2011 Aralık Anneleri

Diğer forumdan geldim, herkes burada dediler...
Hande başka bir forumdan yazışmıstık nisan ortası gibi test için sabırsızlanıyordun, güzel haber almana çok sevindim..
İzliyorum sizleriii...

GELDİM KIIIZZZLLLAAARRR

GÖRDÜK KALP ATIŞINI DUYDUKTA

SÜPER BİŞEYDİ 7+4 TÜM YA NETE GÖRE DR 6+3 DEDİ OLSUN BÜYÜR Kİ

ŞİMDİ BEN ŞU ALTTA Kİ KUŞU DEĞİŞTİRİYİMMİ 6+3 E Mİ ALIYIM SİZCE

HE BU ARADA ÜSTTEN GÖRÜNDÜ KOCAM KESEYİ GÖRÜR GÖRMEZ HEMEN AAA BÜYÜMÜŞ DEDİ DR DA EVET DEDİ NASI ANLADIYSA DARISI KALP ATIŞINI BEKLİYENLERE

3 HAFTA SONRA ÇAĞARDI 15 GÜN SONRA GELİYİM DEDİM:) BEN AYDA BİR ÇAĞRIYORUMDA SEN SABIRSIZSIN DİYE SANA 3 HAFTA DEDİM DEDİ HEHEHEH PEKÜ DEDİM BUGÜN RANDEVU ALIRIM BEN GAYRI YEMEĞE GİDİYOM ŞİMDİ ÖPTÜM HEPİNİZİ

canım benim hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin

Hadi gozunaydin canimm Allah hayirli etsin sag saglim kucaginada alirsin insallah

canııımmm senin adına çok sevindim.. ALLAHIM sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

bende bu cumayı bekliyorum kalp atışlarını duymak için.. nasıl merak ediyorum antamam yaa.. hayırlısı olsun AMİN...

O telasi burdaki her anne adayi tatti canim anlayabiliyoruz seni Allah sabir versin iyi dusun iyi olsun RAbbim yuzunu guldursun canim

O telasi burdaki her anne adayi tatti canim anlayabiliyoruz seni Allah sabir versin iyi dusun iyi olsun RAbbim yuzunu guldursun canim

çok sağol canım benim.. dualar ediyorum umarım duyarım bebeğimin kalp atışlarını.. hemen mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum... hayırlısı olsun bakalım.. ALLAHIM BÜYÜKSÜN...

çok sevindim hayırlı olsun masallah allah nazarlardan korusun

canım duyarsın inş hayırlısıyla dua et bende etcem merak etme:)

ben şimdiden kıyafet bakmak için erken diyorum.görümcem 3,5 aylık hamileyken bebeğin kalbi durdu.çok üzücü bir durum.Allah esirgesin kötü bir durumda insan o kıyafetleri gördükçe yıkılır
canım agzını hayıra ac ne olur ,,, canım o olay o kadar uzucu ki bence uzuntu için kıyafeti gormeye gerek yokk.

YA içten gelen bisi galiba dayanamıyommm :) , Doktor konusunda beni sık cagırıyo, hastane anlasması gergi sanırım ,, 10 gun içinde 3 gidisimm,, her seferinde gozukecek mi acaba diyorum

Cok sevindim canımm yaaa, ,, bende cıkacm birazdannnn

hayrola olumsuz bir durumlamı karşılaştınız doktorunuz kimdi gttğnzde. ben sinem hanıma gidiyorum

Ayyy evet o kadin beden miydi ne soyadida canim ilk gittigimde keseyi goremedi dis gebelik yatiralim sizi dedi yumurtaliginizi alicaz dedi dedim agrim felan yok tmm dedi pazartesi gelin bakalim pazartesi gittigimde evett kesemiz burdaaa dedi haftaya gelin kalp atisina bakalim dedi haftaya tekrar gittim hiii ama kalp atisi olmasi lazim yok hic gozukmuo sizi renkli dopplere gondericme hemen acil deyin bekletmezler dedi 225 tl verdik radyolojide nagihan miydi neslihan miydi ona gittik medipolde bakti etti raporu verdi sineme gonderdi tekrar kalp atisi yok dedi maalesef sonradan olsmaz dedi almamiz lazim mutlaka size cok zarari var dedi yarin gelin dedi dedim bi hafta daha bekleyelim yok dedi kanamaniz olur anestezi yapamayiz sizi kaypbederiz dediende aglaya aglaya evime dondumm sonrada yeditepeye gidiyim bari alicaklarsa orda aldiriyim dedim doktor rukset hanim dediki kalp atisi daha mumkun degil gozkmez haftaya bakalim gectigimiz cuma gittim kalp atisini duydum canim ozetle kelimelere dokuldugunde bu ama ne yasadigimi bi Allah bilir bide benim gibi yasayanlar

ben cıkıyorum kızlarr,, haberdar ederim sizi,, bakalım gorebileck miyim kuzumu,, 4+6 gorurum gibime geliyo bu sefer

arkadaslar bi sorum var aralık anneleri arasında hiç izmir de yasayan var mı

ben varım

cok sevındım senın adına canım degıstır cızelgenı de takıp edebılelım bırbırmızı

Aman Allahım neler yasamısısın oyleeee,,, hiç kimsenin hakkı yok bi anneyi bu sekilde uzmeye,, kıyamam canım ya gecmis olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…