slm kızlar biz geldik akşam mudavimleride ayrı oluyor buranın
her iş bittimi laptopumu alıyorum uzanıyorum hemen topiğimi acıyorum eşim diyor gecti yine bizimki yerine
şöyle bir bakayım geçmişe neler yazmışız neler konuşulmuş
slm kızlar biz geldik akşam mudavimleride ayrı oluyor buranın
her iş bittimi laptopumu alıyorum uzanıyorum hemen topiğimi acıyorum eşim diyor gecti yine bizimki yerine
şöyle bir bakayım geçmişe neler yazmışız neler konuşulmuş
Kızlar ya ben hemen hemen hergün bir haşlanmış yumurta yiyorum ağır gelmez değil mi ?
bende her sabah kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum bazen 3 bile oluyo çok seviyom yaa
ewet benm eşimde hep diyo moda oldu bu herakşam laptopun başından kalkmıyosun dizileri bile izlemiyorum..buraya yazmasam bile hep takipteyim yazanları okuyorum alışkanlık yaptı
huşgeldiiinnnn valla alışkanlık oldu buraya girmek belki biz de böyle aşeriyoruzdur:)
iyi akşamlar kızlar
bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım yarın doktora göstericem sanırım iyi gibi
sonuç normal değer
50 Gr AKŞ 82 mg/dL 70 - 110
50 Gr 60 'GLUKOZU 121 mg/dL < 140
selamlar...ben 2 hafta önce yaptirmistim 120 cikti gayet ii dedy doktorum ki ailemde oldugu icin ben biraz paik yapmistim.
bence sizinkilerde gayet iyi.
buarada bende asagiya gebelik takvimimi yapmak istiyorum yardim ederseniz sevinirim...
canım gebelik takvimi ile ilgili bir konu vardı onu bulabilirsen orda detaylı yazıyordu bi bak istersen
canim cok tesekkurler..ben bulmaya calisiyim ..
hergun bır tane fazla gelmez cnm bende hergun yıyorum faydası cok besleyıcılgıde cok yumurtanın
cnm 2 tane yada 3tane biraz fazla deil miaman dikkat et 1tane karar bence :)
ay evet bende hiç dizilere bile bakmıyorum alışkanlık yaptı bakmassam olmaz gibi aklım burda kalıyor
hoşbulduk cnm
bir ben kaldım sanırım hala test yaptırmayan ve yaptırmadıgım için bu konuda hiç bilgim yok inş iyidir sonuçların
herkese merhaba... uzun zamandir takip ediyorum yazilanlari, bende katilmak istedim. insaallah bende aralik annesi olucam.. 7 aralikta bekliyoruz minik kizimi.. herkese hayirli ve kolay dogumlar simdiden..
hoşgeldin bi tane daha kızımız olacak desene ne güzel
herkese merhaba... uzun zamandir takip ediyorum yazilanlari, bende katilmak istedim. insaallah bende aralik annesi olucam.. 7 aralikta bekliyoruz minik kizimi.. herkese hayirli ve kolay dogumlar simdiden..
Selam kızlar
kocişin dizisi başlamış genekurtlar vadisi pusu benim dizi (yerden yüksek) yalan oldu salonda izlemekte istemiyorum, kocişi zaten akşamdan akşama görüyorum özlüyorum ama ya Bugün çok yorulmuşum yav .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?