2011 Aralık Anneleri

Cnm bebek arabası alacak kadar samimi arkadaşlarınsa eğer iyi bir şey seçebilirsin ve üstünü kendin tamamlarsın duruma göre . Kız gerçi uygunada güzel modeller var belki gerek kalmaz hayıflanmana :S

cnm ya bilmem ki bende olsam ne yapacagımı şaşırırdım şimdi ne kadara kadar bişey düşünüyorlaar acaba?? şaka yolla takıl olmazsa sonra begendiğim pahalı gelmesin size diye

benimki de kurtlar vadisi izliyor şuan ve ben hiç sevmiyorum bu diziyi maalesef

canim cok tesekkurler...ama hala kopyaliyamiorum.kopyaladigim zaman çizelge formatiniz öngerülen formatta degil ibaresi cikiyor.:
yardimlariniz icinde cok tesekkurler...
En yukarıdakini kopyalaya-yapıştır yapacaksın sanırım cnm .

canim cok tesekkurler...ama hala kopyaliyamiorum.kopyaladigim zaman çizelge formatiniz öngerülen formatta degil ibaresi cikiyor.:
yardimlariniz icinde cok tesekkurler...

cnm sen o yaptıgın cizelgeni bipaylaşsana burda cunku onun bikısmı kesilip kopyalanabılıyordu bı bakalım neresini kopyala yapıştır yapman lazım

Cnm bebek arabası alacak kadar samimi arkadaşlarınsa eğer iyi bir şey seçebilirsin ve üstünü kendin tamamlarsın duruma göre . Kız gerçi uygunada güzel modeller var belki gerek kalmaz hayıflanmana :S

cnm ya bilmem ki bende olsam ne yapacagımı şaşırırdım şimdi ne kadara kadar bişey düşünüyorlaar acaba?? şaka yolla takıl olmazsa sonra begendiğim pahalı gelmesin size diye

oldukça samimiyiz ve dündü sanırım dedilerki fiyat sorun değil bak,sen seç beğen biz hallederz dediler ama ne bileym içim rahat etmedi...edemedi...siz aldıysanızmodel önerebilirmisinz bana?

kızlar ya biz bebişimize park yatak ve yatak odamıza küçük bir beşik aldık ama içine nasıl bir yatak alacaz uyku seti ya da nevresim takımı alacak mıyız bilmiyoruz
neler almalıyız sizce beşiğimizin resmini de ekleyeyim belki bir fikri olan çıkar

kraft horn aldırabılırsın!sen nekadarlık begenıyorsunkı?ve kendın alsaydın nekadarlık alacaktın?

cok haklısın canim ya,bizim de babaannesi alicak ama insan biraz cekiniyor,isterken belki butcesi o kadar degildir ....ama bencede agizarini ara arkadaslarinin...
en azindan nasil bisey dusunduklerini ogrenmeye calis

kraft horn aldırabılırsın!sen nekadarlık begenıyorsunkı?ve kendın alsaydın nekadarlık alacaktın?

cok haklısın canim ya,bizim de babaannesi alicak ama insan biraz cekiniyor,isterken belki butcesi o kadar degildir ....ama bencede agizarini ara arkadaslarinin...
en azindan nasil bisey dusunduklerini ogrenmeye calis

ahh ahh...bi bilsem ben ne kadarlık bişey alırdım diye...başkası alıyor diyo abartmaktan korkyrm,bilmyrm yaa..dediğin modelede bi bakayım bu arada..

oldukça samimiyiz ve dündü sanırım dedilerki fiyat sorun değil bak,sen seç beğen biz hallederz dediler ama ne bileym içim rahat etmedi...edemedi...siz aldıysanızmodel önerebilirmisinz bana?

ozaman kendin alacakmış gibi bak begen cnm ben araba almıyacagım için bifikrim yok suan benim 3.cocuk oldugundan artık bunda yenı araba almayı düşünmüyorum abimlerin vardı oglunun onu kullanıcam ilk etapta sonrası içinde monthecare den ogluma baston araba almıştık suan bır arkadaşım kullanıyor kızına onun işi bitince geri verecek onu kullanıcam..

cnm park yataklar hakkında fıkrım yok hıc ama bu resimdeki beşiğin içinde yatagı yokmu??ayrıca nevresim takımı kullanıcagın yorganına göre olmalı yani aldıgın bebek yorganının ölçülerinde

bu beşiğin içinde yatağı var ama biraz ince gibi geldi bana bir de bazı arkadaşlarım bebeklerine yorgan kullanmadıklarını söylemişlerdi valla kafam çorba gibi oldu

canim cok tesekkurler.biraz ugrastim ama sonunda oldu ,basit bi detayi göremiyomusum :) hamilelikte olsa gerek:) bazen cidden kafamin durdugunu hissediyorum....

olur öyle şeyler hepimizde var bu aralar dikkatsizlikler hadi hayırlı olsun çizelgen bu arada aramızda bir gün varmış

bu beşiğin içinde yatağı var ama biraz ince gibi geldi bana bir de bazı arkadaşlarım bebeklerine yorgan kullanmadıklarını söylemişlerdi valla kafam çorba gibi oldu

cnm eger evin sıcaksa ozaman yorgana gerek yok kalın bır battanıyede işini görür..tabı bu arada yorgan derken eskı yun yorganları kastetmedim bende mesela benim ılk kızımdan kuş tüyü yorganım var benim diğer bebişlerde hep kışın dogdugu için ve önceki evim soguk oldugu için ben kullanmıştım şimdi bunda bu oturdugum ev daha korunaklı kullanırmıyım bılmem ama yıne kullanırım gibi geliyor hafif zaten yorgan yumuşacık sıcacık yatsın prensesim

aslında doğru diyorsun ince bir yorgan olabilir hem ne olur ne olmaz bulunsun
bu hazırlıklar çok güzel aslında ama bir türlü bitmiyor ya hala bir sürü eksik var

biz kaçalım kızlar..oğluş tepiklere başladı,yoruldum anne uzat ayaklarını uyku moduna geç diyo :))hepinize hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…