2011 Aralık Anneleri

aslında doğru diyorsun ince bir yorgan olabilir hem ne olur ne olmaz bulunsun
bu hazırlıklar çok güzel aslında ama bir türlü bitmiyor ya hala bir sürü eksik var

cnm ilk bebekte öyle oluyor sonrakıler de daha rahat oluyor benim mesela battanıylerim havlum nevresimim yorganım falan hep vardı önceki bebişlerden bunda sadece yenıden kıyafet alıcaktım onuda teyzemiz sagolsun aldı bana pek bişey kalmadı bebek yatagınıda arkadaşımdan alıcam ben oglumdan sonra benımkını bır daha düşünmediğim için vermiştim içindeki uyku setiyle süslemeleriyle birlikte şimdi yeniden masraf etmek istemiyorum

aa evet..insallah hayirlisila ,sirayla bebeklerimize kavusuruz..

amin inş cnm

ne güzel ya tecrübeli olmak gerçekten çok işe yarıyor ben de doğurup bir tecrübelenseydim

bu arada ben kaçar artık herkese iyi geceler tatlı rüyalar

halimemm seninde bir sıkıntın var sanırım atlamışım ama en kısa sürede çözülür umarım canım... konunu pek anlamadım ama... rabbim gönlünü ferahlatır inşallah....

tşkler cnm, iiz biz çok şükür. kan uyuşmazlığı iğneysiyle ilgili bi sorun vardı... ki hala da var ama kafama takmamaya çalışıyorum ben de...

cnm benim çok tşk ederim... Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah... evdeki huzur en önemlisi... ama bu kadar yıl okudum ve öğretmenlikte 5. yılım olmasına rağmen daha ii yerde yaşamak isterdim. en azından bebeğim için... ama dediğin gibi bunda da vardır bi hayır...

cnmköydeyim demiştim şimdi sen zaten yapılan yere git gel tahlil bekle filan baya yorulacaksın bence de vaktin varsa bekle derim bende ama tabi üzülmede :)))

üzülmemeye çalışıyorum cnm. çok saol...

geçmiş olsun cnm... ben de artık uyumakta çok zorlanıyorum...

halimemm; canim doktor oyle dediyse guvenmek gerekiyor. 33. haftaya kadar takmamaya calis bu mevzuyukafana. kan uyusmazligi eskisi kadar korkunc bir mesele degil artik. tedbirler hemen aliniyor biliyorsun :)

evet cnm biliyorum ama insan bu dönemde iice panikliyor. ama siz böyle yazınca bi nebze de olsun içim rahatlıyor...

mutlu yaşlar cnm oğluna...

hadi gözün aydın:))

selam bende aralık annesi olacağım oğlum olacak

hoşgeldin

benim 24 kasım denmişti 30 kasım doğdu. şimdide 6 aralık deniyor kızsa erken doğar sanırım 30 kasım olursa fena olmaz oğluma doğum günü hediyesi kardeşi olur

benim eşim de 30 kasım:) kızlar 10 gün erken doğar derler. 8 günde kendiliğinden erken olursa benim kızım da 30 kasım olabilir :))

:))))))) valla cnm annem bugün yine bi sürü şey almış... cameradan gösterdi tek tek... demekki kimseyi değiştiremiyormuş insan... anneme alma dedikçe alıyor:) diğerlerinden de istediğimiz tek şey konuşmamaları ama hep yorum yapma derdindeler:))) gülüp geçelim en iisiii

iyi akşamlar kızlar Halimeciğim naber ?

cnm benim yaaa!!!!!!!! saatlerdir pc açıktı. yemek falan yaptım geçmişi okudum derken yazını görememişim. kusura bakma nolur... ben iim tatlım sen nasılsın??? bebeğin nasıl???

herkese merhaba... uzun zamandir takip ediyorum yazilanlari, bende katilmak istedim. insaallah bende aralik annesi olucam.. 7 aralikta bekliyoruz minik kizimi.. herkese hayirli ve kolay dogumlar simdiden..

hoşgeldin...

herkese ii akşamlar... hergün çok çabuk ilerliyor bu topik ama sanki bugün ayrı bi yoğunluk olmuş... saatlerimi aldı valla... sizi okuyacam diye aşağıdan biçok tekmeye maruz kaldım:))) iyisinizdir inşallah hepiniz...

sare2009 hosgeldin canim minik bebisinle birlikteeee :)

senin yerinde olsam ben begenemiyorum cok cesit cok alternatif var diyip birlikte internetten bakardim. en azindan modeller fiyatlar konusunda yorum yapilirken az cok kafalarindaki rakami da ogrenmis olursun. benim de zamaninda boyle bir acim var. sirf insanlar hediye alabilsin diye kendi imkanlarimla cok daha iyisini alabilecegim birseyi almamistim. simdi cok pismanim. onlari asan bisey begenirsen eger siz pusetin parasini vermis olsun araba koltugunu bel alayim falan diip bir kismini odetmek de cozum olabilir..

aslında doğru diyorsun ince bir yorgan olabilir hem ne olur ne olmaz bulunsun
bu hazırlıklar çok güzel aslında ama bir türlü bitmiyor ya hala bir sürü eksik var

ben de yeni dogan bebislere yorgan ortulmez diye biliyorum. evinin isinmasi ile falan da ilgili tabii. yatagi varsa o minik besigin bence extra masraf etme. zaten ne kadar yatacak ki orda. ince gelirse bi kat battaniye polar bisey serip yukseltirsin.

halimem hoşgeldin napıyorsun nasılsın??

iyi geceler kızlar ,birşey sorucam bebişiniz ne zaman doğum pozisyonu aldı ya da alan var mı ,kaçıncı haftanızda gittiğinz ve durum neydi ,benim kız nerde kestiremiyorum ama gögüsüme doğru yükseliyor arada :44:

Kızlar ya alakasız olacak ama aklıma geldi işte :) hani şöyle güzel kalın dalgalar yapılıyo ya ama böyle çoook doğal görünen,onlar kalın maşalarla da olmuyo de mi?bugün boynerde gördüm 32 mmlik maşa 50 ytl ye düşmüş hem de babyliss ama o dediğim dalgalar onla yapılmıyo galiba sanırsam fön işi....doğuma giderken fön çektirmeyi düşünen çılgınlardanım da :)))

Kızlar ya alakasız olacak ama aklıma geldi işte :) hani şöyle güzel kalın dalgalar yapılıyo ya ama böyle çoook doğal görünen,onlar kalın maşalarla da olmuyo de mi?bugün boynerde gördüm 32 mmlik maşa 50 ytl ye düşmüş hem de babyliss ama o dediğim dalgalar onla yapılmıyo galiba sanırsam fön işi....doğuma giderken fön çektirmeyi düşünen çılgınlardanım da :)))

bu haftalarda daha erken dogum pozisyonu için cnm ve gögsüne dogru cıkmış olması normal

bende o cılgınlardanım cnm merak etme benım dogum sezeryan olacagı ıcın yaptırıcam valla saclarımı cok hafıfde bır makyaj yapıcam o kdr foto cekılecek gelen gıden olacakkk :78::78: canım ayrıca o dalgalar masalarla yapılıo kalın maşalarla sacda bıraz kalın alınıo oyle sarılıo benım bıldıgım bende o dalgaları cok begenıyorum ayrıcaa

bu haftalarda daha erken dogum pozisyonu için cnm ve gögsüne dogru cıkmış olması normal
evet canım böyle gögsümün altına doğru bir geriliyor sanki yukarı doğru ilerlemek istiyor gibi ,bir de tam olarak kestiremiyorum ayakları nerde falan tam göbeğimin üzerine vuruyor kafa mı atııyo acaba diyorum ya bu sürekli elliyo beni

kızlar benim göğsümden süt gelmeye başladı galiba
birinde geceliğim ıslanmış, baktım daha öncede olmuş galiba farketmemeişim leke leke
ama diğer göğüsümde bişey yok sanrım

sizde varmı böle bişey? :18:

bunda yok daha öyle birşey ama daha önceki hamılelıklerımde bu aylarda bende de olmuştu..normaldir gelemsi ama sıkıp oynama sakın kendi haline bırak cnm

hahahaha ya cok alemsiniz ya eger direk sanciniz baslarsa birakin fon cektirmeyi ustunuzu bile giyemeden kendinizi hastanede bulursunuz ben o gun mesela o sanciyla ne ustumu giyebildim ne makyaj hicbirsey pijamalarimla hastaney kostum.Kaldiki gercek sanci bile degildi.panikten valla o an suslenmeyi dusunmek yerine aninda hastanede olmayi tercih ediyorsunuz.ama rahat insansiniz ve sanciniz yoksa belki birr ihtimal

iyi geceler kızlar bol sohbetler... :)

destina iyi huzurlu uykular inşallah canım sana...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…