şimdilik sadece hastane çantamızı ayarlayalım diyorum. kasım sonu gibi iyiden iyiye alışverişini yaparız. zaten burada doğmamışa don biçilmez diye bir inanış var. kaynanam ne alsam, ne örsem kızıyor.uğursuzlukmuş. hatta ona kalsa çocuk 7 yaşına gelene kadar bir şey alınmazmış. konu komşu hediye getirir diyor...kızamıyorum.60 senedir aynı köyde, aynı kültürle büyümüş, yaşlanmış. kırmadan batıl olduğunu anlatıyorum.yine de aldığım her parçada suratı asılınca moralim de bozuluyor
bir daha foruma yazmayacağım çünkü cevap yazmıyorsunuz ayrımcılık yapılıyoryine de hepinize hayırlı doğumlar bir daha gelmeyeceğim
selam bende aralık annesi olacağım oğlum olacak
hayırlı olsun canım,sat,yaş,hamile kaldığın kilo,1. trimister,2.si kilon,hangi şehirden katılıyon,oğlunun adı belli mi,listemize ekleyelim seni de
ya bu mide bulantılarıyine başladı aranızda benim gibi olan var mı?bu arada hepinize tünaydın
bir daha foruma yazmayacağım çünkü cevap yazmıyorsunuz ayrımcılık yapılıyoryine de hepinize hayırlı doğumlar bir daha gelmeyeceğim
kız beni de eklemişsin daha listeye..
bi güncelle istersen
ay benim arkadaşım şimdi 39. haftada artık bi an önce gelsin istiyo sinirleri çok bozuk düşün cumartesi günü sezeryana bile girebilirbenimkide o tarihlerde, erkek bebekler zaten geç doğabilirmiş, gününü doldururlarmış, birkaç gün sıkarsak yeni yıla doğururuz :)
Merhaba kızlar nasılsınız?
her şey yolundamı?
[/COLOR]Sevgili Serseloyu niye kızdırdınız bakayım?
İnsan cevap alamayınca kızıyor gerçekten ama burda herkes hamile ve alınganlıklar çok normal.. ben de geçen alınmıştım diyalogdan çok monolog yapıyorum ben burda demiştim ama dediğim gibi herkes hamile ve herkesin hassas anına denk geliyor.
Sevgili serseloda eminm bunu anlaayacak ve sonra kendi kendine gülecektir...
Peki, neyse Sevgili Derya hatim listesi sendeymiş canım sanırım geçmişi okumayıp benim okunacak cüzü okurum isteklerimi görmedin... Buselinin cüzü verildimi cevap verdiysen de bilmiyorum çünkü geçmişe bakmadım canım...
hastanede ne giyeceğini ayarladık,atlet kilot takımını da içine koyduk,2 tane hastane çıkışı var minik boy,annem ayarlar öyle bişey olursa Allah korusun ama ben burda yapmak istemiyom,sancım başlarsa Allah korusun hemen arabayla antebe gitmemiz gerekir,2 saat sürüyo yol,yavaş gitsek 2.5 saatte varırız,sancm olursa anneme derim artık hazırla diye napayım,inş. öyle bişey olmaz ya,bizim kız yukarlarda dolaşıyo daha,bak korkuttun şimdi beni
ay benim arkadaşım şimdi 39. haftada artık bi an önce gelsin istiyo sinirleri çok bozuk düşün cumartesi günü sezeryana bile girebilir
vaktiyle bizi darlamasan gelsinler d ene zaman gelirlerse başımızın üstünde yerleri var diğ mi
ya ok adar haklısın ki ama işte insanın huyu biliosun bilir de yine de yaşar öyle değil mi...yok canım ya bizde çok panik yaptık hiçbir şey çıkmadı boşa kendinide bebinide üzme ben canlı örneğim kafama bişey takınca bebekte geri gidiyor o yüzden sonradan testler temiz çıkınca aaa boşa üzülmüşüm demeyle kalıyor insan bişey çıkmıyor abartıyor doktorlar benim diğer doktor beyninde 5 mm boşluk var dd 15 gün sonra kontrola gel dd 3 15 gün arayla gittim her sefernde bidaha ki 15 gün deyip durdu dünkü doktorum anormal bişey yok dd eşimde kızdı söylenip durdu diğer doktora ben boşa huzursuz olduğumla kaldım arkadaşım hiçç boşa takma kafana hiçç bişey çıkmıyacak tedbir amaçlı hepsi ven kan şekeri bile yatırmadım ya düşünüyorum da oğlumda her ay gttm doktora hiç ne 2 li ne 3 ne 4 lü ne kan şekeri hiç bir şey istememişti dr sadece tetanoz aşısı vurunmuştum o kadar ne maşallah bişeyde olmadı ne bu ya güya teknoloji ilerledi hergün yeni bişey çıkıyor tedirgin edecek bizi o test bu test risk vs. iyi düşünelim iyi olsun artık yeter ben bu konuda çok üzüldüm siz bari yapmayın :) kendimi fazla kaptırdım biraz pardon rabbime emanet olun bebende sende
arkadaşım bu çoğumuzun başına gelen bişey alınganlık yapmayalım nolurbir daha foruma yazmayacağım çünkü cevap yazmıyorsunuz ayrımcılık yapılıyoryine de hepinize hayırlı doğumlar bir daha gelmeyeceğim
been hastane çantamızı hazırladım 2 tulum 2 zıbın takımı 2 badi ıslak havlu kendime iç çamaşırı yeni inciden çok şirin bir takım aldım sabahlıklı hem hamile hemde lohusa giylebiliyor emzirme yeride var onu koydum ped koydum el havlusu şuan aklımda değil bayağı bişey hazırladım çocuklarada yerini gösterdim bebeğin dolabına koydum zaten dışardayken doğru hastaneye gtmk zorunda kalırım vs aklınızda bulunsun ddm
potendiayla,aytanemin gerçek isimleri kaldı ama hiç foruma girmediler,bende ekli de değiller,özelden yazcm da yanlış gider diye korkuyom yoksa liste belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?