2011 Aralık Anneleri

Aman Allahım neler yasamısısın oyleeee,,, hiç kimsenin hakkı yok bi anneyi bu sekilde uzmeye,, kıyamam canım ya gecmis olsunn

Aa arada bide kese gorundukten sonra bebek hemen gorunmedigi zaman bos gebelik olma ihtimali cok yuksek demisti doktorum 3 gunde ona uzulmustum bak soylemeyi unuttum

Allah korusun ya of bu doktorlar şüpheli yaklaştıklarında anl amıyorlarsa başka doktora yonlendirseler ya çok uzuldum bayağı sorun atlatmışınız çok sükür bebeğinizlesiniz hala. ya ben napsam şimdi o zaman şaşırdım bana gayet sıcak geldi hata herşey normal hayırşısıyla normal doğumda olur inşllh deyince sevindim ben iyi biri gb gelmiştinapsam acaba ben doğumuda medipolde düşünüyorum o yuzden orada bir dr gtmm lazım

Canim benimde medipolde dogum yapan cok yakinim var sema hanimi leyla hanimi tavsiye edyorlar hanim zaten 1 ay olmadi oraya baslayali eski doktorlardan birini bul yada acibademde muaynaneye gecti lalehan hanim ona git oda cok iyidir oda medipolde doguma giriyor ben sahsen yeditepede devam edicem medipol bitmistir benim icin o kadar cok aglayarak ciktim ki bidaha giremem

kızlar ben dr a gittim karnımda bişey görmedi bu normalmi alttanda bakmadı ya lütfen cvp yazın aranızda görmeyen varmı karnında daha çok yeni gebelik galiba

acıbadem sigortam var benim ama ilk yılım olduğundan faydalanamıyorum doğum konularından acıbademde muayene çok yuksek bildiğim kadarıyla 200 küsuratıda var biz devamlı her hastalıkta acıbademdeyiz ama şansıma benim en ihtiyacım olduğu anda sigortamın azizliği medipole ssk olarak gdyrm birde sık gdyrm ben 45 tl uygun geliyor acıkcası.medipolun diğer doktorlarını deneyeyim o zaman hayırlısı artık

kızlar ben dr a gittim karnımda bişey görmedi bu normalmi alttanda bakmadı ya lütfen cvp yazın aranızda görmeyen varmı karnında daha çok yeni gebelik galiba

Canim ne kadarlik daha cok erkendir karindan bakmak icin

Canim bide sık gitme zamansiz acele etme gercekten tadini cikart

Canim e bebek pahali evet ben bolgesel sordun diye dedim benim nacizane tavsiyem istanbulda olanlara bigunlerini ayirip eminonue gecmeleri ve orda havuzluhani ziyaret etmeleri gordugunuz butun markalarin urunlerini bulabilirsiniz orda cokta ucuz toptancilar var cunku handa bebegim suslu olsun diyen annelerde bagdat caddesinde missmoss la deniz akkayanin chic frog magazasina gidebilirler ilkinin fiyatlarqi normal 1 yastan basliyor kiyafetlerin cogu digeri tahmin edebileceginiz gibi daha yuksek ama ozellikle aksesuarlari cok guzel :)[/QUOTE]

istanbula yazın gelmek istiyorum eminönüde mısır çarşısı ve mahmutpaşayı biliyorum havuzluhan nerde

istanbula yazın gelmek istiyorum eminönüde mısır çarşısı ve mahmutpaşayı biliyorum havuzluhan nerde[/QUOTE]
Mahmutpasada bir han canim sorunca tarif ediyorlar

kızlar maşallah amma hızlısınız.
okuyorum da hepiniz ne çok biliyorsunuz ya. benim hiçbirşeyden haberim yok sizinle öğrenicem desenize :))

ben çok duygusuzum ya hiç sizin gibi hisli değilim. bildiğiniz heyecan falan sıfır.

kocamda bu kadar olumsuz düşünme diyor.aslında çok rahatım hiç stresli değilim ama hamile oldugumu öğrendiğimden beri çevremden gördüklerim beni böyle hissettiriyor.yine moral bozmak istemiyorum ama 5,5 aylık hamile öğretmen arkadaşında kürtajı oldu.bebeğin kordonu çürümüş sanırım.Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Son düzenleme:

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin HERşey ondan rabbimol dedi o oldu rAbbim dünyaya gelmesini isterse dünyaya gelecek bundan ötesi yok onun için bütün anneler içinizi rahat tutun

selam kızlar
dün berbat birgün geçirdim.sabah erkenden kalktık eşimle doktora gittik.ankaradayım ben ve türkiyenin en büyük doğum hastanesi olan zekai tahir burak hastanesine gittik.deneyimleri fazla diye.o kadar kalabalıktıki adım atacak yer yoktu.zar zor doktorun yanına girebildim.birde eşimin yanımda olmasına izin vermediler.doktorun odasında 6 7 hasta vardı.doktor kimsenin yüzüne bakmıyor sadece önündeki deftere hasta bilgilerini yazıyordu.neyse sıra bana geldi doktor soruyo ben cevaplıyorum.kadının sorduğu bir soruyu anlamadım ve beni öyle bir azarladıki dondum kaldım.gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.ultrasona gönderdi oradada sıra var tabiki.oradaki doktor 30 sn ayırdı bana ve keseyi göremedi.10 gün sonra gel dedi.ve birkaç test verdi.testleri yaptırdım ve hemen başka bir hastaneye gittim.bu sefer özele gittim ve ordaki ilgi alaka en üst düzeyde.doktor ultrasonla keseyi gördü ama 5 haftalık galiba dedi.2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.kola ve kahve yasak.ama çikolata serbest az olmak kaydıyla.
ilk hastane çıkışı o kadar ağladım ki hemen hasta oldum.gece boyu hiç uyuyamadım boğazlarım şişmiş ara ara ateşim çıkıyor.hertarafım ağrıyor.dünkü beni azarlayan doktora hala içimden sövüp duruyorum.salak kadın hamilelerle ilgileniyor ,zaten hassasız daha dikkatli davranması gerekirken am tersini yaptı.
neyse kötü bir deneyim yaşadım anlayacağınız.ama keseyi gördüm rahatladım biraz.

cnm gözün aydın.. çizelgeneni değiştir snde benim gibi geç döllenmesin sanırım... korkma artık.. iyi düşün...

sevsercim senle yazışıoduk hatırlıorsan gözün aydın bu arada... kese çok küçük olduğu için gözükmeyebilir korkma.. kan değerlerini takip ettir öncelikllee... ben 2 gün hastanede yattım dış gebelik dediler.. kese yok dediler .. ama sonra tüm değelerim normal çıkıyor diye erken gebelik teşhisi koydular... 1 hafta sonra gittim minicikti ama alltan ultrasonla göründü.. geçen hafta gittim gayet belliydi içinde yolk keseside vardı... o yüzden sıkma canını 5 haftadan önce gözükmüo ama bizim hesabızla kese hesabı tutmayabiliyor..mesela benimki nete göre 7 hafta btti ama keseye göre bugün 5+6 yım.. o yüzden sıkma canını..

Çok geçmiş olsun cnm. Hamilelik dediğin bu kadar mı hasaslaştırır insanı. Yazdıklarını okurken ağlayacaktım zor tuttum kendimi. tam bir sulu göz oldum gerçekten.

doktora gelince hastanenin bas hekimine il valiliğine bağlı hastanenin bağlı olduğu kuruma (sgk vs.)
şikayette bulun ve tabipler odasınıda unutma orayada şikayet et ki bir daha bu şekilde davranamasın
insanlar sessiz kaldıkça bu meydan bu gibi kendini bilmezlere kalıyor

canım gözün aydın çok sevindim...
bu arada hangi hastaneye gidiyorsun sen..

@yarenhande sen d emi geç döllenmesin ben de geç döllenmeyim. sat 10 mart olmasına rağmen 5 haftalık civarındayım sanırım

hesaplara göre 7 nisan gibi tutmuş bizim tohum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…