canim gecmis olsun. detaylari uygun olunca paylasirsin her ne olduysa...
ben cok arastirdim ama o konuyu askiya aldim. bebis dogsun nasilsa cocuk doktoru hastanede kontrol ediyor o zaman soracagim ne onerirsin ne alayim diye. kulaktan olcen, alindan olcen icin alternatiflerim hazir hepsiburada sepetimde duruyor :) hangisini al derse onu alicam. yoksa milyon tane derece olacak evde...
şimdi cnm bu eski ateş ölçerlerden almak daha sağlıklı yani dimi o zaman koltuk altı sonucunu değerlendiricez :26: bide oda için derecede alıcaz dimi cnm :44:[/B]
iyiyim cnm sabah azcık forumda gerildim ama şimdi çok iyiyimseni sormuyorum koşturmacalardan dolayı :)))) evet bende ondan kullanıcam onları zaten eczaneden alıcam illa bişey tavsiye ederler
cnm ya aslında en garanti yöntem sanırım dudaktan bakmakablamda annemde hep öyle kontrol ediyolardı yeğenleri
ay evet bende firuzenin yazısını görünce heyecanlandım inş önemli bişey cıkmaz..ben bu aralar yeni tempoya ayak uydurmaya calışıyorum kızcıgımlasabah 6 da kızıma kalkıyorum onu okula yolluyorum sonra eşimi ama bugun eşimi yolcu edemedim dayanamayıp uyumusum yataktan gözümü aralayıp biöpücük yolladım şimdi oglumun kahvaltısı ödevi hazırlıkları bitti birazdan okula cıkarız o arada yıne de foruma gırıp sizlere bakmayada vakıt ayırıyom yani afferin bana dimi
ay evet bende firuzenin yazısını görünce heyecanlandım inş önemli bişey cıkmaz..ben bu aralar yeni tempoya ayak uydurmaya calışıyorum kızcıgımlasabah 6 da kızıma kalkıyorum onu okula yolluyorum sonra eşimi ama bugun eşimi yolcu edemedim dayanamayıp uyumusum yataktan gözümü aralayıp biöpücük yolladım şimdi oglumun kahvaltısı ödevi hazırlıkları bitti birazdan okula cıkarız o arada yıne de foruma gırıp sizlere bakmayada vakıt ayırıyom yani afferin bana dimi
nerdesin firuze halimem ve annişe nolmuş kızlar ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay çok sinirlerim gerildi sizi de gercem böyle ama oooooooooooof
kızlar az önce peçeteye kan değil de pembe bişey geldi çoktu hem de
sizce nedir önemli midir
şimdi doktora mı gitsem işe mi bilemedim
nolur acil cevap yazın
Canlarim dun gecemiz kabus gibiydi acildeydik saat 1 e kadar.Yuregimiz agzimiza geldi.Simdi evde yatiyorum kendimi iyi hissedince ayrintilari yazarim..:85:
yok benim üstümde bi uğursuzluk bi şuursuzluk var kaç gündür ondna yanicanım gerilme yaa boşver, neredesin firuzenin hafif pembe bir akıntısı gelmiş doktora gidecekti, halimem bugün kan uyuşmazlığı için iğne yaptıracaktı, annişte dün acile gitmiş rahatsızlanmış, böyle yani, sıkma canını
kocaman alkis o zaman sanaaa
valla ne yalan sooliiim biliyorum cok zor bi kosusturma ama imreniyorum sana.. hayirlisiyla biz de o gunleri gorsek istiyorum :P
ayyy cnm hem aferin hemde maşallah
cnm ya aslında sen tel filan versende bende akşam oğlanı hatırlatsam sana okuldan al diyebu kadar koşturmacada çok normal ama ben sana çalar saatlik yaparım
maşallah canım sendeki bu enerjiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?