2011 Aralık Anneleri

ya işte bünyeden bünyeye dğeişen bi durum bi de yani sonuçta 100 gr glukoz bu boru değil vücudun tepki vermesi bence normal ama tabi sanırım tepki verenler vermeyenlerden daha az snaırım

of ya okudukça sıkıntı bastı şeker olayıda bitseydi hayırlısyla.haftaya çarşamba gideceğiz bizde eşim izin alcak tek başıma asla yapamam

aaa bunu öğrendiğim cok ıyı oldu bende götüreyim yanımda bılmıyordum bak

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bende habire alışveriş yapıyorum eksik tamamlamaya çalışıyorum dün internetten bebk bezi, göğüs pedi, biberon ve ıslak mendilimizi aldım ama bu hasta bezi konusunda hiçbir fikrim yok nasıl bişey yada marka alınmalı bileniniz varmı?

of ya okudukça sıkıntı bastı şeker olayıda bitseydi hayırlısyla.haftaya çarşamba gideceğiz bizde eşim izin alcak tek başıma asla yapamam
he bak mesela ben o konuda daha sıkınıtlıydım yani iyi ki kızkardeşim yanımdaymış her ikisinde de çünkü hiçbişi olmadı kafamı omzuna koyup uyudum e işte kan alma sırasına girdiğimde çantamı tutması falan hani iyi ki yalnız değilmişim

Tüm hamişlere selamlarr biz geldikk....

Bişe sormak istiyorum acaba ara ara bebeğin hareketleri azalan var mı aranızda?

Bazı günler çok az hissediyorum bazı günler daha kıpır kıpır hissediyorum..

Sizde de oluyo mu? Ben 27. haftamdayım şu anda..Demir Hapı,magnezyum ve 2-3 günde bir kalsıyum içiyorum suda erıyen..

valla ben daha çöp almadığım için hiçbi fikrim yok siz hazır olun en son herkesten marka liste vb alcam hazıra koncam hahaha

ben de hiçbirşey almadım ama bu hafta sonu almaya baslayacagım ılk önce hastane cıkısını alcam idil bebe vardı onu begendım ama yıne de dıgerlerıne bakmayı dusunuyorum.

Canım sanırım normaldir o şekilde hissetmen çünkü bende aynıyım bazen deli gibi vuruo bazende çaydanlıkta kaynayan su gibi karnım fokur fokur bi inio bi kalkıo hafif hafif Bizim Oğliş yine su kaynatıo diorum bende

Canım hayırlı olsun güle güle kullan sen ve bebişin hangi markalar aldın onuda söylede tatlım bizde bilelim bende ıslak mendil aldım 3lü unibaby 12tlye aldım sen ne kdra aldın hasta bezi cok buyuk olmaz mı acaaba cnm :44::44: gerçi bnm sezeryan olacagı ıcın fazla kanama olmuomus sezeryanda

sen uyuyoken bebek daha fazla hareket edermiş,dinlendiği için bizim cadı dün gece öyle şiddetli bi hareket yaptıki sıçrayark uyandm yataktn
seninki de öyledir muhtemelen

Canim ben hamile kalinca bebegi emzirmenin kesinlikle birakilmasi gerektigini duydum.Cunku cocuga faydasindan cok zarari oluyormus.Ikincisi normal yolla ve kazara oldu sanirim ?

teşekkürler hanımlar

kızlar bebek sekerlerı yada yastık kapı susu falan bunları halen yaptırmadıysanız ben cok uyguna yapan bı yer buldum kargoyla teslım edıyo her yere ben sıparısımı verdım o kadar cok arastırdımkı ınanınkı en uygunu burası sızde bı goz atın bakalım ıstersenız benım ısmımıde verın ozaman daha ıyı yardımcı olur serap yonlendırdı dersenız emınım yardımcı olacaktır Bebeğim Butik | Facebook adres bu bı goz atın ıstersenız

gittigidiyorda da cok guzel sekerler var.bakmanızı tavsıye ederim.ben ordan alacam begendım bıle:)

nickocum cok sagol cnm aslında 3.ye nıyetlenmemiştim 2cocuktan sonra hiç ama hiç düşenemiyordum 3.yude kısmeti varmış demekki süpriz oldu bizim için
bebek dogdugumu isteristemez herseyini nasıl yapılır ögrenıyorsun beraber buyuyorsunuz ilk cocukta

bu arada sıkıntını okudum rabbim içine ferahlık versin inş hakkında hangisi hayırlıysa o olsun ama birileri neder ne düşünür diyede hiç hareket etme kimseye acıklama yapmak zorunda deilsin..ayrıca cok ıyı bır butceyle turkıyede de cok ıyı rahat dogum yapabılecegın hastaneler mevcut olmadı öyle düşünürsün iilla şartlandırma kendini amerikada iyi olacak diye cnm..diyorumya hakkında en hayırlısı olsun inş cnm biraz sakinle zamana bırak herşeyde vardır bır hayır belkı oralara gıtmen ıyı olmayacak ondan bu şeker bahane olmuşta olabılır sende bilinmez işte:44::44:

ANNİS sana da tekrardan cok gecmiş olsun cnm daha dikkatli olmak lazım bende cok dikkat edemiyorum işlere başladım mı kendimi kaptırıyorum az daha sabredelim de en az 36haftalık olsun bebişlerimiz ya şimdiden gelmesinler ama inan bana benimkide erken gelecek olsa eşime diyorum daha hazırlıklarım bitmediği için oturur aglarım heralde napcam şimdi diye aslında bir an önce kıyafetlerını falan yıkayıp hazırlamak lazım ne olur ne olmaz

bu arada kızlar bugun biyaramazlık yaptım oglumu okula bıraktıktan sonra markete girdim gözüm cipslere takıldı ve koca bir paket cipsi oturdum yedim zararı olmaz inşşimdiye kadar hiç canım öyle şeyler cekmıyordu ama bu aralar hep aklım ıvır zıvırda cukulatalarda falan tamda kılonun hızla alındıgı dönemde birde off ne kötüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…