirdim. simdiye kadar kanamam olmadi ama onun da ne kadar etkin temizledigi konusunda endiselerim var. ferahlik hissi olusturmuyor tuzlu bisey cunku :) anlatirsan belki ben de bu yontemi deneyebilirimm
Aynen önce kan verip sonra ultrasona gitmen vakit kaybı açısından iyi .yoktu canım zaten cumartesi, cuma akşamı geç yatıp sabah 10 gibi kalkmayı planlıyorum :)
benimkisi ilk yükleme olcak 50 lik yapar diye düşünüyorum 50 likte 1 saat bekliyoruz galiba, ilk önce ulktrasonla rutin kontrolümüzü olcaz sonra şeker yüklemesi yapılacak diye konuşmuştuk acaba ben kontrolden önce bir kan versem sonra yükleme olsa, orada ultrasonada girerim, en iyisi bir doktorla konuşayım ben, açlığa dayanırımda beklemek istemiyorum o kadar saat ya, birde eşim aksi gibi bu cumartesi çalışacak yurtdışından misafirleri geliyor,tekte gitmek istemedim, ablam gelecek işte.
Sıkıntı banada oluyor terliyorum durdukça .o kadar cok yazmışsınız ki)oku oku bitiremedim umarım kaçırdığım önemlı birşey yoktur.Bende haftaya cuma gideceğim şeker yüklemesi için.Ama doktorum bana ıstersen yaparız dedi zorunlu degıl herhalde.Hatta yaptırsam mı diye düşündüm sizce ne yapmalıyım.Bide bu aralar beni acaip sıkıntı basıyor yürüyüşe bile cıkacak halim kalmıyor böyle olanınız var mı?26+3 haftalık hamileyim.
Hiç anlamıyorum bunlardangünaydın kızlar
termometre konusunda yardım rica ediyorum
kulaktan ateş ölçer en iyisi diye duydum ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
dün braunun kulaktan ateş ölçerini sordum teknosada 109 TL
infrared teknolojisi varmış, termometrenin ucu kendini ısıtıyormuş, böylece soğukken bebeğin tenine değdirdiğinde o bölgeyi soğutup yanlış ölçüme neden olmuyormuşşşşş
fiyatı yüksek mi kızlar
ilk yuklemeyse cok sorun ysamazsin. bi de lab randevusuyla doktor randevusu ayri aliniyo. belki sen de oyle yapmissindir ben yanlis anlamisimdir ama eger 11deki doktor randevunsa labdan seker yukleme icin ayrica randevu al. atiyorum onlar 9.30 verirse randevuyu en gec 10.30 da seker isin bitmis olur. kahvaltini edip doktorunla gorusursun. tabii o kadar saat hastanede olmak biraz yorucu olur ama allahtan cok SIKICI bir hastane degil :) ben 3 saat kaldim 3 hafta once...
cnm 50 gr lıklarda ve ilk yükelmelerde genelde sorun çıkmaz ama 9,30 u geçmemen gerekiyo diye biliyorum yani ben sabah 8,30 da açlık 9,30 da da tokluk veriyorum hep ama şöyle bişey senin doktorun bunu istemişse bi daha neden randevu aldın ki sabah erken saatte direk lab. a git ordan alırlar zaten öyle olmuyomu hastanede:26:
tamm cnm sorarım ama sen sorarak mı kullandın
Canlarim dun gecemiz kabus gibiydi acildeydik saat 1 e kadar.Yuregimiz agzimiza geldi.Simdi evde yatiyorum kendimi iyi hissedince ayrintilari yazarim..:85:
cnm inş yatmadan günü birlik yapar gelirsiniz sende hayırlı haberlerle gel inşşş
cnm ben gebelik dışındada şeker olayım için endokriniye gidiyorum bu bölümde daha bilinçli takip ediliyo hiç korkma herşey güzel olacak bak görürüsün.
cnm 50 gr lıklarda ve ilk yükelmelerde genelde sorun çıkmaz ama 9,30 u geçmemen gerekiyo diye biliyorum yani ben sabah 8,30 da açlık 9,30 da da tokluk veriyorum hep ama şöyle bişey senin doktorun bunu istemişse bi daha neden randevu aldın ki sabah erken saatte direk lab. a git ordan alırlar zaten öyle olmuyomu hastanede:26:
evet cnm bende pokimin önerisiyle bunu aldın eczaneden ama ferahlık vermiyo dediğin gibi kanamalar hala geçmedi ama dişlerim baya beyazladıbuna devam edicem ama pokim için
tamm cnm sorarım ama sen sorarak mı kullandın
Geçmiş olsunCanlarim dun gecemiz kabus gibiydi acildeydik saat 1 e kadar.Yuregimiz agzimiza geldi.Simdi evde yatiyorum kendimi iyi hissedince ayrintilari yazarim..:85:
sanada günaydın fıstık annişherkese günaydın kızlarrrr
herkese güzel bir gün olsun inş...
ayy bende meraklandım şimdi inş ciddi bişey deildir ve habersiz bırakma bizi
Benim ilk oğlanın zamanına yetişemedi bu kulaktan ölçerler normal digital kullandım hep ama kardeşimin bebeği var,onlar aldılar bu braundan.Geçen ateşlendi neyse ölçtük hemen,2 sn de ölçüyo çocugu huzursuz etmıyo o tarafı çok ii ama ateşini söylemek için doktorunu aradık neyle ölçtünüz dedi,kulaktan diyince siz koltuk altından ölçün,o dereceyi söyleyin bana dedi.Acaba çabuk ölçüyo die doktorlar güvenmiyomudur nedir die düşündüm.Muayene olmaya gittigimizde de hep koltuk altından ölçer dedi kardeşim.Doktor acıbademin doktoru,bunu söylememin sebebi o hastanede her türlü yenilik var olmasına rağmen kullanmıyo demekki bu doktor.
sanada günaydın fıstık anniş
şimdi cnm bu eski ateş ölçerlerden almak daha sağlıklı yani dimi o zaman koltuk altı sonucunu değerlendiricez :26: bide oda için derecede alıcaz dimi cnm :44:
şimdi cnm bu eski ateş ölçerlerden almak daha sağlıklı yani dimi o zaman koltuk altı sonucunu değerlendiricez :26: bide oda için derecede alıcaz dimi cnm :44:
geçmiş olsun cnm hayırdırCanlarim dun gecemiz kabus gibiydi acildeydik saat 1 e kadar.Yuregimiz agzimiza geldi.Simdi evde yatiyorum kendimi iyi hissedince ayrintilari yazarim..:85:
herkese günaydınnnnn....
günaydın nutellam28 haftalık oldummmm
29 dan gün aldık zaman çabuk geçiyor....
geçmesi iyi aslında artık geceleri uyuyamıyorum....
Ben nette okuduğum kadarıyla kullandım tatlım .Daha öncedende kullandığım ve memnun kaldığım için ama soracağım genede. O yüzden sorup kullanmakdaha iyi olsa gerek .
Geçmiş olsun
Halimeciğim sanada geçmiş olsun
demetcim sagol nasılsın?? ya ben hep o klasık dereceleri kullanıyorum cokta rahat gelıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?