2011 Aralık Anneleri

ben doktora sordum folik asiti.hamile kalmadan 2 ay önce başlamalıydın.şimdi alsan bile fayda görmezsin çok kafana takma dedi.folik asit beyindeki bazı sakatlıkları önlüyormuş.ben zaten 3aylık evliyim acemilik işte düğünden önce başlamam lazımmış

ya aslında salaklık bende .. biz 7 aydır bebek için uğraşıyoruz nezaman gebe kalacağım da belli değil bir de folik asit gaz ve kabızlık yaptığını okumuştum ayrıca kilo da yağtığını.. benim zaten bu sorunllarım vardı kilo kabızlık vs.. bir de bunu kullanınca daha beter olmaktan korkuyorum..
hem bu ay hele hiç hamile kalacağım aklıma gelmezdi okadar zaman sonra.. yaza artık eşimle ikimiz kontrole gitmeyi düşünüyorduk.. kendim gitmiştim adet düzensizliği için.. yaza da beraber.. ama bu aya bebiş geldi işte :) bir de kalbini duysam rahat edicem

ben şimdiden kıyafet bakmak için erken diyorum.görümcem 3,5 aylık hamileyken bebeğin kalbi durdu.çok üzücü bir durum.Allah esirgesin kötü bir durumda insan o kıyafetleri gördükçe yıkılır

e bebekten kızıma bazı şeyler aldım badi filan kaliteliler aşırı pahalı ondan az aldım uygun olanlarındanda değiştirmelik fazladan aldım onlarda 1 yıkamada dikiş yerlerinde penye deforma oldu. açıkçası pek te seçenek yok arada ben istiyorum biraz seceneği fazla yerden almak ama o da buralarda yok sanırım.[/QUOTE]

Canim e bebek pahali evet ben bolgesel sordun diye dedim benim nacizane tavsiyem istanbulda olanlara bigunlerini ayirip eminonue gecmeleri ve orda havuzluhani ziyaret etmeleri gordugunuz butun markalarin urunlerini bulabilirsiniz orda cokta ucuz toptancilar var cunku handa bebegim suslu olsun diyen annelerde bagdat caddesinde missmoss la deniz akkayanin chic frog magazasina gidebilirler ilkinin fiyatlarqi normal 1 yastan basliyor kiyafetlerin cogu digeri tahmin edebileceginiz gibi daha yuksek ama ozellikle aksesuarlari cok guzel :)

Arkadaşlar çok fenayım. Grip, öksürük, burnum hiç biri durmamakta. Bişey sorucam. Önceden cezvede nane,liman kabuğu,karanfil, tarçın yapar içerdim. Veya ıhlamur kaynatır içerdim. Bunlar zararlı olur mu acaba bilen var mı?

Bence cok erken canim daha hemn cinsiyeti belli degil hem ne kadar iyi dusunsekte yolun sonu belli degil hemde son aylarin heyecanini onlarla ugrasarak gecirmek daha iyi vakit daha cabuk gecer bence o kadar acele etmeyin xaten buyuklerimiz bebege 7 aydan once bisi alinmaz nazara gelir diyorlar eminim bi bildikleri vardir doktor konusundada eger acele edersen ne demek istediigmi o zaman anlayabilirsin burda herkes benim ne kadar uzuldugumu biliyor o surecte sin 2-3 gundur hamileligime sevinebildim :) dilerim kimse yasamaz o stresi herkese saglikli mutlu bir hamilelik dilerim

benimde içim gidiyor kızlar annem bana ilk çeyiz olarak kilot almış bende bebişime ilk kilot alcam cinsiyetine göre tabisi :)
ayy daha ne günler bekliyo bizi ikili testler üçlü testler cinsiyet sevinçleri inşallahhhh
Allahım hepimize saglıklı bebekler doğurmayı nasip eyle sevinçlerimizi arttır üzüntülerin kapımızdan içeri girmesine izin verme Sana hayırlı kullar bize hayırlı evlatlar ver yarabbimmm (aminn)
kızlar size hoş sohbetler çıkcam birazdan çıkmadan hayır duası ediyimde öyle çıkıyım dedim gebenin duası kabul olurmuş ya öptüm sizi annelerr

Canim nane maydonoz zencefil adacayi sari kantoaron papatya melisa ibi sakinlik erici yada sokturucu ozelligi olan caylari vermiyorlar kesinlkle ihlamuruda bildigim kadariyla tum bitki caylari gibi ilk 3 ay vermiyorlar portakal suyu felan icsen yada tavuksuyu corbasi yapsan kendine daha saglikli olabilir canim cok gecmis olsun

bildiğim kadarıyla yok ben içerdim ve bişey olmamıştı istersen netten arastır gecmiş olsun

Arkadaşlar kıyafet konusunda istanbulda olanlara bende bir öneri sunacağım. Henüz bende gitmedim ama ablam söyledi. Bakırköy meydan daki saraydan hemen sağa sapıp arka sokağa geçiliyor. O sokak komple hamile kıyafeti imiş. Postane sokağı olarak geçiyor. Bakalım fırsat bulursam bende gideceğim.

nane maydanoz adaçayı içmeyin kızlar düşük riskini arttırıyomuş.ıhlamurda az için ben doktoruma sordum.

aminnnn inşlllh

bildiğim kadarıyla yok ben içerdim ve bişey olmamıştı istersen netten arastır gecmiş olsun

nane maydanoz adaçayı içmeyin kızlar düşük riskini arttırıyomuş.ıhlamurda az için ben doktoruma sordum.

Hepiniz saolun arkadaşlar. Şuan işteyim buralarda öyle portakal suyu veya çorba bulamam. Ancak eve gidince artık.En iyisi dediğiniz gibi bitki çaylarından uzak durayım.

hmm bende eşimle gdnce bakayım bari bir cafeye oturtayım onu bende rahatla alışveriş yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…