aslında doğru diyorsun ince bir yorgan olabilir hem ne olur ne olmaz bulunsun
bu hazırlıklar çok güzel aslında ama bir türlü bitmiyor ya hala bir sürü eksik var
aa evet..insallah hayirlisila ,sirayla bebeklerimize kavusuruz..
biz kaçalım kızlar..oğluş tepiklere başladı,yoruldum anne uzat ayaklarını uyku moduna geç diyo :))hepinize hayırlı geceler
hepinize ve bebişlerinize iyi geceler umarım sorunsuz bir gece geçiririz hepimiz
cnm ilk bebekte öyle oluyor sonrakıler de daha rahat oluyor benim mesela battanıylerim havlum nevresimim yorganım falan hep vardı önceki bebişlerden bunda sadece yenıden kıyafet alıcaktım onuda teyzemiz sagolsun aldı bana pek bişey kalmadı bebek yatagınıda arkadaşımdan alıcam ben oglumdan sonra benımkını bır daha düşünmediğim için vermiştim içindeki uyku setiyle süslemeleriyle birlikte şimdi yeniden masraf etmek istemiyorum
amin inş cnm
halimemm seninde bir sıkıntın var sanırım atlamışım ama en kısa sürede çözülür umarım canım... konunu pek anlamadım ama... rabbim gönlünü ferahlatır inşallah....
halimemm
köyünün uzakta olması bazen aklıma geliyor üzülüyorum sonra vardır ondada bir hikmet diyum inşllh temiz havada sizin artınız belki bebişin için çok daha rahat olucak hamileliğinde doğumun içinde inşllh herşey zamanında sağlıkla gerçekleişir kendinize çok dikkat edin allah tüüm çalışanlara öncelikle sağlık sabır kolaylık versin gerçekten işiniz zor.
cnmköydeyim demiştim şimdi sen zaten yapılan yere git gel tahlil bekle filan baya yorulacaksın bence de vaktin varsa bekle derim bende ama tabi üzülmede :)))
günaydınnn topiğin en güzel anneleriiii
dün gece berbat bir geceydi benim için hiç uyuyamadım yatınca nefes alamadım oturunca belim agrıdı dön sağa dön sola bir türlü yerimi bulamadım en son kalktım dolaştım evin içinde sinir bastı uykum var ama yatamıyorumsaat 3e gelıyordu tekrar denedim yatmayı neyse öyle böyle derken sızmışım ama sabah 6da kızım için yine kalktım sonra yine aynı dert:2::2: bu nefes alamamak beni mahvediyor boguluyorum sankı:84::84::84:
bi yandan günler cabuk gecsın ıstıyorum bı yandan da daha bebişin eşyaları hazır deil gecmesin istiyorum
halimemm; canim doktor oyle dediyse guvenmek gerekiyor. 33. haftaya kadar takmamaya calis bu mevzuyukafana. kan uyusmazligi eskisi kadar korkunc bir mesele degil artik. tedbirler hemen aliniyor biliyorsun :)
Zamandan bahsetmişken, Bugün oğlumun doğum günü tam 3 yıl önce bugün yağmurlu bir ramazan gününde akşam ezanından biraz önce dünyaya geldi, şimdi bakınca daha dün gibi zaman ne çabuk geçmiş minik bebeğim kocaman olmuşta abi olacak inşallh 3 yıl geçti gitti de şu önümdeki 3 ay sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo nedense, eski bebeklik fotolarına bakıp duruyorum duygusala bağladım bugün ben
kızlar geldim ben drdan okuyamıyom yazdıklarınıızı ama not alıyom kaldığım yeri okıcam:)))
şimdiiiiii drum şeker olayının yükselip düşmesi ii bi durum değil dedi insüline başlayabiliriz ama şimdilik değil dedi bu biraz kötü bi haber ama diete dikkat edersem sorun olmıcanı düşünüyorum bebeğim ise haftasıyla uyumlu 28 haftalık görünüyo 1.280gram kilosunu bu kadar çok beklemiyodumbana çok güzel geldi başı artık aşa dönmüş bu da ii haber normalde hep oturuyodu benim oğlum haberler böle darısı sizlerin başına artık her dra giden çooookkk güzel haberlerle dönsün inşşşşşaaalllaaahhh
selam bende aralık annesi olacağım oğlum olacak
benim 24 kasım denmişti 30 kasım doğdu. şimdide 6 aralık deniyor kızsa erken doğar sanırım 30 kasım olursa fena olmaz oğluma doğum günü hediyesi kardeşi olur
valla canım beşikleri kısa vadede kullanabilecegim için pek sıcak bakmadım ben.ama kayınvalidem tam anlamıyla taktı kafayı beşiğe!!!!bugün yine siz bir beşik alın dedi.bakakalmışım.çünkü en son eşime daha fazla masraf cıkarmamaya çalışıyorum demiştim.böyle kapanır sanmıştım.ben alayım demek de yok ha,siz alın....sinir oldum.gerek görürsem alırız dedim.halimemmmmmmm kulaklarını çınlattım bugün seninne tuhaf huylu insanlara denk geldik annem ya :)) ha bi de iç zıbın aldım bugün 2 tane.ona da kafayı takmış durumda çünkü,olanlar görülmüyor da olmayanlar görülüyo!siz iç zıbın aldınız mı?ben onun kullanma mantıgını da anlayamadım zaten,kendini de sevmedim.
iyi akşamlar kızlarHalimeciğim naber ?
herkese merhaba... uzun zamandir takip ediyorum yazilanlari, bende katilmak istedim. insaallah bende aralik annesi olucam.. 7 aralikta bekliyoruz minik kizimi.. herkese hayirli ve kolay dogumlar simdiden..
kızlar yaa bişi danışıcam..okuldan iki arkadaş hamileliğimn ilk günlerinde bebek arabası bizden demişti,önceki gün hatırlattılar..seç beğen biz alıcaz diyolar..şimdi bakıyrm da bebek arabalarınn iyileri biraz pahalı,,ayıp olur diye daha uygun bişey mi seçsem?ama uygun olupda içime sinmezse?naapçaamı bilemedim yaa..bi akıl lütfeen...:44:
aslında doğru diyorsun ince bir yorgan olabilir hem ne olur ne olmaz bulunsun
bu hazırlıklar çok güzel aslında ama bir türlü bitmiyor ya hala bir sürü eksik var
tşkler cnm, iiz biz çok şükür. kan uyuşmazlığı iğneysiyle ilgili bi sorun vardı... ki hala da var ama kafama takmamaya çalışıyorum ben de...
cnm benim çok tşk ederim... Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah... evdeki huzur en önemlisi... ama bu kadar yıl okudum ve öğretmenlikte 5. yılım olmasına rağmen daha ii yerde yaşamak isterdim. en azından bebeğim için... ama dediğin gibi bunda da vardır bi hayır...
üzülmemeye çalışıyorum cnm. çok saol...
geçmiş olsun cnm... ben de artık uyumakta çok zorlanıyorum...
evet cnm biliyorum ama insan bu dönemde iice panikliyor. ama siz böyle yazınca bi nebze de olsun içim rahatlıyor...
mutlu yaşlar cnm oğluna...
hadi gözün aydın:))
hoşgeldin
benim eşim de 30 kasım:) kızlar 10 gün erken doğar derler. 8 günde kendiliğinden erken olursa benim kızım da 30 kasım olabilir :))
:))))))) valla cnm annem bugün yine bi sürü şey almış... cameradan gösterdi tek tek... demekki kimseyi değiştiremiyormuş insan... anneme alma dedikçe alıyor:) diğerlerinden de istediğimiz tek şey konuşmamaları ama hep yorum yapma derdindeler:))) gülüp geçelim en iisiii
cnm benim yaaa!!!!!!!! saatlerdir pc açıktı. yemek falan yaptım geçmişi okudum derken yazını görememişim. kusura bakma nolur... ben iim tatlım sen nasılsın??? bebeğin nasıl???
hoşgeldin...
herkese ii akşamlar... hergün çok çabuk ilerliyor bu topik ama sanki bugün ayrı bi yoğunluk olmuş... saatlerimi aldı valla... sizi okuyacam diye aşağıdan biçok tekmeye maruz kaldım:))) iyisinizdir inşallah hepiniz...
canim cok tesekkurler...ama hala kopyaliyamiorum.kopyaladigim zaman çizelge formatiniz öngerülen formatta degil ibaresi cikiyor.:
yardimlariniz icinde cok tesekkurler...
iyi geceler kızlar ,birşey sorucam bebişiniz ne zaman doğum pozisyonu aldı ya da alan var mı ,kaçıncı haftanızda gittiğinz ve durum neydi ,benim kız nerde kestiremiyorum ama gögüsüme doğru yükseliyor arada :44:
Kızlar ya alakasız olacak ama aklıma geldi işte :) hani şöyle güzel kalın dalgalar yapılıyo ya ama böyle çoook doğal görünen,onlar kalın maşalarla da olmuyo de mi?bugün boynerde gördüm 32 mmlik maşa 50 ytl ye düşmüş hem de babyliss ama o dediğim dalgalar onla yapılmıyo galibasanırsam fön işi....doğuma giderken fön çektirmeyi düşünen çılgınlardanım da :)))
evet canım böyle gögsümün altına doğru bir geriliyor sanki yukarı doğru ilerlemek istiyor gibi ,bir de tam olarak kestiremiyorum ayakları nerde falan tam göbeğimin üzerine vuruyor kafa mı atııyo acaba diyorumbu haftalarda daha erken dogum pozisyonu için cnm ve gögsüne dogru cıkmış olması normal
kızlar benim göğsümden süt gelmeye başladı galiba
birinde geceliğim ıslanmış, baktım daha öncede olmuş galiba farketmemeişim leke leke
ama diğer göğüsümde bişey yok sanrım
sizde varmı böle bişey? :18:
bunda yok daha öyle birşey ama daha önceki hamılelıklerımde bu aylarda bende de olmuştu..normaldir gelemsi ama sıkıp oynama sakın kendi haline bırak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?