2011 Aralık Anneleri

canım çok geçmiş olsun, o gaz sancısını bende yaşıyorum ara sıra, özellikle ayaklarımdan üşütünce bide karnımı sıkan bişiler giyince oluyo, hemile olmadan öncede oluyodu, bilirim illet bişi. karnını rahat tutmaya çalış ve gazın geldimi sal gitsin

arkadaşım büyük büyük geçmiş olsun allahım hiçbirimize bi daha öyle endişeli anlar yaşatmasın
neyse öncelikle bebeğin ve senin iyi olduğunuza sevindim
sorunun da her ne ise umarım bi daha nüksetmez

ama yani şu temizlikle kendinizi zorlamanız işine acaip gıcık oluyorum
benim bi tane kardeşim doğacakken annem hatta bebek tam 6buçuk aylıkken annem iyi bi temizlik yapmış evimizi taşıyomuşuz o sıralar pek hatırlamıyorum 4 yaşımdaydım
perdeydi yerdi oydu buydu derken kardeşimi kaybettik
allah esirgesin kendinizi kendimizi bi daha sakın böyle yormayalım
ben de cumartesi günü temizlik yaptım hem de tepeden tırnağa ama yaptım dinlendim yaptım dinlendim allah aşkınıza siz de sıkıştırmayın kenidnizi

kızlar şeker testi ne kadar tutuyor ve sonuclar kac gunde cıkar ortalama?

canımm benim mide yanmalarım bulantılarım tam gaz devam ediyor, mideme yaramayan en ufak bişi yesem hemen solugu wcde alıyorum,
50lik yüklemede bile hep yutkundum hep yutkundum, bunda nasıl dayanıcam pöfffffff
aaa bak benim yanlmalarım da tam gaz ama bulantılarım azaldı ona rağmen çok şükür şekerden kazasız belasız çıktım belki bakarsın seni de etkilemez 100lük ya o kadar tasalanma hı ne dersin

çok geçmiş olsun canım ya,benim azcık ağrım olsa hemen yatıyom,dün sağ kasığım kalça kemiklerim şidetli ağrıdı birden bire,hemen gittim yattım ben de,aman bi daha fazla yorma kendini,eğilip kalkma vs. çok yoruyo artık,biz masa arka odada diye sofra açuyoz yere ama sonrasında bel boşlukta kaldığı için kalkmak işkence gibi oluyo sofrayı bile ortada bıraktm eşime sen kaldır iyi değilim ben dedim,bunla geçmiş olsun,ayaklarını uykarı kaldır sırt üstü yat,annem diyo çocuk bazen aşağı inerdi yorulunca,çıkacak gibi olurdu,ayaklarımı yukarı kaldırırdım,eliyle itermiş hafifçe hatta, yavaş yavaş yukarı çıkardı rahatlardım öyle uyurdum diyo,ahh eski toprak onlar tarlada çapa yaparken doğum sancısı çekerlermiş,neyseki günümüz koşulları onlara göre çok çok iyi

cok geçmiş olsun anniş.Bence de temizlik konusunu abartmayalım.Ben haftada 1 gün temizlik yapıyorum onu da eşimle birlikte...

geçmiş molsun anniş.sonlara yaklaşıyoruz.artık şikayetler artıcak.
kızlar temizliğimizi acele etmeden yorulmadan yapalım.bebklerimizi tehlikeye atmayalım.
benimde bugün sık sık idrara çıkıyorum.anlamadım.gittiğimde okadar sıkışmamdan çok az bişey geliyo.galiba benim kızda aşağıya indi.oynamaları tam kasıklarımdan hissediyorum.oturduğum yerden kalkmakta zorlanıyorum.sancı veriyo.benim diğer bebklerimde reken doğduğu da böyle olmuştu.hisssediyorum buda erken olucak.

zor mu?arkadasım yaptırmıs baya bı kusmus cok kotuydu dedı.
tam da onu konuşuyorduk arkadaşım mesela ben hiç etkilenmedim hem 50 gr yüklendi hem 100 gr
100 gr olanda sabah 9da kanım alındı sonra 10da şekeri içtim 11, 12 ve 13'te de yine birer tüp kan alındı ve o saate kadar aç ve susuz kaldım
yani bitek ben değil yükleten herkes kalıyor neyse düşün son tüpü verdikten sonra kana kana su içerim sanıyordum ki bi fırt içtim geçti hani beni çok zorlamadı ama mesela derya arkadaşımızı çok zorlamış baygınlık geçirmiş nerdeyse 10 dk sonrasında
biz yaklaşık 10-12 kişiydik 100lük yükleten kimsede bi etki göremedim sadece birisi dayanamadı gibi gördüm ama emin değilim...
yani kişiden kişiye değişen bi durum bence o yüzden denicen ve görcne snaırım

inşallah sorunsuz gecer ama ;ben normalde de tatlıyı sewmem hatta hayatımda en cok hamıleyken yedım ve yemekteyım oda sabah kahvaltıda onun dısında aklıma bıle gelmıyor

annis canımmm cok gecmıs olsunn dıkkat et kendınee bırak ole temızlık ıslerını falan zorlama yanıı

evet canım tüm vücudumdan ter boşandı,bi baş ağrısı ellerim dudaklarım uyuştu,gözlerim kızardı,eşim çıkardı merdivenlerden lavoboya gittim ve hepsini çıkardm ama çıkar çıkmaz öyle bi rahatladm ki anlatamam,ben tek girdim sonra dr. un yanına eşimi sokmadım yoksa döverdi dr. u

inşallah sorunsuz gecer ama ;ben normalde de tatlıyı sewmem hatta hayatımda en cok hamıleyken yedım ve yemekteyım oda sabah kahvaltıda onun dısında aklıma bıle gelmıyor
valla ben de pek tatlı sevmem limon sıkınca limonatamsı bi tadı oldu ben lıkır lıkır içebildim
mesela 50likte 1 limon dediler 100lükte dilediğin kadar sıkabilirsin dediler ama ben yine 1 limon götürmüştüm
bi de suyun ebatıyla ilgili kimse bişi demedi dibine yaklaşınca biraz daha su ekledim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…