2011 Aralık Anneleri

bu yeni teknoloji ateşölçer ürünler daha çok yaygın değil sanırım kızlar
en iyisi iyi bir çocuk doktoru bulup sormak
öğrenince sizlerle de paylaşırımmm

bu arada neredesinfiruze, halimem ve annis çoook geçmiş olsunnn

şimdi cnm bu eski ateş ölçerlerden almak daha sağlıklı yani dimi o zaman koltuk altı sonucunu değerlendiricez :26: bide oda için derecede alıcaz dimi cnm :44:[/B][/QUOTE]

Yani ben digital koltuk altından ölçen derece kullanıcam yeterli olucaktır bence.Oda için herhangi bişey almadım,doktorumuz oda sıcaklığı 22 derecenin üzerine çıkmasın derdi.Alerji uzmanıydı bizim çocuk doktorumuz,oda ısına çok önem verirdi,soğuktan diil sıcaktan hasta ediyosunuz bu çocukları,sıcacık evlerde kat kat giydiriyosunuz,terden,giyindirip soymaktan hasta oluyolar derdi.Arzum'un güzel bi termometre ve nem ölçme cihazı var die biliyorum,bi bak istersen.

cnm ya aslında en garanti yöntem sanırım dudaktan bakmak ablamda annemde hep öyle kontrol ediyolardı yeğenleri

şimdi cnm bu eski ateş ölçerlerden almak daha sağlıklı yani dimi o zaman koltuk altı sonucunu değerlendiricez :26: bide oda için derecede alıcaz dimi cnm :44:[/B]

Yani ben digital koltuk altından ölçen derece kullanıcam yeterli olucaktır bence.Oda için herhangi bişey almadım,doktorumuz oda sıcaklığı 22 derecenin üzerine çıkmasın derdi.Alerji uzmanıydı bizim çocuk doktorumuz,oda ısına çok önem verirdi,soğuktan diil sıcaktan hasta ediyosunuz bu çocukları,sıcacık evlerde kat kat giydiriyosunuz,terden,giyindirip soymaktan hasta oluyolar derdi.Arzum'un güzel bi termometre ve nem ölçme cihazı var die biliyorum,bi bak istersen.[/QUOTE]

evet oda konusunda biraz titiz davranıyolar,çok teşekkür ederim cnm bakarım söylediğin ölçme cihazına
benm ev baya büyük olduğu için ısıtmam çok sorun olacak gibi:44:

iyiyim cnm sabah azcık forumda gerildim ama şimdi çok iyiyimseni sormuyorum koşturmacalardan dolayı :)))) evet bende ondan kullanıcam onları zaten eczaneden alıcam illa bişey tavsiye ederler

ay evet bende firuzenin yazısını görünce heyecanlandım inş önemli bişey cıkmaz..ben bu aralar yeni tempoya ayak uydurmaya calışıyorum kızcıgımla sabah 6 da kızıma kalkıyorum onu okula yolluyorum sonra eşimi ama bugun eşimi yolcu edemedim dayanamayıp uyumusum yataktan gözümü aralayıp biöpücük yolladım şimdi oglumun kahvaltısı ödevi hazırlıkları bitti birazdan okula cıkarız o arada yıne de foruma gırıp sizlere bakmayada vakıt ayırıyom yani afferin bana dimi

kocaman alkis o zaman sanaaa

valla ne yalan sooliiim biliyorum cok zor bi kosusturma ama imreniyorum sana.. hayirlisiyla biz de o gunleri gorsek istiyorum :
P

ya kızlar o kadar dalgınım ki forumu okuyorum da bişi anlamıyorum inanılmaz bir dikkat eksikliğim var bak tam aklımda tuttum yazacaktım bişiler onları da unuttum
hiç sevmiyorum bu halimi

al işte ağlayan smiley koyacaktım oun bile bulamıyorum aşağıda

ayyy cnm hem aferin hemde maşallah
cnm ya aslında sen tel filan versende bende akşam oğlanı hatırlatsam sana okuldan al diye bu kadar koşturmacada çok normal ama ben sana çalar saatlik yaparım

nerdesin firuze halimem ve annişe nolmuş kızlar ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay çok sinirlerim gerildi sizi de gercem böyle ama oooooooooooof

maşallah canım sendeki bu enerjiye

nerdesin firuze halimem ve annişe nolmuş kızlar ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay çok sinirlerim gerildi sizi de gercem böyle ama oooooooooooof

canım gerilme yaa boşver, neredesin firuzenin hafif pembe bir akıntısı gelmiş doktora gidecekti, halimem bugün kan uyuşmazlığı için iğne yaptıracaktı, annişte dün acile gitmiş rahatsızlanmış, böyle yani, sıkma canını

kızlar az önce peçeteye kan değil de pembe bişey geldi çoktu hem de
sizce nedir önemli midir
şimdi doktora mı gitsem işe mi bilemedim
nolur acil cevap yazın

Canlarim dun gecemiz kabus gibiydi acildeydik saat 1 e kadar.Yuregimiz agzimiza geldi.Simdi evde yatiyorum kendimi iyi hissedince ayrintilari yazarim..:85:

gecmıs olsun kızlar ,habersız bırakmayın bızı .merak ettım cok

bu arada gunaydın kızlar..

seker olayını oyle cok takmısım kı kafaya gece uyuyamadım hıc ,uyurken de sayıklayıp durmusum esıme ..
cok pısmanım dıyormuşum keske yemeseydım

sancım var demısım bırde sureklı o da telas yapmıs ,

sabah kalkıp kendıme kepeklı ekmekten tost yaptım ,kasar peynırı de mı yasakmıs ya ben de onda kalsıyum var dıye ondan koydum ıcıne ..

neyse bır dılımdı bırsey olmaz herhalde..

cok etkılendım dun herhalde ,

bu arada buraya sabah yagmur yagdı cok guzeldı sımdı de gunlük güneşlikkkkk

nerdesinfiruze ve annis geçmiş olsun... habersiz bırakmayın....
halimemm canımm boşver sen onları hiç kafana takma.. birşey almamaları en iyisi tabi bende aynı durumdayım kuduruyorum ama elden bişey gelmiyor... insan güle güle kullansın denmesini bekliyor ama nerdeeeee laf sokmak vazifeleriya onu yapıyorlar.. boşver işte salla gitsin...

yok benim üstümde bi uğursuzluk bi şuursuzluk var kaç gündür ondna yani

ay hepsinin hayırlı haberlerini alalım inşallah

ay kızlar benim annemle babamda da kan uyuşmazlığı varmış bunu annem ehliyet alırken öğreniyor biliyor musunuz

yani ablam ben ve kızkardeşim doğduktan takribi 3 sene falan sonra

kocaman alkis o zaman sanaaa

valla ne yalan sooliiim biliyorum cok zor bi kosusturma ama imreniyorum sana.. hayirlisiyla biz de o gunleri gorsek istiyorum :
P

ayyy cnm hem aferin hemde maşallah
cnm ya aslında sen tel filan versende bende akşam oğlanı hatırlatsam sana okuldan al diye bu kadar koşturmacada çok normal ama ben sana çalar saatlik yaparım

maşallah canım sendeki bu enerjiye

cok sagolun kızlar sizlerde bugunleri yaşayacaksınız inş hem yorucu hem tatlı bir telaş oldugunu göreceksiniz inş..

demetcım artık öglen uykularını rafa kaldırdım bir daha uyumak yokdün erkenden okulun bahcesindeydim

neyse kızlar ben şimdilik cıkıyorum sizlere keyifli sohbetler bu arada gelince haber beklediğimiz arkadaşlarında güzel haberlerini alırız inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…