ay kızlar benim annemle babamda da kan uyuşmazlığı varmış bunu annem ehliyet alırken öğreniyor biliyor musunuz
yani ablam ben ve kızkardeşim doğduktan takribi 3 sene falan sonra
nerdesin firuze halimem ve annişe nolmuş kızlar ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay çok sinirlerim gerildi sizi de gercem böyle ama oooooooooooof
valla geneld eilk bebekte bişey çıkmazmış 2.de sorun çıkarmışhay maşallah,iyiki bişey olmamış
ay ya aslında yazmiim diyordum ama dur şimdi ortaya yazarım asıl derdimi sonrada silerim sıkıntım şeker dğeil şekere bağlı plan dğeişikliklerim falan dur ya yok ben yaziim ki rahatliiimkızz nicko ne oldu sanasen ne güzel cıvıl cıvıldın gayet espiriliydin ne oldu bi şeker olayı mı böyle yaptı seni
nasıl dayabdın kız okadar içerdehee bi de 10 ay 10 günlük doğmuşum
valla geneld eilk bebekte bişey çıkmazmış 2.de sorun çıkarmış
özürlü doğma ihtimali daha yüksek olurmuş diye duyduk
yani bu benim özürlü halim
anneme diyorum ki bu benim özürlü halimse sen bi de normal olsaydım halimi düşün
ay ya aslında yazmiim diyordum ama dur şimdi ortaya yazarım asıl derdimi sonrada silerim sıkıntım şeker dğeil şekere bağlı plan dğeişikliklerim falan dur ya yok ben yaziim ki rahatliiim
ayyy ben mümkünse 10 gün sonra doğurayımm hep dua ediyroum 41.haftada doğsun kızım.. 23-24 aralıkta falan tabi sağlıkla ve kolay bişekildekız bebegı ongun once dogar derler ama ne kadr dogru bılmem
ayyy ben mümkünse 10 gün sonra doğurayımm hep dua ediyroum 41.haftada doğsun kızım.. 23-24 aralıkta falan tabi sağlıkla ve kolay bişekildeDD
nerdesinfiruze ve annis geçmiş olsun... habersiz bırakmayın....
halimemm canımm boşver sen onları hiç kafana takma.. birşey almamaları en iyisi tabi bende aynı durumdayım kuduruyorum ama elden bişey gelmiyor... insan güle güle kullansın denmesini bekliyor ama nerdeeeee laf sokmak vazifeleriya onu yapıyorlar.. boşver işte salla gitsin...
GÜNAYDIIIINNN
bizim bugün dietisyenle randevumuz var kızlar ben diete başladığım günlerde günde 1 bardak bazen 2 bardak tarçın içiyodum şekerim düzelmişti bıraktım bikaç gün yükseldi hemen şimdi dün bugün içiyom yine düzeldi yani şekeri olanlar tarçın içsin çubukları varya sanırım çaycı onları demleyip getiriyo isteyen olursa detaylı öğrenirim ama çubuk demleniyo diye biliyorum
kayınvalide konusuna gelelim:)) ben hamileliğimden beri 3 kez anca gitmişimdir son gittiğimde bişeyler yapmıştır diye düşünüyodumki elinde bi örgü yapıp yapıp söküyo yok olmuyomuş onlarda adet çocuk doğduktan sonra yapılmasıymış bilmem ne ayyy zaten bişeye gerek kalmadı dedim bende annem bi baza dolusu kıyafet aldı dedim aaaa bizde alırız ama bizde adet böle dedi... örgü mü örcen çocuk doğunca alışverişe mi çıkcan diceksin aslında bi de bana odayo alma şimdilik çocuk doğunca alırsın demezmi ben çocuk 2 aylıkken işbaşı yapıcam dedim şimdi zamanım varken neden yapmıcamki odasını lafa bak yaaa hadi bişey yapmıyon bari karışma kocamın yanında dedi bi de ya ona da mantıklı gelse tülay almıyalım dese buyur kavga etcez hiiiççç ince fikirli değil yani
aaa nıye ,dogum gunu olayı fılan mı
ben de 40.hafta dolmadan dogrutayım ısıtyorum soyle 39.haftada fılan ..
yok güzelim yaa.. oğlak burcu olsun diye... eşime inat olsun diye.. evde birtane inatçı yetiyormuş 2.cine katlanamazmış oğlak olmasınmış.. ama ona inat 10 gün geç doğurmak istiyorum
ayy kuzucum yaa güldürdün beni alemsinnn ince fikir ve kayınvalide ikisini yanyana düşünemiyorum....GÜNAYDIIIINNN
bizim bugün dietisyenle randevumuz var kızlar ben diete başladığım günlerde günde 1 bardak bazen 2 bardak tarçın içiyodum şekerim düzelmişti bıraktım bikaç gün yükseldi hemen şimdi dün bugün içiyom yine düzeldi yani şekeri olanlar tarçın içsin çubukları varya sanırım çaycı onları demleyip getiriyo isteyen olursa detaylı öğrenirim ama çubuk demleniyo diye biliyorum
kayınvalide konusuna gelelim:)) ben hamileliğimden beri 3 kez anca gitmişimdir son gittiğimde bişeyler yapmıştır diye düşünüyodumki elinde bi örgü yapıp yapıp söküyo yok olmuyomuş onlarda adet çocuk doğduktan sonra yapılmasıymış bilmem ne ayyy zaten bişeye gerek kalmadı dedim bende annem bi baza dolusu kıyafet aldı dedim aaaa bizde alırız ama bizde adet böle dedi... örgü mü örcen çocuk doğunca alışverişe mi çıkcan diceksin aslında bi de bana odayo alma şimdilik çocuk doğunca alırsın demezmi ben çocuk 2 aylıkken işbaşı yapıcam dedim şimdi zamanım varken neden yapmıcamki odasını lafa bak yaaa hadi bişey yapmıyon bari karışma kocamın yanında dedi bi de ya ona da mantıklı gelse tülay almıyalım dese buyur kavga etcez hiiiççç ince fikirli değil yani
benim kayınvaldem başka şehirde, beraber çıkıp alamayaız ben sana para vereyim ne istiyorsanız alın dedi, 6.ay bitiyo daha para verecek de alacaz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?