2011 Aralık Anneleri

hem senin dediğin hafta ben erzurum palandökende eğitimdeydim he he,gıda zehirlenmesi olduğunda beni merkeze hastaneye bıraktılar,Alah korusun bilmedğim memlekette sancm tutsa napardım,sonra da 15 saat yol çektim,yolda doğurmamışım iyi ki o zaman,bana dr. um Allhn izniyle bişey olmaz bu bebeğe yeri çok iyi dedi,o kadar yolculuktan sonra,antepte de 2-3 gün koşturdum 4 saat yolda bura gelmek için çektim,hiç yorulmadım,bi gün sonra da yarım saat kadar dolaşıp pazar alışverişimizi yaptık,Allaha emanet bebişlerimiz

Merhaba kızlar nasılsınız?
her şey yolundamı?

[/COLOR]Sevgili Serseloyu niye kızdırdınız bakayım?
İnsan cevap alamayınca kızıyor gerçekten ama burda herkes hamile ve alınganlıklar çok normal.. ben de geçen alınmıştım diyalogdan çok monolog yapıyorum ben burda demiştim ama dediğim gibi herkes hamile ve herkesin hassas anına denk geliyor.
Sevgili serseloda eminm bunu anlaayacak ve sonra kendi kendine gülecektir...

Peki, neyse Sevgili Derya hatim listesi sendeymiş canım sanırım geçmişi okumayıp benim okunacak cüzü okurum isteklerimi görmedin... Buselinin cüzü verildimi cevap verdiysen de bilmiyorum çünkü geçmişe bakmadım canım...

bir daha foruma yazmayacağım çünkü cevap yazmıyorsunuz ayrımcılık yapılıyoryine de hepinize hayırlı doğumlar bir daha gelmeyeceğim

aaa ne oldu şimdi inan bazen bazı konulara takılınca diğer yazılanlara cvp verme fırsatı olmuyor yada gözden kaçıyor canım lütfen serselo yapma sakın çok üzülürüm nasıl teyzesin olmaz bebişlerimizde üzülür kırdıysakta istemeden olmuştur

cennetimsin
selam bende aralık annesi olacağım oğlum olacak

hoş geldin topiğimize hayırlı olsun bebişin sağlıkla uğuruyla gelsin dünyaya inşllh

benimkide o tarihlerde, erkek bebekler zaten geç doğabilirmiş, gününü doldururlarmış, birkaç gün sıkarsak yeni yıla doğururuz :)
ay benim arkadaşım şimdi 39. haftada artık bi an önce gelsin istiyo sinirleri çok bozuk düşün cumartesi günü sezeryana bile girebilir

vaktiyle bizi darlamasan gelsinler d ene zaman gelirlerse başımızın üstünde yerleri var diğ mi

Yani ask olsun kuzucuklar iki saat ortalikta yoktum diye hemen sayfa sayfa doldurmussunuz yine.Off isin yoksa git gecmisi oku simdi ya oyle birsey olsaki butun herkes burda olmadan kimse yazamasa ay ne kadaaannn becilimm yaaa bu arada arkadasa gittimkahvaltiya off cok guzel tikindim geldim valla kizim bayram etti

potendiayla,aytanemin gerçek isimleri kaldı ama hiç foruma girmediler,bende ekli de değiller,özelden yazcm da yanlış gider diye korkuyom yoksa liste belli

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
potendia,aytanem isimlerini göndermeyen arkadaşlar

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande ,Vildan,derya,şebnem,tuba demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza Fatma,Gülay,seda,fatıma,derya
merak etmeyin arkadaşlar isimleri karıştırdım kime denk geldiği belli değil yani

been hastane çantamızı hazırladım 2 tulum 2 zıbın takımı 2 badi ıslak havlu kendime iç çamaşırı yeni inciden çok şirin bir takım aldım sabahlıklı hem hamile hemde lohusa giylebiliyor emzirme yeride var onu koydum ped koydum el havlusu şuan aklımda değil bayağı bişey hazırladım çocuklarada yerini gösterdim bebeğin dolabına koydum zaten dışardayken doğru hastaneye gtmk zorunda kalırım vs aklınızda bulunsun ddm

niye hemen sezeryana alıyolarki 40 haftayı doldurmadn

ya ok adar haklısın ki ama işte insanın huyu biliosun bilir de yine de yaşar öyle değil mi...

biz bayramdan sonraki hafta eşmle çok büyük kavga ettik bebek direk 5 gün geri gitti, şimdi ben bunlara takınca işte bebek gerilicek diye eşim korkuyo o daha çok geriyo beni bu sefer ben ona içerliyorum içten içe hani bu kadar takıyodun niye bana o kadar kötü davrandın diye dile de getirmiyorum e zaten işte dün bahsettiğim konu kafamı karıştırdı yani bişiler yolunda gitmeyince zaten morali alt üst olan insanım ben biliyorum işte böyle olmamak lazım ama engel olamıyorum da falan filan

canım gerçi sen tecrübelisin daha iyi bilirsin ama bence yeni inci takımı evdeki günlerinde kullan hastaneye yine beğendiğin ama daha ucuz bir takım götür. lekelenme çok oluyor.sonra çıkmazsa üzülme..

deryacım, konuya yazdım da buraya da yazayım.

sat 28 mart
bdt 25 aralık
yaş 23
şehir sivas
66yla hamile kaldım.şimdi 71
erkek
mehmet

potendiayla,aytanemin gerçek isimleri kaldı ama hiç foruma girmediler,bende ekli de değiller,özelden yazcm da yanlış gider diye korkuyom yoksa liste belli

Yoksa liste belli!
Peki canım Allah kabul etsin hatminizi...
Ben söylim dedim aynı aktivitenin içinde olmak mutlu edecekti sadece. Yoksa bende hepimiz için hatmimi okuyorum zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…