gittigidiyorda da cok guzel sekerler var.bakmanızı tavsıye ederim.ben ordan alacam begendım bıle:)
kızlar bebek sekerlerı yada yastık kapı susu falan bunları halen yaptırmadıysanız ben cok uyguna yapan bı yer buldum kargoyla teslım edıyo her yere ben sıparısımı verdım o kadar cok arastırdımkı ınanınkı en uygunu burası sızde bı goz atın bakalım ıstersenız benım ısmımıde verın ozaman daha ıyı yardımcı olur serap yonlendırdı dersenız emınım yardımcı olacaktır Bebeğim Butik | Facebook adres bu bı goz atın ıstersenız
ben geçen pazar bi arkadaşımın baby showerına gittim (bu da yeni adetKızlar bu bebek şekerleri konusunda ben kararsız kalmış durumdayım acaba kendim mi yapsam diorum hem eglenceli olur hemde emeğim olur ama malzemesini nerden alıcam bilmiyorum bu konuda fikri olan varmı acaba
Kızlar bu bebek şekerleri konusunda ben kararsız kalmış durumdayım acaba kendim mi yapsam diorum hem eglenceli olur hemde emeğim olur ama malzemesini nerden alıcam bilmiyorum bu konuda fikri olan varmı acaba
ben geçen pazar bi arkadaşımın baby showerına gittim (bu da yeni adet) hepsini kendi yapmıştı ve harikaydılar bütün malzemeleri de eminönünden almıştı
sonuçta yapanlar da kendileri yapmıyor mu
önemli olan buna vakit ayırabilecek olmak
KIZLAR BEN GELDİM DİETİSYENDEN
BENİM AÇLIK ŞEKERİM 3 defa h.içinde çok düşük çıkmıştı dr şaşırdı bu rakamlarla sen nasıl ayakta durabildin bayılmadınmı falan dedi çünkü açlık şekerimi kimi zaman 33,41 vs gibi gördüm şimdi sorun açlık şekerimin düşüklüğü yani tokluğum 2 defa yüksek çıkmıştı ne yediğimi yazmadığım için bilmiyoruz neden yüksek çıktığını şimdi yediklerimi de yazmaya başlıcam bakalım o zaman nolcak aslında dr düşmeler hariç dietlik bi durum görmüyorum dedi şeker aletimin bozuk olup olmadığını inceliyos şu an bi tane hast ölçüm yaptım bi de aletle bakalım sonuç ne çıkcak aynı çıkarsa açlık şekerim çok düşük demek az mı yiyon dedi e herhalde dedim oruçlu gibiyim tüm gün kiloda vermişim hamile kaldığım kilodan 300gr fazlayım sadece bu sorun değil de işte...
he ben d ekömüş olsam ben de yapardım da it gibi çalıştığım için ben mecbur para veirp yapcam mecbur tabi yapcak mıyım oun da bilemiyorum belki yapmambaby showerde yeni mi çıkmış anacım ayy bende ayıracak vakit cok canım akşama kdr afedersin kömüş gibiyim evde mayıştım kaldım mesela bugün tüm gün 2gündür temizlik yaptım bugün sereserpeyim cnm hiçbirşey yapmak istemio çalışmadğım için vakit ayırırım yani ama önemli olan malzeme bulabilmek Ankarada sanırım Suluhan varmış orda çokmuş bu malzemeler hem hazır hem elde yapmak isteyenler için bi gidebilirsek annemle gidicez o zaman bakarım işte
haydaaaaa seninki de bi acaip şimdi inse bi dert çıksa bi dert anasını satayımKIZLAR BEN GELDİM DİETİSYENDEN
BENİM AÇLIK ŞEKERİM 3 defa h.içinde çok düşük çıkmıştı dr şaşırdı bu rakamlarla sen nasıl ayakta durabildin bayılmadınmı falan dedi çünkü açlık şekerimi kimi zaman 33,41 vs gibi gördüm şimdi sorun açlık şekerimin düşüklüğü yani tokluğum 2 defa yüksek çıkmıştı ne yediğimi yazmadığım için bilmiyoruz neden yüksek çıktığını şimdi yediklerimi de yazmaya başlıcam bakalım o zaman nolcak aslında dr düşmeler hariç dietlik bi durum görmüyorum dedi şeker aletimin bozuk olup olmadığını inceliyos şu an bi tane hast ölçüm yaptım bi de aletle bakalım sonuç ne çıkcak aynı çıkarsa açlık şekerim çok düşük demek az mı yiyon dedi e herhalde dedim oruçlu gibiyim tüm gün kiloda vermişim hamile kaldığım kilodan 300gr fazlayım sadece bu sorun değil de işte...
benim de 5 aralık gözüküyo,benim de içime aralığa girmeden gelcekmiş gibi geliyo kasım sonu gibi,hayırlısı tabi ki,bizim ne evlilik,ne nişan,ne söz,ne doğum günü,ne ortak burç değil ama eşimle iddiaya girdik keyfine o dedi 5 aralıktn sonra olcak ben dedim 5 inden önce bakalım hangimizin dediği olcak
ben onları son günlere saklıyorum ama benm doğum yapacağım hastane hasta bezini istiyomuş sanırım tedbir amaçlı onuda can bebe alırım heralde ayyy hem bebek bezi hemde kendime bezslm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bende habire alışveriş yapıyorum eksik tamamlamaya çalışıyorum dün internetten bebk bezi, göğüs pedi, biberon ve ıslak mendilimizi aldım ama bu hasta bezi konusunda hiçbir fikrim yok nasıl bişey yada marka alınmalı bileniniz varmı?
evet cnm oluyo bende de biz bide çalıştığımız için hareketsizde kalıyoruz tüm gün onlarda ister istemez sıkışıyo ve yoruluyo doktor bana hafif hafif salla demişti hissetmediğin zamanlarda ya açlıktan yada yorgunluktan olur dedi uyudukları zamanda oynarlarmış bebekler uyuyo diye düşünme demişti ve günde 10 defa olması gerekirmiş takip et demişti bu şekildeTüm hamişlere selamlarr biz geldikk....
Bişe sormak istiyorum acaba ara ara bebeğin hareketleri azalan var mı aranızda?
Bazı günler çok az hissediyorum bazı günler daha kıpır kıpır hissediyorum..
Sizde de oluyo mu? Ben 27. haftamdayım şu anda..Demir Hapı,magnezyum ve 2-3 günde bir kalsıyum içiyorum suda erıyen..
aynen cnm ya farzedinki komposto içiyosun ya bunda felaket bi durum yok kaldıki çocuk değiliz anne olucak sorumluğunuz var ama bi şekerli suyu öcü haline getirdinizArkadaşlar, bildiğiniz şerbet bu ya. Öyle abartacak, bunalıma girecek bir şey yok. Çok dayanamıyorsan, tıka burnunu, nefes almadan sonuna kadar iç. Tadını almazsın bile.
nickocum cok sagol cnm aslında 3.ye nıyetlenmemiştim 2cocuktan sonra hiç ama hiç düşenemiyordum 3.yude kısmeti varmış demekki süpriz oldu bizim için
bebek dogdugumu isteristemez herseyini nasıl yapılır ögrenıyorsun beraber buyuyorsunuz ilk cocukta
bu arada sıkıntını okudum rabbim içine ferahlık versin inş hakkında hangisi hayırlıysa o olsun ama birileri neder ne düşünür diyede hiç hareket etme kimseye acıklama yapmak zorunda deilsin..ayrıca cok ıyı bır butceyle turkıyede de cok ıyı rahat dogum yapabılecegın hastaneler mevcut olmadı öyle düşünürsün iilla şartlandırma kendini amerikada iyi olacak diye cnm..diyorumya hakkında en hayırlısı olsun inş cnm biraz sakinle zamana bırak herşeyde vardır bır hayır belkı oralara gıtmen ıyı olmayacak ondan bu şeker bahane olmuşta olabılır sende bilinmez işte:44::44:
ANNİS sana da tekrardan cok gecmiş olsun cnm daha dikkatli olmak lazım bende cok dikkat edemiyorum işlere başladım mı kendimi kaptırıyorum az daha sabredelim de en az 36haftalık olsun bebişlerimiz ya şimdiden gelmesinlerama inan bana benimkide erken gelecek olsa eşime diyorum daha hazırlıklarım bitmediği için oturur aglarım heralde napcam şimdi diye aslında bir an önce kıyafetlerını falan yıkayıp hazırlamak lazım ne olur ne olmaz
bu arada kızlar bugun biyaramazlık yaptım oglumu okula bıraktıktan sonra markete girdim gözüm cipslere takıldı ve koca bir paket cipsi oturdum yedim zararı olmaz inşşimdiye kadar hiç canım öyle şeyler cekmıyordu ama bu aralar hep aklım ıvır zıvırda cukulatalarda falan tamda kılonun hızla alındıgı dönemde birde off ne kötüüü
cnm ya neden korkuyodun ne çıktı inş diyete gerek kalmazKIZLAR BEN GELDİM DİETİSYENDEN
yasemincim tşekkür ederim yorumun için de işte benim de içim kıyıldı ama geçecek eşim safoş hala emlakçıyla vs yazışıyo umudunu kesmemiş öyle dio
hahaha yok ayol halası değil hahaha yalnız annesi de dün bana dedi ki ne işiniz var oturun oturduğunuz yerde gitmeyin bi yere
ben onları son günlere saklıyorum ama benm doğum yapacağım hastane hasta bezini istiyomuş sanırım tedbir amaçlı onuda can bebe alırım heralde ayyy hem bebek bezi hemde kendime bezkomik geldi yaa
evet cnm oluyo bende de biz bide çalıştığımız için hareketsizde kalıyoruz tüm gün onlarda ister istemez sıkışıyo ve yoruluyo doktor bana hafif hafif salla demişti hissetmediğin zamanlarda ya açlıktan yada yorgunluktan olur dedi uyudukları zamanda oynarlarmış bebekler uyuyo diye düşünme demişti ve günde 10 defa olması gerekirmiş takip et demişti bu şekilde
aynen cnm ya farzedinki komposto içiyosun ya bunda felaket bi durum yok kaldıki çocuk değiliz anne olucak sorumluğunuz var ama bi şekerli suyu öcü haline getirdiniz
cnm afiyet olsun her zaman yemediğin için bi seferden bişey olmaz hemn sen koşturmaktan eritirsin zaten
cnm ya neden korkuyodun ne çıktı inş diyete gerek kalmaz
ordaki ''safoş hala'' yı eşinin halası sandım halasıdamı gelicekki acaba dedim ya
ben de şu and ahamile kaldığım kilodayımnasıl yani yaaaa nerdeyse 7 aylık hamılesın ve hıc kılo almadın öyle mii
neden her doktora gittiğinde yükleme yaptırcaksın ki?ne abarttınız su seker yüklemeyı yahu ..limonata gıbı ıste, ben 8 dk da fılan bıtırmıstım ..
dayanırsınız kızlar sımdıden gözünüzü korkutarak gıtmeyın ..
ben her doktora gıttıgımde bu seyı yasayacagım düşünsenize benı ..
benım de kayınvalıdemle gorumcem gelelım de bır gun perdelerı dolapları temızleyelım dedıler hatta bu hafta sonu düşünmüşler ama erken dedım..
sımdı yaparsak bır daha kırlenır..
hem ben halıları fılan yıkamaya gonderecegım 2 ayda tekrar kırlenır kı..dedım sımdı dursun ,esım oturma odasını boyuyacak o zaman gelırsınız dedım tamam dedıler
kayınvalıdem de uyanık haa gorumcem okula gıtmeden ypaalım ıstıyor
ben zaten kadın tutucam dedım ne gerek var fılan dedı ya bakalım .. nasıl olucak .
ay evımın tüm pisliğini de gorecekelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?