Oy oyy
iyilik guzelim oturuyorum cimcime kizimla :) sen nasilsin?
amannnn bosver gobekleri sisti herkesin artik rahatca oturamiyorlarki yazsinlar dombilik iste hepsi.ben bile su gobegimle herseye herkese yetismeye calisiyorum
Kızlar ya ben hemen hemen hergün bir haşlanmış yumurta yiyorum ağır gelmez değil mi ?
iyilik guzelim oturuyorum cimcime kizimla :) sen nasilsin?
amannnn bosver gobekleri sisti herkesin artik rahatca oturamiyorlarki yazsinlar dombilik iste hepsi.ben bile su gobegimle herseye herkese yetismeye calisiyorum
kızlar siz bebek bakım çantası olarak nıvea mı yoksa chicco mu alacaksınız ikisininde fiyatları aynı ama ben karar veremedim bu arada nıvea nın çantası daha hoş :)
Vay vayyy benim son yazima hic reaksiyon verilmemiss cok ayiiipppsizi dombilik hamislerr siziiii
neysee ne var ne yok bakem herkes iyimi bir yaramazlik yok dimi :82:
Maşallah tatlım afiyet bal şeker olsun doktora sordun mu peki Allah korusun 2-3 çok gelmesin bide ?bende her sabah kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum bazen 3 bile oluyo çok seviyom yaa
biiz geldikk...nabersinz hatunlar?herkes iyidir inşallah,,geçmiş çoooook uzun,,okuyabilecekmiyim bilmem
canm ben nivea aldım,,çokda beğenyrm henüz kullanmak nasip olmasada memnun kalacağıma inanıyrm :))
anniş yeni geldik kız dur hele,,iyiyiz çok şükür,,sen iyisin inşşallah??
Annisin nesi vardı. Ya ben baya fransız kalıyorum ama madem iyimiş sevindim. Haber verdiğin için sağol canım.
Canım şimdiden tebrik ederim oğluna hayırlı uzun mutlu bir ömür diliyorum...
Teşekkür ederim demetciğim. Çok iyiyim canım sağol. Sen iyimisin, nasılsın?
Güle güle canım. Sende iyi bak kendine..
selam kizlar
annis iyi olmus allaha sukur
su kaybetme olayi bendede var bodrum kattimizin anahtarini kaybettim hala bulamiyorum offffff 3 hafta oldu nerdeyse
bende oglusuma dogum gunu hazirliklari yapiyorum cumartesi gunu dogum gunu yavrumun insallah hersey cok guzel olur..-.
Maşallah tatlım afiyet bal şeker olsun doktora sordun mu peki Allah korusun 2-3 çok gelmesin bide ?
Maşallah tatlım afiyet bal şeker olsun doktora sordun mu peki Allah korusun 2-3 çok gelmesin bide ?
Oy oyyAşağı takvim yapsana bu arada kız .
yetişiyosun cnm belliii sıkıntı yok :)))
biiz geldikk...nabersinz hatunlar?herkes iyidir inşallah,,geçmiş çoooook uzun,,okuyabilecekmiyim bilmem
canm ben nivea aldım,,çokda beğenyrm henüz kullanmak nasip olmasada memnun kalacağıma inanıyrm :))
anniş yeni geldik kız dur hele,,iyiyiz çok şükür,,sen iyisin inşşallah??
Görüşürüz tatlı annecikler
ne takvimi canim gebelik takvimi diyorsan zaten var yoksa gorunmuyormu anaaaaa babababa
buyuk kizim iyi oldu okula basladi bugun geri bende iyiyim cok sukur bebiste iyi daha ne olsun keyfim yerinde bak cenem durmuyo belli dimi
iyiyim kuzucuk bir yaramazlik yok cok sukur keyfim yerinde allah bozmasinnnn
yok sormadm cnm ama yumurta faydalı diye biliyorum ben o yüzden gerek duymadım sormaya
Anaa varmış zaten az önce niye göremediysem :))))ne takvimi canim gebelik takvimi diyorsan zaten var yoksa gorunmuyormu anaaaaa babababa
buyuk kizim iyi oldu okula basladi bugun geri bende iyiyim cok sukur bebiste iyi daha ne olsun keyfim yerinde bak cenem durmuyo belli dimi
iyiyim kuzucuk bir yaramazlik yok cok sukur keyfim yerinde allah bozmasinnnn
aman allah bozmasın hep böyle iyi olalımm başka bişi istemem
Anaa varmış zaten az önce niye göremediysem :))))
slm kızlar ve tatlı bebişleri
elektrik kesilmişti o arada uyuya kalmışım anca gelebildim zaten buraya bakıp okumazsam bir kaç cümle içim rahat etmiyor baya baya alışkanlık oldu
bu arada giyinirken sağ ayağımı kaldıramıyorum ya acaba hamilelikle ilgili mi yoksa bel fıtığı mı oluyorum ( bel fıtığından korkuyorum çünkü aile boyu hastalığımızdır bizim)
slm kızlar ve tatlı bebişleri
elektrik kesilmişti o arada uyuya kalmışım anca gelebildim zaten buraya bakıp okumazsam bir kaç cümle içim rahat etmiyor baya baya alışkanlık oldu
bu arada giyinirken sağ ayağımı kaldıramıyorum ya acaba hamilelikle ilgili mi yoksa bel fıtığı mı oluyorum ( bel fıtığından korkuyorum çünkü aile boyu hastalığımızdır bizim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?