Maaşallh canım sayılı gün çabuk geçer derler ama sanki benim içinde geçmiyo gibi 30 lu haftalara bende gelsem belki biraz daha rahatlarmıyım acaba
Ayrıca canım yazamadım bebişin beynindeki problemin geçmesine iyi olmanıza çok sevindim
30.ghaftalara gelince rahatlanmıyor cnm sıkıntılar uykusuzluklar agrılar sızılar başladıgı için günler gecmek bilmiyor geceler sabah olmuyor
teşekkürlerler özlemimm biz 30 a merdiven dayadık ama inan yinede zaman geçmiyor geçmişe bakınca ne çabuk geçmiş diyebiliyorum sadece. çok şükür geçti derin bir nefes aldım sonunda takmıyordum kafama iş olcağına varr sonuçta sağlıklıda olsa sağlıksızda olsa bebeğim benim için bişey değişmez rabbimden gelene amenna başımın üstüne. ama çok şükür sağlıklı olunca yinede seviniyoruz rabbim kimseyi evladıyla ümtahan etmesin elimizden gelen tedbir tedavi ve dua gerisi yaradanımızın takdirinee kalmış üzmeden duramıyoruz biz kullar genede kendimizi iyiki varsınız paylaştıkça acılar azalıp sevinçler çoğalıyor
çok şükr ben daha fazla uyuyom bu günlerde,ağrım oldu mu,halsiz hissettim mi,10 gibi yatıyom yatağa,sabaha kadar uyuyom neyseki,kocişi de erkenden yatırıyom,ben korkuyom diyom,yatağın o yarafına ben geçecem sola dönmem lazım,kızımız sağa yatırmıyo,sırtım da boşlukta kalınca acıyo,sen arkadan sıkıca sarıl dayanağım ol diyom öyle yatıyom
Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
günaydın kızlar
destina78, lune, mardin4747, 5848BL, lizzie, Annis, nanan, deryam160510, olbey
hepinize teşekkür ederim. umarım unuttuğum kimse yoktur
Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
30.ghaftalara gelince rahatlanmıyor cnm sıkıntılar uykusuzluklar agrılar sızılar başladıgı için günler gecmek bilmiyor geceler sabah olmuyor
mevlüt için istediğim mevlüt şekeri aşağıdaki çerçevenin fil figürlüsü... herşeyi aynı ama fil olduğunu düşünün...arkasına lavanta koyacam..
külah aynısı ama üstü için leyleğin pembesini aldım ve beyaz kurdela koyacağım.. içine draje çikolata alacam pembe ve gri...
hastanede dağıtmak içinde süslü bebek çikolatalarından alacam..
nasıl sizce????
Eki Görüntüle 260975 Eki Görüntüle 260974 Eki Görüntüle 260973
İyi ki doğmuş mutlu yıllar oğluşunaZamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
E çok güzelmevlüt için istediğim mevlüt şekeri aşağıdaki çerçevenin fil figürlüsü... herşeyi aynı ama fil olduğunu düşünün...arkasına lavanta koyacam..
külah aynısı ama üstü için leyleğin pembesini aldım ve beyaz kurdela koyacağım.. içine draje çikolata alacam pembe ve gri...
nasıl sizce????
rabbim hayırlı uzun bir ömür versin oğluşuna ve size maşallah küçük abi olcak ne güzelZamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
kızlar nasılsınız bende iyiyim çok şükür kontrolümüz vardı ona gittim oğluşum 2 kg olmuş yaklaşıktosuncuğum benim.sağlığımız iyi çok şükür ama idrar yolumda enfenksiyon çıktı bol bol su içicem artık tansiyon kilo ölçümü birde kalp atışlarını dinledik bebeğim doğum pozisyonunu almış şuan için belki değişir belki böyle kalır dedi dr bende artık doğum moduna girdim akşamları tedirgin uyuyorum korkuyorummmm
canım geçmiş olsunnn sabah yazavaktım sana ama çıktım hemen iyisindir inşallah....
mevlüt için istediğim mevlüt şekeri aşağıdaki çerçevenin fil figürlüsü... herşeyi aynı ama fil olduğunu düşünün...arkasına lavanta koyacam..
nasıl sizce????
Ay canım benim yazacaktım ben unutmuşum seni kusura bakma çok çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
aman suyu sütü bol iç canım,ben öyle yapmasam enfeksiyonları çabuk atlatamazdım,su çok iyi bi temizleyici,süt de direnci arttırıyo,mikropları kırıyo,bu arada maşallah tosuncuğa,sen ilk doğuracaksn demiştim ya sana,galiba öyle olcak,benim kız yukarda yan duruyo[/QUOT
sağol canım evt dikkat etmek lazım dr bu aylarda enfeksiyona açık olduğumuz söledi bol su içmemiz gerekiyor..wc ye bütünleştim:26:
ayy deryam nasıl yatıyorsun o saatte maşallahbirde kocişide yatırıp arkadan sarıldıtıyorsun ay bana daral gelır öyle yok ben bu aralar yataga bıle sıgamaz oldum eşimede nolur yatagın ucuna git diyorum zaten bir sürü yastık falan yanıma yaklaşacak yerde kalmıyor ki
Suyu ve sütü kola bardaklarıyla içiyorum daha çok oluyor:)) Bişey soracağım tatlım 2 kola bardağı süt biri gün içerisinde diğeride yatmadan önce tüketiyorum az mı yoksa çok mu kız kansızlık yapar mı bide?aman suyu sütü bol iç canım,ben öyle yapmasam enfeksiyonları çabuk atlatamazdım,su çok iyi bi temizleyici,süt de direnci arttırıyo,mikropları kırıyo,bu arada maşallah tosuncuğa,sen ilk doğuracaksn demiştim ya sana,galiba öyle olcak,benim kız yukarda yan duruyo
nasıl sizce????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?