bugün tam 26. haftamız bitti artık 27 den saymaya başlayacağız. benimkisi sanki hiç ilerlemiyor yaa
kızlar bana hiçbişey gelmedi üye olduklarımdan bilmiyom ben evde yokken mi geldiler
maşallah hiç te olmaz inşllh kramp ağrı çok zor tavsiyen için çok sağol içim daha rahat kullanacağım inşllh bende de işe yarar demir hapı olarak ne kullanıyorsun peki ondan memnunmusun benim hala kansızlığım geçmedi de
bende vitamin, demir kullanıyodum son gidişimde suda eriyen magnezyum verdi onları kullanıyorum şimdilik kalsiyumla ilgili bişey demedi ama balık yiyonmu ceviz yiyonmu balık yağı yazıyonmu dedi bende balık sezonu açıldı artık undan sonra yerim diye salladım oda yazmadı şimdi pişman oldum yazdırsaydım keşke kullanmasamda bulunsaydı geçen hafta yedim balık 1 hafta oldu
gyno ferro sanol kullanıyorum.Geçen hafta kan tahlili yaptırdım,şeker yüklemesi için gittiğimde.Telefonla aldım sonuçları,kanla ilgili bişey demedi,kansızlık olursa ilave ilaç kullanıcas demişti ama kansızlık fln demedi kontrolde.Kanla ilgili de sıkıntı yok herhalde.
Birde balık yağı kullanıyorum EFA daily die.Sigortalar karşılamıyo bu ilacı,karşılananlar var mesela,ama illa bunu istiyo doktor bu en iisidir dedi.
Ne verıyosa içiyoruz valla,inşallah yararı vardır.Ama osteocare dan çok memnunum,inşallah sende faydalanırsın.
bende ferrro ya başladım yeni işllh iyi gelir balık yağı hağınıda eczaneye gidp kendim istedim en iyisi hangisi onu alayım demiştim eczacıda isveç markasını önerdi carlson marka elevite ilk günden beri devam zaten ceviz olayını da bu hafta abarttım 2 avucu geçiyor yiyorum sanırım bayağı depolama yapıyorum inşllh bu kadar ilaç ilerde sorun açmaz en masum ilacın bile bir zarraı var
günaydınnn topiğin en güzel anneleriiii
dün gece berbat bir geceydi benim için hiç uyuyamadım yatınca nefes alamadım oturunca belim agrıdı dön sağa dön sola bir türlü yerimi bulamadım en son kalktım dolaştım evin içinde sinir bastı uykum var ama yatamıyorumsaat 3e gelıyordu tekrar denedim yatmayı neyse öyle böyle derken sızmışım ama sabah 6da kızım için yine kalktım sonra yine aynı dert:2::2: bu nefes alamamak beni mahvediyor boguluyorum sankı:84::84::84:
bi yandan günler cabuk gecsın ıstıyorum bı yandan da daha bebişin eşyaları hazır deil gecmesin istiyorum
bugün tam 26. haftamız bitti artık 27 den saymaya başlayacağız. benimkisi sanki hiç ilerlemiyor yaa
haftada bir yeter canım ya,yanında ceviz,badem,fındık,fıstık bulundur bide,ben dün hepsinden aldırdım,kuru üzüm de,kayısı,hurma ve inciri beğenmemiş bizimki,aralarda yerim diye istedim kolay kolay doymuyom çünkü en azından faydalı şeyler bunlar,ekmekten iyidir,özellikle kışa yakın cevizli sucuklar,muska,bastık vs. oluyo pekmezli onlar da çok faydalı,cezerye de olur,bebişlerimize yarasın ohhh
haftada 1 düzenli yesem yeter bencede inşallh düzene sokacağım ceviz fındık vs. yemeye çalışıyorumda aklıma gelmiyo bazen unutuyorum görmedimmi aklıma gelmiyo çok unutkanım yaa devamlı gözümün önünde olsa iyi olcak herşeyi masada önüme diziyomuşum pazar yeri gibi öyle olacak anlaşılan
gunaydin kizlaaarrr...
nanan; guzel haberlerine coook sevindik. saha sik gorelim seni buralada ihmal etme biziiii..
geciyor haftalar merak etme sen. dun kardesimle yazisiyoduk. bebisi sordu. cumartesi kontrole gitces dedim. dogumu falan konusmaya baslariz artik son 10 haftaya giriyoruz yazmisim. tekrar okuyunca komik geldi. geri sayim basladi mi ne :)))
ben öyleyim zaten saat başı bişeyler atıyom ağzıma,galiba kalori patlaması oldu bi ter boşandı vücudumdan
Maaşallah canım yarasın bebişine senin kız zehir gibi olacak desene
inşllh artık daha sık buradayım :) sizleri çok özlüyorum bende ayrı olunca bende artık son 10 hafta diye bahsediyorum kiz zaten akşam bile sanki daha dün gb 6 haftalık 7 haftalık olduk deyişlerim diyorum zaman geçmiyor gb ama çok şükür nerdeyse 30 haftalık olduk
Maaşallh canım sayılı gün çabuk geçer derler ama sanki benim içinde geçmiyo gibi 30 lu haftalara bende gelsem belki biraz daha rahatlarmıyım acaba
Ayrıca canım yazamadım bebişin beynindeki problemin geçmesine iyi olmanıza çok sevindim
günaydın kızlar
destina78, lune, mardin4747, 5848BL, lizzie, Annis, nanan, deryam160510, olbey
hepinize teşekkür ederim. umarım unuttuğum kimse yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?