kusunca kabul etmiyolar bi de tekrar gel tekrar yapalım diyolar,iyi ki gerek kalmadı,10 gün ishal yaptı ben de fena da olmadı bağırsaklarm boşalmış oldu
ya işte bünyeden bünyeye dğeişen bi durum bi de yani sonuçta 100 gr glukoz bu boru değil vücudun tepki vermesi bence normal ama tabi sanırım tepki verenler vermeyenlerden daha az snaırımevet canım tüm vücudumdan ter boşandı,bi baş ağrısı ellerim dudaklarım uyuştu,gözlerim kızardı,eşim çıkardı merdivenlerden lavoboya gittim ve hepsini çıkardm ama çıkar çıkmaz öyle bi rahatladm ki anlatamam,ben tek girdim sonra dr. un yanına eşimi sokmadım yoksa döverdi dr. u
valla ben de pek tatlı sevmem limon sıkınca limonatamsı bi tadı oldu ben lıkır lıkır içebildim
mesela 50likte 1 limon dediler 100lükte dilediğin kadar sıkabilirsin dediler ama ben yine 1 limon götürmüştüm
bi de suyun ebatıyla ilgili kimse bişi demedi dibine yaklaşınca biraz daha su ekledim:26:
he bak mesela ben o konuda daha sıkınıtlıydım yani iyi ki kızkardeşim yanımdaymış her ikisinde de çünkü hiçbişi olmadı kafamı omzuna koyup uyudum e işte kan alma sırasına girdiğimde çantamı tutması falan hani iyi ki yalnız değilmişimof ya okudukça sıkıntı bastı şeker olayıda bitseydi hayırlısyla.haftaya çarşamba gideceğiz bizde eşim izin alcak tek başıma asla yapamam
valla ben daha çöp almadığım için hiçbi fikrim yok siz hazır olun en son herkesten marka liste vb alcam hazıra koncam hahahaslm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bende habire alışveriş yapıyorum eksik tamamlamaya çalışıyorum dün internetten bebk bezi, göğüs pedi, biberon ve ıslak mendilimizi aldım ama bu hasta bezi konusunda hiçbir fikrim yok nasıl bişey yada marka alınmalı bileniniz varmı?
Tüm hamişlere selamlarr biz geldikk....
Bişe sormak istiyorum acaba ara ara bebeğin hareketleri azalan var mı aranızda?
Bazı günler çok az hissediyorum bazı günler daha kıpır kıpır hissediyorum..
Sizde de oluyo mu? Ben 27. haftamdayım şu anda..Demir Hapı,magnezyum ve 2-3 günde bir kalsıyum içiyorum suda erıyen..
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım bende habire alışveriş yapıyorum eksik tamamlamaya çalışıyorum dün internetten bebk bezi, göğüs pedi, biberon ve ıslak mendilimizi aldım ama bu hasta bezi konusunda hiçbir fikrim yok nasıl bişey yada marka alınmalı bileniniz varmı?
ya bende sen gibi olursam :18::18::18: aman allahım o iğrenç şey aklıma geldikçe midem bulanıyo
Tüm hamişlere selamlarr biz geldikk....
Bişe sormak istiyorum acaba ara ara bebeğin hareketleri azalan var mı aranızda?
Bazı günler çok az hissediyorum bazı günler daha kıpır kıpır hissediyorum..
Sizde de oluyo mu? Ben 27. haftamdayım şu anda..Demir Hapı,magnezyum ve 2-3 günde bir kalsıyum içiyorum suda erıyen..
Canim ben hamile kalinca bebegi emzirmenin kesinlikle birakilmasi gerektigini duydum.Cunku cocuga faydasindan cok zarari oluyormus.Ikincisi normal yolla ve kazara oldu sanirim ?
Benim bir tanıdığım hamile kalmıştı aynı senin gibi ilk bebeği daha emiyordu ama anne hamile kalınca bebek kendi bıraktı memeyi.
Bilgim dahilinde değil sadece ordan burdan duyduğum kadarıyla,anne hamile kalınca süt acır,sütün emene faydası olmaz zaten falan denir.Sen bu işi bebeğinin doktoruna sorsan sana yardımcı olur bence.Allah yardımcın olsun.Güle güle büyüt bebişlerini.
Canım kızılayda peron magazasından bır ay once cok guzel gogus altından lastıklı kemerlı bır elbıse aldım 45tlye cok rahat gıydım 2gun once tekrar gıydım abıyede degıl gıdıp bakmanı onerırım
Kocişde benle cok dalga gecer o konuda Dün bizde birlikte olduk sonra dus aldık kocıs uyudu bende uykuya gececektım yataga gırdım kocıs bana sarılırken baktımkı olay baska yere gıdecek ben sırtımı donuyorum kocıs kendıne cevırıo Ahanda o gelsın bende onunla dalga gecmez mıyım son anda kurtardım Allahtan
Canım bende cok begendım kırmızıda bır suru model var ınternettende sıparıs verılen sıteler var ama bıraz pahallı geldı bana belkı dısarda takı-tokacılarda daha uyguna bulabılırız Takı, Broş ve Saç Aksesuarları bu sıtede var bırde meleğineli die bi site var ordada cok guzel modeller var aslında kendımız bıle yapabılırız gıbı geldı bana bazı modellerı
Canım demır ılacını meyveyle bırlıkte almak faydalı mı ben bılmıodum
Canım bende hamıleyken bebek emzırmenın zararlı oldugunu bebegın sutten kesılmesı gerektıgını duymustum bence sende druna danıs kesın bılgı almak ıcın
kızlar facede mine açıkk görünüyor
destina maşallah 3 çocuk bu devirde iyi cesaret allah sana gücünü kuvvetini bolca versin inşallah
bak armaızda 1 yaş var sen 3.yeniyetlisin çocuklar okullu olmuşlar
ben daha ilk bebek altını nasıl açcam bilmemne derdindeyim maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?